|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
7.4.2010 10:05:01   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78

ja sam u nedoumici, trebala bi danas naruciti dusek za krevetac, kupila sam mu putni, e sad ako narucim pravi madrac on je visine 18 cm i onda ce bebi moci iskakati, a ima varijanta spuzva unutra, a to je visine 10 cm, e sad nemam pojma sta da radim
sta mislite o tome?

molim vas odgovorite

majo ako misliš koristiti putni krevetac samo povremeno onda je spužva sasvim Ok ali ako misliš koristiti kao stalni krevetac nevidim razlog zašto ne naručiš i standardni madrac. Moje curice odrasataju u putnom od rođenja...starija je u njemu bila do 3 godine znači dok se nije rodila seka i nije ispala...ako je djete nemirno milim da u tom slučaju trebaš biti opreznija ali isti oprez bi ti trebao i sa drvnim krevetićem u kome je standarni madrac.

ja imam i deblju štep deku koju nosimo umjesto madraca na more ili kod mame kad idem jer ja svoj krevetić nosma koda je igla a jok krevet.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 376
7.4.2010 10:09:47   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Hanady

ja sam u nedoumici, trebala bi danas naruciti dusek za krevetac, kupila sam mu putni, e sad ako narucim pravi madrac on je visine 18 cm i onda ce bebi moci iskakati, a ima varijanta spuzva unutra, a to je visine 10 cm, e sad nemam pojma sta da radim
sta mislite o tome?

molim vas odgovorite

majo ako misliš koristiti putni krevetac samo povremeno onda je spužva sasvim Ok ali ako misliš koristiti kao stalni krevetac nevidim razlog zašto ne naručiš i standardni madrac. Moje curice odrasataju u putnom od rođenja...starija je u njemu bila do 3 godine znači dok se nije rodila seka i nije ispala...ako je djete nemirno milim da u tom slučaju trebaš biti opreznija ali isti oprez bi ti trebao i sa drvnim krevetićem u kome je standarni madrac.

ja imam i deblju štep deku koju nosimo umjesto madraca na more ili kod mame kad idem jer ja svoj krevetić nosma koda je igla a jok krevet.user posted image

imala sam ja standardni drveni krevetac i dusek, ali je iskocio iz njega, ovaj putni je dublji, ali kad ubacim pravi madrac (sto je meni bila ideja) opet moze iskociti
a planiram ga koristiti stalno do jedno trece godine kad bi kupila pravi krevet

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 377
7.4.2010 10:16:15   
Hanady RR
pa onda pokušaj u nobilu vidjeti jel imaju madrac debljine ipod 18 cm...nekako kontam madrac je madrac a spužva ipak nisma sigurna jeli tobra za spavanje djeteta tipa težine djeteta da je udubi pa da se kičma iskrivi i to...nisam sigurna da je spužva dobra za stalno rješenje...madrac je madrac...u nobilu ima raznih madraca pokušaj sa njima vidjeti hneku varijantu da ti naprave madrac od 10-13 cm debljine.
i drugom slučaju nisma pametna...moja curica nije ispadala nikada iz krevetića a ima debljinu od 18 cm ( sad ga izmerih nikad prije nisam)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 378
7.4.2010 10:20:47   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Hanady

pa onda pokušaj u nobilu vidjeti jel imaju madrac debljine ipod 18 cm...nekako kontam madrac je madrac a spužva ipak nisma sigurna jeli tobra za spavanje djeteta tipa težine djeteta da je udubi pa da se kičma iskrivi i to...nisam sigurna da je spužva dobra za stalno rješenje...madrac je madrac...u nobilu ima raznih madraca pokušaj sa njima vidjeti hneku varijantu da ti naprave madrac od 10-13 cm debljine.
i drugom slučaju nisma pametna...moja curica nije ispadala nikada iz krevetića a ima debljinu od 18 cm ( sad ga izmerih nikad prije nisam)

ovo sam u nobilu i nasla, ti si ga i preporucila :)
kazu oni meni da dijete nije toliko tesko da ce udubiti jer ovo je debela spuzva i cvrst jer jer prostepan dobro, ma izgleda bas kao pravi madrac
a i mene to brine radi njegove kicmice
hvala ti na misljenju :)
user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 379
7.4.2010 10:21:28   
škorpija
ja sam za putni krevetac kupila spužvu debljine 8 cm ali ćemo to koristiti samo kad idemo u goste ili na more, a ako će dijete stalno spavati u njemu slažem se s hanady da to ipak mora biti pravi madrac. inače najtanji koji sma ja našla kad sma tražila je ikein madrac 12 cm debljine, ali ne znam ima li kupiti kod nas

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 380
7.4.2010 10:36:51   
maja78 RR
evo sad sam zvala nobilo i pricala sa zenom, kaze ove spuzve nisu obicne, one su crvste i nece dijete upasti, a kaze i odrasli uzimaju to umjesto duseka, samo malo deblje
pitala sam mogu li madrac tanji kaze ne moze radi opruga, ustvari ovo je kao madrac smao bez opruga
ja narucila pa sta bude, ako primjetim da ne valja mijenjam i gotovo, strah me da opet n e ispadne

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 381
7.4.2010 10:40:04   
škorpija
hej majo, mm je spustio naš madrac za još jedna nivo u drvenom krevetiću tako da je izvacio ladicu onu ispod i sam napravio rupe i sad to super izgleda, ajdin ne može nikako ispasti, ali je meni teško da ga vadim i stavljam u krevetićuser posted image .
a taj spužva-madrac iz nobila zvuči mi super, hajd evidjećemo kako će se pokazati vama da i mi uzmemo, a koliko košta

Neposredna veza do poruke: 382
7.4.2010 10:44:58   
maja78 RR
ma i ja sam mislila busiti rupe ali nije krevetac bio nas, pa nisam nista htjela dirati
ovaj madrac - spuzva ce biti 35 KM, a to sto kazes nisko, da ti je tesko dohvatiti e to je prava visina :)
ma Andrej je sitan ali zilo pa se ispentra svuda user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 383
9.4.2010 14:59:40   
Idina mama
Krevetic moze biti manje vise svakakav, ali dusek je vazniji. Kod krevetica neka su na dnu rupe, a jos bolje daskice. da zrak prolazi. Oko ogradice i iznad nikakvih djidja koje mogu ometati cirkulaciju zraka. Dusek neka je tvrd i jos vaznije: neka propusta zrak. Spuzva??? Ne znam. Ja sam platila dkrevetic 40 eura, a za dusek dala 200 eura. Od prirodnih materijala, propusta zrak. A sve zbog sindroma iznenadne smrti kod novorodjenceta...

Neposredna veza do poruke: 384
9.4.2010 17:30:50   
maja78 RR
evo sam se danas iznenadila kad su me nazvali oko 1 da kazu da mozemo doci po dusek tako da je stigaoo evo slicica

user posted image

idina mala slazem se da je dusek bitna stavka, ali eto ja se odlucila na ovo

(odgovor članu Idina mama)
Neposredna veza do poruke: 385
9.4.2010 19:50:30   
škorpija
super izgleda,, ali mi nije nešto tanak kako sam zamišljalauser posted image

a andrej je svakako već daleko novorođenčeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 386
9.4.2010 19:52:48   
Hanady RR
meni ovo izgleda super...kao pravi madrac i ja sma se začudila visinom al kad skontam 10cm nije malo mada je 18cm više od toga. e sad dali je ovo čvsta spužva...presvučeno je isto kao i madrac vidim...ako jeste čvrsta baš je dobra stvarka mogu ti reći.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 387
9.4.2010 20:39:17   
maja78 RR
pravo je cvrsto, ja sam malo prilegla i nije se udubilo pa vi sad vidite user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 388
18.4.2010 13:35:07   
leona81
gdje kupiti povoljan krevetic kojem se spustaju stranice...mi vec imamo jedan kojem se stranice ne spustaju a beba nikako da se navikne na krvetic, odspava malo u njemu i konstantno je u nasem krevetu...? mislila sam da ga priblizim skroz uz nas i da probam nekako da je naviknem na spavanje u kreveticu...ako imate neku ideju javite mi, zvala sam TL nemaju nijedan kojem se stranice spustaju nazalost...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 389
18.4.2010 15:00:51   
škorpija
pa jel moraju obje stranice da se spuštaju ili smao jednauser posted image . ako je dovoljno da se samo jedna spušta, imaš takvih krevetića u amku na mojmilu. a opet najbolje bi bili da na tom krevetiću koji već imate skineš jednu stranicu skroz i krevetić postaviš uz vaš bračni krevet, tako bebi ne može ispasti, a tebi je lakše da ga hraniš, pomaziš, vratiš cucu itd

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 390
18.4.2010 16:31:49   
dinciii
Leona81 ja sam uradila kao sto ti je skorpija objasnila...skinula jednu stranicu skroz i priblizila uz nas...Nemoras kupovati novi user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 391
18.4.2010 19:34:06   
leona81
pa problem mi je ako skinem jednu stranicu mislim da ce da krevet bude pravo nestabilan 

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 392
18.4.2010 20:36:54   
š t a
Ja sam danas diktirala novi raspored u sobi, tako da krevetić namjestimo sto bliže meni da nemoram zbog svake sitnice ustajat, Super mi je ta fora sa skidanjem stranice.Hvala za ideju. Pusa Mostarku!user posted image

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 393
18.4.2010 21:16:06   
sarayka
IZVORNA PORUKA: leona81

pa problem mi je ako skinem jednu stranicu mislim da ce da krevet bude pravo nestabilan 

neće draga, nas je takav skoro 2 godine i nista mu ne fali , inace je ono standardni nije neki extra kvalitet.

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 394
18.4.2010 21:43:25   
leona81
http://www.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=18

nas je kao ovaj prvi dakle stranica se kaze mm ne moze skidati jer je nosiva...i ako bi se skinula cijela bi konstrukcija pala...

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 395
18.4.2010 21:51:35   
mama2009

gdje kupiti povoljan krevetic kojem se spustaju stranice...mi vec imamo jedan kojem se stranice ne spustaju a beba nikako da se navikne na krvetic, odspava malo u njemu i konstantno je u nasem krevetu...? mislila sam da ga priblizim skroz uz nas i da probam nekako da je naviknem na spavanje u kreveticu...ako imate neku ideju javite mi, zvala sam TL nemaju nijedan kojem se stranice spustaju nazalost...

imas u Kiseljaku Tradeli ....na tockice i plus stranica se skida oko 110KM

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 396
18.4.2010 21:59:47   
leona81
hvala ti...ako neko zna gdje ima i u Sarajevu bilo bi super jer nemam trenutno auta:)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 397
18.4.2010 22:00:11   
Anoniman

nas je kao ovaj prvi dakle stranica se kaze mm ne moze skidati jer je nosiva...i ako bi se skinula cijela bi konstrukcija pala...

akojeovajprvi sa ladicom...ma moze...pusti ga...nedamuse...sarafciger u ruke i sama skini...vidis da imas dva(4) sarafa tacno od stranice...ako se bude malo klimao uzmi jednu letvicu duzine stranice pa prisarafi u dnu

a mozes i posredini...(tu bi bilo najbolje) na visini ovog kina na kojem madrac stoji

< Poruku je uredio dadada -- 18.4.2010 22:01:56 >

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 398
18.4.2010 22:03:56   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: dadada

akojeovajprvi sa ladicom...ma moze...pusti ga...nedamuse...sarafciger u ruke i sama skini...vidis da imas dva(4) sarafa tacno od stranice...ako se bude malo klimao uzmi jednu letvicu duzine stranice pa prisarafi u dnu

a mozes i posredini...(tu bi bilo najbolje) na visini ovog kina na kojem madrac stoji

ma ja "coek" tvoj samo oko kompjutera a ti sarafciger u rukama drzis jel tako?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 399
18.4.2010 22:04:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ma ja "coek" tvoj samo oko kompjutera a ti sarafciger u rukama drzis jel tako?
a ovakve stvari sam na fakultetu naucilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *