|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  900 901 [902] 903 904   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
29.5.2010 10:58:27   
Anoniman
marincii, ja Nane oblacim isto kao i sebe, znaci nista pretrpavanja, lagana kosuljica kratkih rukava, kratke pantalone, carapice, bodi ispod kosulje kratkih rukava... a obavezno ponesem gornji dio trenerke ako zahladi, a dekica mi je uvijek u kolicima, pa ako zahladi prekrijem mu nogice... jer kako se ja osjecam tako i on... a bitno je samo da na glavi uvijek ima kapicu, sesiric ili kacket zavisi sta mu stavljas, da su mu usi zasticene...

samedi, to su grcevi koje smo sve mi prosle... nama je pomagalo da izbjegnemo grceve redovno podrigivanje... nikad ga nisam spustila da spava dok nije podrignuo... i masaza stomacica, naravno... one vjezbice sto se rade s nogicama, kruzni pokreti, to su ujedno i masaze stomacica tako da nema problema s grcevima...

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 22526
29.5.2010 10:59:32   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nejrica
Mya draga,pa kako je ispala torta ili si samo sada fondant pravila???Hajd stavi slicice!Inace slusa li cura nasa?Veeeeeliki cmok za obje!

Stavila sam sliku na temu fondant...dobro je ispala, ali uvijek može bolje user posted image

A ovo za spavanje što si pitala...svaki put kad udjem u sobu ona je na drugoj strani i u novoj pozi...po meni je to OK...i mi se vrtimo garant dok spavamo samo nismo toga svjesni... Ljubi malu ljenčinu user posted image

Marina, ja M obučem ili samo bodi (bez rukava/kratkih rukava) s nekom suknjicom ili kratkim hlačama, ili nekad preko tog bodija laganu majicu kratkih rukava...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22527
29.5.2010 11:01:46   
marinčii
mya,bambi hvala vam drage moje šta bi ja bez vasuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22528
29.5.2010 11:04:24   
aida.

IZVORNA PORUKA: samedi

Dobro jutro,mi smo ustali oko pola 10,a i to je rano s obzirom da je cijela noc bila isprekidana. Sinoc nas je kikica izmucila pravo,ruke su zabolile i mene i mm od nosanja,a ona ko fol zaspi dok je nosamo a cim je spustimo pocne plakati. A prduckanje je i kod nas stalno,ja se trudim da ne jedem grah i ostalo ali opet su grcevi strasni.
Aida blago tebi pa momcic tako fino spava. Kod nas jos nema ustaljenog rasporeda spavanje-jedenje. Pozdravcic od nas dvije!

bit ce aBd jos koji danuser posted image kod mene su samo 2 noci na pocetku bile tako "burne" i ista situacija, na rukama zaspi, spustimo ga-dreka, prdi, place... i posto sam mu pocela davati caj Plantex nema ih hB.... svaku noc sam mu do prije dva-tri dana davala, i to prije nego pocnu... i nema vise...sad mu i ne dajem, pa sinoc je prducko, ako bude opet, nastavit cu mu davati.. pa probaj, vidjet ces pomazel... a nikad ga takodjer nisam spustila da ne podrigne al dzaba kad je mali halapljivko, zgrahne cim sisu vidi i naguta se zraka user posted image sad se ko malo naucio fino sisat user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22529
29.5.2010 11:20:14   
delly
pozdrav  i od nas user posted image user posted image  kako ste mi ?? moja eno pajki pa ce jesti pa  opet spavati pa idemo setati user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22530
29.5.2010 15:29:07   
dafri
pozz,
mi se vratili iz šetnje i cura spava ,kad ustane opet šetnja i pripreme za utakmicuuser posted image
marinčii i ja Unu lagano oblačim ovih dana ,bodi kratkih rukava i neka suknjica,šorc

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 22531
29.5.2010 15:51:01   
rose 87
pozdrav kako ste nam
kod nas nervoza vlada vec danima a najgore mi sto tad izgubimo svaki raspored pa neznam ni kad spava ni kad jede,izludit ce nas ovi zubi...ostalo je hB dobro nismo bolesni napredujemo pomalo probavamo druge stvari...kad mu nesto dam iz kasike on grabi rukama pa budemo poslije za kupanja i ja i on
samedi nedajte se proce i grcevi i mi smo ih prosli,radili smo vjezbice i pili kapi,Espumisan one su nam puno pomagaleuser posted image
ljubimo sve bebice user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22532
29.5.2010 16:06:13   
samedi
Ma joj zenice moje drage,ja njoj dajem i Plantex i Espumisan,i radimo vjezbice nogama i masiramo stomacic ali sve dzaba. Jedino ne podrigujemo jer ona nece ili ne zna,stavim je na rame i nosam a ona pocne plakati za minutu,nece ni preko koljena. Evo danas mi spava cijeli dan,cak spava i dok doji,i prducka ko velika ali se ne budi. Zato ce nam veceras dernek napraviti :-)

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22533
29.5.2010 17:14:47   
Meri29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto svakoj po jedan, nismo se javile cijeli dan, mama nasla sebi posla, a Majdica dobrica odlucila da spava user posted image Sada odoh popiti kaficu napokon i praviti jednoj maloj bebi koju cekamo tortu od pelena.
Btw Hanady je li stigla bebica user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22534
29.5.2010 17:21:46   
Meri29
Bambiuser posted image Ova mama ti e luda skroz, samo sa aparatom hodam, Majda se vec navikla pa pozira kao velika user posted image
Neka si kola popravila, bas je ruzno bez njih, makar za prodavnicu ih moras imati.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22535
29.5.2010 17:35:33   
Anoniman
Meri ma kad mi je auto u redu onda sam sigurnija... ne daj Boze nekog zla casa moze zatrebati... nikad se ne zna... ma i ja sam ti haman ko i ti... samo hodam i slikavam ovu djecicu... a moj babo samo vice "ne trosi film" a u mene digitalac... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 22536
29.5.2010 18:06:41   
Anoniman
nikako da se javim od ovog lopuzeuser posted image dobro smo spavali do pola9.
Danas samo jednom i to 1.sat.Eno ga vani,sa mm,ja oprala kosu pa nemogu van svjeze je.
Marinci,dok je bilo vrucina ja sam anelu oblacila i kratke hlacice da none dobiju bojeuser posted image ,kao potkoslju i kratki rukav majcu jedne carape i sandalice.
Sesir,nemsijemo zaboraviti mada nevoli nista na glavi skida stalno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22537
29.5.2010 18:13:25   
aida.
ja sam svom bodi i neke hlacice, obicno sier i krace, eventualo preko bodija i majcicu...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22538
29.5.2010 20:36:59   
Anoniman
evo me sam na rr.nidje nikog ja horna za caskanjeuser posted image
bujrumuser posted image ...MM.izasao s prijateljem tako se ja i on dogovorili nije dugo red je heheh nije mi bas po volji al nema veze nece dugo cekam ga user posted image
A.zaspo nije citav dan spavao.Nesmijem ,nista plaho reci strah me da neureknem i da se neprobudi bolje da sutim.
Sve sredila i sjedim odmaram milina.

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 22539
29.5.2010 21:00:59   
R&T@
Masallah, neka, neka spavaju...
I ja sam sama s mojom mrvom i ona mi zaspa...

Maloprije me odvela do kuhinje i trazi keks... a ja "baf"...
Ja izgleda jos nisam svjesna sta ona sve zna...

Ljubim sve nonare smudive bebele....

Kad spomenuh: Kakvi su nokti na nogama u vasih beba?
Kod moje sve polomljeno, nemam sta rezati.
Valjda od puzanja?!!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22540
29.5.2010 21:26:46   
Anoniman
tajra bome ti odhrani pilice male vidi ti nje oce keksuser posted image user posted image lutka mala
Sto,se tice noktica tako je i kod nas kako je propuzao al opet ima malo odrezem kad zaspi,.Da se nezaljuste

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 22541
29.5.2010 21:31:43   
Anoniman
felix mila uzivaj... eh da hoce i moj negdje izaci da malo se osamim ali nece nigdje bez mene... a ja bih bas voljela da hoce negdje izaci da malo mozak odmorim... user posted image user posted image user posted image user posted image  nije da je on meni los, nego jednostavno pozelim malo da se osamim s djecom...

tajra, sinoc sam i ja gledala u mog Naneta noktice, doduse on nema noktica za rezanje osim na velikom prstu, a i taj je haman pa slomljen... sinoc kontala da ga odsjecem pa noc reko necu, danas sturila, helem sutra cu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22542
29.5.2010 21:46:44   
R&T@
Ova moja mladja je neviđeni razbojnik...
Sve ona "prije vakta" skonta i uradi...
A i opasna je... ujeda, grebe, stipa...
Bas me sramota... Kad joj ko priđe ona odmah u napad...
Starija i ja samo bjezimo od nje...

Sinoc u gostima bila rodica s dvije djevojcice, 7 i 5 godina. Od te starije uvijek sva djeca bjezala, pravi bokseruser posted image  I sinoc, moj Herkules od nepunih 14 mjeseci tri djevojcice "sredila". Hajde sto je ove dvije mirnice, nego i tu, koja je uvijek bila glavna. Kad sam cula da je curica pobjegla mami, prvi put u zivotu, i to da pobjegne od rine, nisam znala bi li plakala ili se smijala...

Ma definitivno, da je rina bila prva moja beba, ostala bi jedinica... 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22543
29.5.2010 21:57:47   
Anoniman
bambi,posalji ga gdje user posted image user posted image user posted image da odmoris ....heheh....
Nane mali sta mi radi pajal gdje nam je sabinica ???Jel zaspala ili gleda tv.?
Mi  isto,noktice sjecemo u dani kad zaspi user posted image u ruku stalno sjecem djete kao da nevadi ruke iz vode tako rastu,grebe me nebi ja al grebe ko vukuser posted image
Tajra,user posted image nediraj ba djete neka cupa tko joj smetauser posted image ili ju dira.Ona kao muskic pravi neda se lako neka nekauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22544
29.5.2010 22:22:42   
R&T@
Sve je to divno i krasno, ali treba pregurati tu njenu fazu....
jer ja jos zivim u nadi da ce se jednoj jutra djecak pretvoriti u maminu curicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22545
29.5.2010 22:27:49   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image hoce kako da ne kad porasteuser posted image ...
Nije ni kod nas bajno,al sta ce biti kad stane na none al eto mene tjesi musko je neka skace .......user posted image sto kaze mm.u njima baterija se nikad negasi niti prazni,ziva mira nemaju kao da su od gumeuser posted image
Samo,neka su zdraviuser posted image
Bas nesto kontam,boze sto vrijeme piči uz ovaj netuser posted image ozbinjo pa vidi 22.26
a skor bilo 20.30 uhh.Jos malo idem i ja u krpe jer ovaj ce sigurno rano ustat.E,vala jest i mm.izabrao dan kad ce izaci s drustvom bas kad je A.zaspo u 8.
Ima da zapjeva ujutro prije horozova user posted image neka vala,bas mi je drago oce on izac.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22546
29.5.2010 22:30:12   
Anoniman
Dok,sam se sjetila da vas pitam .
Skidate li vi vasimuser posted image carapice kad spavau.Ja obucem pidzamu i jedne carape.Nekad mu vruce pa skinem dok ja nekrenem lec pa obucem jer se otkrijeva u toku noci.I opet,kad ga pred jutro stavim pored nas skinem.I pokrijem ga.

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 22547
29.5.2010 22:41:59   
Anoniman
tajra ma neka se dijete uci odbrani... nek ne da na sebe... bolje je da je ratoborna nego da se zavlaci tebi u krilo... bravo za malecku... user posted image user posted image user posted image user posted image

felix, ja vec odavno po noci skidam Nanetu carape... ma daj bjezi, jos kako su ove tople noci nastale, djetetu svakako toplo...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22548
29.5.2010 22:44:54   
megi
evo malo i nas

adna je nekakva nervozna, nosic joj zacepljen, vjerovatno i zubici hoce jer grize sve zivo od mene do stola
a danas nece nista samo da je ja drzim ili vodam, dok sam joj rucak napravila stavila je u hodu ona je sve preplakala
uh nadam se da ovo nece dugo trajati
volim ja nju ali sto je ponekad lijepo i kad zaspi, uh
samo se nadam da noc nece biti kao prosla sa milion budjenja
probudi se ono bas vrisne ko da je nesto zigne i malo kenjka i nastavi spavati

felix ja svojoj curi ne oblacim carapice dok spava, a kad ti se anel otkriva sto ga ne stavljas u vrecu, meni je ona spas, tako ne mislim gdje je i  jel se otkrila

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22549
29.5.2010 22:48:23   
Anoniman
ma otkrijeva se stalno,stalno kad god se budim vidim otkriven morat cu ga u vrecu staviti nema drugeuser posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 22550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  900 901 [902] 903 904   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  900 901 [902] 903 904   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *