|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
11.5.2010 12:52:06   
sara.at
IZVORNA PORUKA: dinciii

Svako neka plati kolica onoliko koliko je u mogucnosti...Ja sam platila svoja skupo al se ne kajem jos ih koristimo a maloj je 17 mjeseci user posted image Nisam nikom uzela iz usta nego sam radila da bi svom djetetu mogla priustiti najbolja kolica..Niti moram uzimati kisobran kolica.I meni to nije preseravanje!!!JEr moje dijete u kolicima nekad bude i duze od 4 sata i zasto ne bi onda uzela najbolja koja preporucuju.DA nisam imala naravno da bi uzela druga!!!I svako ko je u sitauciji preporucila bi ista kolica!!!Zivio bugaboo!!!

upravo stigao naruceni ferari (bugaboo) za mog princa user posted image a sto se tice markirane odjece kad mama i tata mogu da nose zara, mango (mama) hilfiger e pa moze i moj djecak isto necu da ucim da stedim na djetetu al nemora znaciti ako ja tako reci bacam pare na svoje djete i na sebe da ja nikad ne pomognem nekom kom je potrebno, to nije istina, ja dam i kupim za nekog kom je to potrebno a to sto ja mogu svom djetetu priustiti najskuplje to je moj problem al ne i problem okoline jer da se njih pita nebih mi bilo potrebno ni ono najjeftinije....

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1101
11.5.2010 17:39:00   
vila_7
Ma Saro ko mi tebe to sekira? Nemoj se ti nikome pravdati....ja da mogu ja bih uzela kolica od 10 000 KM (ako postoje user posted image ). Svako uzima u skladu sa svojim mogucnostima. Ja sam nekako srednjih mogucnosti, ako toga uopce vise i ima, i uzela sam GRACO-va kolica sa AS i super su mi a znam da cu biti zadovoljna jer ih i moje prijateljice vecinom imaju.... Još sam ih mogla od kumova posuditi i znaci ustediti dosta novca, ali htjela sam svojoj prvoj bebici kupiti da budu samo njena pa taman se mama i tata morali malo stisnuti!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1102
11.5.2010 22:01:08   
baby girl
neko je spomenuo Peg Perego Pliko 3...kolica su fantasticna, nesto najprakticnije sto sam kod nas vidjela. Mi smo se odlucili za njih, i ako Bog da imamo namjeru uzeti ih kada dodje vrijeme za kupovinu.  Kostaju 400 KM bez AS i to je neka maximalna cijena koju bih izdvojila za kolica. Sve vise od toga je puko preseravanje..ne kupuje se nista drugo neko status:D ...   Ako se  "bolesti" lijece za te cifre...BUJRUM... Mene bi bilo sramota da ih vozam okolo, a da znam da veliki broj ljudi oko mene nema ni za posten rucak.

ko zna za što je to dobro:)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1103
11.5.2010 22:56:24   
dinciii
IZVORNA PORUKA: sara.at

IZVORNA PORUKA: dinciii

Svako neka plati kolica onoliko koliko je u mogucnosti...Ja sam platila svoja skupo al se ne kajem jos ih koristimo a maloj je 17 mjeseci user posted image Nisam nikom uzela iz usta nego sam radila da bi svom djetetu mogla priustiti najbolja kolica..Niti moram uzimati kisobran kolica.I meni to nije preseravanje!!!JEr moje dijete u kolicima nekad bude i duze od 4 sata i zasto ne bi onda uzela najbolja koja preporucuju.DA nisam imala naravno da bi uzela druga!!!I svako ko je u sitauciji preporucila bi ista kolica!!!Zivio bugaboo!!!

upravo stigao naruceni ferari (bugaboo) za mog princa user posted image a sto se tice markirane odjece kad mama i tata mogu da nose zara, mango (mama) hilfiger e pa moze i moj djecak isto necu da ucim da stedim na djetetu al nemora znaciti ako ja tako reci bacam pare na svoje djete i na sebe da ja nikad ne pomognem nekom kom je potrebno, to nije istina, ja dam i kupim za nekog kom je to potrebno a to sto ja mogu svom djetetu priustiti najskuplje to je moj problem al ne i problem okoline jer da se njih pita nebih mi bilo potrebno ni ono najjeftinije....

Sara koju si uzela boju???Ja sam uzela crvenu gore a dole tamno sivu a za ljeto sam uzela pink jer ludim za tom bojom,a kad sam uzimala kolica nisam znala sta nosim pa sam na kraju uzela crvena user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1104
12.5.2010 9:16:34   
Mila_80
IZVORNA PORUKA: delfin

Mila_80 prelijeopa kolica, koja je marka i koliko su bila para ako nije tajna, meni liće na CAM ali ne mgou baš dobro vidjeti, ja sam sve kupila osim kolica, jer još uvjek nisma odlućala koja ćuuser posted image

Hvalauser posted image  jesu Cam kolica a koštala su 800 KM i predivna su , jučer sam ih čitav dan vozala po kućiuser posted image

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1105
12.5.2010 11:53:17   
sara.at
dincii ni ja nisam znala spol bebija kad sam narucivala kolica al sam ipak uzela crveno gore i crno dole i maxi cosu isto u crveno-crnoj boji i jos i adapter reko da to odmah sve odjednom narucim jer cjena bugaboo je svugdje ista a tako skoro i kod maxi cose necu reko da trcim od trgovine do trgovine u zadnji cas ovako je sve naruceno odjednom doslo i u subotu idemo da pokupimo svoj ferrari user posted image

a sad imas i potpuno rozi bugaboo med med medeni sa roza maxi cosa ja sam ostala gledajuci u njih kako su süß...
ej jesi ti extra narucivala gume za zimu meni je mm uporan oce i to da uzmemo al mi se nesto neda???
baby girl  svatko narucuje onoliko koliko mu vlastiti dzep dozvoljava,ja nemoram da kupijem status ja ga imam a sto se tice tog preseruser posted image nja eto ja bas volim preseuser posted image ti.... user posted image user posted image

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 1106
12.5.2010 12:12:41   
A Iman
meni do sada najbolja su peg perego venezia

Idemo dalje....

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1107
12.5.2010 14:10:22   
dinciii
Sara pa onda si uzela ista kao i ja,jer dole ima samo tamno sivo nema crno user posted image al izgleda ko crno!!!Nisam ja uzimala te gume i nisam osjetila neku potrebu da mi trebaju,jer ovde odmah ciste snijeg,eh sad ne znam kako je kod tebe user posted image Ja sam uzela jedino kisobran,adaptere,za ljeto Sommerüberzug(Koeka) i Sommerdach user posted image user posted image user posted image user posted image Ma i ja sam sve u jednoj radnji uzimala!!Rjesis sve odjednom!!!user posted image Kao sto bi svabo rekao "Viel Freude damit" user posted image user posted image user posted image Mi uzivamo!!!user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1108
12.5.2010 14:30:46   
sara.at
e morat cu da vidim u subotu jel bas tamno sivo ja bas se nesjecam jer sam skoro prije 3mj narucila user posted image  al sve u kompletu da se poslije neganjam user posted image
ma i kod nas odmah ciste snijeg al opet mm izgleda da bi on nama mjenjao sa ljetnih na zimske i tako svake godine user posted image .... eh kisobran nisam uzela to mi nije nampalo,dobro da rece bas cu da vidim jel imaju da uzmem odmah i rijesim bar kolica user posted image  
sad sam ti virila na vjencanje prelijep ste par prelijep... mislila sam ti koju ideju da ukradem user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1109
12.5.2010 15:53:53   
dinciii
user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala,ma samo ti,ideje su tu da bi se ukrale user posted image user posted image user posted image user posted image Pogledaj bas,znam da ima dunkel grau to je najtamnije i tu sam i ja uzela!Savjetujem ti da uzmes i sommerdach u boji kao sto ti je doljni dio tj.dunkelgrau zasto sto poslije kad mjenjas Dach il drugo nesto u drugoj boji mozes uvijek koristit kisobran a tako sam uradila i sa Wintersack i on mi je u istoj boji dunkelgrau!!Uh sto se ja nagovori user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1110
13.5.2010 16:17:34   
vila_7
IZVORNA PORUKA: sara.at
  svatko narucuje onoliko koliko mu vlastiti dzep dozvoljava,ja nemoram da kupijem status ja ga imam a sto se tice tog preseruser posted image nja eto ja bas volim preseuser posted image ti.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1111
13.5.2010 16:25:04   
Skvo RR
Tema je o kolicima i vasim iskustvima sa njima...Vidim da tema ide malo (malo vise) u OT. Ovde nema rasprave o tome koliko neko daje (ne daje) za kolica.  Nemam nista protiv da navodite cijene kolica i gdje ih kupujete, jer su to korisne informacije, ali ostali suvisni komentari zaista nemaju mjesta na ovako lijepoj temi.

LP

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1112
17.5.2010 20:18:29   
leona81
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-1_14051_99825_10001_14051

ili

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-1__72989_10001_

iskistva molim vas? uz chicco dodje kabanica i footmuff

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1113
17.5.2010 20:30:33   
Emica_sa
Ova druga leona su puno bolja i ljepsa

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1114
17.5.2010 20:33:47   
leona81
i ja sam mislila jer vec imamo chicco ova teska, a imamo hauck AS i s oboma smo zadovoljni, a meni je u interesu da se ne raspadnu nakon jednog mora:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1115
19.5.2010 9:38:17   
cipelica
Pozdrav za sve mama i buduće mame! Nova sam na forumu, nisam još majka ali ću brzo postati ponosna tetka, pa bi vas zamolila da mi kažete svoja iskustva u vezi CAM-ovih 3u1 kolica? pošto sam ih mislila kupiti za svog nećaka. Unaprijed hvala

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1116
19.5.2010 9:48:35   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Dinkica

toplo preporucujem peg perego pliko 3 ili varijacije na temu ,nama evo vec druga godina ekstra sluze, prosle su plannina i planina i nikad nisu zakocile, imaju ono iznad glave dosta duboko, moze se fino navuci kad je sunce ili puse vijetar, maltene prekrije cijelu bebu.mogu se kupiti i posebno, ne treba 3u1, ja sam uzela samo kolica i autosjedalicu, nisam onu ravnu korpu i nije nam ni trebala

Definitivno najbolja kolica user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 1117
19.5.2010 9:52:10   
Mila_80
ja sam kupila Cam 3u1 ali ti ništa konkretno ne mogu reći jer još ih nisam koristila s obzirom da još nisam rodila, ali čine mi se dobra i kvalitetna i lijepo izgledaju, malo su poteška i nisu preskupa ...

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 1118
19.5.2010 10:01:39   
cipelica
I meni se čini da su kvalitetna, i cijena je povoljna. Ali ne poznajem nikoga tko ih ima,pa ne znam kakva su iskustva. još se dvoumim između CAM i peg perego kolica.

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 1119
19.5.2010 12:12:13   
cipelica
Molim mame koje imaju CAM kolica da mi kažu svoje iskustvo.Vrlo mi je bitno, jer ne bi voljela dati 850KM u slijepo, jer nikoga ne znam tko ih ima pa da mi može pomoć. Puno bi mi značilo mišljenje mame koja ih ima...

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 1120
19.5.2010 19:04:41   
Mya_81 RR
Cipelica, kao što vidiš gore ja hvalim Peg Perego iz svog vlastitog iskustva. Ne znam nikoga ko ima CAM tako da o njima ništa ne mogu reći...a ova Peg Perego kolica koja mi imamo su nasljedjena od sestrinog sina i sad nakon 8 godina su još uvijek u fantastičnom stanju a prošla su svašta nešto...to je meni dovoljan pokazatelj da su to zaista kvalitetna kolica...u svakom slučaju, sretno u potrazi i da pronadjete ono što je najbolje za tvog nećaka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 1121
19.5.2010 19:14:39   
cipelica
hvala na odgovoru user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1122
19.5.2010 22:48:07   
Miau
Za ova sam se ja kolica odlucila, samo su moja druge boje.
user posted image

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 1123
24.5.2010 14:42:48   
selmoni
Ja i moj suprug smo jučer ostavili avans za CAM kolica mislim da jesu skupa ali su kvaliltetna s tim da smo u cjenu kolica AS i nosiljke velike uzeli u kompletu putnički krevetić sa anti alergiskim jogijem. Lično smatram da je bolje skuplje platiti kvalitetnije nago nekvalitetno našto jeftinije jer to nekvaliteno kasnije bude skuplje(dođe skuplaj pita nego tepsije).Mi smo CAM kolica Našli u BBI-u Baby Centar.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1124
24.5.2010 20:19:36   
Hanady RR
ja za ova CAM kolica 3u1 imam sve riječi hvale...savršena su...moja zaova ih ima o nedavno i beba već u njima porvodi svoje prve dane ...kad nije u krevetiću u korpi je...i nisu ni poteška kad se fino raspakuju i sklope i sve ...ja porbavala da vidim kako će ona sa njima do lifta i niz stepenice sama...kad je nafuram da mi dođe na gotov kolačuser posted image user posted image user posted image user posted image

a mene je na njih uputila naša draga Višnja RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

imate na nekoj od prve tri stranice ove teme priču o njima i sliku istih kada ih je Višnja RR kupila.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *