|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  852 853 [854] 855 856   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
3.5.2010 21:03:41   
marinčii
Sretan prvi rođendan Aleksu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i 10 mjeseci Aneluuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21326
3.5.2010 21:13:42   
Anoniman
Meri draga, pokusaj prvo da je smiris, malo je pronosaj, pa onda lagano sjedi i pricaj joj blago pa joj pjevusi, a onda je malo ljuljaj i to bi trebalo biti to... bitno je prvo da je umiris i da joj pridobijes paznju sa blagom pricom i pjesmom... da te pocne pratiti sta to ti pricas... nadam se da ce brzo zaspati...

ja evo okupala oboje, pa malo da predahnem i idem i ja pod tus... Nane zaspao a nije flasicu popio... mozda je nece veceras ni popiti, ako se ne probudi oko 23 h, necu mu je ni dati, nego samo kad se probudi neka doji... dusa moja medena, danas smo opet bili vani pa se umorio... sunce ga osamutilo...

Mya nadam se da ce sve biti ok s Minjicom i da je baja vise nestalo...

dadada, cmokni malenog i ako Bog da bice i on dobro ...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21327
3.5.2010 21:15:41   
anidla
IZVORNA PORUKA: škorpija

anidla jesi živa ti, zovem, šaljem sms, ništauser posted image

Feliks sretna 10-mjesečnica anelkuuser posted image user posted image user posted image

Sretan prvi rođendan drugu aleksandru -acikiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja imala goste, u tome mi se mobitel iskljucio, evo tek sad hocu da ga stavim da se puni...mogla si na kucni nazvat user posted image garant si htjela da idemo vanka user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21328
3.5.2010 21:19:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: dadada

Sretan mali rodjendan Aneluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridružujemo se čestitkama za našem malog slatkog Anelka user posted image user posted image

Ja sam vam totalno lijena ovih dana da se javljam...nešto me ulovilo...

Večeras smo primili zadnju bocu i nadam se da sutra posliej nalaza urina neće biti potrebe da ih primamo još...

user posted image user posted image user posted image user posted image za Minju...nasu hrabricuuser posted image

Bambi..hvalauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 21329
3.5.2010 21:35:51   
škorpija

ja imala goste, u tome mi se mobitel iskljucio, evo tek sad hocu da ga stavim da se puni...mogla si na kucni nazvat garant si htjela da idemo vanka

Baš tako, zbrisala sma danas s posla u 4 pa mislila da malo šetamo, al hajde biće još prilikeuser posted image

Mia držim vam fige da nalazi budu dobriuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21330
3.5.2010 22:22:44   
Schecherlemica
Pozdravcic od mene i mog djecaka!
Nismo se javljali bas dugo,ali evo nas opet user posted image user posted image user posted image
Cestitamo sve sto smo propustili da cestitamo i pozdravljamo sve male drugove i drugarice i njihove mame...
Mi rastemo i napredujemo,imamo cetiri mjeseca i 12 dana i svakim danom smo sve zanimljiviji i sladjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadamo se da cemo sve upratiti i uklopiti se fino user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubac!!!

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 21331
3.5.2010 22:30:38   
Lady26
Evo i nas, tj mene - Lana spava user posted image ...
Bolje ruckimo, stalno smo u setnji, promijenili mlijeko... mama sretna user posted image user posted image
Sutra nam je aBd punih 5mjeseci....kako vrijeme letiiiiiiii

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 21332
3.5.2010 22:36:37   
Meri29
Dajdza je moj spas, nije upalilo nista sto sam probala, jednostavno dijete nocas nece mamu i gotovo, a kod dajdze se smiri za 2-3 minutice... Ccc ... koja je to mustrauser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21333
3.5.2010 22:37:05   
Schecherlemica
Bravo mama,bravo Lanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aaaaa mali rodjendanko,cestitamo,saljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Stvarno,kako vrijeme leti,k'o da smo se jucer gegale sa velikim stomacicima...user posted image
Ljubimo curicu a cmoka i mami!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21334
3.5.2010 22:39:14   
Schecherlemica
Meri29 je li to Majdica daidzina maza?user posted image
Nema nista ljepse...I moj Aman hoce svakom i svi su mu dragi,ali daidza je nesto posebno,ma preslatko,najsladja Ljubavuser posted image user posted image user posted image
Bravo za daidze!!!user posted image user posted image user posted image
Ljubimo vas puno user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21335
3.5.2010 22:41:04   
Honey3
evo i nes malo da vas pozdravimouser posted image bebi je zaspala ovih dana se izmorila pa sad treba nadoknaditi uglavnom nagodna je za hodanje na mamu miruje,slusa,uzivauser posted image Lady drago mi je da se Lanica projela i da vise mamicu ne sikira lubni je jednom u mekani obrascicuser posted image Seceru pa neka si i ti malo svratilauser posted image slusa li taj slatki momak?

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21336
3.5.2010 22:43:36   
Meri29
Jeste, da samo vidis kako se njih dvoje vole, kako je to lijepo za vidjeti...
Ljubimo i mi naseg secerka puno, punouser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 21337
3.5.2010 22:54:57   
Schecherlemica
Zaha poljubac za Esmicu i tebe... Evo i mene ponovo,dosta sam odmarala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amancic napreduje i raste,ovih dana nas zezaju desni,nadamo se da ce ti zubici uskoro,a i ovog mjeseca planiramo sunecenja pa je mama vec mnogo opterecena,samo da sve dobro prodje..
A inace,setamo,setamo i setamo...
Radujemo se nekoj kafici uskoro user posted image
Meri29 to je divno,samo nek je daidza mazi,a ti mama uzivaj user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21338
3.5.2010 23:06:51   
Nejrica
Dobro vece drage moje!
Moj momak zaspao...umorio se i od danasnje setnje koja je bila sa dajdzom...i meni se cini da je to jedna posebna ljubav!user posted image Neka dajdzi,tako mame malo odmore.
Anelu cestitiamo mali rodjendan,eto jos samo malo,pa ce i on u velike momke.user posted image user posted image
Lady bravo za curuuser posted image ,pa ona veeeelika!
Dadada,jel to momak skoro ozdravio?Drzimo fige da ne bude morao piti lijekove.

Puno vas pozz i zelim ugodnu noc svima!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

Neposredna veza do poruke: 21339
3.5.2010 23:13:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejrica

Dobro vece drage moje!
Moj momak zaspao...umorio se i od danasnje setnje koja je bila sa dajdzom...i meni se cini da je to jedna posebna ljubav!user posted image Neka dajdzi,tako mame malo odmore.
Anelu cestitiamo mali rodjendan,eto jos samo malo,pa ce i on u velike momke.user posted image user posted image
Lady bravo za curuuser posted image ,pa ona veeeelika!
Dadada,jel to momak skoro ozdravio?Drzimo fige da ne bude morao piti lijekove.

Puno vas pozz i zelim ugodnu noc svima!!!

sutra ga vodim dr...ako je sve kako treba valjda se i vidimo ovih danauser posted image user posted image

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 21340
3.5.2010 23:14:06   
Honey3
Secerlamice mashallah doslo je i do sunecenjauser posted image zelimo vam sve najbolje i da sto lakse to sve prodje i da nam Amanka sto manje boliuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 21341
4.5.2010 8:44:10   
dafri
jutro,
nadam se da ste se odmorili za praznike
Anelu sretan rođendančićuser posted image user posted image
dadada prođe i prehladicauser posted image
mya sretno sa nalazima
meri user posted image user posted image za dajdžu
ova moja lopužica ima par dana neće da pije ad kapi,zatvori usta i bježi
i nema šanse da joj nokte odsječem, pogotovo na nogama,baš me to izludi
inače joj režem nokte dok spava

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 21342
4.5.2010 8:56:18   
R&T@
Esma i Lana slave danas male rođendane(ako sam dobro upratila), pa im saljemo poklone user posted image user posted image user posted image user posted image ......

Dvije mame cekaju nalaze, tj. misljenje doktora pa njima saljemo puse i drzimo fige (is, is, is antibiotici).....user posted image

Dafri draga, moja toliko grebe noktima da ih sama lomi, ja stvarno nemam sta odsjeci i to me izludi... Ruke su joj kao u onih sto grizu nokte, fuj....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 21343
4.5.2010 9:23:19   
Anoniman
Dobro jutro i od nas...
prvo da cestitamo male rodjendane dragoj Esmi i dragoj Lani... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seceru, pa dobro majka mu stara pa gdje si ti??? nema te 100 godina??? kako nam je drugar Junior??? pozeljeli smo vas plaho puno... ljubimo vas oboje...

dadada i Mya nadam se da ce danas dr. reci da su djecak i djevojcica ozdravili i da nema vise nikakvih baja... user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejrice, sta radi drug Kerim? kako je on? ljubni ga onako medenog...

mi evo sada gledamo crtani, odnosno Nane i Binka gledaju one misheve s Marsa, a ja na RR i pijuckam kaficu... vjerovatno cemo i danas malo tutnjati po gradu, a sutra ako Bog da veliki dan... nadam se da cu prezivjeti sunet... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21344
4.5.2010 9:31:20   
R&T@
UH, Bambi, pa to je sutra!
Zelim ti da hairli prođe i da nema suza.....

Nego kakvi su to misevi? Koji program? Jednom djecaku je rođ. u cetvrtak i voli te miseve, a ja nemam pojma o cemu se radi.
Ima li kakva igracka o njima....

Moje cure ignorisu tv....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21345
4.5.2010 9:33:02   
Schecherlemica
Bambice draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozelili i mi vas pa smo ponvo tu ...user posted image user posted image user posted image
Juniorko veliki djecak,ljubi ga majka user posted image user posted image
Nane i Sabincica uzivaju,slusaju mamu,rastu i napreduju,vidim...MashAllah ne urekli seuser posted image
A je li to sutra veliki dan?
MashAllah,nek je sa srecom,drzimo fige i mislimo na vas...Hoces li ti biti s njim?
I nas to ceka ovaj mjesec.user posted image Sretno nasem drugu,a sretno i mamici,pa nam se javite sa iskustvom i savjetima.
Ljubimo vas puno,pa se tipkamo cesce sada user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21346
4.5.2010 9:35:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

UH, Bambi, pa to je sutra!
Zelim ti da hairli prođe i da nema suza.....

Nego kakvi su to misevi? Koji program? Jednom djecaku je rođ. u cetvrtak i voli te miseve, a ja nemam pojma o cemu se radi.
Ima li kakva igracka o njima....

Moje cure ignorisu tv....

ma na hayat-u ima neki crtani mishevi s marsa, to moja Binka voli pravo... do skoro nisam ni ja znala, nego vidim dijete mi se budi svako jutro u 9 da gleda crtani... user posted image user posted image user posted image user posted image  a sad je onaj pokoyo... pa i Nane gleda... user posted image user posted image user posted image user posted image

a hvala ti za sutra, uh zeludac mi se vec okrece, ali sto se mora, mora se... bice ako Bog da sve u redu...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 21347
4.5.2010 9:38:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

Bambice draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozelili i mi vas pa smo ponvo tu ...user posted image user posted image user posted image
Juniorko veliki djecak,ljubi ga majka user posted image user posted image
Nane i Sabincica uzivaju,slusaju mamu,rastu i napreduju,vidim...MashAllah ne urekli seuser posted image
A je li to sutra veliki dan?
MashAllah,nek je sa srecom,drzimo fige i mislimo na vas...Hoces li ti biti s njim?
I nas to ceka ovaj mjesec.user posted image Sretno nasem drugu,a sretno i mamici,pa nam se javite sa iskustvom i savjetima.
Ljubimo vas puno,pa se tipkamo cesce sada user posted image

Seceru, da to je sutra ako Bog da imsallah... dr. ce doci kod nas kuci pa cemo to ovdje odraditi... bicemo samo ja i mm, jer sinoc pitah baba da li bi htio i mogao on doci da ga pridrzi sa mm, kaze on meni pa da mi srce pukne, izvini sine ali nema sanse... heheheh... tako da cemo ga drzati ja i mm... u stvari mm, a ako bude potrebe i ja... ma znam da ce biti tesko, ali svjesna sam da je to nesto sto se mora odraditi, a kakva sam, bicu dobra tog momenta, a poslije cu da bucem ko sivonja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  javicemo naravno sta i kako iz prve ruke... user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21348
4.5.2010 9:49:34   
Schecherlemica
Drzimo vam fige i uz vas smo user posted image user posted image user posted image
Ja sam prvo bila apsolutno odlucna u namjeri da ne budem s njim za vrijeme sunneta,jer zaista nisam sigurna kako bih mogla podnijeti...
Ali sto vise razmisljam,mislim da bih ipak bilo mnogo bolje i za mene i za njega da budem uz svoje malo zlato...
Nadam se da ce mi dopustiti...
Ljubi nam hrabrog momka i sutra da vam cestitamo aBd...user posted image user posted image user posted image user posted image
A kad smo kod tv-a ,moj Amancic najvise voli GUMMY BEARA,njega bi mogao gledati po cijeli dan i ne trepce koliko mu je interesantan...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21349
4.5.2010 10:24:06   
marinčii
jutro generacijiuser posted image mi smo noćas dobro spavali,digli se u 8 jutros je malo nervozan i samo bi na ruke a mene leđa uštekla ne mogu da se saginjem užas jedan a sama s njim,s dojenjem je prorjedio prvo je opet štrajko al evo sad je opet počeo dojiti al rijeđe nego prije al to je i normalno jer sad jede sve ostalo super
čestitamo Esmi i Lani male rođendane
mya nadam se da će nalazi biti ok
bambi sretno sutra na sunetu,nadam se da će proći sve uredu i da malog Nanu neće puno boliti
svim ostalim bebicama puse

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 21350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  852 853 [854] 855 856   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  852 853 [854] 855 856   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *