Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da li osim Lindex-a znate ima li gdje finih kupacih a da nisu puno para, moram uzeti 2, stari bikini nemogu ,a kontam da uzmem jednodjelni stomak ce mi se samo naglasiti.
U istoj sam bila situaciji, reko da uzmem jednodijelni zbog viska baby stomacica. Obisla Lindex, nema kupacih, odem u BBI, probam nekoliko jednodijelnih i svi su fuj, sebi sam izgledala kao stara baba u njima. I onda odlucim, j... stomak, bas me briga i odlucim se ipak za bikini. Na kraju sam kupila u Mercatoru na Ilidzi, u Intersportu. Kupaci su super, a cijene do 50ak km. I ne stoji mi lose A u hipermarketu Mercator isto ima nekoliko vrsta kupacih oko 30ak KM pa pogledaj.
atarka daj sliku tog bikinija.i ja sam namjeravala neki jednodjelni al izgledala bi kao neka baba u njemu.pa sam se ipak odlučila za dvodjelni samo neznam kakav
imam isti problem sa "stomacicem". jednodijelne sam nosila prosle godine u trudnoci, ali ne bih sada, ne volim onaj osjecaj kad mi je mokro zaljepljeno na stomaku. a svi kostimi od prije su minijaturni trokutici-bikini atarka, stavi slike da vidimo, please, bas mi treba dvodijelni al da nije bas minijatura
Jeste li nasle kupace zene?Ja jos nisam, spremam se u potragu u ponedeljak. Nesto sam gledala u radnjama, ali ove godine samo bikini, probala sam par, uzas, ili su mi veliki gore(sike ispuhale ), ili su mi mali dole. Neznam zasto kod nas nema da se kupuju pojedinacno gornji i donji dijelovi.Meni se cini da cu u sorcu plivati ovo ljeto hahhahah
ja juce sasvim slucajno odem o fisa, onog u rajlovcu, i kuim resladak kuaci za 14 km, rozo bijela kombinacija, ima ojacane korice, bez zice, veze se oko vrata, i donji dio se veze, i resladak je, ima nekoliko kombinacija boja i bas su slatki ..... ima i drugih modela .....
Eh drage moje iam vam u Robotu na socijalnom, koliko se sjećam na spratu iznad bijele tehnike 3 sprat kupaćih mogu se azsebno kupiti gornji i donji dio, gornji su u rasponu od 15 - 20 a donji oko 10km, neću govoriti naziv radnje da ne kaze Višnja da reklamiram ja bila prosle sedmice, nisam još nista kupila, atrebaju mi jendo 3 ali po mogućnosti da mi podignu ovo malo hh. što imam, kakve da kupim, meni odg bikini, kad sam fit
Jeste li nasle kupace zene?Ja jos nisam, spremam se u potragu u ponedeljak. Nesto sam gledala u radnjama, ali ove godine samo bikini, probala sam par, uzas, ili su mi veliki gore(sike ispuhale ), ili su mi mali dole. Neznam zasto kod nas nema da se kupuju pojedinacno gornji i donji dijelovi.Meni se cini da cu u sorcu plivati ovo ljeto hahhahah
bila je mogucnost tog pojedinacnog kupovanja u skiny-u
Eh drage moje iam vam u Robotu na socijalnom, koliko se sjećam na spratu iznad bijele tehnike 3 sprat kupaćih mogu se azsebno kupiti gornji i donji dio, gornji su u rasponu od 15 - 20 a donji oko 10km, neću govoriti naziv radnje da ne kaze Višnja da reklamiram ja bila prosle sedmice, nisam još nista kupila, atrebaju mi jendo 3 ali po mogućnosti da mi podignu ovo malo hh. što imam, kakve da kupim, meni odg bikini, kad sam fit
Mostarka ima u Owiesi jednodjelni sa steznjakom, ali je pravo jak, pa pogledaj.E hvala moje drage, ja cu sutra u akciju za kupacim, pogledat cu i Robot, alma ras, sirano, pa vam javim ako sta kupim, a moram kupiti, nemerem na nudisticku:)))
E drage moje ja sam kupila 2 kupaca, jedan Betin 55 km, a jedan na siranu 25. U Beti u Robotu socijalnom imate snizenje, ima isto dobrih, a jeftinih na Carsiji na pijaci po 10 km, a pravo su lijepi.( ja sam kasno vidjela) Alma ras slab izbor.Lindex nema kupacih.Ja sutra sa mm i bebacom odoh na more. Nadam se finom vremenu i odmoru zasluzenom.
E drage moje ja sam kupila 2 kupaca, jedan Betin 55 km, a jedan na siranu 25. U Beti u Robotu socijalnom imate snizenje, ima isto dobrih, a jeftinih na Carsiji na pijaci po 10 km, a pravo su lijepi.( ja sam kasno vidjela) Alma ras slab izbor.Lindex nema kupacih.Ja sutra sa mm i bebacom odoh na more. Nadam se finom vremenu i odmoru zasluzenom.
i ja danas kupila 2 kupaca u robotu kod socijalnog: jedan u tiffany-hm 30 km (crni sa zlatnim porubom i na gacicama zlatni privjesak) i drugi u beti samo 18km! snizen sa 44, jako lijep, sareni, gacice imaju neki deblji volan kao mala suknjica, pravo lijep! super sam prosla, 2 kupaca za 48km, inace, kome treba ima veliki izbor i u tiffany-u i u beti u robotu, a sve snizeno, bas se moze jeftino proci pa navalite
Ti se teacher pravo pripremila za plazu, jel idete u Tucepe?Mi cemo tamo u subotu, ako te sretnem mislim da cu prepoznati Lanicu , javim vam se, naravno moram i ja nabaciti nove kupace, sutra idem u kupovinu.
< Poruku je uredio faris06 -- 23.6.2010 20:58:10 >