Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nisam prije vidila, slucajno mi je to promaklo Meni je lijepsi onaj prvi kostim, nekako mi je simpatican. Definitivno uz oba ide crna haljina, a uz prvi kostim ti ide i neka leprsava sarena haljinica cvjetnih dezena. Zavisi sta volis, ja volim i jedno i drugo.
Draga skvo i meni je to promaklo još kad manuela postavi sliku Meni se sviđa prvi kostim,slađi i više mi je za kupanje i sunčanje,ovaj drugi je samo za pokazivanje . Haljinica, marama i tih belaja pogledaj u azelu. A ja volim lepršave haljinice i u boji. Crno nosim zimi.
Meni moj bikini još nije stigao Izgleda da ću se načekati,a tamo lijepo piše da je poslano(i gornji i donji dio) i da mi treba doći do 03.06 a još nije stiglo.
uh steta pa jesi bila uplatila novac ? kakav dojnji dio bi ja kupila s obzirom na trudnocu ? ovi moji stari su mi mali na grudima pa cu bas u cetvrtak ici gledat kostim...sad cu u 5i mj a trebam kupiti neki koji ce mi odgovarati i sa vecim stomakom
Ništa nisam platila,to platiš kad bikini dođe,a meni kako nije došao nisu mi skinuli ništa sa kartice. Baš mi je krivo,ne znam kako drugi uspiju naručiti VS a ja ne mogu... Možda nisu imali više bikinija poput mog
E ja sam kupila prvi ove godine... Evo linka- moj je na desetoj slici po redu....(ako sam dobro izbrojala) ugl. cn je sa sivim i rozim detaljima. Ja sam htjela jedan plavkasti ali MM je rekao da mi ovaj naaaajbolje stoji. http://www.newyorker.de/microsites/collection-summer-2009/?_deeplink=6
< Poruku je uredio Amrino RR -- 9.6.2009 16:24:13 >