Behar
|
Evo moj malo zakašnjeli odgovor: ja sam bila u Ulcinju prije 2-3 god., ali nisam bila na plaži za pokrivene, nisam pokrivena NAŽALOST, plaža je oooogromnaaa, pješčana, vjerovatno negdje u sklopu nje ima i dio za pokrivene jer je baš ogromna, svidjelo mi se jer je plaža velika i nema gužve uopšte, međutim tamo nema hlada skoro nikako, imala sam suncobran ali pošto je sve ravno, brda se i ne vide, puno puše vjetar i suncobran bukvalno trebaš čuvat da ne odleti. Mjesto gdje smo bili smještani je bilo užasno, malo je izvan grada (mislim da je u gradu neka mala plaža i da je tu gužva) i stalno je nestajalo struje i vode, užas živi, planirali smo ostat duže i na kraju nismo mogli izdržati više od 2 ili 3 dana, ne sjećam se tačno. Eto, to su moji utisci Hmmm... kako se život mjenja, hvala Allahu, prije dvije godine sam bila na moru, a sad više žudim za tim da se pokrijem i izađem napolje i skuham se od vrućine na 40 stepeni i budem svjesna da je sve to u ime Allaha, nego da odem na more... I naravno ne pada mi na pamet da više ikad odem na more, osim kad se ako Bog da pokrijem-ako bude odgovarajućeg mjesta na koje ću moći ići. IZVORNA PORUKA: chuci selam alejkum ne nosim hidžab,, ali vam malo ulijećem na temu da zamolim za savjet. tetka mi je pokrivena, i kontala je djecu (3 curice) slati sa babom na more, a ja sam joj obećala da ću joj se raspitati gdje bi mogla i ona ići s njima. ulcinj im nikako ne odgovara zbog zdravstvrnog stanja, jer im je predaleko voziti. znate li neko mjesto u hrvatskoj, gdje bi mogli naći izolovanu plažu, pa da i ona ide s njima na more. hvala unaprijed na odgovorima selam