|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  901 902 [903] 904 905   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
29.5.2010 22:53:19   
R&T@
Megi, ne spominji mi ujedanje ovih dana, sva se najezim
user posted image user posted image user posted image

Felix, hajde ti prespavaj jednu noc u carapama...ja bi "pobudalila"...
Moja ne spava s carapicama od kako smo skinuli gegice i presli u pidzamice.
A sad da me ubijes ne znam kad je to bilouser posted image user posted image user posted image

I ja u te vrece ne vjerujem, pa mora malo nona proviriti
makar ja pokrivala x puta....user posted image

Bambi, suti zeno i ja sam nekad mislila da ta djeca bolje prođu, ali kako ja se nadjoh u ulozi mame jedne takve, promijenih misljenje...
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22551
29.5.2010 23:03:26   
Anoniman
ma ja ba,nece mu nista biti sta se puta desilo da sam SEBI skine pidzamuuser posted image user posted image vrteci se a nije guma bila jaka bas.Kad sam ustala ujutro djete golouser posted image none led ledeni i plus otkriven jaoo.
I nije mu nista bilo hb.mislila sam eto nam za sedmicu jake nahlade kad nije ...
A bolje mi spava primjetila sam kad,skinem carapiceuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22552
29.5.2010 23:06:33   
Anoniman
budite mi pozdravljene zene moje,bambi tajra i ostale koje slete ovdje user posted image
Idem ja ,uh ode moje dragocjeno vrijeme.
Samo,gledam na sat kao da cu se porodituser posted image .
Jer,rano ce se ovaj dici al nezalim bar sam odmorila sto,nepamtim otkad da je lego rano a da se nije budio nikako .
Laka vam noc
Ljubiteuser posted image i dobro pokriteuser posted image ako je toplo nemorate
idem ja......
pusa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22553
29.5.2010 23:24:11   
R&T@
Laku noc, feliks...

"treca kasika" kaze da cete se nocas oboje naspavati i ujutro ustati u 8 (dosta vam)user posted image user posted image user posted image

I ja cu brzo u krevet, nije ovom mom zenskom djecaku vjerovati...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22554
30.5.2010 0:19:37   
Apotekarka
Eh mi citav dan bili sami,druzili se,slabo spavali tek u 23 h zaspao alio je smijesan i simpatican kad puze sav sretan sto ide,dusa draga...Ja svom carapice jos oblacim tanke i moj se po cjelu noc otkriva a samo tanka dekica i jorgancixc a a ga cjelu noc pokrivam,sparno valjda a kakve vrece da mene netko strpa u vrecu bi poludila a ne moje dijete koje se rasiri kad spava i noge i ruke...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22555
30.5.2010 8:55:39   
Anoniman
Dobro jutro drage mame i jos draze user posted image

prvo da cestitamo drugu Antoniu mali rockas... user posted image user posted image user posted image user posted image  ako Bog da iduci mjesec ce biti pravi veliki rodjendan... da slusa svoju mamicu i da bude zdrav i ziv puno godina... user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se hvala Bogu naspavali, ustali malo ranije, doduse prvo smo se mazili i valjali po krevetu, al onda smo skontali da ce nam babo spasti s kreveta pa smo ustali da se ne guramo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danas ce nestati vode kod nas, pa mama iskoristila priliku dok jos ima kap vode da opere par sudica sto je ostalo od sinoc... ma vrijedna pravo... eh sad pijem kaficu sa svojim sinom... bujrum koja je za kaficuuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 22556
30.5.2010 9:08:43   
*pcelica*
Dobro jutro i od nas, javljamo se iz krevetauser posted image Babija smo davno izgurale pa se sad nas tri malo mazimo. Pozdrav za sve mamice i njihove user posted image a malom Antoniju sretan mali rockas i od nas user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22557
30.5.2010 9:11:40   
Anoniman
eeeeeeeee pcelice... sta ima kod tebe? kako napreduju male pcelice??? ovaj moj evo poceo pjevati, kao da bi mogao opet zaspati... doduse vakat mu je oko 9:30 da opet spava...

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 22558
30.5.2010 9:17:30   
*pcelica*
Dobro su hb ova mala postala pravi bandit cim ustane pocne galamiti dok sve ne probudi i onda ona zaspi. Kako nam je Nane? Vidim nikao je zubic i mi svaki cas ocekujemo da nam nikne pravo je nervozna 

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22559
30.5.2010 9:20:08   
Mya_81 RR
Jutrooooo generacijo user posted image

Mi smo OK, spavali, samo je počela predjutro da stalno nešto malo zaplače pa joj moram dati dudu, a opet je počela raniti tamo oko 6, pola 7....baš kad sam pomislila da je za stalno uvela spavanje do nekih 9...

Nosić nam je puno bolje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22560
30.5.2010 9:20:34   
Anoniman
isto i Nane, cim se probudi pocne ko fol nesto pjevati, mrmljati vristati... prebacim ga kod nas i odmah pocne seku carkati po kosi i buditi... a nikla su nam 2 zubica, jedinice donje... a sve su prilike da se i gornje nece zabaviti...

Neposredna veza do poruke: 22561
30.5.2010 9:25:50   
*pcelica*
Onda smo mi negdje taj jedan propustili ali svaka cast  za druga Naneta  user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22562
30.5.2010 9:27:44   
idacha
caaaaaaaaaooo.. evo nas kod vas, konacnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisam bas imala vremena za ovo vrijeme da se javim, ali evo me sada, sva sretna user posted image user posted image

bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lutko, kako si mi? kako mali princ? svaka cast na zubicu, sad sam pravi momcina :)

sviiiiiiiima veliki pozdrav i kiss

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22563
30.5.2010 9:29:36   
Anoniman
ooooooooooooooooo idachaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  pa gdje si ljepoto? kako si? kako je drugar? napreduje li? jesam poceo cure ganjati??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pcelice hvala... mah sad kako su krenuli necu ih ni ja pofatati sve... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 22564
30.5.2010 9:30:15   
*pcelica*
Dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio *pcelica* -- 30.5.2010 9:33:21 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 22565
30.5.2010 9:33:22   
Anoniman
ko nam to riri ko nam to riri... user posted image user posted image user posted image user posted image  EEEEEXXXXXX YYYYYYUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image  joj evo nas ko nekad se sastale

Neposredna veza do poruke: 22566
30.5.2010 9:42:59   
idacha
hehehehehe... ljepota citava user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, bambi, mila, Imran je dobro, hvala Bogu, napreduje fino.. prava je dobrica, veseo, smije se, grguce, spava...
malo me i sikira, ali sta cu.. povrati mi juce i to baaaaaaaas povrati, mlaz je isao iz njega.. ja za njim... sreca, pa mi je mama bila tu da se pobrine za njega, jer sam ja kolabirala.. prvo povracanje, pa groznica... vjerovatno sam se prepala zbog njega, jer to povracanje nije meni svojstveno... evo, sad oci ne skidam sa njega, plasim se da opet ne povrati onako.. pretpostavljam zbog cega je povratio... ja ga inace samo dojim.. flasicu mu dala mozda 3 puta, i samo jednom nije povratio a ova 2 uzas.. nadam se da nije nista strasno... moja mama kaze da vecina beba tako povrati bar jednom.. ne znam, ja sam se bas bila prepala...

inace, citam vas malo, pa vidim da sve uzivate u setnjicama (kad vrijeme dozvoli)... nama je sutra 40-nica, aBd, pa i mi krecemo u akciju.. user posted image user posted image user posted image jedva cekam da ga spakujem i krenem... uh! niko nece biti bitniji od mene... hahahaha..

pcelice, pusicaaaaaaaaaaaa

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22567
30.5.2010 9:50:24   
R&T@
Dobro jutro!

Ex Vu viri, viri......
Nek si ziva, zeno...
Javi nam se....

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 22568
30.5.2010 9:54:55   
Anoniman
ma mila moja idacha, ne sikiraj se... sve smo mi to prosle... normala je da povrati jos pogotovo ako si mu dala flasicu... i u mene je Nane iz pocetka povracao dok nije prihvatio flasicu pred spavanje... dojim i ja ali pred spavanje zasladi sa jednom flasicom... ma samo neka napreduje... a ako Bog da eto i setnja uskoro pa vidjeces kako ce ti bolje i spavati i jesti kad bude na zraku...

tajra dobro jutro i tebi...

Mya umal te preskocih... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22569
30.5.2010 10:00:31   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Mya umal te preskocih... user posted image user posted image user posted image

Ma, i mi vas puno puno user posted image user posted image user posted image user posted image

I čestitamo drugu Antoniu mali rodjendan (zadnji po redu) jer nam onda dolazi onaj 'the big one' user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22570
30.5.2010 10:05:43   
R&T@
Bambi, kad cemo mijenjati avatar?
Porasla nam djecica...

Ja nikako da ih uhvatim, a da obje gledaju u mene...
uvijek jedna pobjegne...

Lahko je ovoj Myi, kad slika samo jedan model, pa nam se onda folira...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22571
30.5.2010 10:10:39   
Anoniman
jest vala tajra, lahko je Myi kad slikava samo Minjicu pa hos vako pa hos nako... a valja meni uganjati ovu veliku da sjedne na jedno mjesto, a taman kad to uspijem ovaj mali se ili unervozi ili zaspi... user posted image user posted image user posted image user posted image  a vakat je stvarno mijenjati avatar...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22572
30.5.2010 10:37:02   
Mya_81 RR
Bambi, Tajra user posted image baš ste me nasijale user posted image user posted image user posted image Sad vas zamišljam s fotićem u ruci kako ganjate djecu po stanu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22573
30.5.2010 12:29:57   
Anoniman
mi smo spavali masallahuser posted image user posted image user posted image samo jednom se budio oko 3 jeo i do 8jutros  spavali bas samuser posted image ...
Da vas pitam ovdje mada znam da ima tema al et,prije ce neko ovdje odg.
Mogul,A.dati vode nisam jos nikada dosad.Danas ce mm uzeti Janu prokuhat cu i davat umjesto caja.
Ova nasa voda se nepije.
Veliki za svihuuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22574
30.5.2010 12:33:48   
*pcelica*
Mislim da mozes, ja svojoj bebici dajem a njoj je pet mjeseci. Prokuham i onda joj dajem jer joj ne dajem sokice. 

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  901 902 [903] 904 905   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  901 902 [903] 904 905   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *