|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna, a sama...
31.5.2010 21:38:44   
Mirkica
obecavam necu vise :)))))
nije mi ni bila namjera da ovako postupim ali jeste da na bilo koji nacin pomognem ovoj osobi i da ona je na ovoj temi jedina i bitna.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 151
31.5.2010 21:41:25   
Mirkica
niko nikoga na silu ne moze drzati sto jeste jeste i on ako ce doci za njom doce i da ode na kraj svijeta ako ne onda nece je gledati da mu bude pred nosom, ponavljam opet ako ima roditelje neka s njima prica jer oni joj mogu najvise pomoci iapk sam misljenja da roditelj svoje dijete nece nikada osatviti na cjedilu.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 152
31.5.2010 21:44:32   
Hanady RR
milenium molim te...ovo nije tema istog.
I da sam bila tu ja bih reagirala...eto nisam a idući put kad se desi imaš pravo da pošalješ PP adminitratoru ili moderatorima.
Pravila foruma vrijede i za mene i za tebe ista i ne smiju se kršiti.
Nemoj da idemo OT, ovdje je ženi trebala pomoć, savjet, podrška.

Molim Vas da u duhu dobre zajednice RR ostanemo u tonu emancipovanih mama, trudnica, trudilica što i jesmo.

LPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 153
31.5.2010 21:47:51   
gerberka
Mea srečice, javi se user posted image user posted image   ako odmaraš user posted image opravdano je. planiram noćas do kasno biti online pa se javi kad budeš u mogučnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 154
31.5.2010 21:48:19   
Anoniman
jest ovo meni bezzzuser posted image primjetila sam kad god,sta pita mora biti neke prepirke izmedju a sto,zato sto se moraju komentarisati neciji postovi.
To,mi je bezzz mislim napisi sta mislim i imas i to je to.A sad,nekog citirati i podvlaciti ili jos na neciji komentar dodavati ili,oduzimati bezzzz...
Bas bezzzz......
Ovdje,smo da damo savjet a ne da komentarisemo nase savjete kome valjaju a kome ne!!!!!

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 155
31.5.2010 21:49:48   
gerberka
drage moderatorice, ja sam prva uvrijeđena za skolovanje..al nebitno to user posted image user posted image user posted image moja želja je da pomognemo ženi kao što kažete. grlim vas user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 156
31.5.2010 21:50:02   
medi87
Hanady user posted image user posted image user posted image
Usput ranije na jednom postu je Mea rekla da nažalost nema podršku roditelja, sad me jedino zanima šta je s odlukom da ode u Split, Mea javi se jesi li odlucila ides li

RR porodica :-)))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 157
31.5.2010 21:54:01   
medi87
IZVORNA PORUKA: gerberka

planiram noćas do kasno biti online pa se javi kad budeš u mogučnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A zar novopečena user posted image ne bi trebala ranije da legne, sad ću da te naružim,user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 158
31.5.2010 21:54:30   
gerberka
i ja željno očekujem da se Mea javi user posted image medi na kojoj si još temi ? ako ne smije ovdje pošalji mi na pp user posted image jel to uredu? 

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 159
31.5.2010 22:01:24   
gerberka
nismo se upekmezili, ponašamo se ko i prije user posted image dušice, hvala ti za brigu. posalji pp da nas ne galame moderatorice. Na kali od 1 do 10 koja jjeri moje oduševljenje tvojim Avatarom osvojila si nevjerovatnih 13 poena. Čestitam. user posted image super izbor.

Mea, ima li tebe? user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 160
31.5.2010 22:08:04   
teacher75
ja sam isto procitala knjigu muskarci su sa marsa... i slazem se sa teorijom o lastici. medjutim, to u teoriji izgleda lako, ali ljudi su razlicitih karaktera i temperamenta i ne moze svako postupiti kako se savjetuje u toj knjizi.eto, recimo, ja sam jako temperamentna i nestrpljiva osoba i nisam nikada imala zivce za te "igrice" (npr. ja "cooliram i cekam da me on prvi nazove, ako se ne javi i dalje cekam, kad se javi, cooliram kao da nista nije bilo, susretljiva sam i prijatna, nakon nekog vremena- to moze trajati tako mjesecima ili godinama, on shvati da sam ja idealna zena, jer mu nses tvaram nikakav pritisak, pustam ga na miru i zivimo sretno do kraja zivota. procitala sam ja jos mnoge slicne knjige jer sam uvijek bila zainteresovana za musko-zenske odnose, psihologiju i slicne stvari, medjutim u praxi nikad nisam znala prmijeniti savjete jer jednostavno nisam imala zivce za te tipove "odi- mi- dodji mi", da razmisljam hoce li me nazvati ili nece, da zelim da mu posaljem neku lijepu poruku i kazem mu koliko mi je stalo do njega ali ne smijem, jer bih ga mogla izgubiti, jer bi on onda to shvatio kao pritisak. na kraju sam upoznala mm koji je susta suprotnost, s njim sam od pocetka znala na cemu sam,mogla sam biti ono sto jesam, pokazati mu svoju ljubav i paznju kao i on meni sto je nudio paznju i sigurnost i odmah me time osvojio. osjecala sam se opusteno i sretno, a ne kao prije kad sam dolazila u kontakt sa takvim tipovima, pa bila napeta, nervozna i nesretna. zato pod "prizmom vlastitog iskustva" ne smatram da je taj neodgovorni buduci otac vrijedan borbe i cekanja

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 161
31.5.2010 22:18:51   
Visnja RR
tema zbog tenzija do daljnjeg pod kljuc...
vrijedjanja po bilo kojoj osnovi nisu dozvoljena...
"sukobe" ubuduce rjesavajte preko pp.
LP

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 162
1.6.2010 0:07:48   
mea ley
Drage moje zelim vam od srca reci da mi je drago sto ste mi se sve javile user posted image  i saslusale me i sto god mi savjetovale svaki savjet je dobrodosao pa zapravo zato sam i tu zar ne, molim vas nemojte se svadati, svako savjetuje sto misli da je najbolje i svakome sam zahvalna i drago mi je ma sto god stajalo u savjetu ili misljenju. Bila sam bas tuzna user posted image  kad sam vidjela da je tema zakljucana a mnogo mi znaci razgovr sa vama i sve ste puno drage, nemojte se svadati, nema smisla...  Ljubim vas sve user posted image user posted image ..

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 163
1.6.2010 0:10:08   
medi87
Nema svađe, dogovor je pao, istuće nas Višnjauser posted image user posted image user posted image nego mila šta je novo kod tebe

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 164
1.6.2010 0:17:29   
mea ley
trebalo mi je pola sata da sve ljepo procitam, i onda pufff nema mogucnosti odgovora...hmmm
al sad sam opet ok -HVALA VISNJIuser posted image ... Novog nista, bila malo u gradu, gledala serije zakon brace koje sam si snimila sa kompa i tako prosao dan a sada ne mogu spavati user posted image user posted image ..  Svaku noc tako, nikako da zaspim do 2, 3 u noci i onda bi spavala do 1 u podne, najela se i opet legla, a noc nista... kako to poslozit vise???

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 165
1.6.2010 0:19:40   
teacher75
misli samo na svoju user posted image , kako vise nikada neces biti sama, jer ces imati nekoga kome ces biti sve u zivotu a i on/ ona tebi user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.6.2010 8:36:18 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 166
1.6.2010 0:22:19   
medi87
Bravo teacher, samo misli na user posted image , Zakon brace ti ja najviše volim :-) pokusaj koliko toliko da ranije legnes, broji ovce  ako nista, ako to ne pomaže dinosauruse,Ljubim punouser posted image user posted image user posted image
Jesi li sta odlucila ides li za split

Neposredna veza do poruke: 167
1.6.2010 0:23:15   
sporty mamaa
I ja sam ti tako kad sam bila trudna, mislim da niko nije nagledao onih zvjezdanih staza ko ja, do 2, 3 ujutro sam ih gledala... A onda ujutro ne mozes ustati... Ma sve ti je to normalno, samo no sikiriki, kad beba dode onda ces htjeti spavati nocu, a neces mociuser posted image user posted image Zato sad uzivaj dok mozes, mada znam da si unutra slaba i da te sve boli... Ali bit ce sve ok vidjet ces...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.6.2010 8:37:17 >

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 168
1.6.2010 0:23:52   
Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: mea ley

Novog nista, bila malo u gradu, gledala serije zakon brace koje sam si snimila sa kompa i tako prosao dan a sada ne mogu spavati

Draga moja, mogu ti samo pruziti podrsku ovako putem foruma, i pozeljeti tebi i bebici svu srecu svijeta. Ovo gore sam boldirala iz razloga sto mi je drago da ucinis nesto za sebe user posted image user posted image I da radis nesto sto te raduje.
Sada jedno vrijeme, pusti stvari neka idu svojim tokom. Moj ti je savjet da mlo odmoris od svega, ne javljaj se, ne pisi poruke, uzivajjj. Koliko mozes. Znam da je to teze reci nego uciniti, ali posveti se malo sebi. Ide ljeto, sunce, lijepo vrijeme.

Setaj sa svojom pupom, ponosi se njome, jer iz tvojih postova mogu samo zakljuciti da si jedna predivna djevojka vrijedna paznje, i ljubavi,
A ako "on" nije to shvatio, ne brini. Shvatit ce neko drugi. Jer, kako kazu "Bog ti uvijek da teret onoliki koliki mozes ponijeti!". Sto ce reci da si jaka zena, kojoj je Bog podario bebicu, za koju ces se boriti.

Saljem ti milion zagrljaja user posted image user posted image

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 169
1.6.2010 0:29:51   
mea ley
jesam, odlucila sam , otici cu za split, bit cu dovoljno daleko da zapocnem nov ziovot sa svojom bebicom,,, ovdje vise nemam sto radit a tamo cu bit mirnija, sad i ljeto dolazi, plazica..... Mislim da mi je to najbolje i za bebu i za mene-nov zivot. ispocetka..Samo nikome nisam rekla da idem u spli ni njemu... no mislim da je to ok..Slazete se?

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 170
1.6.2010 0:33:14   
teacher75
ja bih samo skrenula paznju na naziv teme- trudna a sama...(zvuci pesimisticno), sa svojom user posted image nikad nisi sama user posted image mae, ley gledaj sebe, uzmi citati neku literaturu o bebama da imas o necemu lijepom razmisljati i da se sto bolje pripremis za ulogu majke, kasnije krenu na vjezbe za trudnice gdje ces upoznati fine zenice i steci nova poznanstva...

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 171
1.6.2010 0:39:02   
Visnja RR
ali jel ti radis? tj sta ces raditi u Splitu? nemoj me pogresno shvatiti al od neceg se mora zivjeti... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 172
1.6.2010 0:45:25   
mea ley
da znam, radila sam donedavno no sad sam prijavljena kod jednih prijatelja samo da dobivam veci porodiljni a kasnije cu moc kod njih nastavit radit...inace nebi ni mogla otic u split, bas da sam nekome teret nebi htjela, a ovako cu imati za sebe i bebu...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 173
2.6.2010 23:26:07   
mea ley
ejjj..drage moje, gdje ste kako ste... user posted image

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 174
2.6.2010 23:30:16   
aida.
Evo nas user posted image kako si nam ti? kako bebica? lupkal user posted image kako se osjecas? jesi li se malo posvetila sebi i bebanoj? ima li sta novo? javljal se...on? jesil malo bolje? imal promjena u planovima? pozdrav veliki...

ja ti nisam ostavljala mnogo komentara sto se odluke tice, sve me strah da ne savjetujem pogresno, ali pratim pricu od pocetka i bas sam user posted image user posted image divim ti se, djevojko, na hrabrosti, na odluci.. svaka ti cast... samo to mogu reci...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *