|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  903 904 [905] 906 907   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
31.5.2010 7:52:35   
rose 87
jutro i od nas,evo da vam se malo javim dok user posted image spava,malo smo hodali dok je bilo lijepo vrijeme a evo opet kisa,moramo biti u kuci...
cestitamo maleni rodjendan user posted image user posted image user posted image Antoniu sa zakasnjenjem
ivancice user posted image user posted image user posted image user posted image
avatari su vam medeni,ja nemogu postaviti user posted image user posted image user posted image
pusica velika od nas dvojeuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 22601
31.5.2010 8:26:38   
delly
pozdrav kako ste mi ???

rose manisi valjda jutros bila  u setnji user posted image
i avatar tvoj je krasan

mala user posted image user posted image user posted image sto hoce da papi i to je nesto super user posted image user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22602
31.5.2010 8:27:33   
aida.

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

hvala  mame  drage...voje  vas  miuser posted image user posted image user posted image ..nek  je  samo  srce  moje  dobro-...ostalo  vise  nije  bitno
user posted image user posted image user posted image   za  sve male  nestaske,  nespavace, zubicomore, hodalice, setace,  grizace,  padace,.,...i  umorne  mame

aida....polako..pazi  samo  da  bebija  ne  pretoplis...ko  mu  je  pretoplo, a  vrijeme  je  nekakvo  tako...moze  biti  isto  nervoza i   temperaturica...raskomoti  ga  i  prati

inace mi nikad nije pretopljen cak mi svi govore da ga razgolitim previse user posted image al on ne voli toplotu, voli da je komotan, tako da ga samo pratim... al sinoc sam ga malo raspremila u bodi samo i poslije kad sam izmjerila spala je bila 36,7-normala cista... nije ono doduse ni bila velika temp.ali me bilo strah jer ide noc... a obicno se u noci povecaa pa zato...
user posted image za user posted image bas mi je drago user posted image

Apotekarka mogu zamisliti srece kad zovne mama user posted image jedva cekam ako Bog da... a da ga probas staviti u vrecu za spavanje kad ce na spavanac??

Erol je sinoc zaspo oko pola 10 i spavo do 2 kad me probudilo njegovu gu-gutanje user posted image user posted image prica nesto, ubi, okreno se prema meni(krevetac mu je kraj naseg bracnog) i smije se, gleda me.. kontala necu ga ni uzimat, kad ono mokar, moradoh.. presvucem ga a momak se jos vise razbdio, on bi se ko igro, nece da pava.. i nahranila ga nije zaspo user posted image i onda smo pricali, probulidi taju brbljanjem user posted image user posted image (to mi malo namjerno) hehheheuser posted image user posted image user posted image i tek iza 3 je zaspo... vidim prispavalo mu se a ja ga samo spustim u krevetic i jos je malo prico i zaspo... opet se u pola 7 budio, hapio i sad eno spava user posted image user posted image user posted image
meni ovo vrijeme ni malo ne godi... ko da nije ni svanulo user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 22603
31.5.2010 8:32:46   
rose 87
IZVORNA PORUKA: delly

pozdrav kako ste mi ???

rose manisi valjda jutros bila  u setnji user posted image
i avatar tvoj je krasan

mala user posted image user posted image user posted image sto hoce da papi i to je nesto super user posted image user posted image user posted image

user posted image ma nije jutros vec zadnjih dana dok je bilo lijepo vrijeme,a od sinoc pada kisa pa sam svezana za ovu kucuuser posted image user posted image user posted image
a i mali mi nesto evo kasljuca....ma nevolimo kisu
hvala za avatar user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 22604
31.5.2010 8:35:41   
aida.
Ni mi ne volimo kisu al ni malo user posted image

zasto ne mozes postaviti avatar?

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 22605
31.5.2010 8:38:33   
delly
ja imam jedan i nemjanjam ga, hehe jer tesko promijenuti treba format koji tesko nadem user posted image user posted image
bome kod mene je sunce danas user posted image user posted image  danas  u setnju nas dvije pa kad mm dode kuci idemo u shooooping user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22606
31.5.2010 8:43:29   
aida.
ma samo smanjis u paintu... tako sam ja smanjilu ovu sliku mog andjelcica...

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 22607
31.5.2010 8:55:25   
delly
nemam ja volje za to zivce mi pogibi user posted image

moram reci masanlah i kucnuti od stol mali je presladak a osmjeh je bajski user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22608
31.5.2010 8:58:20   
Meri29
Oooo koliko mama ovdje, nisam navikla da vidim vise od jedne u isto vrijemeuser posted image
Mi sad ustali, ali Majda opet zijeva, izgleda danas ce biti spavanja, mama odmah ima na pameti sto stvari da zavrsiuser posted image user posted image
Jutros mi je prvi put zaspala na stomaku, okrenula se, malo gugutala i kad je vidjela da ja ne ustajem stavila sebi ruku pod celo kao kakva user posted image i zaspala, kao ono od muke user posted image user posted image
Antoniu smo zaboravili jucer cestitati mali rodendan pa evo danas user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22609
31.5.2010 8:59:51   
aida.

IZVORNA PORUKA: delly

nemam ja volje za to zivce mi pogibi user posted image

moram reci masanlah i kucnuti od stol mali je presladak a osmjeh je bajski user posted image

hvalaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 22610
31.5.2010 9:00:06   
R&T@
Bravo, Bambi....za avatar...user posted image
Neka sam te navratila, ovaj je puuuuno ljepsi...
I ja sam svoje sinoc "uganjala", jos da sredim sliku....

Delly, dođe li sunce u tvoje krajeve?...
Kako princeza?

Ivancice, bas mi je drago sto je srce srca tvoga sada supericka!
I da znas da me bas obradujes kad se javis....

Kao i mnn !!! Kako Alex? Je li pokvasio none ove godine u slanoj vodi?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 22611
31.5.2010 9:07:43   
delly
bome dode sunce ja sam vec pocrnila moram priznati user posted image , mala zaspe  ja izadem na terasu u kupaci se raspremim i suncam user posted image  malo da mi batakovi pocrne da neodem na odmor bjela!

moja je hb dobro kako su tvoje princezice ??? slusas li ih??

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22612
31.5.2010 9:10:13   
Mya_81 RR
Jutro user posted image Jest da je opet kišovito user posted image

Apotekarka
, već se znači približilo i to user posted image Proleti sve ovo user posted image

Bravo za Leona user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 22613
31.5.2010 9:28:04   
R&T@
Mi u kuci svi slusamo najmladju...
"Postrojila" nas pravo...
Jutros nas troje trcali za njom da joj stavimo pelenu...
Mamin razbojnik....user posted image user posted image user posted image

Meni su noge bas kao sir.
Jadne, dvije godine nisu sunca vidjele...user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 22614
31.5.2010 9:29:20   
Anoniman
jutro
mi smo zaspali oko 23.i nije se budio do 6 jutros jest
evo ga ode puzi,nemogu  ga sticiuser posted image ode .....
Kod nas,kisovito tmurno.
Apotekarko,vidim praavo se priblizilo posluuser posted image ah,staces nedaj se bit ce bolje.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 22615
31.5.2010 9:31:42   
Anoniman
Meni su noge bas kao sir.
Jadne, dvije godine nisu sunca vidjele...
user posted image user posted image user posted image hocel se ove godine suncati?
Kod mene nisu,nemam bjel ten vec tamnoput pa tako da nemogu rec da su ko sir.Pogotovo stomak ...
Mali,razbojnik na jutro se nedauser posted image ljubimo je ........
Bas vas,zezi haman je ona gazda u kuci glavni

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22616
31.5.2010 9:55:08   
marinčii
jutro i od nas,iako je tmurno i kišovito,
iv@nčice drago mi je da je malo srce dobro,ljubimo ga puno
apotekarka joj baš mi je žao da već krećeš na posao ,stvarno ovo vrijeme prebrzo prođe al šta se može...
Jeli se vaši malci znoje ,M  se sinoć probudi kosa mu skroz mokra a i bodić baš sam se zabrinula,al bome je i vruće kod nas već neznam kako ćemo cijelo ljeto izdržat
puse za sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22617
31.5.2010 10:01:02   
Anoniman
marincii pa gdje si kako m.papa
I A. se znoji puno juce recimo zaspo nisam ga pokrijevala lagano obucen kad je usto,kosica sva mokra kao da sam ga kupala
I uvjek tako ajd po noci malo manje al u dani se vise znoji dok spava i kad se vise krece joj otisao mi pod stouser posted image user posted image jest lopov majko mila ja se slomi da ga uspavam al nece da dahnem

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 22618
31.5.2010 10:05:11   
R&T@
Joj, Felix, s njom sve teze...
A meni neobiocno poslije moje mirnice, ljubi je mama sto puta, nisam ni znala koliko sam sretna bila prije tri godine...

Ja mislila da zene pretjeruju i da ne znaju smiriti dijete...
a sad ja ne znam kako s ovom mojom...

Marincii, treba izdrzati ljetne vrucine u Mostaru...
Mi smo sreca u kuci, pa nije pretoplo...
Ali i rina se znoji, uvijek carsaf mokar...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 22619
31.5.2010 10:11:58   
Anoniman
eeejjj,tajra bili su to lijepi i mirni dani dok su bile maleuser posted image ...Jel da..
A.isti takav evo samo nesto,brblja svoj jezik igra se sa cucom nesto joj pricauser posted image
puziii ko crvic mali,hehheh ja ga pratim  neprimjetno jer se zaigra kad me ugleda ide meni ovako krisom ga gledam.
Bas,je smjesan i zanimljivuser posted image al je hujaaa velikaa neda na sebe nista cak zna me galamit,cupat stavljat prst u oku ...
heheh

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22620
31.5.2010 10:26:16   
Anoniman
dobro jutro i od nas.... aaaaaaaa sto kaze Meri ne mogu da vjerujem kako ste jutros aktivne... user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo imali cudnovatu noc... sinoc je zaspao kao i uvijek sve normala, da bi oko 1 malo nesto kenjkao i tek oko 3 se budio da doji... ja ga uzela a on ima penturu... nije visoka bila ali dovoljno da osjetim da je povisena... te mu odmah dam pola kasike paracetamola i dok sam ga podojila, preznojio se i odmah tura spala... hajd zaspao je ponovo, medjutim oko 4 se probudio i "doziva" guguce li guguce... ja ustanem on budan... nema turu ali budan... malo mrmljali oboje, vrtio se, vidim vruce mu, skinula mu pidzamu, samo ostao u bodiju... malo ga mazila po nogicama i zaspao je... jutros oko 8,30 probudio se da doji, sav mokar, ali hvala Bogu bez temperature... a koliko mogu primjetiti sta radi sa cuclom sve su prilike da ce jos jedan zubic ubrzo... okrene cuclu pa glodje onaj krug... evo ga sada pjeva hoce da zaspi... a sad sam mu se ismijala, ja sjedim ispred njega a na tv-u reklama ki-ki bombona... ne vidi od mene, pa se momak izdize da vidi... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22621
31.5.2010 10:29:13   
R&T@
Meni su s starijom sve bolji dani...
A bila je i kao beba mirnica, nikada se nije cula... pocela spavati ci9jelu noc s mjesec dana i ostalo tako... nikada je nisam ljuljala, nikada tjerala da jede, nikada se nije posvadjala ili potukla, vrtic prihvatila bez problema, temperaturu imala dva puta u zivotu, hvala bogu...

Ali ova mladja, neka mi je bog na pomoci...
otkako se rodila nesto tersa i ljuti se, jos nisam skontala kako joj ugoditi, a sve mi se cini i da necu uspjeti...

Iako ja jos vjerujem da je lakse sto su veci...
Meni je moja Tajra kao drugarica, mogu s njom gdje god pozelim...
a najvise volim kad vodimo "ozbiljne razgovore", najradije bih crkavala od smijeha na njene zakljucke...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22622
31.5.2010 10:53:32   
Meri29
user posted image user posted image user posted image Felix bas sam se ismijala, jadna mama samo trci. Uh kako je to zeznuto, moja rodica morala stolove skloniti u cosak da se mali ne udari, sva joj kuca naopako, a kako gledam i mi cemo morati maknuti poar stvari, joj kad propuze user posted image

Bambi Nane je car, sto smetas djetetu, kakva si to, na tv-u nesto pravo zanimljivo, a mama se nastelila da momak gleda u nju... user posted image user posted image user posted image Moja fino sjedne u stolicu, stavimo je na sto ispred tv-a i gleda tako, a sada je u fazonu Nuki-nuki ona pjesma, moze onog medvjeda po pola sata slusati i gledati

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 22623
31.5.2010 11:00:12   
R&T@
Evo zasto nam bebe 2009 takve kakve jesu: po kineskom horoskopu one su bivol/bik 
Bivol
Bivoli su postojane, pouzdane i vjerne osobe koje krasi i nevjerojatna snaga volje. Zato su najbolji i najvjerniji prijatelji od svih znakova. U životu vole plivati protiv struje i ne trpe prigovaranja. Svatko tko im se usudi proturječiti, pa bio to i najbolji prijatelj, izlaže se opasnosti da doživi izljev njihova, inače po život opasna bijesa. Dakle, bivoli jednostavno ne trpe ničije mišljenje osim vlastitog.

Htjedoh ovo postaviti na temu agresivne bebe ali nisam uspjela.
Pa mya, felix sta kazete na opis nasih bebauser posted image ?????

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 22624
31.5.2010 11:07:34   
Anoniman
tajra,mislim da si pogodila sveuser posted image ocito ovo zadnje nece nicije misljnej samo svoje.
Ja,bi voljela imati jednu takvu drugaricu kao ti tajrauser posted image ...Mogu misliti njeni prici i komentara na sve tvojeuser posted image ....blago tebi stvarno :)
A mali,bandit ce se smiriti kad poraste abd.user posted image .Nijedno djete nije isto eto,vidis i sama razliku nekad user posted image znaju biti gore oduser posted image user posted image zivi primjer ja kao bebauser posted image bar tako moji kazu
al sam se spametovala sa jedno 9god.kad sam pocela u skoluuser posted image kazu da sam im,bila gora nego ijedan djecak otkad su se omisljali na dr.djete jer su belajili samnom
Zato,kad sta kazem protiv anela samo odg.suti bila si milion puta gora od njega djete je mirno
Dok,je mm bio mirna i tiha beba uvjek kao curica
Ocito onda da sam ja trebala biti musko a on zensko
Kao kod tvoje malene mladje ona je trebala biti muskicuser posted image ...
Al,et...heheh
Meri,bit ce svega cekaj dok propuze imat ces raspad sistema u kuciuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 22625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  903 904 [905] 906 907   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  903 904 [905] 906 907   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *