|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna, a sama...
8.6.2010 21:23:48   
milenium

IZVORNA PORUKA: mea ley

Zene upomoc... brat mi nesto tipkao po mobitelu kao i obicno i nazvao bivseg slucajno no samo pozvonio zapravouser posted image user posted image user posted image .. poslo je on poruku sta je bilo al sam ja sam kratko napisala da je slucajno brat da ga nemam ja sta zvat ak zeli nek vjeruje ak ne ne mora , svejedno je...... sad je napisao ovako : smijem pitati kak si? Di si? I kak je mali? Ili nema smisla?
Bilo mi je ok, nisam se mucila s tim sto ce odgovorit kad  se nisamo ni culi tjedan dana, mislila sam non stop o svem,u i njemu naravno al nisu me brinule komunikacije i da me razalosti s svojim odgovorima i sad od cjelog imanika brat bas njega pritisnuo user posted image ... Sto da mu kazem sad na tu poruku... Sad je jedino sto zelim da pozali zbog svega , sto nam je okrenuo leda, i ne zelim mu pdgovarat nikakve ljubavne romane , samo biti direktna i kulturno bezobrazna, zelim da si razbija glavu svake sekunde... Ja cu sa bebom sama i necu mu dat da se vrati i ako pozeli, uspjet cu, al bit ce mi drago ako se pokaje bez obzira sto ga volim, nitko normalan nebi ostavio nekog ko on mene sa njegovim djetetom  i ne pitao di je sta je tjedan dana..
Upomocuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako on zna da je MALI?on se nada da je muško ili?šta se uopće ima nadat i odakle mu pravo da se nada.čuj kako je Mali!user posted image

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 201
8.6.2010 21:29:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Srce kaze - piši mu!
Ruka drhti, ne smije!
Ponos kaze - pusti ga!
Al ja neću - volim ga...

Draga mea, ja mu ne bih dopustila da radi s mene sta hoce, ali ne bih ganjala ni svoj inat. Mozda i on ima svoje razloge, shvati koliko toga je on planirao i zelio u zivotu, a sad mozda ima osjecaj da mu se svijet rusi. Ja bih odgovorila "Dobro smo, hvala na pitanju  Nadam se da si i ti dobro sto ti od srca i zelim"...
Kratko i jasno, a opek kulturno i neobavezno. Negdje sam procitala da je muskarac kao leptir, moras ga pustiti da odleti i sacekati da se vrati... A vratiti ce se on sigurno...user posted image user posted image

Potpisujem user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 202
8.6.2010 21:42:14   
milenium

IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Srce kaze - piši mu!
Ruka drhti, ne smije!
Ponos kaze - pusti ga!
Al ja neću - volim ga...

Draga mea, ja mu ne bih dopustila da radi s mene sta hoce, ali ne bih ganjala ni svoj inat. Mozda i on ima svoje razloge, shvati koliko toga je on planirao i zelio u zivotu, a sad mozda ima osjecaj da mu se svijet rusi. Ja bih odgovorila "Dobro smo, hvala na pitanju  Nadam se da si i ti dobro sto ti od srca i zelim"...
Kratko i jasno, a opek kulturno i neobavezno. Negdje sam procitala da je muskarac kao leptir, moras ga pustiti da odleti i sacekati da se vrati... A vratiti ce se on sigurno...user posted image user posted image

Potpisujem user posted image user posted image

potpisujem i ja.ja se malo šalim ali slažem se sovimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 203
8.6.2010 21:43:48   
Lulu_08
Samo hrabro naprijed malena, imas svoju bubicu u sebi, cuvaj je a on ako ne zna cijenit' ono sto vrijedi to je njegov promasaj.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 204
8.6.2010 23:06:49   
ledy blue
Ja mislim da ti trebas da rascistis da li ti njega zelis uz sebe ..kao partnera ..muskarca..ili kao oca tvog djeteta...i da to i njemu jasno stavis do znanja...fino mu reci...kratko jasno...ne zanimas me ti kao muskarac (ako je to tako...a ako i nije mozda ga bas to zagolica ) da budes prisutan uz mene..ako zelis mozes ucestvovati u odgoju svog djeteta...na sto i ima pravo...mozda ce i njemu biti lakse kad razdvojis te dvije stvari..
A bez obzira koliko ti bilo sada tesko...prebrodit ces to...a bolje je vjeruj ..nego da vas u vezi drzi samo dijete...od toga nemas nista..kad tad to bi puklo..a u ostalom zasto da sebe osudjujes na zivot bez prave ljubavi ..one koje nije nicim uvjetovana,kad mozes dobiti puno vise od zivota.

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 205
9.6.2010 9:43:04   
enna
Draga nasa hrabrice mea ley odluka nije bila laka citala sam sve postove mislim da te taj tip ne zasluzuje jer snjim nikad neces imati zivot kakav zasluzujes ni ti ni dijete.Svi smo mi nekad voljeli i neke odluke zeljeli da budu drugacije i da nam neko dadne rame za plakanje i kaze rijeci utjehe onako kako bi mi zeljeli ali dobili bi suprotne odgovore.
Zato glavu gore ako si odlucila da odes idi i ne osvrci se za tim da ne kazem idiotom mislim na sbe i svoje dijete kazes da krvaris pomalo to je sve draga moja od stresa svi smo mi zene i majke i zelimo ti pomoci koliko je u nasoj moci.
Njemu netrebas da odogovaras na poruke imao je sansu da bude uz tebe da bude na prvom UZ da proseta sa svojom lijepom trudnom zenicom i pokaze svima koliko je sretan ali nije zelio pa sada neka pati ako ce uopste ovkav tip patiti a ti prihvati pomoc od prijatelje i lijpo uzivaj u Splitu evo neke forumaice ti nude svoju pomoc pa im se lijepo obrati jer dobro ce ti doci kafica u nepoznatoj sredini.Ljubimo tebe i tvoju malenu mrvicu tu smo ao nti treba bilo kakav savjet cuvaj se i misli nauser posted image  a ne ta to kako i sta je moglo biti dala si sve od sebe neka on sad vidi sta je izgubio a izgubio je puno vise od tebe a to je prvi osmijeh,prvi zubic,prvi korak a ti ces to sve imati i mnogo vise user posted image user posted image user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 206
9.6.2010 15:40:30   
mea ley
user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: enna

Draga nasa hrabrice mea ley odluka nije bila laka citala sam sve postove mislim da te taj tip ne zasluzuje jer snjim nikad neces imati zivot kakav zasluzujes ni ti ni dijete.Svi smo mi nekad voljeli i neke odluke zeljeli da budu drugacije i da nam neko dadne rame za plakanje i kaze rijeci utjehe onako kako bi mi zeljeli ali dobili bi suprotne odgovore.
Zato glavu gore ako si odlucila da odes idi i ne osvrci se za tim da ne kazem idiotom mislim na sbe i svoje dijete kazes da krvaris pomalo to je sve draga moja od stresa svi smo mi zene i majke i zelimo ti pomoci koliko je u nasoj moci.
Njemu netrebas da odogovaras na poruke imao je sansu da bude uz tebe da bude na prvom UZ da proseta sa svojom lijepom trudnom zenicom i pokaze svima koliko je sretan ali nije zelio pa sada neka pati ako ce uopste ovkav tip patiti a ti prihvati pomoc od prijatelje i lijpo uzivaj u Splitu evo neke forumaice ti nude svoju pomoc pa im se lijepo obrati jer dobro ce ti doci kafica u nepoznatoj sredini.Ljubimo tebe i tvoju malenu mrvicu tu smo ao nti treba bilo kakav savjet cuvaj se i misli nauser posted image  a ne ta to kako i sta je moglo biti dala si sve od sebe neka on sad vidi sta je izgubio a izgubio je puno vise od tebe a to je prvi osmijeh,prvi zubic,prvi korak a ti ces to sve imati i mnogo vise user posted image user posted image user posted image

ovo me bas rasplakalo, prekrsano mi napisano... hvala user posted image user posted image

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 207
9.6.2010 18:40:14   
mea ley
zenice imam pitanje za vas koje ste trudne i imate djecu.... ja sam sad vec 5 mj trudna a imam osjecaj ko da mi je trbuh isti vec mjesec dana ko da se nisam nista udebljala u trbuhu, dobila sam trbuscic,ali mali trbuscic,mozda da koju bas siroku majicu il haljinu obucem mozda se nebi ni primjetilo, jedva malo.. a ovako se nisam udebljala...user posted image user posted image
Kad pocne brzinski rasti trbuh i jel se vama jako vidio u 5 mjesecu???? user posted image user posted image

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 208
9.6.2010 21:59:01   
teacher75
to ti je sve individualno, zavisi od gradje trudnice, od kolicine plodne vode, velicine bebe. kod prvorotki se obicno kasnije stomak primijeti i manji je nego kod zena koje su vec radjale. kod nekoga se odmah na pocetku vidi a kod nekoga je jako mali stomak jos u ''-7. mjesecu. sjecam se kad sam isla na vjezbe za user posted image , bilo je zena koje su tu negdje kao i ja a sve smo bile razlicite, nekima stomak puno veci od mog i one puno deblje a neke jos sitnije i manji stomak....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.6.2010 19:47:52 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 209
9.6.2010 22:55:31   
rose
i ja sam usla u peti mjesec i mislim da mi uopste nije veliki stomak..cak sam nekad zabrinuta jel to ok...rijetki primjete da sam trudna...vjerovatno cemo se iduci mjesec razrast user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.6.2010 19:47:35 >

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 210
9.6.2010 23:04:43   
enna
mea nisam imala namjeru da te rasplacem znam da sada rade hormoni 100 na sat ali samo sam realna i gledam malo dalje za bolju buducnost tebe i bebe.Neznma koliko ti je godina ali odlucila si se za najtezi posao a svijetu BITI MAJKA a tako isto i nesto najljepse na svijetu zato ti zelim svu srecu svijeta.Jesi li odselila u Split???

Sto se tice stomaka kod mene se takode nije vidio u 5 mjesecu ali zato 6 i dalje sam samo bujala i to bukvalo u stomak bila sam ogromna tacnije stomak koji nisam mogla svojim rukama obgrlitiuser posted image a dobila sam sveka 13 kg. u trudnoci zato ne brini sve zavisi od osobe do osobe uzivaj samo u svom tibiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 211
10.6.2010 15:35:15   
mea ley
21 tjedan mi je a neki ni ne primjete da sam trudna...ja vidim mali trbuscic i zato me to malo brine kad sam ocekivala da ce bit veci, sitna sam pa sam mislila da ce bit veci...pa nadam se da je to ok tako   user posted image ....Enna 24 su mi godine...Trebala sam danas ic al citavu noc mi nije bilo dobro, trbuh me bolio, slabo mi bilo, malo sukrvica..user posted image user posted image nista nisam spavala... bila kod doktora, dao mi injekciju protiv bolova i prepisao mi dabroston... jel koja pila te tablete?????user posted image user posted image
Cekat cu da se malo smirim jer mi se ovakvoj ne putuje, umorna sam jos sva...user posted image

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 212
10.6.2010 15:40:37   
Anidae
Pila dabroston gotov 5 mjeseci, to su tablete za ucvrscivanje ploda... Nemoj preskakati, evo ja dogurala do 7.-og mjeseca user posted image Moguce je da imas drukciji smjestaj posteljice a mozda i stres i nemirovanje, sve u svemu, tablete su ok, nikakvih nus pojava nemaju user posted image Sretno!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.6.2010 19:47:11 >

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 213
10.6.2010 15:42:03   
Mirkica
ja sam pila utogest ali koliko znam to su slicne tablete  , radi zaustavljanja krvarenja , samo se smiri ne stresaj se ebba ej naj bitnija.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.6.2010 19:48:12 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 214
10.6.2010 15:49:23   
enna
Mea nemoj previse da brines ak si bila kod dr. i on kaze da je sve ok nemas razloga za brigu sada samo miruj a te tablete sam pila u 14 sedmici jer sam tada imaa krvarenje blago tako da slobodno mozes da ih koristis i da uzias u svojoj trudnoci i da mislis na to maleno pile sto nosis u sebi jer sekiracijom nista neces postici samo moza da naskodis i sebi i svom malenom piletu a to svakako ne zelis zar ne????Odmori se dobro lijepo sto vise vitamina unosi u sebe i oporavi se i onda lijepo put Splita dole je ljeto vec pocelo pa malo plaza kafica setnjica i beba ce da dode i eto ti najvece srece na svijetu!!!!Ljubim te punoooooo no sikiriki odmaraj i uzivaj u svakom danu jer zaista imas cemu da se radujes a to je BEBAuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 215
10.6.2010 17:03:25   
mea ley
Naravno da mu ne zelim naskodit, jedva cekam da prode trudnoca,da ugledam bebu i tad cu znat da je svakom strahu kraj...da je sve proslo i imat cu nekog ko ce izmamit meni osmjeh na lice a ja istom vratiti... Sad se bojim svega, bolova, krvarenja, svega...user posted image  A sto se trbuscica tice barem necu morat puno odjece kupovat posto mogu jos u nekie svoje hlace koje su full niskog struka user posted image

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 216
13.6.2010 1:28:15   
sporty mamaa
mea sta ima. kako si nam???user posted image

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 217
13.6.2010 15:39:35   
mea ley
ej dame moje, odmaram, lezim, moram se malo oporavit da mogu krenut.... citave dane sam u krevetu, vani je prevruce user posted image .... sklanjam se od vrucine... malo mi je bolje i nadam se da ce mi ove tablete pomoc user posted image .
kako ste vi??? cime se vi bavite u ovoj vrucini?

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 218
13.6.2010 15:43:55   
aida.
mea drago mi je da se javis i da si dobro..nemoj samo da se brines, bebi je ok, vidis mnoge zene su pile te tablete i to je ok. samo se ti nista ne sekiraj i uzivaj u trudnoci sto vise mozes user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 219
16.6.2010 16:55:01   
mea ley
ženice di ste kako ste??user posted image user posted image nema vas ni odkudauser posted image ... mene uhvatila neka nostalgija user posted image user posted image , guram je od sebe al ne ide, danas je takav dan ocito ...malo sam super pa me uhvati nesto da me rastuzi i sam placem bezveze sama od sebe... user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 220
16.6.2010 17:28:05   
hanabanana
hormoni, ne brini.
sve je u najbolje redu.

(odgovor članu mea ley)
Neposredna veza do poruke: 221
16.6.2010 18:13:01   
Anoniman
Normalno je to sve u trudnoći,biće toga...
Kako si?Jesi otišla u Split?

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 222
18.6.2010 21:51:19   
milenium
Reklamiranje je zabranjeno. Molim vas da procitate upute na linku: Nedozvoljeno reklamiranje
LP, RR tim

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.6.2010 22:07:38 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 223
18.6.2010 22:44:55   
milenium
imam kontakt centra koji može pomoći mladim trudnicama koje nemaju nikoga kraj sebe...ako nekome treba neka mi se javi na PP user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 224
22.6.2010 14:05:35   
sporty mamaa
Kako si nam mea, jesi otisla za Split????user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *