|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost?
30.5.2010 23:36:48   
sanchez
Pusa pusa cmok cmok drage moje evo i ja nakon 100 god da se javim .Pa kako ste mi .Ja sam hb odlicno .Nemoj da me neko pogresno shvati pa pomisli da ako sam ok zastoo sam na ovoj stranici.J imam krize ali nedozvoljavam da mi kvare zivot .Borim se svim silama i vjeruj te da kad god sewbi kazem da sam ok onda sam ok a kad kazem da sam user posted image user posted image snjuc onda sam snjuc zato uvjek kad sam u prilici sebi kazem hej sve je ok i tako i bude.Nije ovo lako reci ali ipak nakon 20 mjeseci borbe jednostavno naucis da se odbranis pa makar i obicnim rijecima.
Evo upravo ovih dana pokusavam da salo smanjim kilograme malo sam se udebelila neznam dali je to mozda zbog tableta ili je do mene puno jedem .H
uglavnom trcim jedem jednom dnevno i vjerujte da uspjevam.Pomaloo i kopam po prvi put u zivotu sijem u basci ili vrtu .Pa se radujem svakom tek izniklom plodu mog truda.A tu nam je i kraj skolske godine pa moram malo i uciti sa svojom kcerkom .Jest da je ona odlican dak ali ipak pomoc nije na odmetu.Joj ja vam svasta napricah.Uglavno je sve ok hvala dragom bogu naravno to i vama svima zelim .Nego jeste li se vi udebljale od lijekova mislim vi koje pijete ad.Toliko pusa svima od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 851
31.5.2010 19:10:29   
maj 67
user posted image cao svima,nadam se da ste mi sve dobro.Ja sam hb dobro,kao sto kaze Sanchez naucila sam se nositi sa povremenim malim krizama.Jednostavno preusmjerim misli i ne obracam paznju.I ja sam se udebljala i to za kratko vrijeme sam nabacila poprilicno kilograma,moguce da je zbog ad,a i puno jedem,uglavnom gdje god se pojavim svi komentarisu da sam se bas udebljala.Puno pozzzzzzzzzzzzzz svima

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 852
31.5.2010 23:13:33   
sanchez
Pozdrav drage moje kako ste .Ja sam hb dobro.Nego htjedoh reci za ovu debljinu ja sam se od decembra udebljala 5 kg a od maja p god. 8 kg.Inace sam visoka 174 i nikad nisam imala vise od 70 kg a sad bogami 78 strasno .Vjeruj te da sam i komplekse pocela sebi napucavati.Doduse ja sam 27.maja.2009. imala operciju tumora na desnom jajniku [odstranjen i tumor i jajnik] pa sad mislim da mi se poremetila ravnoteza hormona pa sam mozda i od toga se udebljala .Neznam ali znam da nevolim imati slaufe oko struka a bogami ni celulit mi nije stran.Ako ko zna kajavu provjerenu dijetu nek pise.tol Toliko pusa svima i cuvaj te se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 853
31.5.2010 23:18:28   
dinaa
Ooooo pa najvise kg sam dobila dok sam bila anks.a sto se tice dijete hmmmm samo probusiti kasiku,provjerenouser posted image .

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 854
1.6.2010 0:22:46   
AnzA
....najveci pozdrav za najdivnije cure,zene koje su na ovom sajtu user posted image

kako ste mi sve,piste,sta god osjecate,tu smo stalno da razmjnejujemo i kad se dobro osjecamo i nazalost nekad losije.....

sto se mene tice dobro sam,osim sto 10 dana prije mens.hvata me pms ,i sad shvatam da mije bilo isto i prosli put,znaci  vise nervoze ,anksiz.i poneka crna misao proleti kroz glavu,al eto kao sto sancez kaze nekkao ucim se i ja da kazem sebi dobro sam i tako prebacim misao na nesto drugo.....valjda ce bit jos bolje ako Bog da.

sto se mene tice i kilograma,pa eto na AD sam od februara ove godine,jest da sam mijenjala sad koristim treci AD...mogu da kazem da se jesma 2kg udebljala.....a kad sam bila anksiozna prije AD sam smrsala 6 kg od sekiracije,i nervoze bas sam se istopila bila...i kad sam pocela bit bolje,eto kilogrami se vracaju,al Boga mii ja jedem user posted image ,pogotovo kad imam PMS...

mnogo vas pozdravljam sve,i moram jos jendom rec da ste zaista divne sve,ljubim vas

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 855
1.6.2010 10:56:31   
maj 67
user posted image cao svima,kako na vas utice ovo kisovito vrijeme,ja sam hb dobro,nema pn,nema anks samo mi se spava,poslije rucka obavezno odspavam po sat i po vremena.I ja sam se AnzA bukvalno istopila bila kad me scepala anks,u tom periodu mi je i otac umro,pa se sve sastalo,omrsavila sam oko 8 kg za nekoliko mjeseci.Sve dok nisam pocela piti ad nisam se grama mogla udebljati,jer sam stalno bila nervozna i u strahu od pn,otkako pijem ad nema vise pn,nema straha,apetit se vratio a i kg.Za tri mjeseca sam dobila sedam kg,taman se vratila na svoju staru kilazu,i sad se puno bolje osjecam,prije kao da obucem tudju garderobu,sve je visilo na meni,jos kad me neko vidi pa se zaprepasti pa krenu pitanja sta ti je,sto si toliko omrsavila,da nije ovo,da nije ono,mene jos vise depresija uhvati.A objasnjavati nekome da sam anks nije mi padalo na pamet,jer to samo mi razumijemo.I u pravu si AnzA,vi ste najdivnije osobe koje puno pozdravljam,pusa svima

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 856
1.6.2010 15:14:05   
taraG
Drage moje bas mi je drago da ste vecinom dobro! Super sto se oporavljate! Ja sam malo dobro, malo me strah uhvati, ali trudim se! Nista mi niste napisale za one crne misli sto navedoh, jel to bas nije normalno sto mi pada na pamet, jesu li moje puno gore od vasih? Pusa svima!!!

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 857
1.6.2010 16:56:06   
nova_
Cmokic i user posted image  za moje drugarice! Kako ste mi, smeta li vam kisa? Ja sam kao i obicno, mada mi se u zadnje vrijeme cesce javljaju prisilne misli. Trudim se da ih ignorisem i mnogo lakse mi uspijeva nego prije. Mada, jedno vrijeme ih nije nikako bilo a ne znam sto ce mi sad ponovouser posted image

Taro nisu tvoje crne misli nista gore od nasih. Ja takodjer nekad pomislim sta ako ja umrem kako bi moji to podnijeli, pa onda zamisljam razne scene kako cu poludjeti a svi ce gledati u mene... ma svasta jos strah me i pisati. Gluho bilo, pu pu pu.

Sto se tice kilaze, ja sam kad me ovo snaslo smrsala 6 kg. Nista nisam mogla jesti. Da mi nije bilo mame koja me je doslovce tjerala i nosala zamnom kao za bebom ja bih precrkla od gladi. Kako mi se stanje poboljsavalo tako se i apetit vratio, a sa njm i kilogrami. Bas sam pitala dr da li se deblja od AD. On kaze da sam se udebljala jer mi se vratio apetit i jer dobro jedem, a ne od AD.

Eto drage moje, pusa vam od mene!!!

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 858
1.6.2010 19:19:20   
jaca76
Lijep pozdrav svim curama,evo i mene malo,nazalost svaki put kad se lose osjecam,a to je svaki put na dva tri dana pred menzes..nista strasno ali me malo brine jer nisam primjetila da je neko imao isti problem user posted image  Nema  strahova,ruznih misli,nista od toga hB,ali se osjecam bukvalno kao da ce mi glava otpasti sa ramena hahaa.Ma kontam nije valjda da sam si to umislila ili je nesto sa vratnim prsljenovima,pritisak nije,mjerila,uvijek normala..ne mogu da se krecem,ne mogu nista da radim,kao da cu pasti,onesvjestiti se i samo mislim na to sta je sa mojom glavom..ako neko ima isti problem ili savjet pisite??
Nedaj te se cure,pusa

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 859
1.6.2010 19:30:56   
maj 67
user posted image cao svima,ja se Tara ne zelim ni prisjecati svojih crnjaka,mene su crne misli pratile kao sjena,izadjem na ulicu i samo mislim kako cu umrijeti na ulici ili dozivjeti srcani udar ili izludjeti i napraviti gluposti,ma svasta se motalo po mojoj glavi.Otkako sam pocela piti asentru meni se u glavi razbistrilo,nema vise crnih i prisilnih misli,naidju ponekad male krize ali vrlo brzo prodju.Vjerujem da tvoje misli nisu nista gore nego sto smo ih i mi ostale imale,mene su po danu proganjale crne misli a po noci kosmarni snovi,kad se sjetim ne daj boze nikome,toliko me je to icrpljivalo.   Pusa svima     

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 860
1.6.2010 19:38:45   
maj 67
user posted image evo da i tebi Jaco kazem da se i meni desava da se losije osjecam par dana pre menzesa,isto tako glava teska,neki pritisak u glavi,cak se pomalo javi i anks,ali ja tome ne pridajem paznju,prihvati da mora tako,da ce proci za par dana i bice ti bolje.Nemoj da se brines,sve je to normalno,i prolazno.Pozzzzzzzzzzzzz

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 861
1.6.2010 21:40:57   
taraG
Hvala cure na tim rijecima podrske, puno je lakse kada znam da nisam sama u tim strasnim crnjacima! I meni su crne misli po danu, a neki cudni snovi po noci! Ali srecom to nije toliko strasno kao prije, nekako se borim sa tim! Nekada me malo pokleknem, ali se trudim da se sto prije dignem i nadam se da ce biti bolje! Pusaaa!

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 862
1.6.2010 22:41:37   
AnzA
.....pozdrav cure,na mene ova danas kisa utice grozno,imala sam opet crne misli,kad sam bila kod drugarice koja zivi na 4 spratu,hvatao me nemir da mi nesto ne dodje pa da skocim,jao Boze kako sam bila lose,iako sam to prikrivala i smijala se na zoruser posted image ....neznam vise tako me slome cak i kad su male,vidim i sama razliku da sam bolje mnogo,al 7 dana pred menstr sam jako bezveze ,i dodji mi misli...najgore sto me i ova kisa smara,puno se bolje osjecam kad je sunce....

tara,,ja sam pisala mnogo puta da sam imala slicne misli kao tvoje,cak mozda i gore,stavrno od njih sam se i istopila ,pala u depresiju,najgore su crne misli,samo naidju i ja padam na dno gubim se havta me pn,sve mukapovracanje,a vrhunac svega je bio kad nisam  smjela sama iz kuce,mislim da gore nema,al eto svakom je svoja muka najteza,tako da zaista nisu tovje misli drugacije ni od mojih ni od ostalih. ja sam  iamla crne misli bukvalno 24 h,Boze samokad se sjetim,koji horor sam prozivjela,danas i juce npr imam neki pritisak da kad izadjem van,i neznam setam ,odem na kafu,jednostavno pomislim,sta ako pocenm negdje vristati,svi me vide pocnu se smijet,i odvedu me u ludnicuuser posted image .....al eto sjetim se da sam bila puno gore,i da nisam zavrsila tako...upravu je maj67 samo mi razumijemo nasu anksioznost ,nemozemo to nikome objasnit ,osim doktoru....

...drago mi je za vas druge koje se osjecate dobro smao tako nastavite ,nedajte se primite jedan veliki zagrljaj od mene

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 863
1.6.2010 23:06:53   
sanchez
HEJ djevojke cao pozdrav Anza i Tara vidim da ste trenutno na forumu pa sta ima.Joj kako bi ja voljela da sam musko da ovu glavu malo odmorim .Kao prvo ne poradaju se kao drugo nemaju pms ,ne doje,i mnogo drugih prednosti jesam li upravu.
A sto se tice c. misli moja Anza ko to nije prosao i ne prolazi nikad nece shvatiti.Ja samo mislim da cu poluditi i da cu sebi zlo nanijeti gluho bilo .Pa kad me popusti ja ko cigra neznam gdje bih prije ko ptica.Ja prosle godine zima dosla mi jaranica i ja njoj pricam joj reko ja cu u ludaru kaze ona meni ma u pravu si dok tako mislis i treba te u ludaru.Pa onda razmislim zivim radim odgajam djecu ,kuham sve normalno , vozim,izlazim pa sto cu u ludari.Ali tako ti je to ko grom iz vedra neba pogodi ali valjda ce proc.

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 864
1.6.2010 23:10:18   
sanchez
Ja neznam jeste li vi kao osobe vedra duha sto bih nas narod reci veseljaci ja jesam a nedavno sam cula ili sam procitala neznam bas tacno da osobe sa vedrim duhom su sklonije oboljevanju od depre i aneks.Mozes mislit.Ko je pozitivac spici ga ova glupost a ko je fakin njemu nista.

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 865
1.6.2010 23:15:05   
dinaa
Pozzzzz zenice drage,eh taj crnjak mene je bukvalno bacao u krevet i neizbjezan plac,ma nema sta mi se nije motalo po glavi,i to me toliko slomi da nisam bila u stanju ni hodati ni razmisljati,ali da vas utjesim proci ce to vjerujte,znam da je grozno i znam da je tesko i znam da svi misle i postavljaju samo jedno pitanje "do kad vise ovako"?Razumijem vas u potpunosti i tu sam da vas ohrabrim i pruzim vam podrsku,jer vi ste jedne divne dusice koje zasluzuju da im se da podrska.Ljubim vas sve i zelim vam sve najbolje.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 866
2.6.2010 0:28:00   
taraG
Joj zene hvala puno sto ste to sve opet podijelile ovdje, lakse je kada se ovako skupimo i ispircamo, bar meni! Grozne su ove crne misli, sve mislim da nema buducnosti! Cak mi i ovaj smak svijeta djeluje tako realno, daleko bilo!
A sanchez to za vedar duh je veoma moguce! Ja bar jesam, uvijek sam vesela i nasmijana i rijetko kome dozvolim da vidi da mi je tesko! I sam psihijatar je rekao da krijem osjecaje iza sala i sarkazma ahhaha! Bas neki dan mi drug prica kako svi oni stan up komicari iza sebe imaju jako teske price, a i citala sam da dosta ovih glumaca komicara boluje od depresije!
Ljubim vas opet! :))))))))

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 867
2.6.2010 1:00:08   
AnzA
...eh sanchez evo nekako guram sa ovim mislima ,eto kako sam user posted image ,hvala sto pitas,,upravu si za muskarce steta sto je sve na nama zenama,al eto tako je kako je.....citajuci ovo sto si napisala,neki rezime donosim da jako imas lijep skladan zivot i ormalna ,tako da nemas razloga razmislat o ludari,mislim znam razumiem i ja o tome razmisljam,al ja se jos nisam ni udala,nit imam djecu ,ni pola od tvog zivota,uzivaj i ne msili na ruzne misli,pobijedi anksioznsot,,,sto se tice dal sam veselog duga,ja moram priznat bas da ne spadam u vesele,a nisam ni mrzovoljna ,nesto srednjeuser posted image ,,,al sam onako jako osjetljiva i mogla sm se uvijek  rasplakat za sitnicu,i dan danas,mozda i moja razmazenost me dovela u ovo stanje,i  ta velika presojetljivost,inace prije anksioznsoti sam jako bila samouvjerena,nisam se bojala nicega,osim Boga,i onako bez dlake na jeziku uvijek,jednostavno zadovoljna sa sobom,i neznma sta se desi da padnem u depresiju i anksioz,to mi je velika zagonetka,nadam se rijesicu je jednom,uh sto sam se ja raspisalauser posted image cmok

dinaa hvala na utjehi,i rijecima,od svih vas na forumu  je bitna svaka rijec,i jako puno znaci ,nije bitno koliko puta isto ponavljale ,pozdrav

taraG ja mislim da smo ja i ti ovdje najmladjeuser posted image ,al otom potom,ako vejrujes u Boga zzaboravi na smak svijetauser posted image   ne brini su smo da dijelimo i dobro i zlo,,,,sva sreca da sam nasla ovaj sajt i vas ,ljubim vas sve redom

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 868
2.6.2010 1:10:30   
jana mk
Pusa svimaa evo i ja da se javim po naviku kasno uvece, anza ista sam ti i ja draga nisam pred pms ali vreme utice negativno na mene ,neznam sta da kazem dal mi bolje il mi isto jer kad god se ponadam da sam bolje sutra me spopadne i opet na dnu,draga tara da i tebi odgovorim da nisi jedina u tim mislima ,moji su isti kad sam citala sad sto su svi pisali u svakoj se pronasla strasni da gori nemogu biti ,pijem malo vecu dozu asentru pa se nadam da ce nestati abd,ali vid mi je tako zamucen da od jutra do oko 17 sati ma onako sve moram ubuljit jako dobro da bi ga fiksirala heehehehe,posle 17 vid mi je sasvim normalan cudno ali tako mi je....drage moje pa mi svi imamo slicne ako ne i iste osecaje ali mislim da bi se svi slozili da su crne misli najgori ,prosla sam ja i prevazisla mnoge simptome anksioznosti ali dosad crnjaci me najvise ugusili ,vratili me na dnu da mi je bilo gore nego i na samom pocetku ,nadam se da ce abd nekad nestati molim boga za sve nas koje ih imamo da nam da snagu da ih podnesemo , a sto se tice to kakve smo karakterno ja cu reci za sebe da sam jedna jako opustena i jako jako jako vesela osoba,najveci sam ti zezator u moje drustvo uvek ih sve ja nasmijem trudim se da sam takva i zadnju godinu da neprimete da mi se nesto desava ali budu dani kad i sama sebe nemogu podnjet neli pa sale i smeha....ma bicemo mi opet isti oni veseli ko nekad verujem ,hocu da verujem i moram da verujem jer jedino mi to preostaje da verujem da cemo se svi izvuci iz ovog kruga.....sve vas ljubim ...nesumnjam u tio da ovo sranje zakaci ljude veselijeg duha osetila sam na kozu .....pusaaaaaaaaa

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 869
2.6.2010 1:15:53   
jana mk
izgleda da smo ovde sve mlada populacija ,ja imam 32 god ,udata sam i imam cerkicu 7 god ,kad je pogledam nekad pa sama sebe rugam ,tako joj trebam ide u skolu a ja bolujem od gluposti ...sto bi moj dr rekao...on ovako kaze TVOJA JE BOLEST TO STO NEMA BOLEST hehehehhehheeh
tako sam se smijala kad je to rekao ,ali kad sam razmislila tako je ustvari ja bolujem da sam bolesna a ustvari nema bolesti tako mu dodze hehhheehhe

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 870
2.6.2010 9:58:03   
sanchez
Sabah moning drage moje jeste li zive.Evo kao i prethodnih dana i danas je divan danuser posted image kise nam ne manjka tako da se za kisu ne brinete.Sto se tice sunca mozda ce ugrijati a mozda i nece.HA ha ha ha .Joj luda sam od ranog jutra .
Moja Anza nisam ni ja bas stara imam i ja 30 god i 5 mjeseci .To ti je tek na svijet postalo .Ova bolest samoo nas mlade ,lijepe ,ambiciozne ,samouvjerene hvata.Ona nece papke jel de.Ko ce papku objasnitsta je aneks. bolje nas pametnije ha ha ha .Joj odoh piti kahvu pa cu biti mozda pametnija vidita da lupam ko martin po divizi.
Toliko poljubac do veceras .

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 871
2.6.2010 11:20:21   
taraG
Jutro cure moje! Evo i kod mene divna kisa, divno tmurno vrijeme eheeh! Sinoc sam imala neke kosmare, pa kada se probudim, ne znam jesam jos ziva, grrrrrrrr uzasan osjecaj! Ali evo jutros nisam lose, daj Boze da potraje, trudim se!
Anza koliko ti ono imas godina? Meni su 22! :)
Naravno da nas pametne ( hahah i skromne) hvata ovo stanje, previse razmisljamo!

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 872
2.6.2010 11:50:43   
jana mk
Pusaaaa svima, slazem se s konstatacijom da ovo sranje uhvata samo pametne ljude poput nas ...heehehheeh mala sala ,ali istinita izgleda... ljubim sve vas ..kod mene danas suncano pa mi i tako i tako na momentima..

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 873
2.6.2010 17:56:57   
AnzA
...tara ja imam 24 god,a u ovom sam stanju sigurno 2 godine al onako malo pomalo mi se nakupljalo,nisam bila te 2 god ;lose,al mi se javljalo to npr misli jednom mjesecno i tako  pn, da bi bilo sve gore i gore...danas nisam opet ni malo dobro kao juce,samo danas mi se cini da sam  bas nikakva ,kisa ne prestaje,misli plutaju ,kazem sebi nije to nista,gore sam prezivjela,al opet me hvataju,neznam vise ni sama sta da radim mozda ovaj ad nista ne pomaze cim sam  5 dana dobro pa opet 5 dana nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdrav cure tuzna sam jako,taman se obradujem da mije dobro poletim,i odma padnem

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 874
2.6.2010 18:22:43   
jana mk
Draga anza ma ajde mila procice te nebrini znas kako si mene tesila da je prolazno ti si mi tako pisala i znas i sama da je tako nebrini se dodzu krize kod mene je setuacija da ako sam 2 dana dobra 2 nedelje sam lose pa se borim stacu ,moramo biti jake i podneti ovo nemisli na to ignorisi misle ili izadzi ja sam izlazila te dane kad mi je bilo najgore bas dugo napolju setala sam sama po gradu gledala po prodavnice samo da misli usmerim u drugi pravac, jest da je nakratko jer opet dodzu dok trepnes ,ali nista mi nije pomagalo ni helex ni nista apa tek od lehiliuma sam skroz bila zbunjena umorna sta da ti pricam .....ajde opusti se i izadzi malo prosetaj reci sama sebi ma bilo je i gorih dana pa sam pobedila tako cu i sad, nedaj se radi nesto sto cete malo od malo opustit, znam da je tesko ali daj sve od sebe hajde mila relax ......pusa ljubim sve vas

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *