|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.5.2010 13:09:39   
koka i po
Toga se mm i bojiuser posted image .Zna da bi mu istom mjerom vratila.A nisam ni ja još za bacitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 226
16.5.2010 13:11:13   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: koka i po

Toga se mm i bojiuser posted image .Zna da bi mu istom mjerom vratila.A nisam ni ja još za bacitiuser posted image user posted image user posted image

nije tebi džaba nick koka i pouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 227
16.5.2010 13:13:07   
koka i po
Samo ti meni diži repićuser posted image još ću se i uobrazitiuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 228
16.5.2010 13:16:43   
leona81
ma hej, svi oni u ozbiljnim vezama zude za dokazivanjem da su jos muskarcine i da mogu imati koga hoce...(cak i kad je to jako daleko od istine), a nismo ni mi cvjecke, svakom godi flert do granica normalnog...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 229
16.5.2010 13:19:12   
Hanady RR
ma ja najviše volim kad on živi na staroj slaviuser posted image user posted image user posted image
jer sve dok govori ''''e koliko sma ja treba imao, pa kakve su one nekada davno bile, pa kako su tada nekada za mnom letile...'''' dobro je sve u vremenu prošlom dobro je...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 230
16.5.2010 13:21:57   
tea lana
nek stisne pa nek sara user posted image user posted image user posted image ipak sam ja pola Hercegovkauser posted image user posted image user posted image user posted image peterostruko bi u vrstila sa nekim njemu bliskim

Neposredna veza do poruke: 231
17.5.2010 10:09:49   
Nana84
Ovako, ja sam htjela d čujem i vaše mišljenje jer razmišljam na isti način kao i vi pa sam ga htjela samo potvrditi, da to nije u redu i da ima još žena koje misle kao i ja. E sada, žena je otišla kod mame i prespavala ko nje, muž je zvao i molio da se nađu i popričaju. Žena mu je postavila ultimatum: ja ili "prijateljice"! On je pristao na njene uslove i rekao joj da mu ništa nije važnije od njegove žene i djeteta. Sada je dogovor da idu vani zajedno ili nikako, s tim da on može izaći sa PRIJATELJEM ili KOLEGOM a tada i žena se može dogovoriti sa kumom, prijateljicom ili kolegicom da izađe vani. Žena nije od kada se udala bila vani sama sa muškarcem osim sa svojim bratom, a prije braka rijetko kad da je bila sama u muškom društvu. To se desilo, sada se nadati najboljem. Hvala vam za mišljenja i komentare user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 232
17.5.2010 10:14:50   
Anoniman
Drago mi je da je to riješila,bilo je i vrijeme,samo da se on bude držao dogovora!

(odgovor članu Nana84)
  Neposredna veza do poruke: 233
17.5.2010 21:33:35   
Miau
Nana s obzirom na karakter koji je do sad pokazao, da ne kazem manjak karaktera, sumnjam da ce se dugo drzati dogovora, ali eto drzim palceve da se lik uozbilji i popravi. Sretno im bilo!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 234
17.5.2010 22:24:36   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Nana84

Vidim ovu temu pa bih postavila jedno pitanje svim zenama user posted image interesuje me vaše mišljenje: žena i muž u braku godinu i po, muž izlazi radnim danima makar 3x sa svojim prijateljicama (3 cure, bez momka i on) sam, a vikendom se zna desiti da bude samo jedna prijateljica pa izađe s njom i bude do 1 ujutro na pivi. Prije braka je izlazio s njima sam ali tada ih je bilo više (10ak i on sam- društvo se raspalo vremenom), žena je to trpjela do braka mislila da će se u braku to promijeniti, ali nije. Čak se zadesi da umjesto sa ženom koja želi da izađe (trudna žena), on izađe sa prijateljicom sam a ženu kod kuće ostavi samu ili da ide sama prošetat po gradu.
Šta vi mislite o ovome?

Šta bi trebala misliti??
Šta je mislila žena iz ove priče?
Nije mislila, i sada bi ona nešto mijenjala.
Ako joj to nije smetalo prije ( a dok ništa nije govorila, nije joj smetalo ) šta joj ima sad smetati??

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 235
17.5.2010 23:02:05   
bebbe RR

Vidim ovu temu pa bih postavila jedno pitanje svim zenama user posted image interesuje me vaše mišljenje: žena i muž u braku godinu i po, muž izlazi radnim danima makar 3x sa svojim prijateljicama (3 cure, bez momka i on) sam, a vikendom se zna desiti da bude samo jedna prijateljica pa izađe s njom i bude do 1 ujutro na pivi. Prije braka je izlazio s njima sam ali tada ih je bilo više (10ak i on sam- društvo se raspalo vremenom), žena je to trpjela do braka mislila da će se u braku to promijeniti, ali nije. Čak se zadesi da umjesto sa ženom koja želi da izađe (trudna žena), on izađe sa prijateljicom sam a ženu kod kuće ostavi samu ili da ide sama prošetat po gradu.
Šta vi mislite o ovome?

Meni je čudno sve skupa - ako  je čovjek uvijek imao prijateljice i izlazio sa njima, dakle, dok je žena bila još djevojka, što joj je sada palo na pamet da joj to smeta?! On je očito takav, i zašto ga mijenja?! Možda samo malo previše često izlazi bez svoje žene, što nije lijepo, ali je takodje i signal za neki problem, ali, ako je uvijek imao prijateljice, onda je samo vjeran samom sebi...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 236
18.5.2010 10:48:50   
lilith
po mom misljenju on definitivno puno izlazi,ali nije mi jasna ni ona.sjedi kuci i ceka ga?ako joj se izadje samoj-neka izadje...ovo govorim buduci da joj prije braka nije smetalo,a sad joj smeta?trebala je to prije reci,ali kada vec nije zasto sada otvoreno ne porazgovara o tome...i zasto je bitno jesu li muski ili cure i ako su prijatelji/ce u pitanju kakve veze ima vjernost?znaci po ovome bilo bi ok da izlazi ovoliko sa muskima...

Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 237
18.5.2010 15:35:45   
Nana84
Ja sam joj govorila ranije dok su se zabavljali da reaguje na takve izlaske jer ne vjerujem u muško- ženska prijateljstva, ona nije reagovala jer je on izlazio sa tim curama ponekad a i to je ZABAVLJANJE. Za mene je brak ozbiljan a naročito kad je još i žena trudna, treba se uozbiljiti i momački život ostaviti iza sebe. Cure su počele pretjerivati sa ponašanjem, tj. pokazivale su otvoreno da ne poštuju ni nju ni njen brak a muškarac ko muškarac opusti se i radi sve dok ne vrisneš. Mislim da nije nikada kasno za promjene i ja je podržavam u odluci da sada mjenja njihov zajednički život.
Ako on to bude poštovao, oboje su se dogovorili da će se razići svako na svoju stranu, to bi bilo teško i bolno i tada bi osjetila težinu svoje greške iz perioda zabavljanja. Ja je podržavam u odluci i želim joj mnogo sreće.

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 238
18.5.2010 16:46:08   
aya
user posted image user posted image user posted image  vrlo neobicno.... ocigledno ni jedno od njih dvoje nije bas bilo spremno za brak. Ona nije imala dovoljno hrabrosti da rijesi neke probleme prije braka (vjerovatno od straha da je ne ostavi - sto nije iskljuceno da joj se moze i sada desiti), a njemu je definitivno falilo jos jedno desetak godina da ga prodje pubertet i da se zasiti nekih stvari.

Ja bih je posavjetovala da se odredjeni period pocne ponasati isto kao i on (tacije kopirati ga) i kada njemu zasmeta to i on pokusa ispraviti njene greske doci ce vrijeme da i ona utice na njega da se on promjeni.

Mislim, da kad bi moj suprug meni branio da uradim nesto i ja bih njemu istu stvar zabranila, jer je on ocigledno shvata nedostojnom jednog bracnog partnera, zasto bi onda bila dostojna i prikladna za drugog partnera? U braku smo prije svega "bracni partneri" pa tek onda musko i zensko

Sunce moje malo 21.august 2009
24.februara cura rekla "ma - ma" :-)
05.03. smo nasli jedan mali zubic

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 239
18.5.2010 16:50:46   
bebbe RR

Ja sam joj govorila ranije dok su se zabavljali da reaguje na takve izlaske jer ne vjerujem u muško- ženska prijateljstva, ona nije reagovala jer je on izlazio sa tim curama ponekad a i to je ZABAVLJANJE. Za mene je brak ozbiljan a naročito kad je još i žena trudna, treba se uozbiljiti i momački život ostaviti iza sebe. Cure su počele pretjerivati sa ponašanjem, tj. pokazivale su otvoreno da ne poštuju ni nju ni njen brak a muškarac ko muškarac opusti se i radi sve dok ne vrisneš. Mislim da nije nikada kasno za promjene i ja je podržavam u odluci da sada mjenja njihov zajednički život.
Ako on to bude poštovao, oboje su se dogovorili da će se razići svako na svoju stranu, to bi bilo teško i bolno i tada bi osjetila težinu svoje greške iz perioda zabavljanja. Ja je podržavam u odluci i želim joj mnogo sreće.

Meni ovaj par zvuči nerealan sasvim. A, ako i postoje, najbolje bi im bilo da krenu svako svojim putem, jer u ovoj varijanti nema kompromisa - uvijek jedno od njih pati, bilo ona ili on. I, nije mi jasmo zašto se je ona zabavljala s njim, uopće, ako ne vjeruje u muško ženska priajteljstva?!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 240
25.5.2010 14:40:21   
jasmin
Evo idealan nacin da nezaposlene zenice ostvare dobar biznis hehehehe:

Šezdesest godina braka nijedno od njih nije krilo ništa od svog bračnog partnera, bili su sretni, voljeli se, razgovarali, pomagali jedno drugo, među njima nije bilo tajni.
Ali supruga (sada već starica) je čuvala sanduk na ormaru i upozoravajući više puta muža da ga ne otvara i ne pita šta je u njemu. Muž je poštovao njenu želju pa tako nije ni pokušavao saznati šta se krije u sanduku, sve do onog dana kad mu je žena jako oslabila i kad je doktor rekao da su joj dani odbrojani.
Tužan i nesretan muž počeo je razmišljati kako će ostati udovac i počevši razgledati stvari svoje žene koje je naumio sačuvati za uspomenu, pade mu pogled na sanduk, uzeo ga je i odnio do kreveta na kojem je ležala njegova bolesna žena, koja se ugledavši sanduk osmjehnula, rekla je uplakanih očiju, gledajući svog voljenog muža, kojeg će uskoro napustiti:" Sad ga možeš otvoriti"!
Otvorio je muž sanduk i našao u njemu dvije lutke od platna, igle za šivenje i 25000 dolara, upitao je:"Zašto si čuvala ove stvari u sanduku"?

Odgovorila mu je šapatomi:"Kad sam se udala rekla mi je nana da je tajna dobrog i uspješnog braka ostavljanje svađe i prepirke... i nasavjetovala me da kad se god naljutim na tebe uzmem igle i konac i sašijem lutku."

Ovdje je skoro zaplakao pomislivši:" Samo dvije lutke??? Znači za šezdeset godina braka samo dva puta se naljutila na mene?!"
Iako je bio tužan zato što mu je žena ležala na smrtnoj postelji osjetio se sretnim jer je nije naljutio osim dva puta....

"Dobro", rekao je, "saznali smo tajnu lutki," a šta je sa 25 hiljada dolara?"

Odgovorila mu je, sakrivajući svoje suze da ga ne bi jos više rastužila:" Ovo je suma koju sam skupila prodavajući lutke"!!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 241
25.5.2010 14:57:29   
malena sharena
Jadna zena, tolike pare zaradila na vlastitoj sikiraciji i opet sve muzu ostavila user posted image .

Draga jasmin, nije ti los savjet, ja kad bih ovako radila bila bih milioner .

< Poruku je uredio malena sharena -- 25.5.2010 15:00:39 >

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 242
25.5.2010 15:09:05   
Mirkica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jojjj dobra price  hajmo siti lutke hahahahhahaa 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 243
25.5.2010 15:10:45   
koka i po
jojjj dobra price hajmo siti lutke hahahahhahaa

Mislim da bi se sve i jedna obogatileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 244
25.5.2010 15:16:53   
vjestica
e ja ću sad biti partibrejker i reći da mi se nimalo ne sviđa priča user posted image
imali su divan brak, bez tajni, da bi tek na njenoj samrti muž saznao da je toliko isekirao ženu, da je tolke pare zaradila
pa zar poruka priče treba da bude šuti i trpi
po meni to nije tajna dobrog braka
da bi brak bio uspješan, treba razgovarati o svemu, pa i o problemima
ako me muža naljutio i treba to zna

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 245
25.5.2010 15:22:49   
sara.at
IZVORNA PORUKA: vjestica

e ja ću sad biti partibrejker i reći da mi se nimalo ne sviđa priča user posted image
imali su divan brak, bez tajni, da bi tek na njenoj samrti muž saznao da je toliko isekirao ženu, da je tolke pare zaradila

user posted image user posted image user posted image  uzela si mi rijeci user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 246
25.5.2010 15:23:26   
jasmin
U prici je najvise istaknuta zenina priroda,vecina zenica se naljuti nekad za totalne sitnice,pa i za ono sto se desilo proslog ljeta,a meni(npr) slucajno naumpalo dok sam prala sudje,pa mi doslo da ga zalijepim pretis loncem :D.
Prenijela sam nam tekst samo da se malo nasmijemo,a svakako da znamo da je kljuc bracne srece i uspjeha dobra komunikacija.Nikako ne drzati u sebi ono sto vam smeta kod partnera,jer su rijetke one koje su `zaradile` na svojoj tegobi.
vjesticice...nadam se da nisi shvatila preozbiljno ovaj nekako saljiv tekstic.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 247
25.5.2010 15:25:15   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: vjestica

ama vjestice zanemari sve sij lutke i da se zaradi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a nek ste se ti i sara negdje slozile pa makar hahahahha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 248
25.5.2010 15:34:25   
sara.at
iskreno ja kad se naljutim temelj kuce se protrese user posted image user posted image  necutim,niti bih ikad ako mi nesto smeta ja to kazem
a nisam nikad rekla e to mi smeta a da je mm to ponovio ruku na srce nije nikad a niti sam ja user posted image  
znaci gledam ja da njemu ugodim a on gleda da meni ugodi
a to da se ja naljutim jer mi nije obrisao kadu poslije kupanja nisam ja to radije na politicki nacin preko kade prebacim krpu pa valjda ce skontati i skonta a sad je obrise i poslije mene jer nemogu od trbuha da se sagnem, il neznam neke sitnice, nepamtim kad sam se zadnji put na njega naljutila user posted image  user posted image izgleda kod nas nesto nestima user posted image user posted image  sto moj svekar zna reci da u zivotu nije vidio par koji moze vise pricati i ima uvijek o cemu pricati kao nas dvoje tako da vjerujem da temelj braka i ljubavi je u razgovoru a ne o trpanju i cutanju....
Izvini Jasmin ja ovu pricu nisam nasla kao saljivu vec da bih na nju zaplakala,al eto nismo svi isti....

mirkice ne bockaj user posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 249
25.5.2010 15:35:02   
Miau
A i ja bi prije pukla nego zadrzala u sebi da me naljutio Neka zna kako mi je, pa drugi put nek to ne radi! user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pusaci
gvendolina

Da li konzumirate ili ste konzumirali cigarete?

ne nikada (52%)

bivsi pusac (16%)

pusim ,ali samo 5-6 cigareta na dan (9%)

pusim kutiju dnevno (16%)

2 kutije dnevno (2%)

drugo (4%)

Broj svih glasova: 128

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *