|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
15.5.2010 18:24:45   
ivanak
ma ne, krivo si shvatila. Stvarno mu nisam čačkala, ni ti mobitel, ni ti ikad prije. Pa onda bi to prije saznala da mu čačkam.
Išla sam izbirsat mail koji sam mu ja poslala pa sastrane je ta opcija bila pa je slučajno pritisla...
Da, čekam drugu bebu - sad će brzo aBd....

< Poruku je uredio ivanak -- 15.5.2010 18:26:01 >

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 201
15.5.2010 18:31:36   
acudesa
IZVORNA PORUKA: zinanina

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

ma, ziki, zaboravi to...da je vrijedila i bila "opasna" ne bi ti bila sa njim

user posted image user posted image user posted image user posted image
je li i ti misliš na mene...a znam to sam i mislila da je bila bolja, otela bi gauser posted image

aha...user posted image ..bolji je moj nego ivaninuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 202
15.5.2010 18:33:43   
acudesa
Ivana, opusti se...uživaj u ljepoti koju ti je dragi Bog dao...ja da sam to prepoznala kao "sumnjivo" iskreno bih ti napisala da je tako, ali zaista mislim da nije

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 203
15.5.2010 18:42:38   
acudesa
gdje su ostale cure, neka i one napišu šta misle

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 204
15.5.2010 18:43:21   
ivanak
a valjda nije ništa loše.... nisam ga ništa pitala.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 205
15.5.2010 18:46:01   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ivanak

a valjda nije ništa loše'''''''' nisam ga ništa pitala''

ma garant neka glupost, zahebancija muška, ja se tim ne bi zamarala al garant bi ga malo zezala zbog toga kao "pa gdje si ti zavodniče, neko će mi te ukrasti preko neta"

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 206
15.5.2010 18:50:26   
acudesa
Bilo-prošlo...hajd' zdravo, da se desilo u skorije vrijeme, uredu, ali sad je bespotrebno...
zamisli da je on slučajno došao do nekih bezazlenih informacija o tebi sa početka veze i počeo te peglati u vezi toga...kako bi se ti osjećala

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 207
15.5.2010 18:51:53   
Anoniman
ostajem anonimna jer mi moze muz procitat :-)

imam jednog virtualnog prijatelja s kojim se dop o svemu i svacemu i to je totalno "nevino"...upoznala sam ga prije muza i vec 2-3 god se dopisujem putem maila , ne cesto , mozda 1 mail u mjesec dana...saljem ja njemu slike obitelji i on meni ... da kazem muzu vjerojatno bi rekao sta ce ti to dopisivanje , u neku ruku bi imao i pravo ali zasto bih prekinula dopisivat se ?

Mislim da je htio nesto s tim curama da ne bi ni rekao da mi curu, mislim da se nemas zbog cega sekirati

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 208
15.5.2010 18:53:39   
fatimica09
mah pusti gluposti Ivana user posted image ......ono sto vrijedi to i traje, kao sto su ti rekle Acudesa i Vesela...glupi muski repovi, a vala svi smo ih imali.....user posted image
ne spominji nista, samo mu dizes rep, kuliraj i uzivaj....user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 209
15.5.2010 18:56:03   
reallove
draga Ivana,mislim da se ne trebas brinuti..Ja kada sam se udala,dosla u Jordan,mm bio negdje vani,meni dosadno i po prvi put uzmem njegov laptop..nagledam se ja svasta,pozelila sam da se vratim u Bosnu odmahuser posted image user posted image ..sta cu,sve pregledala,ostao mi samo jos msn..kad tamo imam sta vidjeti...milion mailova,nekakvih djevojaka,svasta,prelistam ja sve od do,sve su noviji datumi,dok smo on i ja bili u vezi...kad sam sve zavrsila,uzasno se osjecala,mozes misliti kako je meni bilo presla 4000 km zbog njega i na kraju ovo da vidimuser posted image ..kada je dosao sve sam mu rekla,jest se dopisivao sa njima,to mi je rekao ali onako bezveze...odmah je obrisao sve,od tada vise nikad nismo imali problema..imao je cura prije mene,pa sta,nije ni on meni prvi ali sada je gotovo..vise nema svoj msn,ako mu zatreba koristi moj..na netu nije vise nikako,profil na fb je vise moj nego njegov,nista ne krije od mene..ponosni smo roditelji i volimo se najvise na svijetu..vjerujemo jedno drugom i hb nemamo nikakvih problema

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 210
15.5.2010 19:05:41   
Ilhana RR
Ja sam hvala Bogu jednom naletila sa mm u Sarajevu na njegovu bivsu, bio je i poljubac u obraz i prica upoznao me naravno "ovo mi je zena" a bili smo smao u vezi tada... al tek nakon toga sto smo sjeli u kafic rekao mi je koje ona bila hehe... :P

On nikad nije vjerovao u prijateljstvo izmedju muskarca i zene, ja i on bili najbolji prijatelji prije nase veze pa sad sami skontajte ;)

mm nece ni da prizna da je ikad imao curu, a znam za njih jer mi je sve pricao dok smo bili prijatelji... al eto on konta da ce meni smetati... meni svejedno majke mi jer sto je bilo nekad nije sada...

On ima prijateljice, imam i ja prijatelje ali mi kad izlazimo izlazimo skupa sa njima nit bi meni naumpalo da ja izadjem sama sa muskarcem nekim... mislim kum mi dolazi u obzir i rodjaci ali sad ja sa prijateljem da izadjem, prvo to nebi sebi dozvolila jer znam kakvih prica bi bilo..

Mene moj muz neostavlja kod kuce, bilo kuda kiki svuda... :P (ja njega ostavim kad idem sa hanumama na kafice)

A imam kuma najboljeg na svijetu... dok je mm zivio u Sarajevu isao je samnom u shopping dok je mm bio na poslu heheh =) al nije derpe... :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 211
15.5.2010 19:07:50   
Ilhana RR
zaboravi reci, ivana ja mislim da je to vise bilo ono musko jer kazes da je sa jaranom se dopisivao u vezi njih... to ti je ono da se pohvali koliko ih ima sto "lude" za njim....

nesikiraj se... ipak si ti njegova princeza iz snova ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 212
15.5.2010 19:07:51   
AMELIC
Draga Ivana ja isto ne mislim da je nešto ozbiljno i da se trebaš pretjerano zamarat s tim, ali da sam ja na tvom mjestu sigurna sam da bi mu prije il kasnije to spomenula, i raščistila s njim sve vezano za tu temu...Znam da bi me to kopkalo i da ne bi imala mira dok ne izvedem stvari na čistac!
Al ti si ipak trudna i moraš prije svega misliti na svoju bebaruuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 213
15.5.2010 19:30:07   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

imam jednog virtualnog prijatelja s kojim se dop o svemu i svacemu i to je totalno "nevino"...upoznala sam ga prije muza i vec 2-3 god se dopisujem putem maila , ne cesto , mozda 1 mail u mjesec dana...saljem ja njemu slike obitelji i on meni ... da kazem muzu vjerojatno bi rekao sta ce ti to dopisivanje , u neku ruku bi imao i pravo ali zasto bih prekinula dopisivat se ?

Mislim da je htio nesto s tim curama da ne bi ni rekao da mi curu, mislim da se nemas zbog cega sekirati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sorry, moram...znači to je totalno "nevino"....hajd sad, majke ti ko koristi ove znakove nek mi objasni šta se krije ispod navodnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ako je nevino (u pravom smislu riječi) nema potrebe za navodnicima, a ako je "nevino" ja bih se zabrinula da sam na mjestu tvog muža...ojhaaaaaaaaa...hahahhahaha

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 214
15.5.2010 19:32:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sorry, moram...znači to je totalno "nevino"....hajd sad, majke ti ko koristi ove znakove nek mi objasni šta se krije ispod navodnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ako je nevino (u pravom smislu riječi) nema potrebe za navodnicima, a ako je "nevino" ja bih se zabrinula da sam na mjestu tvog muža...ojhaaaaaaaaa...hahahhahaha

hahaha imas pravo , tu je trebalo da bude nevino bez navodnikauser posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 215
15.5.2010 19:33:05   
fatimica09
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 216
15.5.2010 19:42:54   
Anoniman
ovo je OT.al samo jedan veliki za fatimicu ugledah je ovdje da je pozzzzzz punoo
user posted image user posted image

(odgovor članu fatimica09)
  Neposredna veza do poruke: 217
15.5.2010 19:51:43   
fatimica09
IZVORNA PORUKA: felix

ovo je OT.al samo jedan veliki za fatimicu ugledah je ovdje da je pozzzzzz punoo
user posted image user posted image

aaa mahalam maloo user posted image

velika pusa i tebiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 218
15.5.2010 20:52:14   
leona81

Ivana, čekaš drugu bebu?
Gluposti, ti si "savršena" i prava i ne gubi energiju na tome...mene to ne bi naljutilo, ne znam...jer i mm je na početku bio nesiguran u našu vezu, i ja sam....i tad su dopustive te gluposti, već u braku ne bi bile

potpisujem, identicno...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 219
15.5.2010 21:23:07   
Anoniman
Ivana, pa nisu oni pametni ko mi žene pa da odmah skontaju šta će u životu, duuuugo njima treba, ali šta ćemo, kakvi god da su, naši su. Jednom kad budeš dobro raspoložena možeš ga upitati za to.

Na početku moga braka nađem ja u ladici slike mm sa bivšom ali brale žvalje li se žvalje, sve u šesnaest. Hajde znam ja da se on ljubio prije meneuser posted image , ali baš da je moralo biti dokumentovano i još meni dostupno, nije.
A ja fino uzmem slike pa poredam po podu spavaće i čekam da on dođe ali ništa ne govorim, sve ja normalno.Kad je ušao u spavaću , eto ga odmah, kao šta je ono, otkud ono, on nije ni znao za ono!!!!!!!ma uglavnom smiješno, bar sa sadašnje tačke gledišta.

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 220
15.5.2010 21:29:38   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Mirkica

kad je zavrsio lekciju je dobio samo takvu da on se toj curi nikada vise nije javio ona je zvala  mailove-slala ama sve on nije smjeo i ni dan danas nesmije da odgovori, ona se cak zalila njegovoj mami kakva sam ja to cura/zena  kada mu branim priajteljstvo ,sipak vam obome :)). I tako ja zavrsila jedno priajteljstvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali na vrijeme puno prije braka.

neznam ja svom mužu ništa nisam zabranjivala ni u vezi ni u braku
Uvijek kažem radi kako ti srce želi, meni ako bude smetalo ja dignem sidro
Ne želim da nekog sputavam... i da bude ja bi drugačije al mi žena... halo momak tjeraj svoje, imam i ja svoje

to je vise bilo  ili ili pa izaberi :))))) to ej se naravno podrazumjevalao , jer ipak kako ce on znati da meni nesto pase ili ne , a ako mu je stalo do mene zanci da se mora odreci stavri koje meni smetaju , prosta logika user posted image user posted image user posted image user posted image .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 221
15.5.2010 23:47:57   
Anoniman

ja sam prije čačkala od mm mobilni, mail...prestala sam redi sebe...uvijek sam neke nesmislene gluposti povezivala u neki smisao-niđe veze...
samo se zamaram bez potrebe...druga je stvar kad ti uveliko sumnjaš u prevaru, pa ga pratiš...a, onako to raditi mi je bezveze

Ja isto stalno cackam i sama konstruiram scenarij, pa mm napadnem. Onda mi on objasni sta sam ja to "pronasla", pokaze i DOKAZE da sam totalno krivo povezala stvari pa se osjecam ko zadnja glupaca (iako nikad ne priznam, samo ga onako pogledam kao hmmm moguce da je i tako).
Draga Ivana premda se slazem sa svima da je to stvar proslosti i vjerojatno neka njegova "muska" glupost, potpuno te razumijem , mene bi to isto jako uzrujalo i vjerojatno ne bi izdrzala nego bi mu to odmah nabila na nos...i jos puno, puno puta poslije.

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 222
15.5.2010 23:57:21   
Hanady RR
bogami ništa nisam čačkala niti on smije da čačaka moje...
od šta mi je to...samo da sebe sikiram radi uzburkanih muških hormona...
neka radi što mu je volja al nek pamti da i ja imam izražajnu ''''VOLJU''''...sve što može on mogu i ja...pa kom obojci kom opanci što bi stari narod rekao...

hajde bogati ja sam vazda prva ...žena sam mu i tačka...svaka iza mene u poziciji je druge...djevojka prije mene nije mu ništa da je bila bila bi mu ona žena a ne ja...
ma ja i niko drugi...

neka stisne ako smije...pričalo bi se....
najljepše rogove žena nabija...od muškaraca to i ne boliuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.5.2010 23:58:32 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 223
16.5.2010 11:59:49   
ivanak
Ma ja ga pitala sinoć kad je došao doma.... da je to bilo više kao da se pokaže da može. Da nije mislio ništa ozbiljno, jer onda ne bi mene odabrao i bio sa mnom...
I ja ga zafrkavam da je neki zavodnik :-)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 224
16.5.2010 13:06:52   
teacher75
IZVORNA PORUKA: ivanak

Ma ja ga pitala sinoć kad je došao doma.... da je to bilo više kao da se pokaže da može. Da nije mislio ništa ozbiljno, jer onda ne bi mene odabrao i bio sa mnom...
I ja ga zafrkavam da je neki zavodnik :-)

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

najljepse ime ???
le_ella

???

Davud (40%)

Hamza (28%)

Tarik (32%)

Broj svih glasova: 183

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *