|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  899 900 [901] 902 903   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
28.5.2010 11:50:32   
Anoniman
pozz drage
Hvala na odg.vidim da nije A.jedini koji nevoli pempuuser posted image
On,je skoro zaspo jedvaaa.Kad ustane idemo van.Noc je bila tak,tak...
Ljubimo vas i pozdravljamo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22501
28.5.2010 11:53:13   
dafri
Meri mogu zamisliti kako si e prepala,sreća sve je dobro prošlouser posted image
Bambi čestitamo zubićuser posted image user posted image
Hanady,najgore je to čekanje,momku fino pa neće nikudauser posted image user posted image
felix ja svoju ne mogu nikako presvući,to je užas,otima se baca se ,bježi,muka živa
a lopovče je pravo,kad je pitamo kako Una kaki ona stenje i smije seuser posted image user posted image user posted image
sada i napolju hoda sama,trči,nema mira nigdje

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22502
28.5.2010 12:29:19   
Nejrica
Pozdravcic svima!
Mi smo se vec vratili iz set_nje,mama usput iskoristila da ode na pijacu,pa crkla tegleci voce i povrce kuci.
Inace kod nas sve po starom,Keri fura,nesto samo brblja...ja se vec pocinjem pomalo brinuti oko ovog njegovog (ne)pricanja...al necu sve da budem panicaruser posted image
Meri bas nam je zao drugarice,ma mislim da nema bebe koja nije pala sa kreveta i hvala Bogu sto nema posljedica.
Felixuser posted image user posted image tebi i Anelku,lopovu...ma kako rastu sve je gora situacija oko presvlacenja.Ovaj moj mene sada tolikooo izudara nogama,jos kad udari u stomak,zamanta mi se.
Bambi,jeste li uspjeli prije kise prohodati?I mi smo iz istog razloga poranili i on mi zaspao u kolicima...jos spava,a ja se istusirala i razmisljam sta cu za rucak.
Hanady,drzimo fige da porod bude sto laksi,a nebitno kad ce...nekad morauser posted image

Evo vec nekoliko jutara ja Kerima nadjem skroz okrenutog na drugu stranu krevetica,sta on radi po noci,mogu misliti...desava li se to vama???A da ne govorim da je uvijek otkriven,pa mu jos oblacim preko pidjame onu tanju vrecu za spavanje.

< Poruku je uredio Nejrica -- 28.5.2010 12:30:46 >

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 22503
28.5.2010 13:35:07   
anidla
evo da se malo i ovdje javim...

sunet je HB prosao...sve je uredu a ja sam ponovo ona stara teta Anidla user posted image

kasnije cu sve citati, jos uvijek imamo goste...

ljubim vas sve...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22504
28.5.2010 13:51:01   
samedi
Bambi cestitamo zubic! Hvala na toploj dobrodoslici!
Meri,vjerujem da si se puno prepala,hvala Bogu pa je sve proslo bez vecih posljedica! Mogu misliti da i mene to isto ceka za par mjeseci.
Anidla cestitamo sunet,da se mali Noa sto prije oporavi!
Mi smo jutros malo setali,ganjali dokumente pa usput i prosetali,uskoro ce kisa poceti! Pozdrav svima!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 22505
28.5.2010 14:06:29   
Anoniman
evo i nas iz setnje... mene su noge zaboljele... a frajko fino zaspao cim smo izasli vani i spavao sve do sad... a sad bi da se igra, a mami oci na pola koplja... user posted image user posted image

Nejrice user posted image user posted image user posted image  kako je drugar??? sto kazes da si zabrinuta jer ne prica, dovoljno je da on mrmlja sta god, a progovorit ce prave rijeci kad bude htio... u moje komsinice mali imao 2 godine nije htio da prica... ali apsolutno nista nije htio reci... samo bi rukama gestikulirao sta je htio... a kad se otvorio nakon 2 godine, niko ga ne moze nadpricati... i sve normala... to su djeca jednostavno lijena... neka su lijena da progovore, neka da prohodaju, neka da propuzaju... ne brini se ti progovorit ce... bitno je da se glasa pa kako tako...

samedi kako napreduje bebica??? kako ste dali ime, nesto se ne sjecam da sam te pitala??? dusa malena...

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 22506
28.5.2010 15:05:17   
aida.
IZVORNA PORUKA: samedi

Pozdrav svim zenicama i malim bebarama! Evo i nas na ovoj temi konacno!
Ja mislila da se samo moja Nejra ne voli presvlaciti,uvijek place,kad ono i kod vas isti problem :-)
Aida,probaj mu to malo istisnuti ako ga ne bude puno bolilo,pa onda stavi oblog. Meni su tako rekle sestrice u bolnici. Mi jos nismo primili vakcinu nema je u Dz,zovem svaki drugi dan i nikad nema,ccc!
Evo jos nisam zaspala,grcevi muce malenu,jos nam dosli gosti,nisam 5 min sjedila s njima kad je pocelo. Boze dragi istraumirana sam od histericnog plakanja,odma i ja pocnem plakati,sta god da radim ne pomaze dok se stomacic sam ne smiri. Laku noc,odoh ugrabiti malo sna dok se nije probudila da hapi. Pozz

a jojj jest mi to nesh zao user posted image dal bas boli puno da istiscem user posted image user posted image

sinoc je zaspo u 21:30 i spavo jutros do 4:30 user posted image user posted image onda je samo dva put povuko siku i opet do 10 user posted image user posted image user posted image user posted image a i mama s njim zajendo ,hehehhe.... bas sam naspavana ko sto dugo nisam bila user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22507
28.5.2010 20:54:10   
samedi
Bambi,dali smo joj ime Nejra,kazu da lijepo napreduje mada se meni cini da je jos malo mrsava,rodjena je sa 2850gr,nakon 5 dana je imala 2700 pa sam se istraumirala tj.drugi su me istraumirali. Sad govore da se popravila a meni nikad nije dovoljno :-) . Vidjet cemo na pregledu iduce sedmice aBd,jedva cekam da vidim koliko se "popravila"!
Aida,znam da ti je zao,ako ne moras nemoj to da mu radis. Kako nam je mali drugar,koliko se on "popravio"? Pusacha

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22508
28.5.2010 20:59:05   
škorpija
aida ni u kom slučaju nemoj istiskati to, čak i ako se stvori bijela bibuljica ništa ne diraj, to će samo od sebe da prođe

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22509
28.5.2010 21:00:51   
teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija

hanady u opravu je tvoj muž, šta ste navalile na dijeteuser posted image

Mia, ajdin je bio dobar i nije ganjao curice,nije još u toj faziuser posted image

Pocy još sam fino rekla da me ne ofiraš, al džaba ccccc

Tičerka mi idemo svaki dan od 19 do 20 sati kad je lijepo vrijeme u parkić na dolac malti jer nam je to nam je najbliže a ti i lana ste uvijek dobrodošleuser posted image

hvala, draga al lana je u to doba vec u krevetu i spava user posted image sad je pomjerila na 8 a do nekidan je bila u 7 vec komirana

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 22510
28.5.2010 21:18:23   
Meri29
Ima nas jos, i moja Majda jedva doceka 8 navecer user posted image user posted image Nigdje ne mozemo otici ako ne odemo u 4-5 popodne, nece da spava nigdje sem u svom kerevticuuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 22511
28.5.2010 21:19:35   
Anoniman
pozzz od nas.Dan je bio lud i duguser posted image A.samo jednom spavao 1.sat za citav dan ziva mira nema.posle isli na vikendicu bilo nam superrr
okupala ga i zaspo pile umorno.
Bila malo kisa padala al stade u kuci je sparina prava

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 22512
28.5.2010 21:22:27   
Anoniman
Nejrice,,,nemas se  sta briniti oko ne pricanjauser posted image sigurno od prijet.mali ima 2 god.pa neprica sad ono da zna ,zna reci neke rijeci sto je naucio a da sastavi recenicu nezna al je simpaticanuser posted image
Kad.K.stane brbljat reces bolje je bilo prije glava ce te zabolitiuser posted image
ljubimo mi,njega.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 22513
28.5.2010 23:09:14   
Apotekarka
Vecer...a jeste se raspisale...
Eh mi smo citav dan gotov vani bili lijep dan,bili kod mojih pred kucom,ja veceras s prijateljicama na kavi bila,mm na nogometu a antonio kod bake i ja niz ulicu kad dva starija covjeka u mene bulje ko da menikad vidjeli nisu(susjedi)kao kuda cu to ja 21 h gotov reko s prijateljicom na kavu a kao a mm nek cuva dijete a ja njemu ma reko dijete kod bake,mm bio na nogometu a sad ja na kavu  pa mu vracam...Ljudi na nesto sam alergicna stalno me po ruksama nesto izbacuje kolisajevi povuce se pa vrati a svrbi uzasuser posted image
Antoni0o mi danad dopuzao iz sobe u hodnikuser posted image user posted image user posted image ,dobro spavao danasuser posted image user posted image user posted image ,sutra smo sami citav danuser posted image a kisu javljaju...
Bambi ne mogu mu nikako gotov kozicu svuci vrlo malouser posted image user posted image user posted image
Skorpija vidim zezaju za Ajdina i moj isti tvoj pred drugima zlatnoi dijet a kod mame nestasluciuser posted image
Hanady ja se onadala bit ce na hanumi kolaca postala tetka a jos nistauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 22514
28.5.2010 23:16:48   
megi
pozzz svima
mi smo bili kod nane i dede sedmicu a vidim ovdje se svasta izdesavalo
pa redom cestitamo rafi prvi rodjendan

nanetu zubice da svi ostali prodju sto bezbolnije

user posted image user posted image noi i njegovoj hrabroj mami za sunet
i svima ostalima male rodjendane i zubice
mi smo se bas odmorili uzivali u suncu, samo sto se se i adna i ja prehladile pa sad u duetu smrcemo nadam se da nece dugo trajati

a adna je pocela da se prevrce i udara, danas je u pokusaju da dohvati loptu napravila haman kolut naprijed, naravno rasplakala se pa je bilo malo nosanja, i taman je smirim a ona se drzi za sto i zanese se i padne, nije udarila glavom al se prepala pa ponovo nosanje,

odoh sad detaljnije iscitati syta ste sve napisaleuser posted image  

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 22515
29.5.2010 7:59:03   
mala86
jutro svima!
mi smo juce setali,bili malo u trafici kod prijateljice,ona dala Leonu tipkovnicu da lupa po njoj,joj sav sretan,cikti od radosti user posted image user posted image user posted image  bit ce pravi haker!
noc prosla mirno,uz budjenje svako 2 sata,ali bi zaspo odmah nakon cikenja,i jutros se frajer probudi u 6,pa sad opet spava!
vrijeme uzas pa se i meni spava,a moram neki kolac pravit,kad mm dodje s posla,doci ce nam gosti,a ja cu cijeli da samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliki user posted image user posted image user posted image user posted image  za sve mame i njihove bebace

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 22516
29.5.2010 8:07:23   
aida.
Dobro jutro... mi veceras nismo nesh spavali... mali je bio kenjkav pravo... eno ga sad spava fino, hehe.... prducko cijelu noc, i kad god zapudi
mene je jucer zezala RR skroz mi sporo sve otvaralo pa nisam vala ni ulazila, nisam imala zivaca...

pozdravv veeeeliki za sve mame, a poljubac za sve nase mile user posted image user posted image user posted image user posted image od mog sineka i mene user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22517
29.5.2010 9:21:18   
Mya_81 RR
Jutrooo...aaaa ja bih još spavalaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Jučer sam cijelo popdne provela u kuhinji i pravila fondant tortu i baš sam se naradila i umorila, još kasno legla....joj, kad se upustim u tako zahtjevan kulinarski posao samo psujem na svoju minijaturnu kuhinju...ma, ni okrenuti se ne možeš, a da ne govorim da imam ultra turbo mini radnu površinu...ali, eto uspije se nešto odraditi...

Šetnje nema, jer mi se ne da razmišljati hoće li nas kiša uloviti...

I OK smo spavali s obzirom da joj je nos začepljen i da jedva diše user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22518
29.5.2010 9:33:24   
Nejrica
Jutro i od nas!
Tmurno,samo sto nije kisa,tako da smo izgleda danas zaglavili u kuci dok ne dodje mm,pa cemo se onda mojoj mami uvaliti na rucak(a zvala nas zena)user posted image
Mya draga,pa kako je ispala torta ili si samo sada fondant pravila???Hajd stavi slicice!Inace slusa li cura nasa?Veeeeeliki cmok za obje!
Aida jesu li to grcevi napali,joooj,pile malo,al nek prducka,lakse ce biti?!
Malaaaauser posted image za hakera,a i ovaj moj ce biti...samo ako vidi da sam ja za kompom,eto ga da mi se uvali u krilo...i trenutno sjedi i borimo se za tastaturu.
Puno pusa svima!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 22519
29.5.2010 9:39:53   
Nejrica
Bambi,Felix user posted image user posted image hvala za utjehu...ma znam ja da je to individualno kod djece,al eto ne mogu da sam ravnodusna...on je ocito lijen sto se svega tice...nije nikako puzao,a i sad su kratke relacije,samo do namjestaja da bi mogao ustati.
Mamin lijenguz...bitno je da pravi haos po kuci i da SVEEE zivo dira...posebno ako ima sta da odvrce,zavrce...a kuhinja mu je najdraza.A tamo naravno opasnosti na pretek.Uh,al neka je samo zdrav,pa sve je lakse i kad me pogleda i nasmije se...ma ja se predajem!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22520
29.5.2010 10:49:30   
marinčii
jutro i od nas,mi smo noćas imali jedno buđenje koje je trajalo pa skoro sat,gospodin je toliko vrišto i galamio ma kod aje podne on bi se igro i valjo a nama se spavauser posted image ,mi se i nemamo kad javit stalno smo u pokretu kako je lijepo vrijeme,čestitamo sve rođendane ,zubiće ,puzanja i sve ostalo što smo propoustili a bebicama koje su bolesne želimo da što prije ozdrave...
nego imam ja jedno pitanje?user posted image kako vi oblačite djecu sad kad idete u šetnju,kod nas je baš vruće bude po danu i do 30 stupnjeva?ja više nisam pametna kako i šta 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22521
29.5.2010 10:50:01   
samedi
Dobro jutro,mi smo ustali oko pola 10,a i to je rano s obzirom da je cijela noc bila isprekidana. Sinoc nas je kikica izmucila pravo,ruke su zabolile i mene i mm od nosanja,a ona ko fol zaspi dok je nosamo a cim je spustimo pocne plakati. A prduckanje je i kod nas stalno,ja se trudim da ne jedem grah i ostalo ali opet su grcevi strasni.
Aida blago tebi pa momcic tako fino spava. Kod nas jos nema ustaljenog rasporeda spavanje-jedenje. Pozdravcic od nas dvije!

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22522
29.5.2010 10:50:25   
Anoniman
dobro jutro drage moje...
mi smo hvala Bogu imali vrlo mirnu noc... Nane mi zaspao sinoc u 22,30 da bi se budio da doji jutros oko 3,30 i tek oko 8,30 cujem ja da on nesto melje melje... ja se probudim a on fino u krevecu igra li se igra... pa ni gladan nije... dusa moja medena, ne place ne doziva nego se igra sa jorgancicom...
ustanem podojim ga i fino presvucem te sam isla po auto... sinoc mi riknulo auto, ali sreca na parkingu ga ostavila, nije nikome smetao... zovnula majstora po njega i odslepali su ga da vide sta je u pitanju... eh jos mi samo to treba, taj trosak, a sve su prilike da ispod 200 KM nece biti... mah... ko mi je kriv pa sam se toliko navikla na auto da ne umijem nista nogotransom...
ja tek sad pijem kafu pa ako je neko raspolozan bujrum...

Meri avatar ti je med medeni... ljubimo puno tu curu sa slike...

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 22523
29.5.2010 10:51:03   
aida.
Nejrica reklo bi se nesto ko grcevi user posted image jer nisu tipicni grccevi kako djeca znaju vristati, on samo malo zakmeci ali ja mislim da je zato jer jucer nije kakio kvalitetno, tek nesto malo, pa mislim da je zbog toga...al eto, nije strasno, srecom, dobar je...

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 22524
29.5.2010 10:57:54   
aida.

IZVORNA PORUKA: samedi

Bambi,dali smo joj ime Nejra,kazu da lijepo napreduje mada se meni cini da je jos malo mrsava,rodjena je sa 2850gr,nakon 5 dana je imala 2700 pa sam se istraumirala tj.drugi su me istraumirali. Sad govore da se popravila a meni nikad nije dovoljno :-) . Vidjet cemo na pregledu iduce sedmice aBd,jedva cekam da vidim koliko se "popravila"!
Aida,znam da ti je zao,ako ne moras nemoj to da mu radis. Kako nam je mali drugar,koliko se on "popravio"? Pusacha

IZVORNA PORUKA: škorpija

aida ni u kom slučaju nemoj istiskati to, čak i ako se stvori bijela bibuljica ništa ne diraj, to će samo od sebe da prođe

nisam nista dirala, proce samo...ma strah me mali je on da mu jos gore ne napravim.... stavljacu malo hladne obloge i to je to..vidim da ga ne boli a to je najbitnije...
mashallah napreduje pravo, ko god ga vidi misli da mu je 4 mjeseca user posted image a njemu 2 mjeseca i 16 dana user posted image user posted image ovih dana cemo na vaganje, jedva cekam da vidim koliko je dobio, jer kad mu je bio mjesec tacno dobio je bio 950g user posted image bas me zanima koliko je sad jer je potezak za nosit user posted image user posted image sreca nije naucen na ruke user posted image user posted image user posted image
kako vasi medici? slusajul? jubite ihhh u vrat od nas dvoje user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 22525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  899 900 [901] 902 903   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  899 900 [901] 902 903   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *