|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
20.4.2010 12:50:55   
aicha
Barbika se duplo slaze sa Ellomuser posted image

Kako si mi barbiko, jesi li se naspavala, sta ti radi ono veliko dijete, ne da zaspatiuser posted image user posted image user posted image

Ella_h Allah te nagradio, posjeticu insaAllah nekad i tu stranicu, onda cu postati prava internetusa, bukvalno "sena internet" user posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu moja barbika)
Neposredna veza do poruke: 626
20.4.2010 13:31:45   
mamine oci
selamalejkum sestre kako ste samo da vas poselamim tu sam ja stalno uz vas naki put slabije pisem u zadnje vrijme mi internet puno koci,pa taman napisem ono me izgasi i tako vise puta,user posted image jadan velikiuser posted image za sve vas...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 627
20.4.2010 15:27:41   
Medić*
sellam drage moje sestre, nadam se da ste mi dobro, evo ja s mojim malenim hocu rucak pravit user posted image , pa rekoh da vas poselamim, stalno sam prisutna jer se svasta moze lijepo nauciti i procitati, nadam se da cu neku uskoro i upoznati user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 628
20.4.2010 15:32:04   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: medic slatki

sellam drage moje sestre, nadam se da ste mi dobro, evo ja s mojim malenim hocu rucak pravit user posted image , pa rekoh da vas poselamim, stalno sam prisutna jer se svasta moze lijepo nauciti i procitati, nadam se da cu neku uskoro i upoznati user posted image

InsAllah bujrum sa milom81 kod mene posto se znate a i ja je znam dugo pa bujrumuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 629
20.4.2010 15:36:05   
Medić*
inshalah cim prije budem mogla eto me, naravno vazi poziv i kod mene za sve koje zele, a milla81 i ja smo rodice odnosno sestre i po srodstvu i po vjeri, evo veliki user posted image od mene i mog malog Fatiha

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 630
20.4.2010 18:20:34   
aicha
IZVORNA PORUKA: mamine oci

selamalejkum sestre kako ste samo da vas poselamim tu sam ja stalno uz vas naki put slabije pisem u zadnje vrijme mi internet puno koci,pa taman napisem ono me izgasi i tako vise puta,user posted image jadan velikiuser posted image za sve vas...

ma nek si nam samo dobro i zdravo elhamdulillah...user posted image  a namjestices komp., mogu misliti, znam kako to zivcirauser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

Neposredna veza do poruke: 631
20.4.2010 23:32:14   
Saraya
Ella_h, nase stanje je takvo kakvo je, molit Allaha da popravi i aktivirat se na polju Dawe, a sto se tice ovih zena sa videa, one su moje sestre u islamu i ne bih zeljela o njima reci nista ruzno niti dopustam to drugima... Allah najbolje zna, ali kad sam bila slicno obucena, da su me sestre odbacile, jos bih bila u zabludi...A Allah upravlja ljudskim srcima...

Jasmin, kad cemo se ti i ja zijaretit, je li na ljeto, kad zavrsavaju ispiti, plaho sam te pozeljela. user posted image

Ostale, bujrum i kod mene, bas bih voljela da vas sve upoznam... user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 632
20.4.2010 23:35:39   
jasmin
Esselamu alejkum drage moje hanumice.
Ella draga,slazem se s tobom,sve mi znamo sta je ispravan hidzab i kad se vidi ona koja ga ispravno ne prakticira bas se prepozna.Nejse.Meni upade u oci ona izjava da joj(jednoj) je teze povrijediti muskarca time sto mu ne pruzi ruku nego da se rukuje s njim...mislim...pa mene vrijedja svaki onaj koji mi pruzi ruku,a vidi mi mahramu na glavi i uopce drugaciji nacin ponasanja,i ne moram otresito reci da se ne rukujem,nego na najpristojniji nacin i kad tako objasnim te stvari ocekujem da cu biti najbolje shvacena,a iz iskustva i jesam elhamdulillah.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 633
20.4.2010 23:39:34   
Saraya
Ja se nesto ne sjecam da mi je ikad neki muskarac pruzio ruku da se rukujemo... user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 634
20.4.2010 23:40:06   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: jasmin

Esselamu alejkum drage moje hanumice.
Ella draga,slazem se s tobom,sve mi znamo sta je ispravan hidzab i kad se vidi ona koja ga ispravno ne prakticira bas se prepozna.Nejse.Meni upade u oci ona izjava da joj(jednoj) je teze povrijediti muskarca time sto mu ne pruzi ruku nego da se rukuje s njim...mislim...pa mene vrijedja svaki onaj koji mi pruzi ruku,a vidi mi mahramu na glavi i uopce drugaciji nacin ponasanja,i ne moram otresito reci da se ne rukujem,nego na najpristojniji nacin i kad tako objasnim te stvari ocekujem da cu biti najbolje shvacena,a iz iskustva i jesam elhamdulillah.

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 635
21.4.2010 1:32:15   
aicha
IZVORNA PORUKA: Saraya

Ja se nesto ne sjecam da mi je ikad neki muskarac pruzio ruku da se rukujemo... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 636
21.4.2010 1:35:58   
aicha
IZVORNA PORUKA: Saraya

Ella_h, nase stanje je takvo kakvo je, molit Allaha da popravi i aktivirat se na polju Dawe, a sto se tice ovih zena sa videa, one su moje sestre u islamu i ne bih zeljela o njima reci nista ruzno niti dopustam to drugima... Allah najbolje zna, ali kad sam bila slicno obucena, da su me sestre odbacile, jos bih bila u zabludi...A Allah upravlja ljudskim srcima...

al nemojte mi dirati Ellu_h, volim ja malo zeznute, stroge seke hehe   

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 637
21.4.2010 1:41:12   
aicha
IZVORNA PORUKA: Ella_H

ali ona arduana tv voditeljica isto ono nema veze s hidzabom skinny jeans strukirani usko uski sako
i nesto kao kapa omotano nezelim da se neko zavarava da je to ispravan hidzab
prenapadna sminka isto tako

doticna voditeljica je bila tema od moje 15. godine i pocetaka Islama...sjecam se jedne rasprave u tekiji u doba kad sam bila u sufizmu da li je to ok ili neuser posted image user posted image user posted image

i ja sam smatrala da je ok user posted image user posted image user posted image  ja i sejhinica a ostali svi kontra...zustra rasprava bilauser posted image

helem dodje covjek "tobe" kad tad...ps. skontala sam u medjuvremenu da nije okuser posted image

halalite na neozbiljnostiuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 638
21.4.2010 1:41:15   
Lalana
Slazem se sa Sarayom a i sa jasmin.
A za rukovanje, ni ja ne pamtim kada mi je pruzena ruka, od strane muskarca, osim moje rodbine mahrema, pa sam i zaboravila kako bih reagovala. Ali sumnjam i da ce, jelde jasminuser posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 639
21.4.2010 1:42:30   
Lalana
aicha, i ti nocna pticica, puno te selamim i drago mi je sto te vidjam na Hawriuser posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 640
21.4.2010 1:43:52   
aicha
IZVORNA PORUKA: Lalana

Slazem se sa Sarayom a i sa jasmin.
A za rukovanje, ni ja ne pamtim kada mi je pruzena ruka, od strane muskarca, osim moje rodbine mahrema, pa sam i zaboravila kako bih reagovala. Ali sumnjam i da ce, jelde jasminuser posted image

prije ce preci ulicu nego da pruzi ruku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 641
21.4.2010 1:48:22   
aicha
IZVORNA PORUKA: Lalana

aicha, i ti nocna pticica, puno te selamim i drago mi je sto te vidjam na Hawriuser posted image

alejki sselam seko

prava pravcata...ma tesko mi otvara tamo stranice pa se nacekam...moram nesto skontati, ne da se meni nesto

ima dosta tekstova, plus mi ch i zh ne radi pa moram desifrovati dok citam nesto...user posted image  moram iscitati par tekstova prije nego sto se ukljucim u komunikaciju da me ne bi brze izbacile nego sto su me primileuser posted image

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 642
21.4.2010 1:51:23   
Lalana
Trebas promijeniti postavke, sacekaj napisat cu ti tamo kako.

Moje tri srece...

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 643
21.4.2010 1:56:39   
aicha
lalana srce si sto bi jedna moja seka rekla user posted image

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 644
21.4.2010 9:59:44   
Sarajkica
Selam sestre drage

evo jedan lijep clanak: http://nahla.ba/tekstovi.aspx?tid=204

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 645
21.4.2010 10:43:17   
esma*

i ja se prijavljujem na ovu temu i šaljem vam puno toplih selamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Gospodaru naš, podari nam hajr...***

(odgovor članu Sarajkica)
Neposredna veza do poruke: 646
21.4.2010 10:46:20   
moja barbika
user posted image user posted image user posted image Alejkumu selam seka,dobro nam dosla i dugo se s nama druzilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu esma*)
Neposredna veza do poruke: 647
21.4.2010 11:17:31   
jasmin
Ehlen ehlen esmice u nasu mahalu heh.
Ma sta znam lalana da ko i tebi ruku ne pruzi hehehe.
Ostale,kako danas?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 648
21.4.2010 12:31:02   
moja barbika
Drage moje,ja cesto sebi pustim preko you tube"Biser islama",uzivam dok to gledam,masAllah brat prelijepo objasnjava sve o propisu odjevanja sesrtre muslimanke.Ima dosta hadisa koje navede na razmisljanje,pa ko nije to gledao,(a mislim da vecina jest) neka pogleda.A tek kako je lijepa ilahija:"O,ti sestro nemarna,zbog cega si stvorena...islam cvrsto prihvati,svoju vrijednost povrati..."Sve vas puno volim user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 649
21.4.2010 14:07:31   
hanabanana
user posted image

Samo sam htjela skrenuti pažnju da nikab u Bosni nije nikakva novost, jer je bio obavezan u vremenu u kojem je bilo obavezno i šerijetsko pravo.
Naime, tetke moga oca su sve imale nikab, koji istina nije izgledao kao ovaj na slici.
( probat ću naći pa ću staviti )
Skidanje nikaba je propisano 1946 godine, dvije godine kasnije je rečeno da se svi brakovi sklopljeni pred vjerskim organima imaju smatrati valjanim. ( do tada se brak uglavnom sklapao u crkvama i pred kadijama.

Isto tako kod nas je bio uobičajeniji naziv feredza nego nikab.

Što se tiče brade, moj deda je bio hodza i uvijek je imao uredno ošišanu bradu. Nije se brijao.

Divna tema, uzivala sam u čitanju.

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *