taraG
|
Ja trenutno ne uzimam nista, zato mi i jeste ovako losije nego ranije, prestala sam i sa rivotrilom (a od njega mi je bilo bolje). Pa iskreno ja ne bih pocinjala sa AD, jer kao prvo psihijatar mi je rekao da tablete nisu za mene, i da ako mogu se skinem i sa rivotrila, tako da se ne bih kljukala njima. Mislim bila sam ja kupila te sto mi je propisao, i pila bi ih, da mi nije on sam rekao da uopste ne pocinjem sa njima! Ne volim bas da racunam koliko se borim sa ovim, ali eto od avgusta prosle godine! Dugo nisam znala sta mi je, a psihijatra sam posjetila prije par mjeseci tek! On kaze da sam razmazena, previse vezana za roditelje, bojim se prihvatiti odgovornost, da kaznjavam sebe tim osjecajem ukoliko ne ispunim svoja prevelika ocekivanja i tako! Sto se tice mojih strahove, nije lako ni napisati, ali u sustini je to strah od smrti. Te crne misli, negdje krenem pa mi dodje kao predosjecaj u zeludcu da ce se nesto lose desiti, onda npr. kontam udes, pa zamisljam roditelje, momka kada to cuju pu pu pu. U sustini ja ne razmisljam bas o tome, nego mi onako same misli nadolaze! Cesto mi se javlja kada sam sretna dosta. Npr. lezimo kuci, starci, ja i pas i onda mi dodje kako ce sve to nestati, kako ce oni bez mene, kako ce mozda razmaziti psa jer je moj i tako, daleko bilo! Uzas, evo sada mi dodje da se rasplacem, nisam ni znala da je tako tesko napisati! Mozda sam ja malo ludja sa svim ovako razradjenim crnim mislima, ne znam da li su kod vas ovakve??? Molim Boga i nadam se da nece biti kao u mojoj glavi, da ti strahovi nisu realni, i da cu aBd jednog dana uspjeti da naucim da zivim sa ovim, da naucim opet normalno da zivim! Mislim ja i dalje normalno funkcionisem, izlazim, druzim se, hodam po citav dan, i samo ljudi kojima sam ja rekla znaju za to, ali ni oni ne primijete nista na meni! A i kako ce, kada to zuji u mojoj glavi! Opet kazem losije mi je, ali hB nije kao na pocetku, trudim se, borim se i nadam da to nije nikakav predosjecaj, nego samo crne misli koje nam ova divna anks. donosi! Eto malo sam vam se izjadala! Ljubim vas sveee!
|