Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Triumph Mercator,na prizemlju,lani je bilo divnih kostima,valjda je i sada dobra ponuda Skiny u starom prodajnom Huber u novom prodajnom
ja šifri majko mila
Hajde de,moram otići vidjeti ima li šta za mene,mada imam 2 nova kod kuće ali moje sike nisu baš za njih ono vire mi tatrane Oba su na vezanje oko vrata i trokut bikini.Jedan drečavo zečeni a jedan crni ali šta ću kad mi ne mogu sike stati Jedino da ih nekako uguram
< Poruku je uredio nikita -- 8.5.2009 23:42:11 >