|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  851 852 [853] 854 855   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
2.5.2010 19:45:09   
Anoniman
amelaaaaaa... user posted image user posted image user posted image  ljubi nam garavusu... kako su tvoji jesu se obradovali princezi??? mogu misliti... uzivajte sto vise mozete... iskoristite maksimalno boravak...

Lady... user posted image user posted image  bas mi je drago da je curica pocela fino ruckiti... ma kazem ja, dobrica je ona mala, samo se mama sikira i hoce da joj dijete ruca svakih 15 minuta, a ne vidi kako curica raste i mijenja... cmokni ti njene bebele obrascice od nas...

mi malo bili kod jedne tete, pa nam se Nane unervozio jer je ovo vrijeme njegovog spavanja... i evo cim smo dosli kuci on zaspao dok rece sta bi... taman da mm i ja popijemo kaficu na miru, pa poslije kad se probudi kupanjac i spavanjac...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21301
2.5.2010 19:58:45   
anidla
ooo gospodjo Lady, vi se vratili? user posted image jel nam Lanica dobro podnijela put user posted image mogli sste vala za sutra odgoditi Mostar, bila bi nam djeca onda skupa u Hercegovini user posted image ljubi mi je 1000 puta!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21302
2.5.2010 20:10:30   
Lady26
Bambi ne zezaj me user posted image
Pa svi govore treba toliko i toliko mlijeka u toku dana...a ona ni blizu toliko ne popije, doduse sada malo bolje rucka ali nije ni to sjajno, mozda 400-500max ml dnevno....
Ali hB samo neka jede pa koliko god....
Kako mi je Nane, slusate li ga?

Anidla ljubi Nou, jel to vi idete negdje sutra? E hebi ga... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21303
2.5.2010 20:11:31   
mnn
sonja sretan rodjendan malenom!ja se pitala tko to ima rodjendan.puse mu šaljemo!user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21304
2.5.2010 20:14:30   
Lady26
P.S. masallah ima nje, ruke su nam otpale preko mosta, morali je nositi hehehehe i kroz stari grad, a kolica brat i mm nosili naizmjenicno hahahahaha....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21305
2.5.2010 20:19:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

evo nas...danas alex ima 1godinu.kako vrijeme leti.bože moj sječam sekao jučer kad samišla oko 'h ujutro radjati...jojjjj..a sad je več pravi dečko.sretan rodjendan miš maleni, voli te tvoja mama jako puno.
vec jao sto vrijeme ide mila moja.Aleks dragi sretan ti prvi rodjendan sve najolje ti zelimo Anel i mama njegova ljubimo gauser posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 21306
2.5.2010 20:24:37   
Anoniman
i evo cim smo dosli kuci on zaspao dok rece sta bi... taman da mm i ja popijemo kaficu na miru, pa poslije kad se probudi kupanjac i spavanjac...
basd vam zavidimuser posted image ,,moj A.nije slusao ni kada je bio kao nane a sad pogotovo kako raste sve goriuser posted image user posted image user posted image
Ljubim ja pametnog momka

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21307
2.5.2010 20:48:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady2'

Bambi ne zezaj me user posted image
Pa svi govore treba toliko i toliko mlijeka u toku dana...a ona ni blizu toliko ne popije, doduse sada malo bolje rucka ali nije ni to sjajno, mozda 400-500max ml dnevno....
Ali hB samo neka jede pa koliko god....
Kako mi je Nane, slusate li ga?

Anidla ljubi Nou, jel to vi idete negdje sutra? E hebi ga... user posted image

mila moja, moram te malo zezati... user posted image user posted image user posted image  ali salu na stranu, pa toliko haman i Nane popije... doduse ne mogu tacno znati koliko ml popije iz sikane, ali po gutljajima i po vremenu koliko mu treba da se nadoji, ne bih rekla da popije vise od 100 - 120 ml po obroku... a navecer flasicu kad popije pred spavanje, popije 100 ml... rijetke su noci kada popije vise... a evo uveli smo jedan obavezan obrok u toku dana, neke kasice... jedan dan banana, drugi mrkva, treci riza, danas je bio krompir, sutra cemo supicu, pa cemo opet tako u krug... lagano cemo jedan dan ubaciti i nesto od zelenisa, npr. spinat ili tako nesto... ma vidis na njoj da li je sita ili nije... ako ti place znaci da je gladna, ako ne place i ako je vesela, pusti dijete sito je... ljubi nam je 1000 puta...
a Nane ko Nane, slusamo ga po vas dan... jao postao je sega... sjedimo danas na balkonu i pijemo kafu i ja ga drzim u krilu... pruza mm ruku prema njemu i vice "kako jee" a Nane ko veliki pruza ruku prema njemu i smije se hakatom... eh bas je sega...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21308
2.5.2010 21:23:49   
Mya_81 RR
                                  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našem dragom drugaru Aleksandru želimo sretan 1. rođendan !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21309
2.5.2010 23:09:15   
megi
Alexu i Adinu sretan 1. rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi nismo nigdje posebno bili, malo setali, malo se druzili sa mojom prijateljicom
a sreca i da nismo jer je Adna prenervozna,
vesela bude i odjednom je spuca neko kenjkanje, ustajla bi i hodala ali naravno ne zna sama pa mami otpadaju ledja
jos uz to nece nikome osim meni tako da i kad smo medju rajom opet ja nastradam
ali nekako joj sve oprastam jer smo jutros vidjeli da nam stidljivo izviruje i drugi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image
naravno i po noci je o hiljadu budjenja
a sto je najgore pocela je da se izvija kad joj nesto nije po volji, uh kako to ne volim a ne znam kako da to sprijecim ima li lijekauser posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21310
2.5.2010 23:28:04   
salmy
Vece od nas dvojeuser posted image user posted image mi se nahodali dva danauser posted image user posted image user posted image ,super nam je bilo(idemo i sutra)user posted image user posted image ,ali moj bebi i dalje place ko mu se javi! joj tako me nervira sto place bez razloga! previse je razmazen.Treba njega puc-pucuser posted image user posted image user posted image [sm=jezicek.gifCestitamo rodjendancice koje smo propustili!
Drugovim i drugaricama saljemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21311
2.5.2010 23:36:53   
iv@ncica
Sretan rođendan Adinu i Alexu sve vam se zelje ostvarile i narasli veliki..i slusali svoje mame
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noa- tako je kava za na klupu hehheeuser posted image

mi smo vam cijeli dan u hodanciji...mama crkla od hjodanja....a sinu finu u kolicima...bas se odmorio hahhaha..pa spreman za skaku uvijek hehhehe

evo jedna prvomajska tkaca slikica moga decka ...cijeli je dan trcao po livadi...fino mu ograđeno...nema kud past ili skociti...i opet mu nije bilo dosta hahahha

user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 21312
2.5.2010 23:39:05   
milenium

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

Sretan rođendan Adinu i Alexu sve vam se zelje ostvarile i narasli veliki..i slusali svoje mame
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noa- tako je kava za na klupu hehheeuser posted image

mi smo vam cijeli dan u hodanciji...mama crkla od hjodanja....a sinu finu u kolicima...bas se odmorio hahhaha..pa spreman za skaku uvijek hehhehe

evo jedna prvomajska tkaca slikica moga decka ...cijeli je dan trcao po livadi...fino mu ograđeno...nema kud past ili skociti...i opet mu nije bilo dosta hahahha

user posted image

vidoi se da uživa ,baš mu je fino user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 21313
3.5.2010 8:22:32   
Anoniman
jutro
Mi smo dobro spavali prilicno nasprem prekosinoc
Megi cestitamo zubicuser posted image user posted image
Ivancice,maleni je presladak bas uzivauser posted image
Nama je danas 10 mjeseci.kako vrijeme ide jos dva mjeseca i eto nam godinice.
A kao da sam ga juce rodila....Volite puno mama iako si se prolopoviouser posted image da mi budes ziv i zdrav puno godina....

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 21314
3.5.2010 12:30:11   
R&T@
Pozdrav, zenice!
Mi uzivamo u suncu i praznicima, pa zaobilazimo racunar!
Da nadoknadimo propusteno:
Dvojici divnih momaka Adinu i Alexu cestitamo veeeeeliki rođendan i zelimo im puno zdravlja i igre
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......
Nasem sve vecem misu, Anelu, sretna desetomjesecnica i da bude veliki lopov koji slusa svoju mamu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moja bebara je napokon prvi put bila u frizerskom salonu. Osisana je skroz kratko jer mi stvarno vise nismo imali snage da stavljamo snalice koje bi u sekundi zavrsavale u ustima, a i rijesili smo se problema sa mokrom kosicom zbog znoja.
Jos nam je i malo pocrvenio-pocrnio nosic od prvomajskog sunca, tako da  sada imamo potpuno novi look.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21315
3.5.2010 15:26:45   
Anoniman
hvala tajra milauser posted image
Joj,mogu mislit novog friza kako je dobar.I ja jedva cekam godinicu da se sisamo bas smo zarasliuser posted image kosica mu na sve strane strsi cak na usi pala,,heheh smjesan je samo se ovako znoji.A zao mi oni njegovi uvojaka ko u curice al morat cemo se sisati
Dotad ce bas jos porasti..
Kod nas sad,oblacno sad sunce ...Malo smo bili vani i zaspo je....

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21316
3.5.2010 16:59:31   
Anoniman
Dobar dancic...
evo mi opet u setnju se zadali... suncano nam pa smo opet malo bili u prirodi, ovaj put pored same Drine... bilo nam je predivno... masallah moga Naneta, ne urekao mi se... stvarno sa njim bih mogla i na Mars otici... kako me slusa... dusa moja...
malo da predahnemo, neka se malo sunce smiri, pa cemo opet u hodanjciju...

felix... cestitamo 10 mjesecova... masallah ko da si jucer otisla da se porodis... sjecam se kako smo se svi sikirali kako ces proci i kako ce se sve zavrsiti... ali hvala Bogu eto momcina i po... nek bude zdrav i ziv jos puno puno puno zajedno sa svojim roditeljima... ljubi ga za nas puno puta...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21317
3.5.2010 19:38:58   
anidla
felix, sretna desetomjesecnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne dam te nikom user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21318
3.5.2010 19:44:49   
škorpija
anidla jesi živa ti, zovem, šaljem sms, ništauser posted image

Feliks sretna 10-mjesečnica anelkuuser posted image user posted image user posted image

Sretan prvi rođendan drugu aleksandru -acikiuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21319
3.5.2010 20:03:41   
mnn
hvala cureuser posted image user posted image .lijepo smo proslavili alex je bio jako sretan i zadovoljan poklonima.Sonja sječam se ko danaskas si išla radjati prvoga a ja drugog...ko da smo se dogovorile...user posted image puse svim bebama.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21320
3.5.2010 20:03:42   
Anoniman
Sretan mali rodjendan Aneluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 21321
3.5.2010 20:44:21   
Visnja RR
dadada kako nosic kod bebca ?

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21322
3.5.2010 20:49:57   
Meri29
Da se i mi malo javimo user posted image

Sretan veliki rodendan nasem drugu Aleksu i malo manji nasem Anelu user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam skoro izludila, Majda nece da spava od dva sata danas, a bas nam se potrefilo ljudi kroz kucu kao kroz stanicu. Sada i ona nervozna, a i ja za njom sto je njoj ruzno, a ne moze da zaspi. Pojma nemam vise sta da radim i kako da je prevarimuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 21323
3.5.2010 20:52:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Sretan mali rodjendan Aneluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridružujemo se čestitkama za našem malog slatkog Anelka user posted image user posted image

Ja sam vam totalno lijena ovih dana da se javljam...nešto me ulovilo...

Večeras smo primili zadnju bocu i nadam se da sutra posliej nalaza urina neće biti potrebe da ih primamo još...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21324
3.5.2010 20:57:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

dadada kako nosic kod bebca ?

Meni se cini da je bolje...puno manje sekreta nego jucer...zakazala sam mu sutra kod dr.ademovic pa cu vidjeti je li ima potrebe za antibiotikom ili ne...cak mi se cini da mu ni sline nisu vise zuteuser posted image ...HVALA TI STO PITASuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 21325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  851 852 [853] 854 855   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  851 852 [853] 854 855   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *