|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  850 851 [852] 853 854   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.5.2010 23:31:34   
Ben 10
NOaaa,draga,šta će ti vreća???
SAmoobuci pidžamicu i pokri je...Ja sinoć otvorila prozor bilo nam vruće ,a blizu Neretve sam...Znači nije ni kod tebe hladnije ,nismo preko svijeta udaljene..

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21276
1.5.2010 23:34:44   
noaa

IZVORNA PORUKA: Ben 10

SAmoobuci pidžamicu i pokri je...Ja sinoć otvorila prozor bilo nam vruće ,a blizu Neretve sam...Znači nije ni kod tebe hladnije ,nismo preko svijeta udaljene..

nema sanse da je pokrijem a ruzno spava pa je dotekne svukud po krevetuuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 21277
1.5.2010 23:35:41   
iv@ncica
ee kad nađes javi i nama..mi imamo neku ono između srednje debljine, nema ga sanse pokriti , ali nam postjeci.aje vruce..pa bi i ja jednu takvu rado kupila....

hanady- zao mi je zbog pomutnje..a sve je to zivot..jedni dolaze na svijet ...drugi odlaze..samo bi bilo fino da nije bas u isto vrijeme...

mi vam danas rostiljadu imali..super nam bilo...andrej cijeli dan trcaoo..i jest se umorio i opet jedva zaspao...ali mu je bas bilo sve divno..kod moje mame koja je imala bascu onako fine povrsine i koju ne obrađuje vise mi pretvorili u travnjak i ogradili...ma divno ...andrej je cijeli dan trcao i skako , nema gdje pasti ni pobjeci..eh da mi je jedna takva ispred zgrade...predivno nesto....;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21278
1.5.2010 23:39:03   
Ben 10
IZVORNA PORUKA: noaa

IZVORNA PORUKA: Ben 10

nema sanse da je pokrijem a ruzno spava pa je dotekne svukud po krevetuuser posted image user posted image

I kod mene je tako ,svukuda ga dotekne...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21279
1.5.2010 23:41:25   
noaa
ivancice ko prvi nadje nek javi kao i za kolicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 21280
1.5.2010 23:50:31   
iv@ncica
vazi..a nadam se da ce mo se i sudarit negdje u setnji s kolicima...na kavi s njim nema sanse sjesti ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21281
1.5.2010 23:54:01   
noaa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

vazi..a nadam se da ce mo se i sudarit negdje u setnji s kolicima...na kavi s njim nema sanse sjesti ;))))

eeeeee zato postoji Kariola uzmes kavu i u parkuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 21282
2.5.2010 8:29:45   
Anoniman
Dobro jutro...

Hanady draga, znam od prilike kako vam je... i moj svekar kada je umro meni taj dan najbolja prijateljica javlja da je rodila sina... ne znas ili bi se radovao ili bi tugovao... suze liju i jedne i druge... ali eto, hvala Bogu pa je docekao da se principesa prvo rodi, jer onda mozete biti sigurni da je otisao mirne duse...

mene moje Nane evo nadigao u isto vrijeme kao i svako jutro a meni se spavaaaaaaaaaa... a za pola sata kad mi se potpuno razbije san, on ce da zaspi... ja koji li je... evo ga pored mene sjedi i posmatra sta ja to tipkam... usutio se ko bubica... a ja ga samo preko oka pogledam on odmah kez od uha do uha...

nadam se da ste se odmorili i da ce i danas biti dan prelijep kao jucer i da ce se i danas setati i odmarati... mi hocemo...

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 21283
2.5.2010 8:48:57   
anidla
Jutro user posted image

Prije svega, zelim reci Hanady da mi je jako zao zbog toga sto se desilo (smrtni slucaj) i to bas na tako lijep dan...To je ironija zivota. Nemam se ja sta draga moja ljutiti na tebe, jer prije svega mislila sam da se ne javljas zbog tek porodjene zaove (sto mi je bilo logicno), a tek sad i ovo....A ako ce ti biti lakse, mi smo se sinoc odmah vratili za Sarajevo tako da nasu dragu Myu nisam ni vidjela user posted image mm su zvali iz Saveza da danas ima citav dan turnir u Vogosci, a on ce biti direktor takmicenja i posto mu je to bio prvi put a jakooo puno ekipa ce biti onda smo se morali vratiti da sve pripremi....Nista od naseg produzenog vikenda user posted image Ali ok, ima nekih koji su i radili za 1.Maj sto mi je uzasno krivo user posted image

Pusa svim bebicama i cestitamo sve sto smo propustili.....

Nama je bilo lijepo za 1.Maj, nisam ni osjetila svoje dijete, svi su ga nosali osim mene user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21284
2.5.2010 10:11:23   
Atarka
Drage moje, jesam se pozeljela RR raje...
Mi smo u Krajini, proslavila sam 10 godina mature i tako sam sretna zbog toga. Bilo je predivno ponovo vidjeti neke ljude, razmijeniti iskustva i popricati. Prvomajski dan je prosao uz janjetinu u prirodi, ma divota. Mamin mali mis je bio super raspolozen.
Cestitamo Adinu rodjendan, Edahu zubic (i vi ste nas pretekli, mi jos nemamo bubica :( , Hanady cestitke za novu bebicu u porodici, a saucesce za smrtni slucaj. Anidla, steta sto niste ovdje da malo prosetamo Kladusom. 

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 21285
2.5.2010 12:04:22   
Nejrica
Pozdravcic!
Cestitamo sa zakasnjenjem Adinu rodjenda,a i sve ostale sretne dogadjaje!
Hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jako mi je zao!!!
Nama je juce bilo jako lijepo,Kerim je bas uzivao,igrao se sa djecom,trcao,padao i na kraju prespavao citavu noc od 22 do 8 jutros.user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21286
2.5.2010 13:39:14   
Mya_81 RR
Hanady, mila, znam da ti je krivo, ali nemoj se pored svega još i sa tim opterećivati. Nadam se da ćete uspjeti doći, to bi fakat bilo super user posted image user posted image user posted image user posted image A zaista mi je krivo kako vas je zadesila ta tragedija i to baš na tako divan dan. Život zna baš biti ironičan user posted image Nadam se da se ostatak familije dobro drži s obzirom na okolnosti...čuvajte se user posted image user posted image user posted image user posted image I ljubi curice, posebno Hanadi kako je tako pažljiva user posted image user posted image user posted image user posted image

Anidla, a Minjica pripremila takav outfit da Noa može pričati Ajdinu user posted image

Mi smo jučer proveli baš lijep dan s užom familijom user posted image i toliko nas je iscrpio roštilj i sve ostalo da smo jutros posliej boce odmah legli i spavali još 3 sata user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21287
2.5.2010 13:55:40   
mnn
evo nas...danas alex ima 1godinu.kako vrijeme leti.bože moj sječam sekao jučer kad samišla oko 6h ujutro radjati...jojjjj..a sad je več pravi dečko.sretan rodjendan miš maleni, voli te tvoja mama jako puno.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21288
2.5.2010 13:57:44   
Ben 10
IZVORNA PORUKA: noaa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

eeeeee zato postoji Kariola uzmes kavu i u parkuser posted image

Živjele plastične čaše i klupa u parku...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21289
2.5.2010 14:41:21   
Anoniman
cestitamo Alexu rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ben 10)
  Neposredna veza do poruke: 21290
2.5.2010 15:51:31   
marny
Moj muž je danas sa našim sinčinom išao u market, dok je tata gledao na jednu stranu on je iz kolica uspio na pod baciti  i naravno razbiti dvije tegle kukumara iliti ga krastavaca, naravno da je to lijepo i platio kada već nije paziouser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21291
2.5.2010 16:00:52   
Anoniman
a joooooojjjjj... mogu misliti tatice jeste se nasikirao... a mali vragolan... user posted image user posted image user posted image user posted image  cega se sve nece dosjetiti.... neka se nije povrijedio...

(odgovor članu marny)
  Neposredna veza do poruke: 21292
2.5.2010 17:12:26   
amela2208
 evo pozdrav i od nas sa planina C.Guser posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da nisam puno propustila valjda da su svi u setnjiuser posted image user posted image user posted image
Sara jje evo spava, prija joj ova ostra hava, jede dobro super je masallah. Plasila sam se da ce joj sta faliti kaddodjemo ovdje zbog promjene klime ona superuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ako smo kome sta preskocili cestitat ovom prilikom cestitatmo
bambinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubac za vojsku

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21293
2.5.2010 17:53:22   
Anoniman
SRETAN 1. RODJENDAN NASEM DRUGU ALEKSANDRU VELIKOM
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 21294
2.5.2010 17:56:16   
mnn
dadada hvala ti puno.baš si me razveselila.sutra počinjem raditi...ufff..a baš se navikla da sam doma.neka malo ču se odmoriti...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21295
2.5.2010 18:03:52   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mnn

dadada hvala ti puno.baš si me razveselila.sutra počinjem raditi...ufff..a baš se navikla da sam doma.neka malo ču se odmoriti...user posted image

a vidim ja da se svi odmarate na posluuser posted image ...moram i ja pozuriti sa ovim ispitomuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 21296
2.5.2010 18:15:06   
Sonja
haj
hvala svima na cestitkama..bilo nam je super..Adin je bio veseo cijeli dan...
i hB sve se zavrsilo ne moram vise da brinem kako i sta:)

sretan rodjendan drugu Aleksu i sve najbolje

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21297
2.5.2010 18:30:48   
dafri
Sretan rođendan Adinu i Alexuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke i za zubićuser posted image
Hanady žao mi je da se baš tako desilo
nama je juče bilo super a i danas smo nastaviliuser posted image user posted image
kontamo večeras u grad i sinoć smo izlazili ,cura je bila dobra
baš nam gode ovi praznici

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 21298
2.5.2010 19:23:30   
Anoniman
evo mene sva sam ko niko nehorna nisam sinoc spavala bolio me stomak doslauser posted image i plus A.se stalno budio luda sam vise grrrrrrrrr
Danas je nesnosljiv kao i ja sama sa sobom,nenaspavana sam umorna grlo me boli znojim se od ture ma fujj
Hebemti nedelju toliko sam nazivcirana kud se bas danas i potrefi nece da spava ja umorna nervozan,galamim na njega luda vise od svega
Jedva zaspo pa sam malo otkunjala snjim
Cim ustane nesnosaNuser posted image user posted image kemziii samo
Kud i njemu nona curi,samo fali jos da ga zarazim fuj,fuj,fuj,fuj,samuser posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 21299
2.5.2010 19:32:34   
Lady26
Dobra dan, dobar dan...
Puno poljubaca za mame i user posted image ....
Mi smo ova dva dana jaaaaaako aktivni, juce smo pjeske od opstine Novi Grad do kraja Vilsonovog i nazad, skoro 5h hodanja, a danas put putovali u Mostar i opet setnja, tabani su mi puni zuljeva (kod nas ili nikako ili se preforsiramo) user posted image .
Lana hB malo bolje jede, poceli smo svaki dan setati pa mislim da je to razlog a i promijenili smo mlijeko...pojede kako kad, od 100-150 ml...koliko god samo neka rucka...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  850 851 [852] 853 854   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  850 851 [852] 853 854   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *