Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dido fini su kostimi al ja nemam sta staviti u ovaj gornji dio meni treba dobro spuzvast pa ako neko naleti na takav nek javi.
ti me podsjeti, ja na bazenu i imam novi kupaći sa korpicama, plavi sa bijelim cvjetićima...sunčam se ja, kupam...da bih tek pred odlazak kući skontala da su mi korpice (kako sam ležala na stomaku)..upale skroz ...znate, rupe umjesto brda
ti me podsjeti, ja na bazenu i imam novi kupaći sa korpicama, plavi sa bijelim cvjetićima...sunčam se ja, kupam...da bih tek pred odlazak kući skontala da su mi korpice (kako sam ležala na stomaku)..upale skroz ...znate, rupe umjesto brda
Dido fini su kostimi al ja nemam sta staviti u ovaj gornji dio meni treba dobro spuzvast pa ako neko naleti na takav nek javi.
ma mene mama zeza da mi se od spuzve iz gornjeg djela moze fin jastuk napraviti a ti Dido posalji malo tamo pocetkom sedmog mjeseca pa ti vratim kad zahladi
ilhana hvala za ovaj link od lindexa vidjela sam nesto za mene sad cu zamoliti rodicu iz Norveske da mi donese odoh joj sad napisati da jedva cekam kad ce doci da mogu za par dana traziti k.kostim
ilhana hvala za ovaj link od lindexa vidjela sam nesto za mene sad cu zamoliti rodicu iz Norveske da mi donese odoh joj sad napisati da jedva cekam kad ce doci da mogu za par dana traziti k.kostim
hehe pa ako budes u Sarajevu mozes i probati prjie nego sto uzmes ;)
naravno onaj jedan crni mislim kombinacija d.dio malo dublji posto imam strija i g.dio ravan ima tanke tregercice koji bi se mogli skinuti i taman fino uh sto ti objasni,uglavno nije trokut niti onaj kao grudnjak
ma mene mama zeza da mi se od spuzve iz gornjeg djela moze fin jastuk napraviti a ti Dido posalji malo tamo pocetkom sedmog mjeseca pa ti vratim kad zahladi
Ove godine cu prvi put obuci jednodjelni kupaci kostim zbog viska stomaka od poroda . Ova Lindex marka mi se cini ok. Molim vas, ko zna da napise tacno gdje se nalazi.
Da li osim Lindex-a znate ima li gdje finih kupacih a da nisu puno para, moram uzeti 2, stari bikini nemogu ,a kontam da uzmem jednodjelni stomak ce mi se samo naglasiti.
Da li osim Lindex-a znate ima li gdje finih kupacih a da nisu puno para, moram uzeti 2, stari bikini nemogu ,a kontam da uzmem jednodjelni stomak ce mi se samo naglasiti.
u Lindexu u sarajevu uopce nema kupacih kostima, ja bila prije 2-3 dana!