Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ivana blago tvom mužu kad ima šta vidit u ovome,iskreno mene se stid skinut ove godine,razmišljam da i ne idem na more,košto niki kaže stomak je još malo tu.
a imate li vi prijedlog za nas trudnice neki kupaci kao prijedlog?? Ja sam ovo ljeto ljetna trudnica u augustu tek termin a ja mislim da bi mi sva kosa od muke otpala da neodem na bazan koji mi je pred nosom a i na godinji cemo da idemo u 5-6mj... Ima li ikoji kostim da mi bar malo spasi liniju???
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
sara.at ja sam imala kupaći za trudnice,kupljen je u njemačkoj H&M. donji dio je kao veš a gornji ono kao grudnjak-majica,prelazi preko stomaka
vidjela sam ja par njih u espritu al mene zanima koji modeli imaju , jer bas onaj dvodjeni kao grudnjak i gacice nije mi bas nesto bojim se da mi stomak ne sprzi sunce
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
postoje tankini za trudnice kojima je gornji dio uvelike lepršaviji od uobičajenih tako da nema razloga da vi ne odaberete takav tankini, bez obzira na trbuščić. Takva kombinacija pristajat će lijepo i trudnicama i ženama s ravnim trbuhom, a vama može pomoći da se opustite na plaži i ne mislite toliko na uvlačenje trbuha. ovakav sam ja imala,samo što je ovaj gornji dio bio širi i lepršaviji.
neće mi slika
ja sam nosila taj samo da mi stomo nebi izgorio,a inače kad bi mi se taj stopio presvukla bi se u suhi kupaći koji je bio obični jer nisam imala 2ista
< Poruku je uredio milenium -- 19.2.2010 19:26:56 >
savjetujem svakoj trudnici da kupi najobicniji kupaci... i pokazite vase stomacice!!! pa ima li ista ljepse od sretne, zadovoljne zene sa stomacicem na plazi... niko vam ne gleda visak kg ...svi se dive vasoj sreci kojom zracite
pa vidjet su sad sta cu kako sam sad velika za 16 sedmicu kako cu tek biti naljeto mozda dvodjelni kostim i prozirna tunika preko moglo bi pa malo bez malo sa Zaha meni je pocelo vec mirisati u decembru uhhhh jedva cekam
sara ja sam ljetos bila na moru u osmom mjesecu trudnoce i kupala se u kupacem gornjem i dole u mm sorcu nisam imala trudnicki kupaci a bilo me stid u obicnom ali bas me briga fino sam se naplutala
Ma mm ti je najbitnije da se vidi pola stražnjice zato mi ga je i kupio . ma očemu ti ženo pričaš pa vidjela sam ti slike i bome si jako zgodna ! Imam slike u njemu ali brate mili nije to za rr, ipak sam ja udana žena
Ma mm ti je najbitnije da se vidi pola stražnjice zato mi ga je i kupio . ma očemu ti ženo pričaš pa vidjela sam ti slike i bome si jako zgodna ! Imam slike u njemu ali brate mili nije to za rr, ipak sam ja udana žena
sara ja sam ljetos bila na moru u osmom mjesecu trudnoce i kupala se u kupacem gornjem i dole u mm sorcu nisam imala trudnicki kupaci a bilo me stid u obicnom ali bas me briga fino sam se naplutala
joj ja nesmijem tako puno putovati sta mislis da dobijem trudove a ja ocu nazad za Austriju kako sam luda helikopter bi morao dolaziti po mene ja do sedmog mjeseca smijem i to cu negdje u Hrvatsku se bucnuti tad ce biti maj juni ocel biti vrijeme kako treba vidjet cemo ja se nadam
Ovako,posto sam se poslije poroda koliko toliko dovela sa kilazom u red,a naravno stomak je ostao bolna tacka da li znate gdje se u Sarajevu moze kupiti kupaci kostim monokini,onaj kao jednodjelni sa otvorima na bubrezima :)
a imate li vi prijedlog za nas trudnice neki kupaci kao prijedlog?? Ja sam ovo ljeto ljetna trudnica u augustu tek termin a ja mislim da bi mi sva kosa od muke otpala da neodem na bazan koji mi je pred nosom a i na godinji cemo da idemo u 5-'mj... Ima li ikoji kostim da mi bar malo spasi liniju???
ja sam proslo ljeto bila na moru u 6-7. mjesecu trudnoce i imala sam 2 obicna jednodjelna kostima i jedan jednodjelni trudnicki iz HM-a-crni sa bijelim rubovima- pravo lijep, tako da sam nosala ta 3 jednodjelna. prije trudnoce sam imala sve trokutice-bikini kostime, pokrivali minimalno, tako da nije bilo sanse da te nosim kao trudnica, tako da sam se puno bolje osjecala u jednodjelnim kupacim...ovo ljeto ne znam sta cu, veca sam za broj nego prije trudnoce a zbog stomaka mi nece stajati bikini, moracu kupiti neke nove dvodjelne koji ce mi ok stajati
p {margin:0px;}ja sam pretprošle godine kupila liscin crno-bijeli jednodijelni, prekrasan je, bilo je takvih i crveno-bijelih, možda ste ih zapazili, bilo ih je na svakom ćošku...al je ugodan, ne moraš ništa paziti kad izlaziš iz vode, a i čini liniju ljepšom (ja imam puparu mašala)..bit će mi sasvim solidan i ove godine uz sve od ranije