|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
13.12.2009 22:33:44   
Rina26
A morat ću nešto nać a ako ovaj nema madraca ništa od toga

21.10.2006. 12.07.2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 351
14.12.2009 0:17:59   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Zna li neko gdje u Sarajevu ima kupiti jeftin madrac, po mogućnosti tanji, treba mi za putni krevetić koji nam služi kao igraona i za dnevni spavanjacuser posted image

Sugerišem ti da odeš u bagatelu i porazgovaraš sa prodavačima jer oni šiju štep deke koje imaju debljunu od 3 cm do 10 cm i mi smo takvu kupili za krevetac kad smo na more išli kod njih. Moja djeca su inače odrasla u putnom krevetiću i starija  a evo sad i mlađa. U kući nam je NOBIL madrac a kad putujemo ili idemo kod nane na spavanjac nosimo i krevet i štep deku.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 352
14.12.2009 0:19:37   
škorpija
hanady dobra idejauser posted image , tnx

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 353
14.12.2009 14:05:00   
istra09
škorpija,
ja sam u julu poručila madrac debljine 8 cm i super su mi ga uradili, tako da možeš računati i na ovu mogućnost.

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 354
14.12.2009 14:11:00   
škorpija
istra koliko je koštao, ovaj pravi madrac sam dosta platila pa ne bih sad na ovaj drugi da puno trošimuser posted image .

rina26 ovaj BUBU krevetić sa prethodne stranice mi imamo i uz njega dođe madrac debljine oko 5-6 cm, ali nama to nije dovoljno,pa tražimo još jedan. ali sam krevetiće je ekstra kvalitetan,prezadovoljni smouser posted image

(odgovor članu istra09)
Neposredna veza do poruke: 355
15.12.2009 1:21:59   
scarlett
škorpija, kada ste vi uzeli taj krevetac, mi u TL u Tuzli prije 1,5 mjesec, platili čini mi se 75 - 80 KM, a nije došao madrac uz njegauser posted image

< Poruku je uredio scarlett -- 15.12.2009 1:23:23 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 356
15.12.2009 13:34:46   
Anoniman
evo da se i ja nadovezem na ovaj bubu krevetac... mi smo ga kupili prosli vikend u TL i kostao je 49,90km, neko snizenje... u njemu dodje ono nesto "kao" madrac, isti dodje i u graco i ostalim sklopivim krevetcima. Planirali smo uzeti onaj Graco sa svim onim dodatcima (ljuljanje, svjetlo, muzika itd) koji je kostao oko 290km, ali je problem sto kod njega je dimenzija 100*60, znaci mora se raditi dusek po narudžbi, a za ovaj bubu koji je bas, bas jeftiniji, a cini mi se i stabilniji u svakoj drugoj radnji ima dusek naci.

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 357
15.12.2009 13:39:06   
Rina26
IZVORNA PORUKA: škorpija

istra koliko je koštao, ovaj pravi madrac sam dosta platila pa ne bih sad na ovaj drugi da puno trošimuser posted image .

rina26 ovaj BUBU krevetić sa prethodne stranice mi imamo i uz njega dođe madrac debljine oko 5-6 cm, ali nama to nije dovoljno,pa tražimo još jedan. ali sam krevetiće je ekstra kvalitetan,prezadovoljni smouser posted image
Ameni treba kakav sada kada idem negdje jer mi mali neće bez krevetića da spava

21.10.2006. 12.07.2008.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 358
15.12.2009 13:40:38   
hanin
Ja isto koristim step deku umjesto madraca. I OK je. Beba mi spava bolje u tom sklopivom kreveticu, nego u drvenom, koji sam koristila prvih 5 mjeseci... Mislim da su ti sklopivi krevetici super stvar. Prakticni i iskoristivi maksimalno.

Dalia, moj Zivot, moja Sreca, moja Ljubav.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 359
15.12.2009 15:42:18   
škorpija
scarlet imi smo ga kupili prije 2-3 mjeseca, koštao 79 KM, a madrac dođe urolan, unutra u sredini krevetića kad je spakovan, al to i ne liči na madrca već mlo deblji jorganuser posted image

(odgovor članu hanin)
Neposredna veza do poruke: 360
15.12.2009 17:07:57   
Anoniman
Rina26 Kao sto rekoh mi smo ovaj BUBU kupili za 50km u TL u mercatoru na Ilidži, ako ih ima jos to ti je super cijena, a bas je stabilan. Da deset puta prespava u njemu isplati se...

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 361
15.12.2009 18:43:32   
Rina26
Ida sam bliže nebi bio problem

21.10.2006. 12.07.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 362
16.12.2009 14:01:05   
lekica83
Rasklopivi krevetic Bubu iz TL je sada ponovo 79,90km. Mi juce kupili, nema vise snizenja user posted image user posted image user posted image To je bila neka akcija a sada su vraceni na staru cijenu..

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu Rina26)
Neposredna veza do poruke: 363
22.3.2010 18:21:55   
Tajno moja
Mi bismo trebali naruciti madrac,jer su nam potrebne dimenzije 110X60,pa me zanima dal'' u nobilu rade madrace po mjeri i koliko bi otprilike trebala biti optimalna debljina madraca za krevetić?

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 364
22.3.2010 18:25:29   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Mi bismo trebali naruciti madrac,jer su nam potrebne dimenzije 110X60,pa me zanima dal'''' u nobilu rade madrace po mjeri i koliko bi otprilike trebala biti optimalna debljina madraca za krevetić?

i mene ovo interesuje

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 365
22.3.2010 18:45:25   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Mi bismo trebali naruciti madrac,jer su nam potrebne dimenzije 110X60,pa me zanima dal'''''''' u nobilu rade madrace po mjeri i koliko bi otprilike trebala biti optimalna debljina madraca za krevetić?

i mene ovo interesuje

da rade po mjeri madrace...odte , naručite i za 10-tak dana vas pozovu. Moja mama je seki za bebu kupila madraca u nobilu prije 2 dana je stigao. Dimenzije ne znam tačno uglavnom one koje odgovaraju tzv. putnim krevetićima pošto smo taj za bebača kupile. Raj za putni krevetac je koštao 83 KM.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 366
28.3.2010 15:23:51   
Pilence81
Evo i naseg krevetica sa posteljinicom :)

user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 367
29.3.2010 14:30:40   
delfin
pilence81, ba vam je lijep krevetić, mislim da sam nedje vidjela takav, koliko vidim sa točkićima je. Koliko ste ga platili ako nije tajna i gdje ste kupili posteljinu

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Pilence81)
Neposredna veza do poruke: 368
29.3.2010 14:39:44   
SailorMoon
Pilence eh bas se meni ovakvi krevetici svidjaju!

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 369
29.3.2010 15:02:24   
sara.at
pilence jako sladak krevetic user posted image
Mi smo se odlucili kao Ilhana iz Ikea djeciji krevetic veci za djeciju
a za prve mjesece sam ovo malo kupila pa ce to da nadje svoje mjesto u spavacoj ako se iko sjeti pa odnese na drugi sprat jer mi jos stoji u boravku user posted image user posted image
http://img695.imageshack.us/img695/6448/djecijasoba004.jpg

Nego jos jedno pitanjce posto sad u Aprilu idem u BiH pa sam mislila malo da pronjuham po fisu jel imaju oni ista za djecicu
djecija kolica i maxi cosu komplet smo narucili,djeciju sobu kupili al mislim od robice i sto mi se svidja ona lezaljka slicna djecijem sicu gdje beba lezi kad je kod kuce http://img69.imageshack.us/img69/3400/djecjalezaljka.jpg
ovako nesto sad nadje sliku, dal ima ovako nesto slicno?user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 370
29.3.2010 22:31:29   
salmy
IZVORNA PORUKA: sara.at

pilence jako sladak krevetic user posted image
Mi smo se odlucili kao Ilhana iz Ikea djeciji krevetic veci za djeciju
a za prve mjesece sam ovo malo kupila pa ce to da nadje svoje mjesto u spavacoj ako se iko sjeti pa odnese na drugi sprat jer mi jos stoji u boravku user posted image user posted image
http://img''5.imageshack.us/img''5/'448/djecijasoba004.jpg

Nego jos jedno pitanjce posto sad u Aprilu idem u BiH pa sam mislila malo da pronjuham po fisu jel imaju oni ista za djecicu
djecija kolica i maxi cosu komplet smo narucili,djeciju sobu kupili al mislim od robice i sto mi se svidja ona lezaljka slicna djecijem sicu gdje beba lezi kad je kod kuce http://img''.imageshack.us/img''/3400/djecjalezaljka.jpg
ovako nesto sad nadje sliku, dal ima ovako nesto slicno?user posted image
Naravno draga moja da ima! mi smo kupili u TL nesto pravo povoljno,,,i definitvno je to proizvod koji vrijedi ZLATA.Tu je moj bebi provodio sate,jednostavno za svaki kutak sobe,cak smo ga redovno drzali na stolu dok smo jeli.Sad je veliki i vise ne moze u njuuser posted image user posted image user posted image Ali je super stvar

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 371
5.4.2010 17:02:48   
Tajno moja
Kolika otprilike treba biti debljina madraca za bebi krevetić?

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 372
5.4.2010 17:15:29   
škorpija
pa nije to toliko bitno,otpilike 15-20 cm, meni je sad žao što nismo uzeli tanji madrac jer je sad bebiju ogradica niska pa bi lako mogao pasti, naš je debljine 26 cm

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 373
7.4.2010 8:14:16   
maja78 RR
ja sam u nedoumici, trebala bi danas naruciti dusek za krevetac, kupila sam mu putni, e sad ako narucim pravi madrac on je visine 18 cm i onda ce bebi moci iskakati, a ima varijanta spuzva unutra, a to je visine 10 cm, e sad nemam pojma sta da radim
sta mislite o tome?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 374
7.4.2010 10:01:43   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: maja78

ja sam u nedoumici, trebala bi danas naruciti dusek za krevetac, kupila sam mu putni, e sad ako narucim pravi madrac on je visine 18 cm i onda ce bebi moci iskakati, a ima varijanta spuzva unutra, a to je visine 10 cm, e sad nemam pojma sta da radim
sta mislite o tome?

molim vas odgovorite

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *