|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
23.5.2010 21:25:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: lejna_

Imam jedno pitanje, ...
Da li neko, slučajno, zna da li se ovako nešto ima kupiti u Sarajevu?

http://www.ohdeedoh.com/uimages/ohdeedoh/2008-03-03-cribtent.jpg

Postavila sam link, jer se još uvijek nisam uštelila sa postavljanjem slika na forum.

Je li ovo zbog komaraca?

Mada mi je odmah palo na pamet da beba ovako ne može ni ispati iz krevetića...

onih obicnih baldahina imas u obi-u...a ovako nesto nisam vidjela

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 426
23.5.2010 23:43:48   
lejna_
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: lejna_

Ma kakvi crni komarci user posted image
Zbog mica mace, da ne zatvaram sobu, već da se ovako osiguram kada beba zaspi ... i da ne razmišljam hoće li ulazit u krevetac.

user posted image user posted image user posted image user posted image

A šta ću meni prva pomisao bili komarci user posted image Valjda zato što mene napadaju uvijek k'o ludi pa se bojim šta će biti sad s bebom ove sezone user posted image

Eh, sad ta mrežica ispade kao multifunkcionalna...protv mace, komaraca i ispadanja user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Koliko li je, onda, para taj luksuz? user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 427
27.5.2010 23:18:30   
lejna_
Danas sam baš bila u razgledanju krevetaca, pa me interesuje koje su tolike prednosti drvenih krevetaca u odnosu na ove mrežaste, jer vidim da ste se, uglavnom, odlučivale za ove prve. Razlika u cijeni je velika, .. a ovi mrežasti su još i putni, .. takođe imaju nivoe, kasnije služe kao "igraona", .. mislim da imaju mnogo kvaliteta.
Ne bih da se zalijećem, pa me interesuju vaša mišnjenja.

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 428
27.5.2010 23:21:23   
Ilhana RR
Meni je drveni imao prednost zato sto se moze napraviti kao krevet za bebaru kad je dovoljno velika da sama ustaje iz kreveta...

Nekako meni ovaj mrezasti je bas kao sto si ti rekla putni... ovdje je sasvim neobicno, bar ja nikad nisam vidila da neko ima ovaj mrezasti krevetac djetetu kod kuce... svi to koriste samo u putu...

a prije nego sto sam kupila krevetac citala sam da se lakse prevrnuti iz mrezastog nego iz drvenog...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 429
27.5.2010 23:26:31   
lejna_
Ima i kod ovih kao neki dio što se kao otkopča da beba može izlaziti (kao za cuke ona vratanca user posted image ).

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 430
27.5.2010 23:32:13   
Hanady RR
ja sam dvoje djece odgojila u putnom krevetiću....

meni je njegova prednost...ne može se zaglaviti u njemu...ne može se udariti u drvo....

moj putni krevetić nema otbore da djete samo izlazi...lejna nebih ni tebi to preporučila znam da takvi imaju u TL...ali djeca su čudo za neko malo vrijeme mogu se zaigrati sa ziperom i poderati mrežicu krevetića ili čak izlaziti sami iz kreveta kada ih staviš na spvanje.

meni je starija djevojčica do 3 godine spavala u njemu...nakon nje spava beba...njoj je sada 15 mjeseci...nikada niti jedna nisu ispale. Ja sam kupila madrav u Nobilu a štep deku u bagateli i uvijek taj krevetić ide sa nama na put, kod nane itd.

ponovo da kupujem krevetac isti bih kupila...moja seka poučena mojim pozitivnim iskustvom opredjelila se za istu verziju kreveta za bebača kojeg očekujemo možda čak i noćasuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 431
27.5.2010 23:44:28   
lejna_
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ponovo da kupujem krevetac isti bih kupila...moja seka poučena mojim pozitivnim iskustvom opredjelila se za istu verziju kreveta za bebača kojeg očekujemo možda čak i noćasuser posted image

Sretno user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 432
27.5.2010 23:49:38   
lejna_
I hvala naravno user posted image
I Ilhani i Hanady. user posted image
I ostale sugestije, pohvale, kritike su još uvijek u igri user posted image .
Danas je tek počelo razgledanje.

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 433
27.5.2010 23:55:03   
Ilhana RR
Mislim da je Hanady upravu sto se tice te "rupe" za izlazenje...

Hanady, moja Lamija evo dvije godine u drvenom spava nikad se nije ni zaglavila ni udarila :P

Ma sve ima svoje prednosti, mi imamo putni u Bosni kad smo i sasvim okej je jer on stoji na polozaju gdje nebi mogla se prevrnuti u njemu sve i da hoce... neznam koja je marka, mi smo ga dobili od mm rodjaka jer su njegova djeca velika...

U turskoj sam probala putnu besiku, to DEFENITIVNO uzimam ako Bog da kad mi bude sledece dijete... =) cool je pravo =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 434
29.5.2010 13:57:26   
škorpija
ja imam i drveni i putni i mislim da je putni bolji što se tiče udaraca ispadanja itd, e sad mana mu (putnom) je što je dosta nizak i mom bebiju je bilo uvijek hladnije u putnom nego u drvenom, ali ljeti je to prednost., osim toga noktićima grebe mrežu pa  nekad i odvali nokat i to ga onda boli. naš putni nema nive pa mi je kad je bio manji bilo teško da stavlja bebija u njega.

drveni ima ogradicu koja se spušta i ajdini je toliko razdrmusa da smao čekamo kad će otpasti, onda to mm prišarafi i opet ispočetka, a da ne govorim da smo morali bušiti drveni krevetić jer ima samo dva nivoa i bebi je već bio na putu da ispadne, pa smo napravili smai i treći nivo.
da sma sad trudna uzela bih samo putni, a ova drvena skalamerija samo lijepo izgleda i zauzima puuuno prostora

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 435
29.5.2010 17:28:22   
Medić*
mi takodjer imamo drveni i putni, sve dok nije prohodao spavao je u drvenom, navece bi se prilikom okretanja udarao u glavu, pa onda plac i ponovno uspavljivanje, noge bi uvalio kroz resetke pa tako zaglavljen budio se da ga izvucemo, i nama to vise dosadilo i kupimo putni, narucili madrac po mjeri i razrahatili se i mi i dijete, gdje god mi isli nosimo ga sa sobom. Drveni tako stoji, nov, bez veze bacili pare, ali nema veze bitno da nam je putni dobar i svakom bih ga preporucila prije nego drveni koji samo ljepse izgleda.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 436
2.6.2010 10:09:27   
lejna_
Drveni user posted image

Mrežasti user posted image

Hvala puno user posted image

Znači, bitan mi je dobar madrac i nivoi, naravno, ... i bez "otvora".

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 437
2.6.2010 10:12:53   
lejna_
Ali, iskreno, ... to što kažete da drveni samo lijepo izgleda, ...
pa sad, ...
meni čak nije tako, jer ovi mrežasti imaju u svim bojama i nekako su veseliji, .. uklopit ih, možda, sa bojom zidova i super. user posted image

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 438
2.6.2010 10:28:20   
dafri
i ja imam putni i zadovoljna sam,najviše zbog okretanja bebija jer se ne može udariti,
imam jedno pitanje ako neko zna za madrac od kokosove vune,dosta je tvrd a nije debeo 6 cm,mi smo ga naručili za krevetac koji nosimo teti čuvalici međutim dvoumimo se da ga stavimo u naš krevetić jer bi Una teže mogla izaći ,trenutno imamo obični madrac i to je dosta plitko

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu lejna_)
Neposredna veza do poruke: 439
13.6.2010 1:03:03   
sarajmama
Nesto sto ste mozda trazile, ali niste jos nasle u Sarajevu user posted image

Evo mog krevetica za moju bebaru. Sve je radjeno po mjeri. Kompletan krevetic i ormaric za presvlacenje (to je sve u jednom komadu). Jedino mi je po mjeri odgovaralo zbog te sobe, jer sta god sam gledala nije mi se uklapalo na taj zid i u ovu manju spavacu sobu. Ili je bilo preveliko, ili je bilo nestabilno, ili nije bilo po mom ukusu uglavnom katastrofa. Ovo je zaista prava stvar ko zeli da ima nesto jako jako kvalitetno, a opet da vam bud bas po vasoj zelji i mjeri. Covjek radi privatno, dodje vam na adresu, izmjeri prostor na kojem zelite da drzite krevetic. Dogovorite se kako bi vam najbolje odgovaralo. Ja sam samo kupila dusek i javila mu koje su mu dimenzije, te je onda po tim mjerama duseka pravio cijeli krevetic. Ogradica se spusta (trenutno do jednog nivoa do ladice, a kad beba poraste i mogne sama ulaziti u krevetic onda se moze spustati do kraja i ima mogucnost podizanja i spustanja nivoa duseka) ima neke besumne klizace za ogradicu, besumne ladice, extra stabilno vjerujte ja mogu sjesti u taj krevetic koliko je stabilno. Zlatne ruckice sa cvjeticima, rajbercici za kocenje ogradice zlatne boje) Sve u svemu super zadovoljna, a sve ovo sam dobila za 570KM (naravno bez duseka i posteljine). A police mi je uradio za 80KM isto tako ja mu rekla kakve zelim i on mi dao ideju i uradio mi je u istom dezenu kao i krevetic jer ima neke smedjakste linije po sebi.

Ukoliko zelite kontakt, javite mi se privatnom porukom, pa cu vam dati njegov broj telefona.

user posted image

Ovo je krevetic sa policama
user posted image

Ovdje je spustena ogradica do prvog nivoa
user posted image

Neki slatki detalji koje sam nalijepila na njega
user posted image

< Poruku je uredio sarajmama -- 13.6.2010 1:27:27 >

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 440
13.6.2010 1:33:54   
Anoniman
sarajmama sve je ovo preslatko, premedeno ...Oduševila sam seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarajmama)
  Neposredna veza do poruke: 441
13.6.2010 1:46:16   
sarajmama
IZVORNA PORUKA: Breskva

sarajmama sve je ovo preslatko, premedeno ...Oduševila sam seuser posted image user posted image user posted image

Zaista mi je drago da ti se svidjelo, jer sam sa velikom ljubavlju ovo radila i pripremala (prvi nam je bebac user posted image ). Bila sam jako ocajna, jer sam mnogo mjesta obisla, ali nista mi nije odogovaralo dok nisam nasla ovog covjeka. I mozda jesam platila mnogo (mada mislim da i nije mnogo jer u Cileku nesto slicno kosta dosta vise, a ni to mi nije odgovaralo za moju sobu), ali kad sam sve namjestila ne zalim niti jednog feninga jer znam da je to sto sam zeljela.

< Poruku je uredio sarajmama -- 13.6.2010 1:50:54 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 442
13.6.2010 4:49:49   
Mirkica
super su vam krevetici i ja cu u Bosnu ako Bog da pa bih u BIh da kupim nekako mi bolje svi nego je li mi moze ko reci gdje se mogu u Tuzli ili Doboju kupiti krevetici i koliko se mora an isti cekati .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sarajmama)
Neposredna veza do poruke: 443
13.6.2010 5:39:32   
Hannan
Mirkice ne znam kakav krevetic zelis, moja seka je neki dan uzela putni u na Slatini u Tz, Cam cini m ise, imaju i drvenih, a i katalog za naruciti.Nekako mi se za drvene cini Bingo da ima najveci izbor, Turbol. je prazan cini mi se 2 modela imaju...doduse m inismo puno ni trazile, njoj se ovaj vec prije svidio.E da, ima u Omegi u prizemlju neka nova radnjica se otvorila, vidjela sma da i tu ima, a mogu se i naruciti.Sretno!

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 444
13.6.2010 5:42:06   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hannan

Mirkice ne znam kakav krevetic zelis, moja seka je neki dan uzela putni u na Slatini u Tz, Cam cini m ise, imaju i drvenih, a i katalog za naruciti.Nekako mi se za drvene cini Bingo da ima najveci izbor, Turbol. je prazan cini mi se 2 modela imaju...doduse m inismo puno ni trazile, njoj se ovaj vec prije svidio.E da, ima u Omegi u prizemlju neka nova radnjica se otvorila, vidjela sma da i tu ima, a mogu se i naruciti.Sretno!

hvala Hannan pogledacu kada odem ja mislim da bi trebalo u u Fisu da bude  abr takp pisu ovdje pa cu pogledati meni samo problem ako se bude dugo cekalo na krevetac a vec sam jedan zapikala sto je jedna forumasica posatavila nadam se da cu anci takav :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 445
13.6.2010 5:46:26   
Hannan
Ma sumnjam da se ceka duze od 15 dana.A u svakom slucaju vidis ko to uvozi pa njih kontaktiras , i mozda neko skokne do njih i uzme odmah.Jesi gledala na stranici www.bimaco.net, oni imaju besplatnu dostavu za preko 100kmna racunu, za 2-3 dana stigne.

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 446
13.6.2010 5:49:08   
Mirkica
jesam geldala sam i ovdje pa pogledacu jos nije da mi se bas svidjaju :))) mada ovaj bijeli nije los pa punim drevetom s preda i pozadi tako sto trazim mada malo nacickano :)))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 447
13.6.2010 5:51:30   
Hannan
Ma znam, i ja sam prije 3g muku mucila, kad sam jedan nasla odmah sma kupila,da mi i on ne ode nedo Bog.

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 448
13.6.2010 14:34:42   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Evo i nama su stigli krevetic i komodica za princezu... user posted image user posted image
Naruceni su preko jednog butika za bebe u Tz iz Subotice ja mislim,firma je Bambino.
Eto mozete pogledati kakvih sve ima,meni se bas svidja izbor.
www.bambino.rs

nunchi ti si postvila link meni se ovdje svijedo jedan krevetic bas kkao trazim mozes li mi reci posto mislim da si u tuzli gdje ima da se kupe
evo ti link koji se meni dopao http://www.bambino.rs/rs/krevetic_lilly_sa_fiokom

BA 13.12.2008

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 449
3.7.2010 11:42:56   
Anidae
Nemam iskustva s kreveticima ali licno mislim da je putni,mrezasti,il kako god hocete, bolja opcija, naravno ukoliko ima i onaj prvi nivo kad je beba skroz malena tako da ne bude dole u dnu,u rupi... Ovaj koji sam ja gledala imao je na sebi i baby block, i zastitu od komaraca, i vazda nekih dzidza, elem cijena oko 300 KM...A nisam htjela kupiti sam krevetic (koji je oko 100 KM) bez tih dodataka... jedina mu je mana, po meni, sto dole ima onu neku tanku prostirku,dakle nema duseka, a citala sam dosta o korisnosti duseka za bebinu kicmu...
Sve u svemu, mi smo posudili drveni krevetic sa 3 nivoa, koji treba mozda prelakirati i osvjeziti malo boju, a dobili smo uz to i dusek odgovarajuci, pa ako bogda, kad bude bolja finansijska situacija, a i beba veca da se vrti,ustaje i sl., mozda nabavimo i ovaj putni... Ovaj nemoramo vracati tako da nemam nekog skrleta, medjutim, kopka me taj posudjeni,polovni dusek...Nema nikakvog mirisa niti fleka po sebi ali ja bi ipak kupila nov... Cijene su,koliko sam cula, od 30-70 KM pa ako neko ima iskustva u kupovini duseka neka me posavjetuje,da ne bacim pare dzabe... KOliko ste dakle placali duseke,koja marka,firma il kako vec, i kako uopste odabrati pravi za bebina ledja? Hvala na odg unaprijed user posted image

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *