Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vala Manuela nisu ni meni ovogodisnji Liscini modeli nešto wow,a cijene su grozne ja u Modiani gledala Liscine kostime nijedan nije ispod 140 km Jesi gledala u Skiny-u? Super su im modeli ,kvaliteta extra Benetton kod nas ima super kostimića za vas vitkice Posebno se prodaju gornji i donji dijelovi,bas su slatki
ja sam prije tri godine kupila mrak bikini u skenderiji...radnja je prcvarnica al je taj kostim mrak...nekakav talijanski...haj bas odoh vidjeti koje je marke mozda ga i nadjem na netu
ja kupujem u h&m kupace..stvarno imaju veliki izbor i prelijepe kupace..imam ih vise komada i zadovoljna sam .. jedino sto mrzim je to sto imaju jastucice u bikinijima gornji dio fujj i ja uvjek kad kupim ja to izvadim i bacim , prosle godine sam imala jaki crveni koji se onako presijava i izvadila sam te jastucice i kad sam isla na plazu ,jao...kad sam izlazila iz vode tocno se vidila di su mi bradavice mm je hodo ispredmene da nebi ko vidio ,nece on da svako gleda...meni bilo cool ... a zato su jastucici ..ma ko izumi to sranje ...i ovako imam dosta velike grudi jos da jastuke nosam...da sam znala da ce tako ispasti nebi vadila..a prelijep bikini :) sad imam onako tirkizno plavi s palmama jako je lijep i na dupetu pise paradise ..ali ovo ljeto nema ljetovanja u hr vise ..moram rodit
Ja konačno kupila bikini U Merkatoru u M Style radnji kombinacija je ova dva bikinija dole na slikama
Gornji dio je ovakav:
A donji ovakav:
a boja je identična-dakle smeđa ja sam zadovoljna super mi stoji.
P.S iz Victorias Secret poslali su mi izvinjenje što nisu mogli ispuniti narudžbu jer nije mog bikinija bilo na zalihi svaka im čast za profesionalnost
Poz zene...U VS su stvarno profesionalni kad god sam sta narucila dolazilo je brzinom svjetlosti ali ipak najvise volim probati stvari sta znam.. Ja sam prosle godine imala ovaj kupaci islamski i tako se brzo susi nevjerovatno i uvijek te hladi neki super materijal...
ja kupaci kupim u HM i u ESPRIT tj.kupila prosle god,ali su super.ovaj iz hm je bijelo rozi nesto u retro stilu,a esprit crni,klasicni biikini. a sada moramo da mrsamo da bi ih ove god obukli ,inace nam valja kupovati nove,a ovdje kod nas ne znam gdje.
samo da vidim sta pisete ovdje ...kamo srece da mogu i ja sa vama pricati o tome
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Ja konačno kupila bikini U Merkatoru u M Style radnji
E neka si i ti zavrsila sa kupovinom bikinija. Uh,a oni gore oni imaju odlicne modele. Ja sam prosle godine kupila 2 kod njih. I raspon cijena je od 30 pa do 200km...za svakog nesto.
Ja danas nisam ništa vidjela ispod 60 Km,ovaj moj je recimo srednje cijene a svi manji brojevi su im otišli,jedva sam našla 36,ostali im samo veći modeli
Meni mogu moji prošlogodišnji kupaći samo što su mi oni postali dosadni,a vala su i dotrajali pa je bio red da se počastim jednim novim
Cuuuuj...znaci i oni su digli cijene. Ma lijepo je malo se ponoviti...jasta. Ja sam prosle godine napravila gresku,zaljubila se u jedan,bio mi preskup. Zao mi bilo za dvije krpice dati toliko. I kupim jedan od 50km...a nakon par dana odem po taj prvi. Sta cu sanjala ga cura nocima.
Nikitice tek sad čitam ovbe prije postove,imaš kupiti kupaći za trudnice,npr donji dio uobičajeno tj gaćice a gornji dio je kao majica prekrije ti stomak da ne izgori .ja sam išla na more u 9om mj trudnoće i nosila sam jedan takav.imam negdije i sliku.
Ovo je link,odeš na create an account i onda se registruješ,kad se registruješ loguješ se i na vrhu stranice ćeš vidjeti shopping bag klikneš tu i počneš kupovati
Nikitice tek sad čitam ovbe prije postove,imaš kupiti kupaći za trudnice,npr donji dio uobičajeno tj gaćice a gornji dio je kao majica prekrije ti stomak da ne izgori .ja sam išla na more u 9om mj trudnoće i nosila sam jedan takav.imam negdije i sliku.
Hvala milenium ali meni se cini da necu na more nisko mi je bebač pa ti slabo i izlazim iz kuce...