Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
pa ova tema otišla u zaborav skroz a super ima slikica Nego gdje ima kupiti finih kupaćih kosima, jel ko šta gledao? trebao bi mi jedan-dva kad odem na fitnes da promijenim, dozlogrdili mi postojeći
pa ova tema otišla u zaborav skroz a super ima slikica Nego gdje ima kupiti finih kupaćih kosima, jel ko šta gledao? trebao bi mi jedan-dva kad odem na fitnes da promijenim, dozlogrdili mi postojeći
Da nije malo rano za to hanumice?
kako misliš? ja odem na fitnes na Terme i nakon fitnesa idem u bazen koji je zatvoren
ja sam nedavno otkrila ves i kupace bugati iz srbije...odlicni su kvalitetom a nisu skupi...ima ih u sarajevu u par radnji a ima online katalog
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
Da nije malo rano za to hanumice?
kako misliš? ja odem na fitnes na Terme i nakon fitnesa idem u bazen koji je zatvoren
a fotka s muzem!!! pa bila je kratko jer smo se tada sve nesto "poskidale" ovdje...a onda sklonile ... ipak sam ja teta u godinama iako jos uvjek bez celulita i bora ...osim smijuljica a za par dana mi 42 g
opasno se traze zahtjevi za brisanje fotki na ovoj temi ... da li zbog golisavosti...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.2.2010 0:48:51 >
a fotka s muzem!!! pa bila je kratko jer smo se tada sve nesto "poskidale" ovdje...a onda sklonile ... ipak sam ja teta u godinama iako jos uvjek bez celulita i bora ...osim smijuljica a za par dana mi 42 g
opasno se traze zahtjevi za brisanje fotki na ovoj temi ... da li zbog golisavosti...
Pronasli muzevi temu hahahahah :P
< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.2.2010 0:50:35 >
a vidim ja milenium objavila javni apel za brisanjem slikica pa onda je lakše izbrisati cijelu temu, i onako se sve info o kupovini kupaćih kostima odnose na ljeto 2009 Ilhana hvala za info, upratiću ja to otvaranje
omg.wtf.ja i zaboavila na ove golišave slike.molim moderatore da ih izbrišu(ne želim da mi slike završe u kabini nekog kamiondžije)
heheh zaboravilo se šta se deveralo
IZVORNA PORUKA: lilith
ja sam nedavno otkrila ves i kupace bugati iz srbije...odlicni su kvalitetom a nisu skupi...ima ih u sarajevu u par radnji a ima online katalog
a u kojim radnjama mila, znaš li? ima radnja na dobrinji 2,teta nema bas veliki izbor ali nabavi sve...ja nesto vec kupila a nesto narucila...evo ti link pa pogledaj,ima i gdje se nalaze ostale radnje http://www.bugattidoo.com/2009/
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
Sad me vesela podsjeti, oni kostimi sto sam za proslu morsku sezonu uzela, velike mi gace, nema mi druge nego 2-3 kg do juna da nabacim! Kod mene sve obratno! Kako se udebljati pred ljeto!
Per aspera ad astra 2011 je stiglo naše sunce 2012 čekamo još jednu srećicu
a vidim ja milenium objavila javni apel za brisanjem slikica pa onda je lakše izbrisati cijelu temu, i onako se sve info o kupovini kupaćih kostima odnose na ljeto 2009 Ilhana hvala za info, upratiću ja to otvaranje
vesela nije bitno o kojoj se sezoni radi,vidilo mi se pola cica