|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  849 850 [851] 852 853   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
30.4.2010 23:17:06   
megi
i da ne zaboravimo
user posted image user posted image user posted image user posted image  za dajdzinicu i za malu garavu princezu da bude zdrava vesela nasmijana beba

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21251
30.4.2010 23:31:22   
iv@ncica
Ajdine - sretan veliki rožendan i Antoniu mali rođooo....user posted image user posted image user posted image user posted image
hanady- cestitamo isto nove bebe u obitelji user posted image user posted image

mi smo vam cim mama dođe s posla i pojedemo i odspavamo..u kolica i hodanciju..tako da nas nema..andrej je lopuza cim stanemo vristi i hoce van iz kolica....pa ga uhvati trka..ohh..a ja spadoh s nogu..trcec na poslu za djecom..pa kuci..pa jos cuvam i sestrine heheeh..veselo...uglavnom bit ce mo kumovi u 6-stom mjesecu pa smo danas trosili placu koja je kasnila da je tek jucer dosla..kupili smo finih stvari..jos se treba obuci i namiriti korpu ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 21252
1.5.2010 6:16:32   
Anoniman
Dobro jutro
evo ja uranila na uranak... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj ljepote... odavno nisam ovako uzivalal u ranoj jutarnjoj kafi... inace u proljece i ljeto volim rano ustati i kahvelenisati na balkonu, al evo jutros nisam mogla da budim ostatak porodice, pa sam u kuhinji otvorila prozor siremice i uzivam... a ujedno posmatram kako sunce izlazi... ustala sam ima sat vremena... lagano da spremim stvari i kad se Nane probudi da doji pravo da furamo...
eto samo da vam pozelim ugodan i prelijep dan, da se lijepo provedete, bez incidenata user posted image user posted image user posted image user posted image  da djecica slusaju i da sve bude kako vi zelite...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 21253
1.5.2010 9:15:11   
Mya_81 RR
                                user posted image user posted image user posted image user posted image

Našem dragom prijatelju Adinu želimo steran 1. rođendan

user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21254
1.5.2010 10:58:13   
marinčii
Adinu čestitamo prvi rođendan da nam je živ ,zdrav i veseo još puno ,puno godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 21255
1.5.2010 12:07:00   
Anoniman
SRETAN 1. RODJENDAN NASEM DRUGU ADINU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 21256
1.5.2010 12:44:08   
Apotekarka
Dan...
Malom Adinu sve najbolje za njegov rođendan,da ga sreca prai uvijek zele Antonioi i njegova mama...
Imali smo prilicno mirnu noc sem sto se poceo puno otkrivati Antonio,dvaput sve sa sebe svukao i izuo carapice pa mu bose noge jutros...Spavao je do 8 i 40 sad sam ga opet stavila na spavanje da hoce odspavati ko i jucer onda idemo kumovima na rostilj,pozvani smo bili na jos 2 mjesta ali reko da djetetu ne remetim spavanje tako da smo s kumovima danas i oni imaju curicu pa znaju stanje...Ujutro idemo u mm rodni kraj da hoce i sutra biti ovakav dan....Evo ja pomalo cistim po kuci p je l praznik rada ili neuser posted image
Pozdrav za sve bebare,mama a i  tateuser posted image ,lijep provod danas,uzivajte u ovako divnom danu...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21257
1.5.2010 13:49:13   
škorpija
Sretan 1.rođendan drugu Adinu, nadam se da se dobro provodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 21258
1.5.2010 15:21:32   
Anoniman
evo nas dosli umorni ko pasuser posted image
Bilo nam je lijepo ,pravo punooo svjeta ma superrr vrijeme takodje lijepo
Malo smo se suncali dobili boje po rukicama i obrascicima bas smo se bili razrahetili
Tanko obukli.Aje sluso prilicno vec oko pola 3 poceo kenkat
I dovezla nas kuci strinauser posted image
Jeli i zaspo ko medo....
I ja sam umorna grlo me boli pijem antibiotik al nepopusta jos bar ruzno
Cestitamo sa zakasnjenjem Antonio rodjendan ljubimo gauser posted image
I Adinu danas takodje sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 21259
1.5.2010 16:29:29   
rose 87
Dan...mi evo u kuci.nesto nam vruce napolju pa beba nece,a posto je dernek isred kuce u basti mi izvirimo malo i vratimo se
Adinu sretan rodjendan,sve najbolje mu zelimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a mi danas dobili prvi ZUBIC,nemogu da vjerujem,bas mi je drago,vec zvecka pod kasikom,potvrdjeno od citave prvomajske rajeuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21260
1.5.2010 16:31:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose 87

Dan...mi evo u kuci.nesto nam vruce napolju pa beba nece,a posto je dernek isred kuce u basti mi izvirimo malo i vratimo se
Adinu sretan rodjendan,sve najbolje mu zelimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a mi danas dobili prvi ZUBIC,nemogu da vjerujem,bas mi je drago,vec zvecka pod kasikom,potvrdjeno od citave prvomajske rajeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam zecu

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 21261
1.5.2010 16:36:21   
Anoniman
rose cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cuj nece vanuser posted image A.nece u kuci lopuza naviko sad van pa kad treba u kucu nije mu drago.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21262
1.5.2010 16:42:38   
rose 87
hvala,hvala...ma mislim da mu je toplo vani jer imaju dvije vatre,jedna za rostilj a jedna za janje pa grijeeee,ma hajde mi cemo ovdje sa vamauser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21263
1.5.2010 17:29:21   
Anoniman
evo i nas...
huh jesmo se ispekli... bilo nam je predobro, ali nas je sunce osamutilo... mi smo pretezno bili u hladovini ali ipak je bilo toplo... ali neka je... razrahatili smo se garderobe i sta nas briga...
al taman kad smo krenuli kuci, ja krenula da stavim Nane u stolicu, kad pisnu plakati... i nista... ja kontam unervozio se i on vise... tek u toku voznje, pogledam sta radi a u njega na celu crveno ujelo ga nesto... sreca pa sam ponijela kremu i odmah stanemo i namazem mu celo... evo dok smo dosli do kuce, nista nema... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uglavnom, kafu smo sad popili i cini mi se da je Nane odradio posao, odoh ga presvuci i idemo na spavanjac...

cestitamo Adinu prvi rodjendan, da bude zdrav i ziv puno godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rose, cestitamo i vama prvi zubic iako ste 2 dana mladji, al kod nas jos nista nema... al zato ima vodeeeeeeee... ihiiiiiiiiiii... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 1.5.2010 17:30:18 >

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 21264
1.5.2010 17:40:14   
Anoniman
Blago vama user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo evo citav dan kuciuser posted image user posted image user posted image ..kontam da ga malo predvecer izvedem...vec smo svi napola  ludiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 21265
1.5.2010 19:17:35   
Meri29
Evo i nas konacno kod kuce, nigdje danas posebno nismo isli, kako nam svi u drustvu imaju male bebice nije nam se dalo spremati, ici na kakvu vikendicu, peci rostilj (prosto ne mogu da vjerujem da ja ovo kazemuser posted image user posted image ) Svi smo fino u grad, setnja, cevapi, sunce... ma milina. Bilo nam super, Majda spavala u kolicima, igrala se sa djecicom, pa se ukakila do vratauser posted image , pa opet spavala, pojela sve sto joj je mama skuhala za danas i jos i dojila, ma prava mamina vrednicauser posted image
Ljubimo vas sve, danas imamo jedan rodendan ako se ne varam, i to nasem sugradaninu, pa sretan mu prvi rodendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21266
1.5.2010 19:20:49   
Meri29
Ohooo cestitamo i mi zubic user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 21267
1.5.2010 21:17:31   
Anoniman
mery,bambi drago mi je da je i vama i djecici danas bilo lijepo
Mi smo skoro zaspali jest lopov na vikendici nece da sjedi samo bi noso se ili bi ko hodo ,cim vidi cuku sav vristi joj da ga se docepa bi ga iscupouser posted image djecu pogotovo kad vidi sav radostan
Al samo meni hoce pruza ruke bas je lopov
Kad je budan nesnosljiv je ,jedva bude malo u hodi samo da odmorim stalno bi se noso stalno,ruke mi pruza cupa za nogu da ga uzmem
Kad ga nosam nece smjerom da bude oce da sta dira cupa.Kad nije po njegovom
Baca se place ,cupa me ...uh..bas lopov al samo neka je zdrav
Samo si mislim boze jedva cekam da stane na none abd.dosadilo mi nosat vise slomime.......
NEJRICE,tek sad ugleda post vidim novi avatar premeden jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 21268
1.5.2010 21:50:43   
Hanady RR
evo mene....

nakon neporpavane dvije noći i dva dana koja su me svega koštala od fizičke kondicije do psihičke skršenosti javljam se.

o svega što bih sa vama željela podjeliti najbitnije je da je novorođena beba Ok i njena mama također ali nakon šo sam vam javila da se beba radila par sati iza toga saznali smo da je umro svekar moje porođene zaoveuser posted image
Star je bio ali vjest o istom našu radost je pomutila ...u istom danu rodila se princeza a za 5 sati ostala je bez dede.

i u svoj ovoj frci i mojim obavezama koje nikako nisu imale kraja do 6 sati jutros 8 spaval sam do 7,30h) a onda nastavila sve po starom i jmaloprije došla kući najviše žalim što se sa andilom nisma uspjela naći i što Mia nije dobila svoj poklon.

kako sam ovu tugu pernijela na muža...jer je i hanadi napravila malu čestitku uz poklon mm mi je obećao prvi slobodan vikend idemo u zenicu da ja popijem kafu sa svojom drugaricom.

mila nadam se da mi opraštaš...toliko toga se desilo u ovih nekoliko dana da mi je prosto falilo još 2 sata u kojima bih ovu obavezu izvršila.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21269
1.5.2010 22:19:42   
Anoniman
zao mi je hanady...nazalost i to je dio zivota...ja se uvjek tjesim da su i oni sa nama...da nas gledaju odozgo i da se raduju

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 21270
1.5.2010 22:26:20   
teacher75
bas nam je lijepo bilo. bili na vikendici kod mm tetke, bila i njegova rodica sa muzem i sincicem i jos neki njihovi prijatelji te tetka i tetak. lana uzivala na suncu, u prirodi a mi se najeli svega sa rostilja, jedva disem... hanady, bas mi je zao, stvarno nevjerovatno u isti dan i radost i zalostuser posted image dadada zao mi je sto niste iskoristili dan danas, nadam se da ce uskoro biti bolje. skorpija, zao mi je sto si radila danas...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21271
1.5.2010 23:07:15   
noaa
Cao mame i bebare velike i majeuser posted image nekako mi najlakse ovo pitanje ovdje postavitiuser posted image
Jeste li igdje vidjele frotirnu vrecu za spavanje jer ja bi se mogla zakleti da sam je negdje vidjela al mi nije trebala a sad ne mogu nigdje da je nadjemuser posted image Moju bebu je nemoguce pokriti a u zimskoj vreci joj je sad vruceuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 21272
1.5.2010 23:10:02   
Hanady RR
ja sam u ezelu_zara vidjela ogriman broj vrećica koje su tako slatke...imaju pamučne, frotirne i one kao tanja termo dekica.

Koštaju po 10Km. zaista su super...čak su mi slatke one koje se kao gegive obuku sa rukavima adole vrećica oblik ispod nogu.

sad uopšte ne znam jel ima tamo kod vas azel ali ovamo su izložili bebi opremu sve do 12 mjeseci gardarobica po pravo niskim cjenama.

i da imaju divne peškiriće za kupanje beba.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 21273
1.5.2010 23:11:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

Cao mame i bebare velike i majeuser posted image nekako mi najlakse ovo pitanje ovdje postavitiuser posted image
Jeste li igdje vidjele frotirnu vrecu za spavanje jer ja bi se mogla zakleti da sam je negdje vidjela al mi nije trebala a sad ne mogu nigdje da je nadjemuser posted image Moju bebu je nemoguce pokriti a u zimskoj vreci joj je sad vruceuser posted image
je li u sarajevuuser posted image bilo ih je u amku...prosle godine..kostale su oko 8 KM i u mimsu, malici...ali su znatno skuplje

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 21274
1.5.2010 23:17:50   
noaa
Pitala sam opcenito jer sam ih lani vidjala po prodavnicama a sad me prodavacice cudno gledajuuser posted image user posted image user posted image user posted image kao odkud takve vreceuser posted image znaci nisam crazyuser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  849 850 [851] 852 853   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  849 850 [851] 852 853   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *