|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
26.10.2009 9:46:50   
lilith
nelice ja ti imam takav krevetic sa tockicima a kada se skinu tockici dobije se kolijevka...jedva smo skinuli tockice da probamo i mojoj lopuzi uopste nije interesantno bilo tako da smo vratili tockice,tako da ako ima kupiti sa tockicima,nista ne gubis,moze probati,mada, ja mislim da sa tim ljuljanjem samo sebe mozes zeznuti...

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 326
31.10.2009 11:35:48   
mama2009
Treba mi info gdje ima kupiti ili naruciti kvalitetne madrace za krevetic?

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 327
31.10.2009 14:51:39   
škorpija
pogledaj na stranici nobil.ba ima dobrih a sama odabereš od kojeg materijala želiš

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 328
31.10.2009 14:55:00   
mamaajna
samo je pitanje dali ce djete htjeti spavati u kreveticu

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 329
31.10.2009 14:55:57   
Visnja RR
naravno da DA...al je od pocetka stavljaj u krevetic...user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 330
31.10.2009 20:43:25   
leona81
IZVORNA PORUKA: mama2009

i meni...mozda nobil ili dormeo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 331
6.11.2009 17:26:32   
bubuli
moja prijateljica je kupila madrac prizvodi Aleksandrija-Srbija...
i ja sam uzela i dobar je bas-ortopedski a kosta 50km...
nudili su mi u radnji neki od kokosovog neznam ni ja cega to je kao hit sada...al meni je bljak...kad su ga otvorili da mi pokazu unutra izgleda ko presovan duhan i fujjjj...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 332
6.11.2009 17:30:41   
Adana
IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: mama2009

i meni...mozda nobil ili dormeo

Otidjite na Otoku, u prodavnicu NOBIL ili NOBILO :) Mi smo tu uzeli Asji madrac, fantastican je. Ima izbora. U neboderima, uz Miljacku, prekoputa one dzamije se nalazi. Ima velika reklama, nema fule. Cijene su jako pristupacne.
Evo pa pogledajte ponudu. Imaju i cijene i sve.

http://www.nobil.ba/

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 333
6.11.2009 17:37:07   
lirio
ja sam kupila nekakvu dekicu sa podlogom od od kokosa ili tako šta...kupila u ..kidi ozz" u šoping centru...jako sam zadovoljna jer je jako praktična za nosanje bebare, ne lomimo je...a sad taj kokos, nemam pojma koji je to sad fol...nisam ni razmišljala o tome...zna li ko šta o tome?
Bubuli: bila si u pravu za ono u vezi carskog, jednom smo o tome  pisale...jako su rigorozni...al eto ja se porodi prirodno, gelom ...porodio me dr šestić...mogu ti reći da je bio divan i on i kompletno osoblje...baš sam se prijatno iznenadila...i ti ćeš brzo, jel da...čuvam fige...ljubiim

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 334
9.11.2009 18:57:26   
leona81
ej ljudi jel nobil radi dostavu madraca na kucnu adresu?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 335
9.11.2009 19:00:40   
leona81
zvala sam ih, pitam dostavljate li robu, kaze cura da naravno...ja pitam za madrace djecje kaze e to ne dostavljamo?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 336
13.11.2009 20:37:19   
leona81
IZVORNA PORUKA: bubuli

nudili su mi u radnji neki od kokosovog neznam ni ja cega to je kao hit sada...al meni je bljak...kad su ga otvorili da mi pokazu unutra izgleda ko presovan duhan i fujjjj...

gdje ima taj madrac uzeti...?

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 337
13.11.2009 20:38:52   
leona81
jel ovo valja ista http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-97600302.aspx

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 338
13.11.2009 21:38:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: bubuli

gdje ima taj madrac uzeti...?

ne znam je li se radi o istom madracu...ja sam Andreju isto kupila madrac za 50 KM (mislim da je proizvodjac iz srbije) u amku (mojmilo)...nisam htjela davati puno para za taj prvi madrac posto ih svakako ispiske a bolje mi je kupiti opet novi...a naravno kasnije cu onda dobar madrac  kupiti, kada mu i krevetic zamjenim za veci

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 339
13.11.2009 23:32:57   
leli§

IZVORNA PORUKA: lirio

ja sam kupila nekakvu dekicu sa podlogom od od kokosa ili tako šta...kupila u ..kidi ozz" u šoping centru...jako sam zadovoljna jer je jako praktična za nosanje bebare, ne lomimo je...a sad taj kokos, nemam pojma koji je to sad fol...nisam ni razmišljala o tome...zna li ko šta o tome?
Bubuli: bila si u pravu za ono u vezi carskog, jednom smo o tome pisale...jako su rigorozni...al eto ja se porodi prirodno, gelom ...porodio me dr šestić...mogu ti reći da je bio divan i on i kompletno osoblje...baš sam se prijatno iznenadila...i ti ćeš brzo, jel da...čuvam fige...ljubiim

draga, evo pokusacu objasniti u najkracim crtama kokos-textil :):):) naime, to je jedna od najnovijih eko-tehnologija tehnologija u razvoju textila. u biti prirodni materijali se sklapaju sa polimerima. koristeci aktivni ugljik iz kokosove ljuske, testovi su pokazali da takvi textili imaju bolji performans od ostalih tehnologija trenutno na trzistu (3xDRY, Outlast, CoolMax itd). takva vlakna se koriste kod tkanih i pletenih tkanina kao i kod kompozitnih tkanina kao sto je "materijal za futrovanje". takve tkanine apsorbuju UV zrake, upijaju znoj i vlagu, isparavaju ih, reguliraju toplotu itd. jedna od tvrtki sa kojom sam imala priliku raditi na ovakvom tekstilu se zove Cocona, pa ako te interesuje puno vise mozes na njihov web.

ovakav tekstil ima posebnu teksturu ovisno od obrade vlakna... ali da se kokos koristi kao "duhan" u madracu...to jos nisam vidjela :):):):) onda nije nikako obradjen:)

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 340
15.11.2009 12:57:31   
škorpija
Zna li neko gdje u Sarajevu ima kupiti jeftin madrac, po mogućnosti tanji, treba mi za putni krevetić koji nam služi kao igraona i za dnevni spavanjacuser posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 341
15.11.2009 19:30:33   
leona81
mi uzeli u udobnosti na grbavici 49 km super madrac...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 342
15.11.2009 20:39:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Zna li neko gdje u Sarajevu ima kupiti jeftin madrac, po mogućnosti tanji, treba mi za putni krevetić koji nam služi kao igraona i za dnevni spavanjacuser posted image

evo ti u ikei za 10 ojrauser posted image http://www.ikea.com/at/de/search/?query=kinder%20matratze

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 343
15.11.2009 21:01:40   
škorpija
Aha , a kako da ga doĆeram iz IKEA-euser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 344
16.11.2009 10:21:00   
bubuli
neznam koliko jeftin??? imaju sad neki od kokosovog neznam ni ja cega uglavnom debljine je mozda oko 3cm a kostaju oko 60km i to je kao sad hit...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 345
16.11.2009 10:30:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Aha , a kako da ga doĆeram iz IKEA-euser posted image

pa bona, jesil' ti isla na onu temu ikea....ccccccccccccccccuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 346
2.12.2009 11:08:38   
istra09
Skorpija,
ako nije kasno za informaciju...evo je...

Mi smo madrac za putni krevetić kupili u prodavnici NOBIL, na Otoci...Nalazi se preko puta doma zdravlja Kumrovec, preko Miljacke, u jednom od onih nebodera...

Odlični su... cijene povoljne.

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 347
2.12.2009 14:58:08   
škorpija
Hvala istra , gledala sam na njihovoj stranici, ali nemaju ništa tanje od 15 cm, ja bih nešto od 7-8 cm maksimalno, ali ako ne nađemo onda nema biranja nego pravac u nobiluser posted image

(odgovor članu istra09)
Neposredna veza do poruke: 348
13.12.2009 22:26:45   
milenium

KREVETIĆ DJ. PUTNI SIESTA BLUE

user posted image evo ti ga 75 km u turbo limaču.isti naš samo druga marka

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 349
13.12.2009 22:31:52   
milenium
neznam vidim li dobro ali čini mi se da u ovom nema madraca.ili ima?ako nema madraca onda se ne isplati 75(ili 80)+60za madrac=135-140.bolje onda kupi gracco dođe uzanj madrac i košta 126km

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *