|
RE: Trudna, a sama... 31.5.2010 22:08:04
|
|
|
|
teacher75
|
ja sam isto procitala knjigu muskarci su sa marsa... i slazem se sa teorijom o lastici. medjutim, to u teoriji izgleda lako, ali ljudi su razlicitih karaktera i temperamenta i ne moze svako postupiti kako se savjetuje u toj knjizi.eto, recimo, ja sam jako temperamentna i nestrpljiva osoba i nisam nikada imala zivce za te "igrice" (npr. ja "cooliram i cekam da me on prvi nazove, ako se ne javi i dalje cekam, kad se javi, cooliram kao da nista nije bilo, susretljiva sam i prijatna, nakon nekog vremena- to moze trajati tako mjesecima ili godinama, on shvati da sam ja idealna zena, jer mu nses tvaram nikakav pritisak, pustam ga na miru i zivimo sretno do kraja zivota. procitala sam ja jos mnoge slicne knjige jer sam uvijek bila zainteresovana za musko-zenske odnose, psihologiju i slicne stvari, medjutim u praxi nikad nisam znala prmijeniti savjete jer jednostavno nisam imala zivce za te tipove "odi- mi- dodji mi", da razmisljam hoce li me nazvati ili nece, da zelim da mu posaljem neku lijepu poruku i kazem mu koliko mi je stalo do njega ali ne smijem, jer bih ga mogla izgubiti, jer bi on onda to shvatio kao pritisak. na kraju sam upoznala mm koji je susta suprotnost, s njim sam od pocetka znala na cemu sam,mogla sam biti ono sto jesam, pokazati mu svoju ljubav i paznju kao i on meni sto je nudio paznju i sigurnost i odmah me time osvojio. osjecala sam se opusteno i sretno, a ne kao prije kad sam dolazila u kontakt sa takvim tipovima, pa bila napeta, nervozna i nesretna. zato pod "prizmom vlastitog iskustva" ne smatram da je taj neodgovorni buduci otac vrijedan borbe i cekanja
|