|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost?
8.5.2010 20:31:26   
Anoniman
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo da znas mila, ne valja mijesati alkohol s kolacima... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zabica27)
  Neposredna veza do poruke: 776
9.5.2010 0:42:58   
taraG
Drage moje bas mi je drago da ste dobro! Meni opet malo losije! Po danu sam vecinom ok, ali opet mi krenuo onaj strah od spavanja! Kako ne pijem rivotril, vratili mi se oni cudni snovi i strah spavati zbog njih, ali najvise da se ne daj Boze ne bih vise probudila! Sinoc sam se u snu probudila i nisam znala jesam ziva, grozan neki trip! Evo i sada sam pospana, a samo se razvlacim po kuci! Nisam bila kod psihijatra 4, 5 sedmica, moracu otici sljedece, nadam se da ce proci ovo ludilo! Nekako pravi strah od straha i vracanja onog kosmara kakav me bio spopao! Pusa vama curke moje, super da se dobro drzite!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 777
9.5.2010 1:06:08   
AnzA
....cure moje user posted image

vidim neke su bolje,neke s vremena na vrijeme,al drzite se,nedajte se

taraG polako pokusaj sse usredocit na misli da ih lijepim mislima unistavas ruzne....npr ja se nekad sjetim kao u crtanim filmovima ono kad imas kraj glave djavolcica i andjela,tako ija lose misli tj djavolcioca iz crtanog udaram stim sto andjeo mi sapce da je sve super,sve ce bit bolje da se drzi m i njega cu slusat,tako i ti i sve ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam onako dobro osim sto imam pms pa sam danas grozna ,al eto bice bolje ,ovaj zoloft cini mi se da dobro djeluje,daj Boze da ga ne mijenjam drugim ad,,,eto tako moje cure cuvajte se cmok veliki za sve vas.....bambi divan kolac user posted image

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 778
9.5.2010 1:18:39   
taraG
Hvala AnzA na odg., mislila sam da u ovo doba nema nikoga! :) Pokusacu, mada se ja plasim misliti pozitivno, da ne izbaksuziram joj joj! A taman mi bilo bolje! Valjda ce opet biti, valjda ce ovo proci i da mozemo normalno uzivati i zivjeti bez straha aBd! Vidis i ja trebam dobiti, mozda je i meni malo PMS povecao anks.! Pusa!

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 779
10.5.2010 9:18:15   
nova_
Jutric moje curice!
Evo me da malo virnem sta se desava kod mojih curica. Vidim da ste vecinom dobro, malo Taru muce crne misli ali bice dobro aBd. Taro, nebi bilo lose da odes malo do dr i popricas o tome da ti se vracaju simptomi. Ja sam u pocetku isla cesce kod dr a kako mi je bivalo bolje i termine smo prorjedili.

Ja sam manje vise dobro. Ponekad nakratko bude neki strah ali valjda ce i to proci.

Bambi draga, cestitam na sunetu sina i da ako Bog da bude ziv i zdrav mnogo godina zajedno sa sekom, mamom i tatom. Vidim da ti je i muzu bolje sto mi je takodjer drago.  Ti tako dobra i pozitivna zasluzila si da budes sretna sa svojom porodicom. Dobar ti ovaj kolac, rado bih ga kusalauser posted image

Pusica svim mojim curama!!!

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 780
10.5.2010 10:42:57   
Anoniman
hvala puno nova... mnogo mi znaci kad i meni neko da podrsku da sam na dobrom putu da pomognem mm... a evo sad ga posmatram kako se igra sa Nanetom, kako je sretan, kako odise ponovo lahkocom... tacno osjecam da su lijekovi poceli djelovati iako on to ne primjecuje, ja vidim kako mu se ponovo oci sjaje od radosti... ponovo osjeca ljubav... do neki dan uzimao je dijete kao lutku, nije ga gledao sa ocima prepunim ljubavi... a evo jutros... mogla bih plakati iza glasa... al od radosti, od srece... ponovo ce biti onaj moj stari "ble" user posted image user posted image user posted image user posted image

drage moje, istina da samo vi mozete pomoci sebi, ali ocito je i da vam treba neko ko ce da vas pogura, ko ce da vam pruzi ruku na teskom putu prema vrhu Mont Everest-a... mile moje, od srca vam pisem... tu sam ako ikad mogu da vam sta pomognem, ako nista drugo, ono da vas iscitam (citaj "saslusam"), da vam pomognem koliko god ja to mogu... jer stvarno bih voljela da svaka od vas, napusti ovu temu i da se nikada vise i ne zapita sta je to anksioznost...

(odgovor članu nova_)
  Neposredna veza do poruke: 781
10.5.2010 11:13:07   
taraG
Ej drage! Evo ja popila preksinoc i sinoc 1/4 rivotrila prije spavanja i fino se smirila i spavala! Sto je ta tableta njam, njam hahah! Ali sada cu pokusati da ih ne pijem opet neko vrijeme, nisam ih pila par sedmica nijednu! Nova isla sam ja psihijatru mjesec dana svake sedmice, pa sam onda svakse druge i sada sam trebala na svakih 20 dana, ali ja imala nekih obaveza pa se to oduzilo na mjesec! Bambi draga evo i ja da cestitam za sina, sa zakasnjenjem malim, mada ja to ne znam tako napisati! :))) Pusa cure!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 782
10.5.2010 21:17:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taraG

Bambi draga evo i ja da cestitam za sina, sa zakasnjenjem malim, mada ja to ne znam tako napisati! :))) Pusa cure!

hvala draga... nema veze ti si napisala cestitam... meni je to dovoljno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu taraG)
  Neposredna veza do poruke: 783
11.5.2010 1:03:19   
AnzA
bambi cestitam ija sa sina,sa zakasnjenjem ...divno je jako to sto si napisala da ti je muz bolje i da se tako lijepo osjecate,,,sve najljepse u zivotu od srca,,,i DOBRIM LJUDIMA SE DOBRO VRACA ...pozdrav veliki

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 784
11.5.2010 1:09:07   
AnzA
...cure jel vas nekad od nervoze boi lijeva strana srce,i tako sam anksiozna ova menst jos ne stize ,,,a meni se smao place i vristi,,,,tako osjecam neki umor nesto na granici ...eh neznam vise ni sta da napisem,sinoc sma se isplakla sjecala se  pocetka anksioz koliko sam patila dok nisam otisla psihijatru,mucila sebe,i tako mi se sve skupilo,sto sam izgubila to vrijeme lezeci i slamajuc se,al eto sad je bolje,iako svremnea na vrijeme uhvati.....ljubim vas cure moje,divne ste,al zaista najbolje ste i ovo je najbolji forum na koji sam naisla

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 785
11.5.2010 13:06:22   
nova_
Cao curke, nadam se da ste mi danas dobro. Mene nesto boli glava, muka mi je. Valjda od ovog vremena. Sto se tice anksioznosti podnosljivo je, mada moze biti i bolje.

Da ti odgovorim AnzA na tvoje pitanje. Mene zna nekad boljeti lijeva strana, nekad me malo gusi. Takodjer, cesto me boli glava, ponekad imam vrtoglavice. Cak u zadnje vrijeme kad sam anksioznija imam povisen tlak. Pricala sam o tome zadnji put sa svojim dr i on kaze da je to od anksioznosti. Kaze da se anksioznost mora lijeciti jer ako se ne lijeci moze prouzrokovati visok tlak, secer, probleme sa krvnim sudovima i svasta nesto. Tako da se ne sekiras draga moja, sve je to od ovog sranja da izvines.
To sto kazes da ti se place i sto si umorna meni se desava u PMS-u. Vjerovatno ti je od toga. Desava se zenama koje nemaju anksioznost, a nama je jos teze. Strpi se, proci ce.

Pusa svima!!!

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 786
11.5.2010 13:13:11   
dinaa
IZVORNA PORUKA: nova_

Cao curke, nadam se da ste mi danas dobro. Mene nesto boli glava, muka mi je. Valjda od ovog vremena. Sto se tice anksioznosti podnosljivo je, mada moze biti i bolje.

Da ti odgovorim AnzA na tvoje pitanje. Mene zna nekad boljeti lijeva strana, nekad me malo gusi. Takodjer, cesto me boli glava, ponekad imam vrtoglavice. Cak u zadnje vrijeme kad sam anksioznija imam povisen tlak. Pricala sam o tome zadnji put sa svojim dr i on kaze da je to od anksioznosti. Kaze da se anksioznost mora lijeciti jer ako se ne lijeci moze prouzrokovati visok tlak, secer, probleme sa krvnim sudovima i svasta nesto. Tako da se ne sekiras draga moja, sve je to od ovog sranja da izvines.
To sto kazes da ti se place i sto si umorna meni se desava u PMS-u. Vjerovatno ti je od toga. Desava se zenama koje nemaju anksioznost, a nama je jos teze. Strpi se, proci ce.

Pusa svima!!!

To ce ti reci svaki dr.jer sta ce on raditi ako se mi same budemo lijecile i borile.Nemoj me pogresno shvatiti ali ja se nisam lijecila kod dr.i hvala Bogu uspjela sam,sad ne kazem da vi ne idete doktoru,ali misljenja sam da pored terapije koju ste dobile i same sebi puno mozete pomoci.U svakom slucaju ja vam od srca zelim da sto prije budete one stare,i da anksioznost bude samo jedno ruzno sjecanje.

< Poruku je uredio dinaa -- 11.5.2010 13:15:00 >

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 787
11.5.2010 15:29:37   
nova_
Draga Dinaa, meni je moj dr i rekao da sama moram ovo prevazici, on je tu samo da mi pomogne i uputi na koji nacin da reagujem u pojedinim trenucima. Rekao je da bez moje volje i pomoci nema izljecenja. Sto znaci na startu je rekao da od mene zavisi koliko dugo cu biti ovakva. Hvala Bogu da si ti sama uspjela, ali ja zaista nisam mogla. Pokusavala sam ali kada sam vidjela da tonem sve dublje javila sam se dr. Hvala Bogu sad je mnogo bolje i sad doktoru ne idem tako cesto. Tablete pijem, znam da nisu rjesenje zauvijek, ali za sada mi jos trebaju. Dok dovoljno ne ojacam i ne naucim se sama nositi sa svim ovim sranjem. Izvinite na izrazuuser posted image  
Znaci, slazem se da si same mozemo najbolje pomoci, ali meni je trebao dr da mi pojasni neke stvari (bila sam isprepadana, nisam znala sta me snaslouser posted image user posted image user posted image ), i sad hB uz njegovu pomoc lakse napredujem.

Pozdrav i hvala na lijepim zeljama za ozdravljenje!

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 788
11.5.2010 16:27:38   
maj 67
user posted image cao svima,evo da se i ja javim,ja opet bila na selu,cim sam se vratila upalila komp da vidim sta ima na nasem forumu.Prvo da cestitam Bambi za sina,mada sa zakasnjenjem i drago mi je da ti je muz bolje,to su bas lijepe vjesti.Nova,slazem se s tobom u potpunosti ni ja nisam mogla sama pobijediti anksioznost bez pomoci dr i tableta.Sad kad vratim film unazad,prvi panicni napad sam imala pre dosta godina kad mi je sestra izbjegla i otisla s porodicom u inostranstvo,kad sam otisla kod dr ona mi je prepisala tablete za smirenja,ja nijednu nisam popila,izborila sam se sama,ali tad su tu bili moji roditelji,moj muz,zivot mi je bio ispunjen,nisam ni razmisljala o anks.Medjutim,kad sam ostala bez roditelja,pa se i razvela,osjecala sam se kao izgubljena,bez ikakvog oslonca,ko nije dozivio pn ne zna sta je to,a ja sam ih imala iz dana u dan,moj se zivot pretvorio u nocnu moru,ma koliko se ja trudila bez tableta nista ne bih uspjela,jer kako kaze moja psih ove tablete treba da me ojacaju,a naravno i mi da se borimo.Ja sam inace u zivotu uvijek bila borac ali se sa ovom napasti nisam sama mogla boriti.Kad je anks manje izrazena i kad nema jakih pn,to je druga stvar,ali kad ujutro ne smijete ustati iz kreveta od straha e onda sam ne mozes nista.Meni je sad hb puno bolje.I da pitam da li neka od vas koja pije asentru ima povremene bolove u stomaku?Pozzzzzzzzzzzzzz svima

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 789
11.5.2010 21:30:52   
AnzA
 hvala nova user posted image

...maj 67 ja kad sam pila asentru 25 dana nisam osjetila neke bolove u stomaku,ne sjecam se,sa od zolofta isto nemam nikakve bolove,malo mantanje nekad ija imam nizak pritisak,al to mi je priodno vec odavno......

joj cure de mi recite,mozel kasnit menstruacija od anksioznosti il od AD,kasni mi dva dana pa sam sad jos gora sto me to sekirauser posted image ....uh iako osjecam kao da cu dobit i ovog trena,,al je nema

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 790
11.5.2010 23:11:41   
dinaa
Da ne citiram nikoga odgovorit cu ovako ujedno.I ja bi vjerovatno otisla doktoru da zivim u vecem gradu to sam vec negdje pisala,a nisam ni u jednom momentu pomislila niti rekla da niste trebale ici doktoru,naravno to je odlicno sto ste smogle snage i hrabrosti pa otisle,ja ipak nisam bila toliko hrabra.

Maj 67 mozda nisi iscitala sve postove od pocetka pa mislis da sam ja imala laksi oblik anks.eh da sam bogdo bilo bi mi lakse,vjeruj da ni ja nisam ujutro smjela ustati iz kreveta uvijek sam govorila Boze dragi svima svane a meni se smrkne,ja mjesecima nisam izlazila iz kuce hajde sto ja nisam ali i moje dijete je ispastalo moju anks. mjesecima nisam isla u kupovinu to je obavljao MM,sestri svojoj koja je udaljena od mene tri minute hoda nisam takodje mjesecima otisla i da ne nabrajam vise,a najtezi pn sam dobila na moru i tako zeznula odmor i MM i djetetu.Mozda mislite da meni nije bilo tesko kao vama pa sam se uspjela sama izboriti,ali jeste bilo mi je jako tesko.Ja vam samo zelim sve najbolje i znam kako se osjecate i kroz sta prolazite.
Pozdrav i mislite pozitivno!

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 791
12.5.2010 1:01:14   
maj 67
user posted image pozdrav svima a tebi dinaa svaka cast kad si uspjela bez doktora i tableta,to nas ohrabruje da se anks moze pobijediti i da cemo i mi ako bd jednog dana biti sasvim dobro.Ja sam mislila da si ti imala blazi oblik anks,ali sad kad sam ovo procitala ja ti se divim,jos jednom svaka ti cast,i hvala na potpori jer samo onaj ko je kroz ovo prosao zna kako nam je.Pusaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 792
12.5.2010 23:07:12   
sanchez
E moje curke kako ste mi sta se radi kako vas zdravlje slusa .Ja evo dosla kod kolegice da vam se javim posto je moj laptop sve dao od sebe .Dok ne kupim novi ovako cu se javiti sa vremena na vrijeme.Nadam se da cu vas zateci u buducnosti u dobrom zdravlju i cistom pamecu.Ja sam hvala bogu ok podnosljivo nisam bas ko prethodnih dana ali nedam se user posted image borim se ko lav .Nedam da me ova bolest sprijeci u icemu.Toliko pusa svima .Bambino tebi veliki selam i jeli cuna ozdravila .Kako je muz.Nova kako si ti.Tara nedaj se .A maj 67 i tebi puno pozdrava ma i svim ostalim Dini, Dadi i dr da ne nabrajam puno poljubaca do sledeceg puta caooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 793
13.5.2010 9:04:36   
maj 67
user posted image pozdrav svima,hvala sanchez na pozdravu,i ja sam podnosljivo,malo mi ovo vrijeme utice na opste stanje,svaki dan kisa,promjene vremene pa mislim da je to razlog sto mi se stanje ponekad malo pogorsa.Ali sve u svemu dobro je,i ja se borim,necu da klonem duhom,i kad mi bude malo losije ja kazem sebi nije to nista,proci ce.A naucila sam i da ignorisem simptome,jednostavno se ponasam kao da ih nema.Bilo bi lijepo da jednog dana svi o ovome pisemo u proslom vremenu.Pusaaaaaaaaaaaaa svima

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 794
13.5.2010 10:17:00   
nova_
Cao svimauser posted image
evo da se kratko javim, na poslu sam pa nemam bas vremena puno pisati. Sanchez draga, hvala na pitanju dobro sam. Kao i maj67 i ja pokusavam ignorirati simptome i dobro mi ide. Malo ovo vrijeme utjece kao i na sve, ali ne dam se. Nisam imala vecih kriza, ali bojim se cim napisem da ce me strefiti user posted image user posted image user posted image

Pusa svima i ne dajte se!!!

(odgovor članu maj 67)
Neposredna veza do poruke: 795
13.5.2010 13:10:22   
jana mk
Pusa cure moje ......kako ste mi ,evo ia ja da napisem koji red da vam kazem da sam malo bila nekoliko dana van mog grada bila u setnju i u kupovini osecala sam se malo bolje daj boze da je povisetak asentre poceo radit svoje heheh, inace vidim da smo svi tu negde sto bi se reklo kako kad ,procitala sam i dinu svaka cast dina kad si uspela sama ,i ja kao mnoge odnas ovde nisam se sama mogla izborit ma da sam pokusavala i bila jaka ko lav ,svakoga dana me je sve vise i vise pobedzivala ta anksioznost pa hvala bogu da postoji medicina i za ovo nase stanje ,meni je pomogao dr a citam da i svi koji su bili kod njih dobili su njivovu pomoc ,hva;a bogu pa postoje ljubim vas sve cure budimo jaki sve ce se ovo jednom zvati juce ako bog da naravno a verujem da ce biti tako.............Pusaaaaaa

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 796
15.5.2010 0:08:32   
Maala
eh, nije me dugo bilo ovde- seka se porodila :)))) pa sam malo bila kod nje, malo imala obaveza i tek sad nasla vrijeme da napisem sta. hvala vam svima puno na pomoci i rijecima utjehe i podrske, sve nas iste more muce kako sam ja skontala, i sve se borimo iz dana u dan, sto je dobro..ja zadnja dva-tri dana opet nesto lose i tako stalno-malo dobro malo lose, ali hvala bogu i da je tako, sta bi da sam stalno lose :) moracu se i ja raspitati za taj lijek asentra, jer dugo pijem seroxat i pomogao mi je, ali ne i izlijecio.. za to valjda treba puuuuuno snage i uslova, kojih ja trenutno nemam..odo sad malo spavat, zelim vam svima da sutra budete dobrouser posted image , da lijepo provedete dan i budete sretne! cmokicccc

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 797
16.5.2010 23:54:13   
AnzA
...nema vas cure,stoje znak da ste bolje hvala Bogu bas mije drgao da se ova anksioz smanjuje lagano,borimo se iz dana u dan....

sto se mene tice malo sam danas anksiozna,mozda i od ove ksie loseg vremena,nadam se bice bolje.....user posted image

veliki poljubac za sve vas,,,i sto manje anksioznosti

(odgovor članu Maala)
Neposredna veza do poruke: 798
17.5.2010 0:54:12   
jana mk
Pusa svimaaa, nit se smanjuje draga anza nit nista ehhehee,neznam dal je od vremena kod nas kisovito nikakvo depresivno vreme strefio me i pms pa sam ti danas bas za nigde ,10 dana sam bila hvb dobra nisam imala one crne misli o povredzivanju itd bljak misli uh jezim se kad ih pominjem, kad danas opet me poceli muciti ,dr mi povecao asentru evo vec 2 nedelje kako pijem povecanu dozu mislila sam da se sve sredilo ,jer ih nije bilo ovih zadnjih 10 dana kad danas opet dosli ,kozna dali ce uopste nekad i nestati strasno me iscrpljuju ,anza draga i ti si imala te crne nametnute misli kolko se secam tvoih napisa ,jesi li ih se resila ima li bar neko poboljsanje ,i reci mi dal te jako umore kad su prisutni ,mene onako sva tresu ko da sam na struju ukljucena ,uhvati me vrucina ko da sam u pecnicu na 200 C , sva prodrhtim i to traje jedno 1 minut pa me ostavi pa ja taman kazem gotovo i pocnem mislit na njih, jao sta ako opet, i eto ti ih opet ko da ih ja zovem user posted image ,pisali ste mi svi koji ste ih imali da su prolazne, nadam se da je tako jer su nepodnosljive strasno tako me umoreuser posted image user posted image ...............Pusa svima drage moje cure

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 799
17.5.2010 1:00:14   
jana mk
Tara draga vidim i ti si tu ,ja i ti nespavamo hehehee,a kakv je to ljek ravitrol , mozda sam malo pogresila neznam mu tacan naziv ali sam procitala da ga ti pijes jer to za smirenje ili adp ?Dali ti pomaze ,ja cu sacekat jos koju nedelju sa asentrom da vidim dal ce ici na bolje ako neide planiram da odem ponovo dr i da potrazim promenu terapije, zao mi je asentre tako sam imala pozitivno iskustvo s njom zato i jos se nadam da ce opet ona odradit svoje pa cu pomucit dusu jos koji dan ,ako nece da proradi morat cu valjda da menjam terapiju user posted image nazalost:.....

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *