|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
20.4.2010 16:12:08   
amanullah
Jedno pitanje za mame koje imaju sličan problem, naime Abdullah mi svaki put povrati ad3 kapi, bez obzira kako ih davala, odjednom ili kap po kap, same s mlijekom, gotovo svaki put..

pokusavam da ja to nadoknadim pa popijem njegovu predvidjenu dozu .

Imali netko savjet kako ne dozvoliti da ih povrati imali načina ??

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 20451
20.4.2010 16:17:19   
Ella_H
Poz mame i bebane mi imamo super vjest
Ammar prohooooodaooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
sam jucer fino 6 koraka ide naprijed to smatram prohodao
jer je prije ono 2-3 i padne bum hehe
pa jutros vjezba cjelo jutro ali sam mu dosadna sad samo prrrrrrrr prrrrrrr
ustima nece da hoda vise hehe
Pusa svim user posted image user posted image

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 20452
20.4.2010 16:36:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

dadada, ne znam voli li A supice? Ako da, mozda da mu napravis kapavicu (ili tako nekako, mislim da joj je to "izvorni" naziv user posted image ). Ja je cesto ljeti pravim, doduse sa paradajzom.... Uglavnom na kraju samog kuhanja supice umutis citavo jaje i u supu (dok vri) stavis.
Pocy, aaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm evo i mi cuvamo fige i na nogama user posted image  A kad se sve ovo smiri, otvorit cemo temu "nase drage i mile biserke" (citaj tete)

pravila sam mu to...vec sam bambi rekla, samo mi dodamo jos i kasiku brasna u jaje...a to ovi moji dalmosi zovu "cancarele"

jos bum probala ovaj skorpijin recept

< Poruku je uredio dadada -- 20.4.2010 16:37:16 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20453
20.4.2010 16:37:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz mame i bebane mi imamo super vjest
Ammar prohooooodaooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
sam jucer fino ' koraka ide naprijed to smatram prohodao
jer je prije ono 2-3 i padne bum hehe
pa jutros vjezba cjelo jutro ali sam mu dosadna sad samo prrrrrrrr prrrrrrr
ustima nece da hoda vise hehe
Pusa svim user posted image user posted image

BJAVOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 20454
20.4.2010 17:06:20   
Meri29
Bebana cestitamo 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image Pa zar ima toliko, kao da je jucer bilo kada si postavljala slike malenog preslatkog bebolinija u plavoj dekici, a mi ostale sve trudnice bile u iscekivanju... user posted image

Ela_H cestitamo i prve koraciceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danas sve neke lijepe vijesti, dobar nam dan za bebice

Moram da se pohvalim, Majda dobila jos lijepe, slatke garderobice. Jos uvijek nista nismo kupili za nju, sve dobija, bas je sretnica mami svojoj prava user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20455
20.4.2010 17:11:24   
škorpija
čestitamo amaru prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

a drugaru ibrahimu maji rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

i ljubimo našu curu, nismo odavnouser posted image user posted image

ajooooj rođendan bez druga nonija neće biti pravi, nadam se da će nam ozdravitiuser posted image , danas smo sreli u šopingu drugaricu lanu i nju pozdravljamo,
a mi danas kupili novi oitfit, nijeonako vau kao oanj prvi što smo morali vratiti, ali je udobaaaaanuser posted image  i moći će fino da ganja goste, a naročito gošćeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20456
20.4.2010 17:24:43   
nerkica
cao drage moje evo i mene dok beba spava nabrzinu
juce su joj bila 4 mj
danas isli na vakcinu derala se ko luda,noge su mi se oduzele
nisam mogla da je slusam user posted image neznam kako sam kuci dosla
jos mi dokturica kaze da izbacim nocne obroke,da je uduplala
porodajnu tezinu sa 4mj,a to bi trebalo sa 6.
ja neznam kako cu kad djete trazi da jede svaka 3 sata bilo dan ili noc
a sad je teska 7800,a duga 67,valjda nije puno

rodila se mala Nedzolina 19.12.2009
prvi zubic dobili 5.6.2010 sa 5 mjeseci i 17 dana

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20457
20.4.2010 17:50:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

čestitamo amaru prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

a drugaru ibrahimu maji rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajooooj rođendan bez druga nonija neće biti pravi, nadam se da će nam ozdravitiuser posted image , danas smo sreli u šopingu drugaricu lanu i nju pozdravljamo,
a mi danas kupili novi oitfit, nijeonako vau kao oanj prvi što smo morali vratiti, ali je udobaaaaanuser posted image  i moći će fino da ganja goste, a naročito gošćeuser posted image

pozdravljamo i mi vas, evo lana hoce da se kupa, kenjka malo...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20458
20.4.2010 17:50:59   
Mya_81 RR

Tako i treba...pa je li prvi rođendan ili nije user posted image Samo neka je njemu udobno i neka proslavi rođendan onako kako dolikuje user posted image pa da danima ima pričati prijateljima šta je radio i kakve su sve mace bile kod njega u stanu  user posted image

A samo neka zna da mu je cura puno plakala na vakcini i da ju je poslije i rukica i nogica dosta bolila...i baš je bila tužna poslije user posted image Ali sad smo dobro...

Čestitamo Amaru malom hodaču user posted image user posted image user posted image user posted image i Ibrahimu mali rodjendan user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20459
20.4.2010 17:54:42   
škorpija
A samo neka zna da mu je cura puno plakala na vakcini i da ju je poslije i rukica i nogica dosta bolila...i baš je bila tužna poslije Ali sad smo dobro...

ljubimo malu rukicu i nogicuuser posted image ,da što prije prođeuser posted image  ali i dečko uvijek puno plače na vakcini, znači na popis zajedničkih osobona možemo dodati i touser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20460
20.4.2010 18:06:42   
Mya_81 RR

A samo neka zna da mu je cura puno plakala na vakcini i da ju je poslije i rukica i nogica dosta bolila...i baš je bila tužna poslije Ali sad smo dobro...

ljubimo malu rukicu i nogicuuser posted image ,da što prije prođeuser posted image  ali i dečko uvijek puno plače na vakcini, znači na popis zajedničkih osobona možemo dodati i touser posted image

Nakon vakcine teta koja ju je pikala je više nije smjela ni pogledati user posted image

Ljubimo i mi našeg dečka i unaprijed mu opraštamo sve nestašluke s rodjendanskog party-ja user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20461
20.4.2010 20:03:00   
iv@ncica
čestitamo amaru prve korake a ibrahimu maji rođendan user posted image user posted image

mary 29- malo smo bolje jer je bolje spavao nocas...ali nakon kapanja od 4x2 se stavrno voidi napredsak evo vec za jedn dan..ali jest muka..ukapit..u oci po dvi..pa nos....ooo,,ali smao nek dođe syebi nista nije tesko :)))

dadada- evo ti ja jedan savjet, andrej je tako poceo jesti....iskuham mu pilecu juhu..sa mrkvom i persunom ...na karju meso i povrce izvadim i zgnjecim posebno, a u juhu dodam knedle od griza i jajeta..ono da budu manje i mekse, da se fino skuhaju...(izmutis jedno manje jaje+griza da bude dosta gusto+mrvicu soli da bude ukusnije mu i malim kasikicom stavljas male knedlice u kljucalu juhu..i taman im treba 5-6 minuta da se skuhaju..) one fino upiju tekucinu ..budu socne, i dodam ih mesu i povrcu i isjeckam malo..i dajem, mozes dodati mrvicu maslinovog ulja isto, akmo vidis da je piletina nemasnija...samo pazi d a ti ne budu pretvrde knedlem, jer se ne skuhaju onda dobro unutra, ili premeke , jer ce ti popiti svu tekucinu hhehehe.. sretno

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 20462
20.4.2010 20:34:07   
marinčii
čestitamo amaru prve korake a ibrahimu maji rođendan
i mi istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 20463
20.4.2010 21:02:34   
Mya_81 RR
Ivančice, drago mi je da ste bolje  user posted image A bili ste mi cijeli dan u podsvijesti dok smo išli na vakcinu user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 20464
20.4.2010 21:13:26   
leona81
IZVORNA PORUKA: nerkica

juce su joj bila 4 mj
porodajnu tezinu sa 4mj,a to bi trebalo sa '.
a sad je teska 7800,a duga '7,valjda nije puno

nek ne lupa, mi imamo 5 mj 8 kg 64 dugi...rodjeni sa 3100 hehe

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu nerkica)
Neposredna veza do poruke: 20465
20.4.2010 21:16:32   
Meri29
Jao sto mi nocas imamo problema sa zaspimo, ne znam je li do zubica ili od jucerasnje vakcine, ali Majda place, ne prestaje ni kada je nosamo. Ovo mi se prvi put desava, ne znam sta da radim. I meni se place kada je slusam user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 20466
20.4.2010 21:19:38   
Private
Meri duso nemoj se ti sikirati,njima to nadode.Moj vjezba ne spavanje,danas je sat i po ukupno odspavao na 3x,a probudio se u 6h jutros.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20467
20.4.2010 21:22:03   
Meri29
ma kud sam se i sa muzem posvadala, posteno me iznervirao, nesto kontam mozda ona osjeti da sam ja nervozna pa je onda i ona postala

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 20468
20.4.2010 21:22:27   
Nellica
Meri jeli Majda primila DTP, meni je Ana preplakala noć dva dana nakon DTP -a, nista je
nije moglo smiriti vristala i vristala od navece do ujutru.
No sikiriki, vazno je da nema temperaturu.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 20469
20.4.2010 21:24:09   
marinčii
meri29 i nama se desilo kad smo primili tu prvu vakcinu di.te-pera da je plako pa  skoro 3 sata ,ko smiri se malo na meni al čim ga spustim on u vrisku,ja sam njemu dala paracetamol jer sam pretpostavila  da ga boli,nama su rekli da ako plače više od 3 sata ono baš bez prestanka da ga dovedemo na pregled,nadam se da će je brzo proći više i te vakcine u nekuuser posted image baš su mi mrske,ljubimo malenu curicuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20470
20.4.2010 21:24:52   
Nellica
IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: nerkica

juce su joj bila 4 mj
porodajnu tezinu sa 4mj,a to bi trebalo sa '.
a sad je teska 7800,a duga '7,valjda nije puno

nek ne lupa, mi imamo 5 mj 8 kg '4 dugi...rodjeni sa 3100 hehe

Kako da bebi ne daš jesti, moja je rodjena sa 2500, sada sa 4,5 mjeseci ima oko 7 kg pa to je skoro tri porodjajne tezine....

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 20471
20.4.2010 21:25:20   
Meri29
nije, primila je onu HIB, ali samo u rukicu, za nogicu je nestalo. Jucer je bila super poslije vakcine, prespavala vecinu dana, samo je danas predvece pocela kenjkati i sada je cirkus

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 20472
20.4.2010 21:38:33   
Meri29
Evo da je pohvalim, prestala je plakati, dajdza je zakon, smirio mi moju curicu user posted image Uh i meni se odmah osmjeh na lice vratio, jest tesko slusati djeciji plac

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20473
20.4.2010 21:58:02   
R&T@
user posted image Čestitamo sve sto smo propustile....
Upratih Ibrahimov mali rođ. i Ammarove korake....

user posted image Ljubimo sve rupice od vakcina, da nimalo ne bole...
Ljubimo okice koje ne mogu spavati...

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam danas kao onaj strumf:
mrzim kasalj, mrzim viruse, mrzim alergije, mrzim prehlade,
(prvo je starija imala neki nedefinisan kasalj,sad i mlađa pocela kasljati) 
mrzim prljavstinu(cijelo jutro sam cistila kuhinju),
mrzim posao kad je suncano(ja radila drugu smjenu),
mrzim sto mm radi uvijek drugu smjenu....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20474
20.4.2010 22:01:56   
anidla
vecer od nas user posted image

jutros je bila tura i poslije toga nije citav dan HB...ali evo pred spavanje sam mu mjerila i bila je 37.2...samo da ne raste dalje....

ja sam bila poluluda u kuci, umorna, nikakva...zeljna zraka pa me mm lijepo natjerao da uzmem auto i da izadjem s kumom na kafu i bas mi je godilo...

ja se vratila a mm je Nou istusirao (user posted image ) , nahranio i taman kad ga je krenuo uspavati Noa mu se pokakio user posted image i onda je mm meni ostavio pelenu da se uvjerim da je stolica postala zuta i da nije vise onako zelena, joj smjesan je user posted image

uspavao je Nou, a ja sam se odmorila....

nadam se da je Noa ozdravio ili da je bar bolje, a danas je stvarno bio raspolozen, igrao se, vristao i smijao...

nadam se da cemo ipak oboje doci Jedinku (Ajdinu) na rodjendan, ali jos budemo vidjeli....

cestitamo hodalici hodanje user posted image i maleni rockas user posted image user posted image user posted image user posted image

i bebama koje su pimile boce da sto prije prodju rukice i nogice i da ne budu svojim mamama nervozne user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 20475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  817 818 [819] 820 821   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *