|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  902 903 [904] 905 906   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
30.5.2010 12:35:40   
mala86
pozz svima
evo ispratila sam svoje decke malo vani,odose do mm tetke,a i mama malo da ostane sama-a vec mi fali,sve sam ih gledala sa balkona i malo falilo da nazovem mm i kazem cekaj eto i mene user posted image user posted image user posted image
jutros bili na kafi kod moje mame,pa mm tate,popodne imamo goste,uh bas volim ove nedelje jos kad su ovako suncane i tople user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Leon puze,obilazi sve zivo,danas se kod mame dohvatio nekog cvijeca pa iscupat i gotovo,a sve se smije zna da ne smije dirat   user posted image user posted image user posted image user posted image ,a sad kad se smije onaj se zubic vidi,ma pojest ga od miline,sto kaze sveki "ko zrno rize"

cestitam malenom Antoniu mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image
i veliki user posted image user posted image user posted image  a sve mame i bebace

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22576
30.5.2010 12:41:29   
Anoniman
ljubimo Leona puzacauser posted image
Antonio,sretan mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 22577
30.5.2010 15:17:39   
Anoniman
felix ja dajem Nanetu vode vec ima mjesec dana... od 4-og mjeseca znaci... ali samo kasicicu ili dvije... a sada pogotovo dajem jer je pretoplo i dijete zedni isto kao i ja...

mi bili malo kod mojih, dosla mi sestricna iz Njemacke pa smo je pozeljeli pravo... Nane odspavao turu, jeo... pa smo prosetali kroz grad, mada je poprilicno toplo... cim sam dosla kuci odmah sam ga razrahatila skroz... samo mu bodi ostavila na njemu dijete doslo sebi... a i ja blenta ucini mi se jutros da je pohladno pa mu majicu dugih rukava obukla... user posted image

sad odmaramo, pa cemo jos malo da se zajedno zagrlimo i malo odspavamo...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22578
30.5.2010 15:52:05   
iv@ncica
juhhhhhuuuu..evo   i nasssss......

mi  vam  u  hodanciji..sad  decko  spava,    mama  napravila  tortu  od  jagoda  i  lazanje  se  peku imamo  goste...kuca  sređena,  i  mama  i  bebaci..i  kosa  isfenirana  naravno..hhahahahaha...

e  mi  vam spavamo  u  tanloj  pidžamici  i  carqapicama,  bez  pokrivanja,  imamo  malu  taknu  pamucnu  dekicu..u  slucaju  da  zahladni  poi  noci  pa  prebacimo...inace  smo  do  nedavno  spavali  u  vrecama  za  spavanje  raznih debljiuna  i  jako  su  siroke  i  komotne,  a  ja  se  nisam  brinula  jeli  otkriven..jos  malo  pa  ce  samo  u  bodiju  spavati  kako  je  toplo....uzas  ovi  nasi  prelazi....

novost-nemamo  vise  sum  srcauser posted image user posted image -  rupica se zatvorila  ,  bili  smo nu  petak  privatno  kod kardiologa,  bas  sam  se  obradovala,  ali  brate  pregled  kosta 120 km,  osamutilo  me  malo  to,  hladan  tus,  nakon divne  vijesti,  a  pregled  je  trajao  par  minuta,  sto  od  andrejevog  trzanja  i  vriske,  ma  nisam  ga  mogla  smiriti,  ali  kad  je  sve  ok  dala  bi  mama  i  milijun  maraka  ako  treba user posted image user posted image user posted image

poz.  mama  i  bebarama  i  cestitamo  propustene  maje  rođžendane..mi  imamo  puno  nekih  događanja,  pa  ne  stignemo  vise  sve vidjeti user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22579
30.5.2010 15:53:12   
iv@ncica
jao tip. gresaka,  ne  zamjerite  ,  zante  sto  sam  mislila ...cmooookkkksssss

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 22580
30.5.2010 15:58:47   
aida.
EEeevo i nas user posted image bili smo u setnji pa nas kisa potjerala, al uspjeli smo s tajom popit kafu... s jaranicom prosetat... sad malo bio zaspo taman dok rucak napravi i probudi se odma user posted image
izleda da ce mu zubici... trpa rukice u usta, sipera se ne mogu namjenjat koliko bali, kad mu prstom desnu masira sav se "raspilavi", ima proljev vec 2 dana user posted image user posted image user posted image ipak ne znam, tek su mu 2,5 mjeseca, al evo vidim ima djecice koja su rano dobila zubice... uh sad ce onda krenut nespavanje tek user posted image

nemamo kad sve citat, ali veeeliki pozdrav za bambi, miu, felix, malu, ivancicu...i sve druge, sorry ak sam zab. place mi Erol user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 22581
30.5.2010 17:08:57   
Anoniman
iv@ncice... bravo za decka i zdravo user posted image  cmokara vam s Drine... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 22582
30.5.2010 17:24:14   
Meri29
Sta ima, sta nema user posted image Od danasnje setnje nista, kisa pada, osudeni na kucu, sta cemouser posted image

Ivancice to je lijepa vijest user posted image Sad se lakse dise, je li tako

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22583
30.5.2010 17:55:29   
Meri29
Aaaaa Bambi promijenila avatar user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22584
30.5.2010 18:05:28   
Mya_81 RR
Bambi, znači zajedničko slikanje nije uspjelo user posted image Ali nema vezuser posted image , i ovako je super user posted image user posted image user posted image I vesele boje taman za ovo sunčano vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image

A Meri, i tvoj je avatar meeeeeeeeeeeeeed....joj, ta usta i kosica uvijena....ma, preslatko user posted image user posted image

Ivančice, kod vas pravo lijepa vijest user posted image user posted image user posted image Baš mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22585
30.5.2010 18:50:14   
Anoniman
bambi super avataruser posted image user posted image user posted image
Ivancice bas mi je drago zauser posted image malo
Mi smo dobro A.nestasan poceo se dizat na none puzi,pa se sam digne sjedi kad ga ugledam dize se o stol seciju sta moze dokuciti i stoji.....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22586
30.5.2010 19:00:21   
aida.
felix masala sac ces ti njega jos malo pocet ganjat po kuci user posted image user posted image erol ima temp 37,2 user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22587
30.5.2010 20:15:20   
dafri
pozz,
slatki su vam avateri,Bambi,Meri user posted image
iv@ncice baš super vijest, a da je skupo jeste al nek je dobro
aida i nije neka velika temp.svakako prati hoće li rasti,gdje si mjerila u guzi ili ispod pazuha

mi smo danas bili na roštiljanju pored vode,bilo nam je super jest da je Unić malo ogrebala koljena al nije ni zaplakala

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22588
30.5.2010 20:45:37   
mnn
večer, evo i mene.alex me izmorio.uf što je aktivan.sve hoče dirati ispipati..ja se dobro natrčim...evo sad se malo igra sa tatom.sretan rodjendan mali Antonio!user posted image  ivancice bravo za malenoga!user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22589
30.5.2010 21:33:47   
aida.

IZVORNA PORUKA: dafri

pozz,
slatki su vam avateri,Bambi,Meri user posted image
iv@ncice baš super vijest, a da je skupo jeste al nek je dobro
aida i nije neka velika temp.svakako prati hoće li rasti,gdje si mjerila u guzi ili ispod pazuha

mi smo danas bili na roštiljanju pored vode,bilo nam je super jest da je Unić malo ogrebala koljena al nije ni zaplakala

nije velika al eto cim krene iznad 37 mene strah... maloprije sam mjerila-ispod pazuha pa je 37... al toliko je kenjkav... smirila sam ga sad tako sto sam ga po kuci vozala u kolicima user posted image i malo je zaspo, a do kad ce ne znam...bas me smorio danas...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22590
30.5.2010 21:59:28   
aida.
LJUTA SAM, SKROZ SAM LJUTA NA RR STO JE SVE OVAKO SPORO user posted image user posted image ja sve mislim ne valja mi internet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22591
30.5.2010 22:30:56   
iv@ncica
hvala  mame  drage...voje  vas  miuser posted image user posted image user posted image ..nek  je  samo  srce  moje  dobro-...ostalo  vise  nije  bitno
user posted image user posted image user posted image   za  sve male  nestaske,  nespavace, zubicomore, hodalice, setace,  grizace,  padace,.,...i  umorne  mame

aida....polako..pazi  samo  da  bebija  ne  pretoplis...ko  mu  je  pretoplo, a  vrijeme  je  nekakvo  tako...moze  biti  isto  nervoza i   temperaturica...raskomoti  ga  i  prati

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22592
30.5.2010 22:49:52   
škorpija
ivančica super za malo zdravo srceuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 22593
30.5.2010 22:56:44   
megi
nama se veceras desilo nesto nevjerovatno adna dojila i okrenula se i sama zaspala, bez ljuljkanja ili bilo cega, ja nisam sebi mogla dociuser posted image

sretan mali rodjendan Antoniu, jos malo i veliikiiiii
Ivancice super za user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 22594
30.5.2010 22:59:19   
Apotekarka
Najprije hvala za cestitke,blizi nam se i veliki dan pa smo uzbuđeni sretni,ali pomalo sam nerovozna jer iduci utorak idem na posaouser posted image user posted image user posted image
Ovaj tjedan slijedi krecenje uf bit ce umora...
Antonio je postao pricalica govori nenenene,deda,deda,tata,ade,ta je to,i mnesto jos bitnoi danas je par puta rekao mama,srce mi ko kanta,puze pravo danas se ispuzao po kuci,ali ljudi nece nikako da spava,danas je prvi put ustao u kreveticu ui stoji da smo mu odmah morali spustiti ogradicu cim ga stavim u krevet on sjedne i ustane,s hodanjem je jos nestabilan boljw da jos ne prohoda bit ce sav razbijen inace,neka ga jos malo,ne da se nicim pokriti ne znam sto cu...Malo nam se nosic zacepio...bili smo vni malo dok se vriojeme nije pokvarilo
Ivancice drago mi je zbog srca i ja sam ti imala taj sum ko malenauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22595
30.5.2010 23:01:30   
škorpija
megi šta se čudiš pa dijete postalo starije i samostalnijeuser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22596
30.5.2010 23:02:43   
Apotekarka
megi šta se čudiš pa dijete postalo starije i samostalnije

moj sto stariji to goriuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 22597
30.5.2010 23:09:59   
iv@ncica
ee  jest  moj  draga..sve  sto  stariji  to vec  lopuza  i  mudriji..i sve  gori  i  gori...alio  vojeee  mame  soje  zloceste  pilice..pa  taman ;))))...sretno  na  poslu, apotekarko..teze  vces  ti  tom podnijeti  negom on...vidjet  ces  i  ne  brini   naviknut  ces  se  i uhodati..samo  ces   manje  vremena  imati  za  neke  druge  stvari  tipa  RRuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22598
30.5.2010 23:27:05   
megi
ovo je prije bio neki izlet nego samostalnost
a i izmorila sam je danas, a posto je cijeli dan bila sama sa mnom ko veli stara ko te sljivi ja odoh spavati
bas me je iznenadila, do sada je uvijek bilo ljuljanje plac vriska nece da spava, ali eto stalno se nesto mijenja

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 22599
31.5.2010 7:41:47   
mala86
jutro svima...
kod mene je juce bio sretan dan,jer mi je Leon nakon 4 ili 5 dana napokon poceo jesti i druge stvari osim mlijeka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juce mi je cini mi se za 2 min popapo vise od pola velike hippove kasice od breskve!joj sa svakim zalogajem meni srce ko kuca user posted image user posted image user posted image !ovo kako je bio bolestan,odbijo sve,ali bas sve osim cike!
ovdje vrijeme uzas,nadam se da cu uspjet izac bar malo,jer mi se bas ne bude u kuci!pa kad ce se ovo vrijeme normalizirat?!

ivancice to je super super vijest user posted image user posted image user posted image user posted image

pozzic za sve ostale mamice i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  902 903 [904] 905 906   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  902 903 [904] 905 906   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *