|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
18.4.2010 22:06:28   
Anoniman
leona, je li se mogu ove sipke vaditi ili su zaljepljene...mislim na resetke...ako se one mogu izvaditi samo vrati jednu ovu donju poprecnu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 401
18.4.2010 22:26:11   
scarlett
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

ako budete gledale krevetice u Fisu samo mala napomena da je na donjem spratu beby odjel i ima dosta izbora krevetaca ... ali sobice i jos bolji izbor drvenih krevetaca cete naci na spratu na namjestaju (Fis Vitez) ... ja sam gore kupila sobu

user posted image

Leona, kod nas je ovakav, ima samo ovaj nivo, ali se ogradica može skinuti, čak se može skinuti i ova komodica sa strane koja služi za presvlačenje, a kada je skineš ispod je nastavak madraca, tako da beba može da spava do ca. 12 godine, jer je dužina madraca 160cm. Ne znam da li bi ti ovo pomoglouser posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 402
18.4.2010 22:30:15   
scarlett
Ako je ovaj prvi krevetac na slici koju si postavila, piše da se mogu pregrade skinuti, jeli to misle na ogradicu ili... user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 403
18.4.2010 22:54:50   
škorpija
baš sma to mislila reći, pa i oni sami kažu da se skidaju pregrade, znači obje ogradice se skinu kad dijete bude veće i dobije se obični krevet. može se to skinuti bez probelma,samo treba malo voljeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 404
18.4.2010 23:10:50   
leona81
ma nije na prvoj nego na drugoj stranici prvi al im prepoznaje kao istu stranicu...a ima dole ladicu al je ovakav dakle ako skinem stranicu krevetac nema funkciju nego je sav raskliman i madrac ispada hehe

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 405
18.4.2010 23:12:40   
leona81
znaci nije identican nego slican nas ima ladicu dole al vjerujte nema funkciju kad se skine stranica kontali smo nesto prepilit tj mm je nesto kontao al mi lakse kupiti novi krevetac...ovdje sam vidjela neki na snizenju za 139 pa eto mislili smo taj...lijep je

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 406
18.4.2010 23:14:06   
leona81
a lazu da se mogu pregrade na svim podesavati i skidati jer ovaj bijeli kuba ima i TL i zvala sam i ne mogu se skidati vec samo dno ima 3 pozicije...to je ovaj 90 i nesto km

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 407
18.4.2010 23:15:05   
škorpija
ma onda kupi neki jeftiniji, ima u onoj radnji tradeli u kiseljaku 100 km, krevetić bijeli, skida se stranica

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 408
14.5.2010 23:27:39   
leona81
uzeli na piku, super je...napokon:)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 409
21.5.2010 11:15:14   
Dinkica
Da pitam mame koje imaju malo vece bebe tj. oko godinu i po i dalje. Kad su vasa djeca prerasla krevetic? Moja ima tek godinu i tri mjeseca i ne smijem je ostavljati budnu u kreveticu, samo kad spava a i to odma skacem cim je cujem da je izvadim. Ogrda joj dodje malo iznad stomaka, znaci bez problema se moze prevrnuti i BELAJ, ne dao Bog da padne na glavu, moze i vrat slomitiuser posted image . Madrac sam spustila na najnizi nivo, jeste da imaju ladice ispod ali uglavnom ne moze se vise spustiti. Razmisljla sam da skinemo tu prednju stranu pa da moze sama sici, (jer ona to inace zna sa bracnog kreveta) ali opet ako bude padala u sred sna stavila bi deku ili jorgan ispod. Ne mogu da vjerujem da je vec prerasla krevetic user posted image

user posted image

user posted image
Ovdje se vidi mehanizam, podigla sam stranicu maksimalno, i ovo je slika kad je imala 8 mjeseci sad je puno viša i bas se moze prevrnuti user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 410
21.5.2010 15:08:53   
muby
Dinkice i kod nas je ovakav krevetic, ali Haris jos spava sa mnom (meni tako lakse). A mi navalili kupiti krevetic dva tri mjeseca prije poroda.
Ja ga kontam prbaciti u krevetic i to u malu sobu tek kad ga prestanem dojiti. A ako je ovakva situacija krevetic nam haman nece ni trebati :)

A kakva je varijanta da skines tu bocnu stranicu i postavis je nekako uspravno samo kao onu ogradicu, a ostavis prostor kroz koji djevojcica moze sici sa kreveta. Znam da je tako radila moja prijateljica (zena vaseg sefa :)), ali u tom slucaju moras dobro osigurati tu stranicu koju stavis uspravno da se ne moze prevrnuti ako se beba na nju nasloni.

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 411
21.5.2010 15:36:50   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: muby

Dinkice i kod nas je ovakav krevetic, ali Haris jos spava sa mnom (meni tako lakse). A mi navalili kupiti krevetic dva tri mjeseca prije poroda.
Ja ga kontam prbaciti u krevetic i to u malu sobu tek kad ga prestanem dojiti. A ako je ovakva situacija krevetic nam haman nece ni trebati :)

A kakva je varijanta da skines tu bocnu stranicu i postavis je nekako uspravno samo kao onu ogradicu, a ostavis prostor kroz koji djevojcica moze sici sa kreveta. Znam da je tako radila moja prijateljica (zena vaseg sefa :)), ali u tom slucaju moras dobro osigurati tu stranicu koju stavis uspravno da se ne moze prevrnuti ako se beba na nju nasloni.

hej mubice super ideja, bas ti hvala, vidjecu sa MM da on tu stranicu postavi uspravno i priscvrsti za krevetic, tako bi barem bila zasticena da se ne prevrne u snu a moze sici sama kad place user posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 412
21.5.2010 15:39:27   
muby
Ali dobro vi to osigurajte jer ipak ta stranica nije namjenjena da se tako koristi i nema potrebne sarafe pa treba improvizovati. ne bih da se dijete nedajBoze udari pa da mene spominjete.

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 413
21.5.2010 16:12:18   
maja78 RR
moj andrej je tako ispao iz krvetica i ja ga odmah izbacila, i spavao jedno vrijeme u igraonici, a sad je u putnom i nisam kupila pravi dusek radi visine

e ovdje su neki rekli da su izvukli ladicu i izbusili rupe i spustili jos, pa eto i ti to pokusaj

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 414
21.5.2010 16:24:49   
dafri
I ja sam u dilemi za krevetić,imamo putni i koristimo dušek,kada počnem raditi putni ide teti -čuvalici a mi bi kupili drugi, međutim svi su plitki a nisam ni sigurna kako bi se navikla na drveni jer nemirno spava
nikad je ni ne ostavljam budnu u krevetiću već bi sada mogla ispasti,ima blizu 80 cm a šta ćemo još godinu-dvije

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 415
22.5.2010 18:34:25   
škorpija
dinkice bebica je med medeniuser posted image , a mi smo izbacili ladicu i spustili madrac i sad je ekstra, smao mu glavica viri iz krevetića

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 416
22.5.2010 20:05:03   
Dinkica
zenice moje hvala vam, vidjecemo da li je izvodivo da izvadimo ladice i spustimo dusek uz dodatno busenje rupa, da li ce mi cojek to znati user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 417
22.5.2010 22:43:53   
Mya_81 RR
I ja ću morati izvaditi ladicu i spustiti još dušek...

A je li vam problem da mi kažete koliko vam je debel dušeK? Ja si sve mislim da je naš baš neki debeli, ima oko 24 cm....pa sam razmišljala da uzmem neki tanji jer bih i tako mogla dobiti bar 10cm...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 418
22.5.2010 23:47:18   
š t a
ćao ženice moje, ja kupila krevetac i u njemu dušek tj prava spužva tanka 7 cm jel to malo? mislim jel ok da beba na tom spava?

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 419
23.5.2010 0:21:18   
Sonja
malo cu OT al moramuser posted image
danas mm stavio adinu u krevetic jednog ko konjica gumenog sto ga "jase" jer zna da ce bit miran i ja udjem u sobu kad on skoro ispao iz krevetica jer je prevrno konjica i stao na njega..crce od smijeha i naginje se napred..na sec da padne direktno na glavu..uh jesam se prepalaaa

zato pazite dobro nedo bog da ispadnu djeca il sta..
uhhh

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 420
23.5.2010 1:27:40   
lejna_
Imam jedno pitanje, ...
Da li neko, slučajno, zna da li se ovako nešto ima kupiti u Sarajevu?

http://www.ohdeedoh.com/uimages/ohdeedoh/2008-03-03-cribtent.jpg

Postavila sam link, jer se još uvijek nisam uštelila sa postavljanjem slika na forum.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 421
23.5.2010 20:04:36   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: š t a

ćao ženice moje, ja kupila krevetac i u njemu dušek tj prava spužva tanka 7 cm jel to malo? mislim jel ok da beba na tom spava?

Ja mislim da je to previše tanko...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 422
23.5.2010 20:07:30   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: lejna_

Imam jedno pitanje, ...
Da li neko, slučajno, zna da li se ovako nešto ima kupiti u Sarajevu?

http://www.ohdeedoh.com/uimages/ohdeedoh/2008-03-03-cribtent.jpg

Postavila sam link, jer se još uvijek nisam uštelila sa postavljanjem slika na forum.

Je li ovo zbog komaraca?

Mada mi je odmah palo na pamet da beba ovako ne može ni ispati iz krevetića...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 423
23.5.2010 20:14:22   
lejna_
Ma kakvi crni komarci user posted image
Zbog mica mace, da ne zatvaram sobu, već da se ovako osiguram kada beba zaspi ... i da ne razmišljam hoće li ulazit u krevetac.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 424
23.5.2010 20:56:43   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: lejna_

Ma kakvi crni komarci user posted image
Zbog mica mace, da ne zatvaram sobu, već da se ovako osiguram kada beba zaspi ... i da ne razmišljam hoće li ulazit u krevetac.

user posted image user posted image user posted image user posted image

A šta ću meni prva pomisao bili komarci user posted image Valjda zato što mene napadaju uvijek k'o ludi pa se bojim šta će biti sad s bebom ove sezone user posted image

Eh, sad ta mrežica ispade kao multifunkcionalna...protv mace, komaraca i ispadanja user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *