Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Gracanka Nakon 10 dana, mene je moja g-đa teta nazvala da pita da li ona jos uvijek radi user posted image user posted image Eh sad, buduci da ona mog B stvarno fino cuva (hrani ga iskljucivo onim sta mu ja pripremim, za sve mimo toga me nazove user posted image , igra se sa njim, izvodi ga vani, nije joj mrsko cak ni da ga nosi, pazi kad ce ga uspavati, nastima da bude pospan 1h iza mog dolaska kuci da mozemo oboje malo odspavati user posted image ) i nakon onog snimka kako se dadilja izivljava nad user posted image ja svojoj JOS JEDNOM iscitam (Jovo nanovo) pravila, pređem OPET preko svega..... Sada imamo IZVORNA PORUKA: enisa_sara Nakon 10 dana, mene je moja g-đa teta nazvala da pita da li ona jos uvijek radi Eh sad, buduci da ona mog B stvarno fino cuva (hrani ga iskljucivo onim sta mu ja pripremim, za sve mimo toga me nazove , igra se sa njim, izvodi ga vani, nije joj mrsko cak ni da ga nosi, pazi kad ce ga uspavati, nastima da bude pospan 1h iza mog dolaska kuci da mozemo oboje malo odspavati ) i nakon onog snimka kako se dadilja izivljava nad ja svojoj JOS JEDNOM iscitam (Jovo nanovo) pravila, pređem OPET preko svega..... Sada imamo iskljucivo poslovan odnos: izvjestaj sta su radili, koliko je pojeo, koliko je spavao i hvala lijepo, prijatno i doviđenja! Mislim da se teta fino brine o malom i to je najbitnije!Ne znam šta bi još trebala raditi,to je teta čuvalica a ne kućna pomoćnica. A za spavanje reci joj da ti to smeta,ili već ako ti ne smeta naglasi ako je umorna neka legne u istoj sobi. Tačno tako, dobro ona njega pazi i tačno tako - nije pomoćnica, to je napisano iz razloga da nema apsolutno nikakvih obaveza pa čak niti da mu kuha ili pegla i zato očekujem da bude 100% posvečena njemu i samo njemu, a spavajući to ne može, zar ne? Uopšte ne želim da razmišljam da li ona spava dok se moje dijete budi, da li ga čuje ili ne. Ja je plaćam za to!
|