Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam bila u njihovoj radnji prije nekih 10-15 dana u Piramidi. Bila su izlozena neka Cam kolica sivo plava i prodavacica mi je rekla da su na snizenju ''00KM dobijes onaj nastavak od 0-3mj (ne zna kako se zove onaj jajasti kocni), dobijes navlaku za noge, i nosiljku sve u ''00KM. Ja se sokirala kada sam ih ja htjela kupiti bilo ih je samo u Splitu i Sarajevu i to preko 1000KM. Akcija je i Neonato kolica, sada su ono full sve dobijes oko 900KM a bila su oko 1200KM
Izvinite zene drage ali meni je nenormlno dati toliko novaca za kolica! pa to ce bebi prerast za 2 god,neznam.Meni je bitno da su lagana i prakticnaa to koja je marka koga to briga! Ja imam kolica Cam portofino koja sma dobila od brata,prakticna su lagana i jednostavna! A bebi kako raste sve mu treba i igraona i hiljadu nekakvih stvari a sve skupo ko djavo To je moje misljenje
Ja sam bila u njihovoj radnji prije nekih 10-15 dana u Piramidi. Bila su izlozena neka Cam kolica sivo plava i prodavacica mi je rekla da su na snizenju ''00KM dobijes onaj nastavak od 0-3mj (ne zna kako se zove onaj jajasti kocni), dobijes navlaku za noge, i nosiljku sve u ''00KM. Ja se sokirala kada sam ih ja htjela kupiti bilo ih je samo u Splitu i Sarajevu i to preko 1000KM. Akcija je i Neonato kolica, sada su ono full sve dobijes oko 900KM a bila su oko 1200KM
Izvinite zene drage ali meni je nenormlno dati toliko novaca za kolica! pa to ce bebi prerast za 2 god,neznam.Meni je bitno da su lagana i prakticnaa to koja je marka koga to briga! Ja imam kolica Cam portofino koja sma dobila od brata,prakticna su lagana i jednostavna! A bebi kako raste sve mu treba i igraona i hiljadu nekakvih stvari a sve skupo ko djavo To je moje misljenje
opet se slazem sa salmy, radije bih te pare potrosili na neko lijepo putovanje
mi smo dobili krevetac i kolica, a ova kisobran cemo kupiti i to najvise do 100 i nesto KM jer mi ne pada napamet placati necije ime a ne kvalitet...ljulju smo mi narucili ali je bio poklon, isto kao i baby gym...stvarno smo dobili vecinu vecih stvari i opet imamo milion izdataka za bebu...
najjace mi je bilo kad sam vidjela u Sidri u BBI one cucle od 3000 km, i jos kad mi je receno da nasi ljudi to kupuju? mislim stvarno...
bas su swatka joj vidi plave i roze jojj... al ja neznam stvarno kojeg su kvaliteta jer po prodavnicama sam gledala chicco (po meni smece a i dokazano da u plastici sadrzi otrove),pergo vidjela nikad probala pa neznam, maxicose super su i bogaboo odlicna al bas te i ove sto je moon stavila njih nisam nikad ni vidjela
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Joj ta kolica...skupa ko da kola kupujes Mi smo uzeli Chico kolica neka na snizenju 850km, jer su mi rekli da su dobra, 3 u1 mogu vam reci da sam ove pameti to sada sigurno ne bih uradila. Uzela bih neka jeftinija i kad se rashrndaju zamijenila ih novim...a ovako.....uzas......lohotno, plastika.......ma katastrofa... zato drage moje kupujte jeftinija kolica jer je to trosna roba!!!!
A i ja smatram da su ova kolica kao i chicco precjenjena. Ali eto opet citav grad ima za kolica tako skupih a svi kukaju. Ja sam sebi nasla zlatnu sredinu Graco ultima s nosiljkom 400KM u turbo limacu. mada ih vec moj malac izbjegava. Vristi kada vidi kolica, samo da mu je hodati. Nosiljku bas nisam iskoristila, ali valjat ce za drugo :-)))
zato sto je besmisleno...? kao i lv torbe i slicne stvari...one i nisu stvorene da ih kupuju nasi skorojevici vec svjetski jet set...a cak je i njima bitnije skolovati djecu a ne kupovati ovakve cucle...smijesno i zalosno, umjesto da se sjete te 3000 km uloziti, kad vec imaju visak, u djecu koja nemaju ni obicnu cuclu, ni veceru, ni pelene...
Ali ja se ni malo se ne slazem s tobom. Ja zivim po principu - ko voli nek izvoli! Uostalom svatko je odgovoran za svoje dijete, ja bi rade imala 1 dijete i da mu mogu pruziti sve, nego 5, pa da su mi gladni, goli i bosi i da zamjeram onima koji svojoj djeci mogu omoguciti vise i da onda od njih trazim da "ulazu" u moju djecu! Ali kao sto rekoh ko voli nek izvoli, ako nekog cini sretnim gledati sta drugi imaju i ogovarati ih - be my guest .
nismo svi isti, hvala Bogu...neki ljudi nemaju ne svojom voljom vec spletom okolnosti, neki su izgubili posao a visoko obrazovani su strucnjaci, neka djeca nemaju roditelje pa su smjestena u domove, ili ih je neko ostavio ili su roditelji umrli, poginuli i sl...neka djeca su takodjer rodjena sa posebnim potrebama pa im roditelji ne mogu priustiti kolica da bi mogli normalno funkcionisati jer je nas sistem takav kakav jest, nazalost...
ja licno smatram da je ludost potrositi 3000 km na kolica, cucle i sl...naravno da svako ima pravo izbora, samo mi je zelja da negdje duboko u srcu ti ljudi, kad vec sistem nece, pronadju mjesto za bar jedno dijete koje sebi ne moze priustiti ni obicnu cuclu...bez da ih osudjuju zbog toga sto su gladni, goli i bosi...
moderatori otisla sam malo off topic nadam se da cete mi halaliti:)
nismo svi isti, hvala Bogu...neki ljudi nemaju ne svojom voljom vec spletom okolnosti, neki su izgubili posao a visoko obrazovani su strucnjaci, neka djeca nemaju roditelje pa su smjestena u domove, ili ih je neko ostavio ili su roditelji umrli, poginuli i sl...neka djeca su takodjer rodjena sa posebnim potrebama pa im roditelji ne mogu priustiti kolica da bi mogli normalno funkcionisati jer je nas sistem takav kakav jest, nazalost...
ja licno smatram da je ludost potrositi 3000 km na kolica, cucle i sl...naravno da svako ima pravo izbora, samo mi je zelja da negdje duboko u srcu ti ljudi, kad vec sistem nece, pronadju mjesto za bar jedno dijete koje sebi ne moze priustiti ni obicnu cuclu...bez da ih osudjuju zbog toga sto su gladni, goli i bosi...
moderatori otisla sam malo off topic nadam se da cete mi halaliti:)
Slauem se s tobom u potupunosti!!!!!!! sto bi na snarod rekao:pres....anja Nedavno vidjeh JK i njenu djecicu,majko mila kupila bebici "markirane suncane naocale" hahahhaha jadno djete veze nema sta ga je snaslo,uzelo cvike i lomi baca,veze ono nema koliko kostaju!!! Ja se slazem da priustimo djeci sve sto je potrebno! ali toliko novaca dati za kolica ili cucu cisto BACANJE para! za tu lovu mogu kupiti autic polovan
nemam vremena da sve citam al vidim neka je ko rasprava o cijeni kolica... ovako mi smo dobili teutonia kolica na poklon... takva kolica u kidi ozz-u kostaju 2000km... ni u snu nebi dala tolike pare al dosla na poklon i ok,hvala.... ali moja mala nece u kolica! e sad zamislite da date silne pare i beba nece??? moja beba je u klicima dok spava i kad se probudi lezi 5 min i onda kenka,place pa vristi i kad dodje do vristanja ja je uzmem... iskreno se nadam de ce nekad htjeti jer setanje je nocna mora...
imam prijetelje cija djevojcica nije htjela ni u kolica ni u AS-jednostavno takav temperament...
zato nebacajte silne pare jer neznate kakvo ce dijete biti...
imam masu nekih primjera od kolegica...neko nije htjelo da gleda u roditelje dok se vozi...drugo nece da gleda u ljude,jedno je htjelo u kolica tek kad je pocelo sjediti...
sretno svima al ja se mucim sa ovim sto da dobila a da sam tek kupila a nece e pa ranila bi se :)))
Svako neka plati kolica onoliko koliko je u mogucnosti...Ja sam platila svoja skupo al se ne kajem jos ih koristimo a maloj je 17 mjeseci Nisam nikom uzela iz usta nego sam radila da bi svom djetetu mogla priustiti najbolja kolica..Niti moram uzimati kisobran kolica.I meni to nije preseravanje!!!JEr moje dijete u kolicima nekad bude i duze od 4 sata i zasto ne bi onda uzela najbolja koja preporucuju.DA nisam imala naravno da bi uzela druga!!!I svako ko je u sitauciji preporucila bi ista kolica!!!Zivio bugaboo!!!
toplo preporucujem peg perego pliko 3 ili varijacije na temu ,nama evo vec druga godina ekstra sluze, prosle su plannina i planina i nikad nisu zakocile, imaju ono iznad glave dosta duboko, moze se fino navuci kad je sunce ili puse vijetar, maltene prekrije cijelu bebu.mogu se kupiti i posebno, ne treba 3u1, ja sam uzela samo kolica i autosjedalicu, nisam onu ravnu korpu i nije nam ni trebala
ja sam svoja kolica uzela u Holandiji,polovna!u trgovini su kostala od 350-400 eura,a ja sam ih uzela za 50 eura!super su,neka njihova marka X ADVENTURE!imaju kosaru do 6 mjeseci,navlaku za kisu,zimu i naravno sjedalicu koja se dize i spusta nakon 6 mjeseci! mana im je i to bi preporucila buducim mamama da paze-velicina!iako imamo dosta velik gepek,jedva stanu i zauzmu ga skoro cijeli!preudobna su za duge setnje,ali velicinaa