|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost?
2.5.2010 20:13:49   
jana mk
BAMBI duso, da ti i ovo napisem ja na pocetku kad sam pocela s asentrom nepamtim da sam imala neke nuspojave bar se ja nesecam ,a kad im se nesecam znaci i da su bili bili su neprimetni ja sam asentru prihvatila jako fino bez ikakih nuspojava znaci da je i to individualno ,ako tvoj muz ima i ako nema nus pojave i to i to je normalno ...pustite i sacekajte da asentra odradi svoje...bice mu puno bolje znam iz iskustva...ljubim bambi...user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 751
2.5.2010 20:18:01   
maj 67
user posted image Bambi to je bas lijepa vjest,a kad pocne raditi stvari koje prije nije i kad vidi da to moze dobice jos vise elana a i samopouzdanje raste.Tako je bar sa mnom,ja sam bas zivnula,po citav dan bih bila vani,sredjivala po dvoristu,nekidan sam provela dva dana na selu,sredjivali vocnjak,ja sam imala strah od otvorenog prostora a sad uzivam vani,u setnji,radeci nesto,ma po citav dan ne bih ulazila u kucu.A sto se tice apetita ja prvih nekoliko dana kad sam pocela piti asentru nisam uopste mogla jesti,jedva bih se natjerala da pojedem bilo sta zbog tablete,a sad kao ala,stalno nesto jedem,apetit se vratio a bogami i kilogrami.Pozzzzzzzzzzzz i da bude sto vise ovako lijepih novosti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 752
3.5.2010 21:23:33   
Anoniman
hej zenice samo da vas pitam, vi koje ste trosile ili trosite Asentru, da li je moguce da ga glava boli od Asentre??? zvala sam hitnu i pitala da li smije popiti nesto protiv glavobolje, rekli su da nema nikakvih problema, ali nas interesuje da li je ta glavobolja od cisto glavobolje ili od Asentre... ???

(odgovor članu maj 67)
  Neposredna veza do poruke: 753
3.5.2010 22:43:37   
jana mk
Pusa svimaaaaaaaaa ,BAMBI mila jest moguce da je od asentru ,imala i ja ponekad glavobolje od nju i nagon za povracanje .....ali nestaju s vremena ....a mene zanima jel se iko resio crne misliiiiiiiiiiiiiii hahahahahah, ja danas se borila jako s njim mislim da sam ih pobedila danas ali sutra neznam sta mi dan donosi zasad sam dosla do jedan zakljucak da moram naucit kako da ih blokiram kad naidu ja da usmerim misli ka nesto drugo............dajte bre savet kako da ih isteram kad mi naidu jako su nepodnosljiveee iscrpe me ...........znam da su prolazne ali dajte savet kad naidzu kako da ih se resimuser posted image user posted image pusaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 754
3.5.2010 22:55:19   
Anoniman
zvucace ti smijesno...probaj s krizaljkama...bitno je samo da ti se mozak skoncentrise na nesto drugo

imas li ti pn vani? mislim dok setas? mozes li sama setati

(odgovor članu jana mk)
  Neposredna veza do poruke: 755
3.5.2010 23:00:13   
dinaa
Jana places li ti kad naidje crnjak?Ja sam plakala i plakala ali poslije mi uvijek bude lakse,ili sam se prisiljavala da se igram s djetetom samo da odvratim misli.
Dadada ja nisam sama smjela vani,izadjem i odmaknem se dva metra od zgrade i odmah u rikverc kuci,strasno.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 756
3.5.2010 23:05:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dinaa

Jana places li ti kad naidje crnjak?Ja sam plakala i plakala ali poslije mi uvijek bude lakse,ili sam se prisiljavala da se igram s djetetom samo da odvratim misli.
Dadada ja nisam sama smjela vani,izadjem i odmaknem se dva metra od zgrade i odmah u rikverc kuci,strasno.
takva sam ti i ja bilauser posted image ...mene je moja leni prisiljavala da izlazim...hebiga...moras psa izvest...i jos uvijek sam ti ja tinuninu na neke stvari...nr. autobuse, tramvaje itd...bas su se neki dan ove moje mame 2009 nalazile na vilsu pa mi skorpija rece da sam mogla sjest na trolu a meni se odmah zeludac okrenuo ...ma samo na pomisao...nisam ja jos ustanju da idem sama u graduser posted image

(odgovor članu dinaa)
  Neposredna veza do poruke: 757
3.5.2010 23:12:06   
dinaa
Uh razumijem te i mene je jos uvijek "prpa"od guzve i tijesnog prostora tipa autobus mah... ko to nije dozivio nemoze ni razumjeti.Ja kad cekam u redu da platim struju imam osjecaj da me guraju sa svih strana,a niko me i ne dotice,al dobro to je nista sta se sve prelomilo preko nas,s ovim se da i nekako boriti ali onaj strah od necega neznam ni ja od cega je stvarno uzas,ne ponovilo se nikad i nikome.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 758
3.5.2010 23:14:51   
Anoniman
ja tebi skidam kapu kako si ti to sve sama rjesilauser posted image user posted image user posted image ..ali fakat

(odgovor članu dinaa)
  Neposredna veza do poruke: 759
3.5.2010 23:30:27   
dinaa
Moja dadada...tesko je bilo uzasno tesko,u svoj toj muci i svom tom strahu ja sam imala i strah od bolnice(psihijatrije)malo-malo cujem neko zaglavio na psihijatriji,a ja zivim u malom gradu gdje svako svakog zna,i bila sam sigurna ako odem doktoru idem i ja tamouser posted image i tako dan za danom,pa mjeseci,pa godine i evo hvala Bogu sad sa velikim iskustvom mogu pricati o tome i davati podrsku ovim divnim zenicama sto prolaze kroz tezak period u zivotu i garantovat im da ce biti dobro,da ce to sve proci samo moraju vjerovati u sebe i izboriti se s tim.Nece sigurno poluditi,niti ikoga povrijediti niti ikome nauditi i nazao uciniti.Sve su to divne zene koje imaju problem koji se na srecu moze i hoce rijesiti.

p.s. Hvala tiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 760
4.5.2010 0:53:13   
sanchez
Pozdrav mojoj raji kako se kako prode 1.maj .Ja sam se super provela pojela sam pola janjeta jos me stomak boli .user posted image Bravo za mene ha ha ha
Salim se naravno .Nego kakva je situacija kako se osjecate vidim jana je u krizi ma jana ne se brigat prcice .A dok ne prode citaj nesto interesantno .Naprimjer ja volim ljepotu i zdravlje super novine pravo zenske .Radi nesto po kuci ili se jednostavno isplaci vjeruj bice lakse.Ali usustini se nemoj brinuti procice ab.Anza kako si ti kakva je situacija kod tebe jeli asentra pocela da djeluje .Ati dina molim te da mi kazes koliko je ovo konfuzno stanje trajalo kod tebe .JA znam da je to individualno od osobe do osobe ali cisto da te pitam koliko si lijeove pila ako si ih uopste pila .Ja sam u anek. vec 1.5-2 god i do sad mi je najlakse .Nekako imam snage ko lav sam.Ali ipak se bojem povratka crnih misli to mi je najteze .Proklete bile odkud da su tako crne .Ali procice ako bog da toliko od mene pozzzzzzz od srca i ljubim vas

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 761
4.5.2010 0:53:15   
taraG
Ooooo gdje ste zene, sta ima? Evo i mene malo da navratim! Ja i dalje onako, ali ajde hB bolje i to nego da je gore! Kako ne pijem rivotril, ima vec 10tak dana, malo mi se vratile crne misli i deral., ali na srecu nije kao prije! Draga Jana, mene te crne misli muce, ali ni sama ne znam kako se borim sa njima! Pokusavam ih ignorisati, blokirati, zaokupiti se necim i tako! Psih. kaze da ne moram da ih priglim, ako mogu da ih ignorisem isto super, procice s vremenom! Nadam se! Mene izludi deral. kako grozno! Sve super, vani, kafa, drustvo i najednom me pukne kao da sve sanjam! Ali ja se umirim i prilagodim joj i prodje! Ima li ko kakav savjet da umanjim tu deralizaciju? Inace od rivotrila su mi se crne misli puno smanjile, skoro nestale! Ali evo pokusavam prevazici bez tableta, kada mi je vec on rekao da mi i nisu potrebne! Vec mjesec nisam bila kod psih., nisam stigla nesto, a i nije mi bilo tako lose, pa cu aBd ovih dana da vidim kakvo mi je stanje sada! Cudna je ova anks. nije ti nista, a sve ti je! Ljubimmm vas cure!

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 762
4.5.2010 1:26:20   
AnzA
....eh na osnovu svega sto ste napisale ,na ovoj 31 stranici,...ja cu vam rec,da su svi moji problemi poceli crnim mislima,odjednom se pojavile,i tako me pocele slamat ,sve vise,dok su me dovele to toga da me strah svega,i na kraju izac sama iz kuce,sto je najgore bilo. osjecla sam se kuci najsigurnije sa roditeljima,a ostali su me svi nerviralii nemogu da vjerujem kako sam se mucila 2 god postepeno lagano sa tim,dok nije prerasko u t da nemogu van. odlucim otic kod psihijatra,odma mi da dijagnozu anksioznost i AD seroxat,osjetim poboljsanje nakon 10dana mmmmm ljepote kad te to malo popusta vise ne povracas vrati se apetit mozes jest,lagano razmislaj o izlscima,jako me poceo seroxat opustat,medjutim sa momkom kad sam nemogu i nemam osjecaja,to me onako slomilo mjesec.odlucim promjenit AD.

Pocnem pit asentru 25 dana,nisam osjecla neko poboljsanje,odem prije neki dna doktorici kazem molim te promjeni mi ad il mi vrati seroxat bas me brigha za sex samo da mi se nevracaju cnre misli,nemogu zivjet normalno,ona mi da orginal lijek americki zoloft,i dans je 3 dan kako ga pijem,a asentra je zamjena zolofta...

juce i dans se osjecam bolje hvala Bogu .....drzite se cure bice bolje ,kad zaista shavtimo da je ovo sve jedna velika iluzija,koja moze svakoga pogodit,srecom nismo jedine,i izljecivo je ovo,zato se drzitei citajte kad vam je tesko www.anksioznost.com.....jubim vas sve

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 763
4.5.2010 11:49:33   
jana mk
Pusa cureeeeeee, kako ste mi ....ja ignorisem ignorisem i tako citav dan, ja pocnem mislit sta ako opet nadodzu te misli i tako izazvam napad ehheeheh jao cure moje mismo stvarno jake osobe pa nije uopste lako boriti i nositi s s ovkvim stanjem a mi i pored svega pravimo poneku salu na nas racun,ja se nekad kad mi bolje sama sebi smijem, sta me spopade ,ali najvecu snagu mi daje verba u to da su puno izasli iz ovog kruga, pa se iskreno nadam da cu jednog dana biti i ja u tim redovima zajedno sa vama .....ja izlazim sama vani i kad sam sama bolje mi onako kad sam anksiozna malo vise nemogu da podnosim da me iko umara pa izadzem vani sama i setam,neki dan sam probala meditaciju znate li da pomaze planiram da nastavim kad se malo saberem hocu da pocnem svakodnevno da meditiram jer sam probala i tih 10 minuta mi bilo odlicno i nakon tog mi je bilo bolje.......pusa cure ljubim sve vas ,hvala na savetima ......uspela sam ja da se s puno strahova izborim ali ove crne misli su mi bili nepoznati jer ih nisam nikad ranije imala pa me malo izvadili iz koloseka .....ali nacicu ja njima taktiku samo mi treba vreme .....hvala na utesnim recima ...kako bi voljela da sam blizu vama pa da se svi nadzemo na kafu i smijemo se .....onako svemu pa i ovome hehehehehehe

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 764
4.5.2010 14:08:44   
Zabica27
Juhuuuuuuuu, curke moje, evo i mene malo da vas ljubnem sve od reda...Veliki pozdrav novim clanicama,a naravno i starimuser posted image ...Ja sam hvala Bogu dobro,nekad imam manje krizice ,al u sustini sam ok, ne pijem nista,mislim na ad, a dr mi je rekao kad imam neke stresne(stresne za mene,mozda za druge ne) situacije da mogu popiti lexilium,a da mi ad ne trebaju...Eto za 1 maj bila sa drustvom bilo mi lijepo,do duse isla sam dalje od kuce pa sam popila 1 lex od 3 mg, malo mi krivo jer sam mogla i bez njega,al eto reko da se bas opustim i da nikako ne mislim na anks popijem ga...Onda fino zapucam kod svog dragog sama putovala,kod njega i nazad,al opet uz lex, ne pijem ga cesto,eto kupila sam ga nekada u januaru i jos imam cijelu tablu.Nekako ga vise unaprijed popijem da se ne bi uznemirila,mada u sustini mi i ne treba.Rekla sam dr da se ne navucem ja na to,kaze on ma jok neces,samo nemoj sad uvijek da ga pijes,i nisam eto nekad ga drmnemuser posted image ...Pn hvala Bogu nemam, a ni anks nisam ,mozda ponekad kad sam u pms-u...Vidim da ste mi u sustini i vi ok,a nadam se da ce biti jos bolje i da ce ovo skroz da nestane i jednog dana da bude samo ruzan san...
A ta kafica sto pricate o njoj, ja sam za samo javite unaprijed gdje i kada ja bih mogla doci u Sa...Ljubim vas puno svee 

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 765
4.5.2010 23:25:25   
dinaa
IZVORNA PORUKA: sanchez

Pozdrav mojoj raji kako se kako prode 1.maj .Ja sam se super provela pojela sam pola janjeta jos me stomak boli .user posted image Bravo za mene ha ha ha
Salim se naravno .Nego kakva je situacija kako se osjecate vidim jana je u krizi ma jana ne se brigat prcice .A dok ne prode citaj nesto interesantno .Naprimjer ja volim ljepotu i zdravlje super novine pravo zenske .Radi nesto po kuci ili se jednostavno isplaci vjeruj bice lakse.Ali usustini se nemoj brinuti procice ab.Anza kako si ti kakva je situacija kod tebe jeli asentra pocela da djeluje .Ati dina molim te da mi kazes koliko je ovo konfuzno stanje trajalo kod tebe .JA znam da je to individualno od osobe do osobe ali cisto da te pitam koliko si lijeove pila ako si ih uopste pila .Ja sam u anek. vec 1.5-2 god i do sad mi je najlakse .Nekako imam snage ko lav sam.Ali ipak se bojem povratka crnih misli to mi je najteze .Proklete bile odkud da su tako crne .Ali procice ako bog da toliko od mene pozzzzzzz od srca i ljubim vas

Kod mene je trajalo dvije godine,a nisam pila nikakve tablete,samo sam apaurin imala uvijek u dzepu,to mi je bio najbolji drug i vjerni pratilac,Osjecala sam se nekako sigurno jer znam da imam tabletu kod sebe ako me nesto spopadne,a stvarno je ne bih popila nekako sam se borila s tim ne znam ni ja kako.Ja sam bila sigurna samo u kuci sa MM i djetetom,ako se neko najavi da ce doci e tad nastupa panika,ja samo gledam u sat i kontam kad ce ici user posted image Ma svasta je bilo vjeruj mi ali eto vec ranije sam pisala sto nisam isla doktoru pa zbog toga i nisam imala nikakvu terapiju.

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 766
5.5.2010 13:50:06   
Zabica27
Dinaa, i meni je slicno kao i tebi bilo i ja sam se osjecala sigurno samo u kuci sa svojima, i teko kad bi neko htio doci u goste sto ti kazes jedva cekam kad ce otici, moja dijagnoza je anks.depres.poremecaj kako dr kazu F41,mada je kod mene u principu najizrazenija bila agorafibija jer ja pn nikada nisam imala kod svoje kuce,imala sam izrazenu anks to kad bi neko nepoznat htio doci,al vecinom su me pn hvatali u busi i van kuce kod kuce sam uvijek bila "sigurna",od terapije sam koristila oko mozda 6 mj,kad sam krenula na putovanja sa faxom pa sam jednostavno "morala" jer me bilo strah voznje busem sa svom tom rajom i tih odlazaka daleko od kuce, AD-oxetin poznat u svijetu kao prozac,i dobro sam ga podnosila,na svoju ruku sam ga prekinula i to sam rekla dr on je rekao ako mozes bez lijekova ok, poslije kada sam isla kod njega nakon duze vremena rekao mi je da mi ad ne trebaju vec samo taj lex ako se uznemirim,ali nastojim da ga ne pijem cesto.Eh sad nesto da vam kazem kod mene u komsiluku stanuje jedna zena mozda 50-tih godina i jednom kaze ona u prici ta je imala te strahove i tu anks,kad je rodila 2 dijete to je pocelo,inace to njeno 2 dijete je moja prijateljica koja sada ima 25 god,i ja nju pitam sta si radila s tim jesil isla kod dr kaze jesam obisla sam sve moguce dr,hodze i popove reko iiiii????Kze ona,ma najbolje sam sama sebi pomogla,jer sam uvjerila samu sebe da mi nece biti nista...Eto to mi rece,pa reko da podjelim sa vama,ona je sada ok zivi radi hoda i sto je najvaznije NIKAD NISTA JOJ SE OD TIH STRAHOVA NIJE DESILO...Tako da cure moje i zene glavu gore i samo naprijed,jer koliko god da nas je bilo ili je jos uvijek strah,MI mozemo to prevazici...Ljubim vas punooooo sve

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 767
5.5.2010 20:15:48   
taraG
Ja rijedje dodjem i odmah me zaboravite cccccc! Heheh salim se! Ajde mi odg. da li koja ima ovu derealizaciju, kako se bori? Neko mi je ovdje rekao da je imao, ali sam zaboravila ko! A tamo na onome strasnom forumu su imali ljudi, i citala sam o tome, ali ne zelim vise da idem tamo! Pusaaaaaaa!

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 768
5.5.2010 20:39:17   
nova_
Zdravo moje curice! Evo i ja se vratila sa mini odmora. Bilo mi je super i nisam nimalo bila anksiozna. Koliku sam tremu imala od tog putovanja da sam se dva dana pred put grozno osjecala. Malo mi je trebalo da odustanem od puta, ali hvala Bogu sve je proteklo odlicno. Osjecala sam se kao da nikad nisam bila anksiozna. Ali cim sam se priblizila Sarajevu opet me uhvatila trema, ali evo zasad se drzim. Vidim da ste mi i vi relativno dobro. Puno vas ljubim i cujemo se opet. Umorna sam i samo sam navratila da vidim kako ste mi!
Pusaaaaaaaa

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 769
6.5.2010 8:54:38   
Anoniman
Zabice user posted image user posted image user posted image user posted image  bas mi je drago zbog tebe jer si bolje i svasta nesta si uradila u proteklom periodu sto je vrlo pozitivno za tebe... samo tako nastavi i dobro ti je rekla ta teta, nikakvi doktori i nikakvi lijekovi vam ne mogu pomoci kao sto mozete same sebi... samo treba da shvatite da ste jake, hrabre zenice, koje imaju neke strahove kao svi ljudi, jer ne postoji niti jedan covjek koji se ne boji nicega... znaci svak ima neki strah... eh jos da shvatite da od tog straha NE MOZE vam biti nista i superiskaaaaaa....

nova... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma bravisimo za tebe... vidis kako se sve moze... kako strahovi budu neosnovani... drago mi je da si se ti lijepo provela i da si iskoristila na pravi nacin taj odmor.... bravisimoooooo....

tara, ma niko ne zaboravlja nikoga, nego samo tako se cesljamo... user posted image user posted image user posted image user posted image  salim se malo... ne znam ti odgovoriti na tvoje pitanje, valjda ce neko ko bolje razumije taj osjecaj znati da ti kaze par stvari... ja ti samo mogu reci sto i ostalima VJERUJ U SEBE I BICE SVE OK...

a sad da vam se malo pohvalim... ne znam da li je to Asentra pocela djelovati ili sta je vec, ali mm je puuuuuuno bolje... barem meni tako izgleda... oci su mu puno sjajnije i puno veselije... a jucer smo osunetili sina, i vjerovali ili ne, on ga je drzao... iskreno, malo sam u sebi sumnjala da ce izdrzati, ali izdrzao je... jes bio blijed i malo drhtao, ali opstao je... ne mogu vam opisati svoju srecu... to je jos jedan dokaz da se sve moze, da ce biti bolje i da ima lijeka... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova_)
  Neposredna veza do poruke: 770
6.5.2010 11:53:39   
Zabica27
Bambi moja hvaaaaaaaala na tim divnim rijecima,nekako mi "dizu" samopouzdanje...Ma ti si nas psihic,ne treba nam bolji,mogla bi ti poceti i naplacivati svoje usluge...user posted image Cestitam od srca na sunetu sincica,neka bude hairli sve i neka ti je ziv i zdrav 100 godina,drago mi je da ti je muzu bolje,superiska...user posted image
Nova,svaka cast pa nisi odustala,odlicno znam o cemu pricas,i meni je tako bilo,kad hocu na put deset dana prije brinem kako cu,sta cu,a kad odem bude mi super,i sama sebi poslije kazem-budalo oko cega si se brinula i strahovala,kad je proslo sve ok...
Tara,ma niko te nije zaboravio,svi smo mi tu jedni za druge..Sto se dice te derel.ja sam je imala onako malo,kad sam ono negdje kao da sanjam,kao da nisam stvarno tu,ali ne znam jednostavno ne pridajes znacaja tome i prodje,jer sto se vise baziras na te sipmptome anks.poput deral. i sl. oni postaju sve izrazeniji,pokusaj ne misliti na to,jer ako ih ignorises vremenom zaboravis na njih sve ti rjedje padaju na pamet i jednostavno prodju.Tako je i sa dereal, vjerovatno kad si negdje mislis o tome ,kao da sanjas i sl,sve ti nekako nestvarno,ma opusti se samo "vjezbaj" da skreces misli i vremenom ces nauciti to,i bit ce sve ok, no sikiriki...
Ljubim vas punooo sve od reda i glavu gore,zivot je lijep i ne dajmo anks i strahovima da nam uzme najbolje godine zivota kako neko rece,opustimo se i uzivajmo u zovotu...user posted image Sve vas punoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 771
7.5.2010 0:40:45   
sanchez
Haj haj haj pa kak ste mi djevojke hb vidim u sustini smo sve manje vise ok sto je super.user posted image user posted image user posted image Bravo za nas.J sam malo danas nervozna ali nista alarmantno nego desava li se vama da ste uzasno nervozne .Ja osjecam toliku ljutnju da bih sebe izgrizla uh kako me to zivcira ali i ljutnja je osobina jednog covjeka .
Nego razmisljam kako je ovaj forum ok ma sta ok kako je super.
Mozemo reci jedna drugoj sve ono sto nas muci a  a nijedna ne misli da smo lude.HA HA HA .Naprimjer kad bih ja u svojoj okolini sto daljoj sto blizoj rekla da razmisljam onako crno [gluho bilo] svi bi rekli da sam luda sto posto.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 772
7.5.2010 0:45:12   
sanchez
Joj umalo da zaboravim Bambi nek je mubarek i sretno sunetluk sto bi mi rekli hairli sunet olusun .Cuvaj momka koi dan i bice sve ok .Ja  kad sam svog sincinu sunetila mislila sam da cu umrijeti od tuge ali uz boziju pomoc sve se izdrzi .
Nego kakvi su kolaci da navratim malo .toliko pozzzzzzzzzzdddddddddddrrrrrrrraaaaaaaavvvvvvvv
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i velika pusa svima i nedaj te se

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 773
8.5.2010 18:50:31   
Anoniman
ej drage moje...
user posted image user posted image user posted image

kako ste mi danas??? molim jedna po jedna na kontrolu... user posted image user posted image  da vidimo... ko je pio pivo???

malo sale nije na odmet...
hvala vam na cestitkama... hvala Bogu sve je proslo s hajrom i hairli, sve je odlicno... sancez pa kolaci su ne mogu biti bolji, bujrum svima na kolace... ako treba pravim i ponovo samo za vas...

mi smo svakim danom u svakom pogledu sve bolje i bolje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sto od srca zelim i vama svima

(odgovor članu sanchez)
  Neposredna veza do poruke: 774
8.5.2010 19:55:26   
Zabica27
Ja prva, ja prva pik Tito-zlato ,hehehe,ma kao sto vidis Bambi ja sam se ocito prepila piva...user posted image
Samo da kezem, dobro je, masalah, a drago mi je da cujem da i kod tebe vlada takvo stanje...user posted image
Nadam se da su nam i drugarice ok, nesto su se usutile???PS.Daj tih kolacaaaa...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *