Zabica27
|
Bambi moja hvaaaaaaaala na tim divnim rijecima,nekako mi "dizu" samopouzdanje...Ma ti si nas psihic,ne treba nam bolji,mogla bi ti poceti i naplacivati svoje usluge... Cestitam od srca na sunetu sincica,neka bude hairli sve i neka ti je ziv i zdrav 100 godina,drago mi je da ti je muzu bolje,superiska... Nova,svaka cast pa nisi odustala,odlicno znam o cemu pricas,i meni je tako bilo,kad hocu na put deset dana prije brinem kako cu,sta cu,a kad odem bude mi super,i sama sebi poslije kazem-budalo oko cega si se brinula i strahovala,kad je proslo sve ok... Tara,ma niko te nije zaboravio,svi smo mi tu jedni za druge..Sto se dice te derel.ja sam je imala onako malo,kad sam ono negdje kao da sanjam,kao da nisam stvarno tu,ali ne znam jednostavno ne pridajes znacaja tome i prodje,jer sto se vise baziras na te sipmptome anks.poput deral. i sl. oni postaju sve izrazeniji,pokusaj ne misliti na to,jer ako ih ignorises vremenom zaboravis na njih sve ti rjedje padaju na pamet i jednostavno prodju.Tako je i sa dereal, vjerovatno kad si negdje mislis o tome ,kao da sanjas i sl,sve ti nekako nestvarno,ma opusti se samo "vjezbaj" da skreces misli i vremenom ces nauciti to,i bit ce sve ok, no sikiriki... Ljubim vas punooo sve od reda i glavu gore,zivot je lijep i ne dajmo anks i strahovima da nam uzme najbolje godine zivota kako neko rece,opustimo se i uzivajmo u zovotu... Sve vas punoo
|