|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bikini i kupaci kostimi
19.2.2010 18:29:54   
milenium
ivana blago tvom mužu kad ima šta vidit u ovome,iskreno mene se stid skinut ove godine,razmišljam da i ne idem na more,košto niki kaže stomak je još malo tu.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 426
19.2.2010 18:32:33   
nikita
tek sad vidjeh sta je ivana napisala, nekad moja draga nekad , sad imam 14 kg vise nego na toj slici u kostimu user posted image user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 427
19.2.2010 18:55:32   
sara.at
a imate li vi prijedlog za nas trudnice neki kupaci kao prijedlog??
Ja sam ovo ljeto ljetna trudnica u augustu tek termin a ja mislim da bi mi sva kosa od muke otpala da
neodem na bazan koji mi je pred nosom a i na godinji cemo da idemo u 5-6mj...
Ima li ikoji kostim da mi bar malo spasi liniju???

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 428
19.2.2010 19:08:12   
milenium
sara.at ja sam imala kupaći za trudnice,kupljen je u njemačkoj H&M.
donji dio je kao veš a gornji ono kao grudnjak-majica,prelazi preko stomakauser posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 429
19.2.2010 19:14:45   
sara.at

IZVORNA PORUKA: milenium

sara.at ja sam imala kupaći za trudnice,kupljen je u njemačkoj H&M.
donji dio je kao veš a gornji ono kao grudnjak-majica,prelazi preko stomakauser posted image

vidjela sam ja par njih u espritu al mene zanima koji modeli imaju , jer bas onaj dvodjeni kao grudnjak
i gacice nije mi bas nesto bojim se da mi stomak ne sprzi sunce user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 430
19.2.2010 19:16:11   
milenium
postoje tankini za trudnice kojima je gornji dio uvelike lepršaviji od uobičajenih tako da nema razloga da vi ne odaberete takav tankini, bez obzira na trbuščić. Takva kombinacija pristajat će lijepo i trudnicama i ženama s ravnim trbuhom, a vama može pomoći da se opustite na plaži i ne mislite toliko na uvlačenje trbuha. ovakav sam ja imala,samo što je ovaj gornji dio bio širi i lepršaviji.user posted image

neće mi slikauser posted image

ja sam nosila taj samo da mi stomo nebi izgorio,a inače kad bi mi se taj stopio presvukla bi se u suhi kupaći koji je bio obični jer nisam imala 2istauser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 19.2.2010 19:26:56 >

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 431
19.2.2010 19:21:26   
Visnja RR
savjetujem svakoj trudnici da kupi najobicniji kupaci...
i pokazite vase stomacice!!! pa ima li ista ljepse od sretne, zadovoljne zene sa stomacicem na plazi... niko vam ne gleda visak kg ...svi se dive vasoj sreci kojom zracite user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 432
19.2.2010 19:27:25   
Honey3
aaa meni se cini da je more pocelo mirisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image nemojte gledati kroz prozoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 433
19.2.2010 19:34:31   
sara.at
pa vidjet su sad sta cu kako sam sad velika za 16 sedmicu kako cu tek biti naljeto user posted image
mozda dvodjelni kostim i prozirna tunika preko moglo bi pa malo bez malo sa user posted image
Zaha meni je pocelo vec mirisati u decembru uhhhh jedva cekam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 434
19.2.2010 19:39:53   
Honey3
sara ja sam ljetos bila na moru u osmom mjesecu trudnoce i kupala se u kupacem gornjem i dole u mm sorcuuser posted image nisam imala trudnicki kupaci a bilo me stid u obicnomuser posted image ali bas me briga fino sam se naplutalauser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 435
19.2.2010 19:45:41   
ivana st

ivana blago tvom mužu kad ima šta vidit u ovome,iskreno mene se stid skinut ove godine,razmišljam da i ne idem na more,košto niki kaže stomak je još malo tu.

Ma mm ti je najbitnije da se vidi pola stražnjice user posted image user posted image user posted image zato mi ga je i kupio user posted image user posted image user posted image .
ma očemu ti ženo pričaš pa vidjela sam ti slike i bome si jako zgodna user posted image !
Imam slike u njemu ali brate mili nije to za rr, ipak sam ja udana žena user posted image user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 436
19.2.2010 19:48:30   
milenium
ma one slike u kupaćem su bile kad sam imala 50kg,sad sam 10kila težauser posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 437
19.2.2010 19:49:29   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: ivana st

Ma mm ti je najbitnije da se vidi pola stražnjice user posted image user posted image user posted image zato mi ga je i kupio user posted image user posted image user posted image .
ma očemu ti ženo pričaš pa vidjela sam ti slike i bome si jako zgodna user posted image !
Imam slike u njemu ali brate mili nije to za rr, ipak sam ja udana žena user posted image user posted image

milim da su svi isti user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 438
19.2.2010 19:51:48   
sara.at

IZVORNA PORUKA: zaha

sara ja sam ljetos bila na moru u osmom mjesecu trudnoce i kupala se u kupacem gornjem i dole u mm sorcuuser posted image nisam imala trudnicki kupaci a bilo me stid u obicnomuser posted image ali bas me briga fino sam se naplutalauser posted image user posted image

joj ja nesmijem tako puno putovati sta mislis da dobijem trudove a ja ocu nazad za Austriju kako sam luda helikopter bi morao dolaziti po mene user posted image user posted image
ja do sedmog mjeseca smijem i to cu negdje u Hrvatsku se bucnuti tad ce biti maj juni ocel biti vrijeme kako treba vidjet cemo ja se nadam user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 439
19.2.2010 19:52:41   
ivana st
Višnja moja imaš ti pravo, njima samo da je što manje krpica na ženi i svaka im može zavrtit glavom user posted image user posted image user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 440
7.5.2010 10:20:17   
Arijana2
gdje pronaci monokini u sa ? :)

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 441
7.5.2010 10:45:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Arijana2

a vjerovatno ce ih biti u bbi-u...nego...zar te nije strah da ces biti u 3,4 nijanse...ja se vazda pitam sto takvi kostimi postojeuser posted image

(odgovor članu Arijana2)
  Neposredna veza do poruke: 442
7.5.2010 10:46:41   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

a vjerovatno ce ih biti u bbi-u...nego...zar te nije strah da ces biti u 3,4 nijanse...ja se vazda pitam sto takvi kostimi postojeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 443
7.5.2010 14:13:39   
acudesa
Post sa : kupaći kostimi

Cao drage mame i buduce :)

Ovako,posto sam se poslije poroda koliko toliko dovela sa kilazom u red,a naravno stomak je ostao bolna tacka da li znate gdje se u Sarajevu moze kupiti kupaci kostim monokini,onaj kao jednodjelni sa otvorima na bubrezima :)

http://img193.imageshack.us/img193/7421/prikazisliku2.jpg

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 444
7.5.2010 17:31:52   
Arijana2
Pronasla sam u bbi user posted image a prvo se isuncati a taj samo onako,doduse sa bebom nista od suncanja,solarij prije morauser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 445
7.5.2010 18:06:18   
teacher75
IZVORNA PORUKA: sara.at

a imate li vi prijedlog za nas trudnice neki kupaci kao prijedlog??
Ja sam ovo ljeto ljetna trudnica u augustu tek termin a ja mislim da bi mi sva kosa od muke otpala da
neodem na bazan koji mi je pred nosom a i na godinji cemo da idemo u 5-'mj...
Ima li ikoji kostim da mi bar malo spasi liniju???

ja sam proslo ljeto bila na moru u 6-7. mjesecu trudnoce i imala sam 2 obicna jednodjelna kostima i jedan jednodjelni trudnicki iz HM-a-crni sa bijelim rubovima- pravo lijep, tako da sam nosala ta 3 jednodjelna. prije trudnoce sam imala sve trokutice-bikini kostime, pokrivali minimalno, tako da nije bilo sanse da te nosim kao trudnica, tako da sam se puno bolje osjecala u jednodjelnim kupacim...ovo ljeto ne znam sta cu, veca sam za broj nego prije trudnoce a zbog stomaka mi nece stajati bikini, moracu kupiti neke nove dvodjelne koji ce mi ok stajati

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 446
7.5.2010 19:03:28   
acudesa
p {margin:0px;}ja sam pretprošle godine kupila liscin crno-bijeli jednodijelni, prekrasan je, bilo je takvih i crveno-bijelih, možda ste ih zapazili, bilo ih je na svakom ćošku...al je ugodan, ne moraš ništa paziti kad izlaziš iz vode, a i čini liniju ljepšom (ja imam puparu mašala)..bit će mi sasvim solidan i ove godine uz sve od ranije

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 447
10.5.2010 21:33:59   
emocija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 448
10.5.2010 21:35:41   
milenium
emocija hvala na ovim slikama.baš razmišljam o kupaćem ima par dana.user posted image

(odgovor članu emocija)
Neposredna veza do poruke: 449
10.5.2010 21:37:53   
emocija

emocija hvala na ovim slikama.baš razmišljam o kupaćem ima par dana.user posted image

molim user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *