|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  816 817 [818] 819 820   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
20.4.2010 10:39:54   
Mya_81 RR
Jutros MM doručkovao kuhana jaja i ja minji dala malko žumanjceta...nije se nimalo bunila, a baš sam nešto mislila da joj tako solo neće odgovarati...

Anidla, a baš bezveze što ne možete ići user posted image user posted image user posted image user posted image Mogu misliti koliko ti je krivo, ali najbitnije je da bebi ozdravi....pa, naš dečec će da napuni godinicu za dva dana user posted image user posted image user posted image user posted image Jedva čekam da vidim slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

Pocahontas, sretnooooooooooooo....nadam se da ipak počinješ od 24.maja user posted image user posted image

Felix, ja ne bih išla sa Anelom kod te prijateljice (ako misliš na onu prijateljicu user posted image )

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 20426
20.4.2010 10:40:46   
Anoniman
felix draga, mi dojimo... s vremena na vrijeme pojede bogdu banane, pa svako 3 jutro supicu, ali svako vece prije spavanja popije flasicu Bebimila... 100 - 140 ml... kako je raspolozen... to mu dodje kao poslastica... svaki dan popije flasicu kamilice... a ako Bog da za par dana kad navrsi punih 4 mjeseca, onda cemo uvesti redovno po jedan obrok na dan guste hrane... ovo do sada je samo proba i eto ono kao da se malo osvjezi po bogdicu...

pocahontas, zelim ti puno srece na razgovoru i da sto kasnije pocnes raditi...

sto se tice jajeta, jeste li probavali dati djeci jaje u supi, napravite supu i kad bude skoro gotova, dobro umutiti jaje i lagano izljevati u supu... ne osjeti se prilikom jela, a kuhano je... user posted image

Neposredna veza do poruke: 20427
20.4.2010 10:44:37   
dady

IZVORNA PORUKA: pocahontas

gvendy, promjena je vremena tako da se i ne trudis dzaba da ga uspavljujes..ovaj moj je danas ukupno sat i pol spavao iz dva puta user posted image a sinoc se budio 4 puta da doji, od toga jednom uz takvu vrisku i neutjesni plac, reko boze sta mu je..dok nisam svjetlo upalila da ga razbudim nije se smirio..onda opet na siki miki i nastavio je...

a inace popodne kada se naklopa svezem ga u hranilicu i on uz crtane i cuclu i dekicu preko lica zaspe bez problema i ja ga nakon 5 min prenesem u krevetic jer bis e u hranilici osafunjao jer je sve to plastika...

a škorpija sta tete pricaju...s prvom se cula jucer i rekla joj dodji u 12h. Kaze on ok, rekla joj ja kad dodjes ispred bosmala prozovi da neko sidje po tebe...ona mene kraljica jutros zove u 10h kaze: "e koja je ono adresa Boga ti, evo mene na autobuskoj?" Ja rekoh:" pa niste valjda krenuli, rekoh li vam ja jucer da je dogovor u 12h, i vi pristadoste?"..ona na to: " haj nije problem, moze i u 12huser posted image "...i malo je tu meni vec bilo nesto sumnjivo ali hajd reko ..kad dolazi sms u 11h slijedeceg sadrzaja i to velikim slovima: " gospodjo molim vas oprostite, ja sam zavrsila trgovacku skolu i zvali su me da radim u trgovini, oprostite moja gospodjo, molim vas oprostite"...dakle, sat vremena prije dolaska kod mene i sat vremena poslije onog njenog evo me na autobuskoj stanici prema vama?..e pa ko je ovdje lud....helem, ona i ne dodje...

a druga...lik pravi, razvedena, nije ni iz sa, podstanar, nema nikog, inace cuva starce pri nekoj agenciji, pa joj neka baba riknula (Boze me oprostiuser posted image ) pa eto sad dok joj kakvog drugog starca na cuvanje ta njena agencija ne nadje ona bi radila...a pogled joj je sav ono crazy user posted image user posted image ludo oko...i kao majka joj od bivseg muza bavila se nekim vradzbinama pa se oni razveli...ali ona je muzu naskodila (majka njegova jer sad pije)....pitala je mene i muza nagradno pitanje da li znamo koje su tri javaznije stvari da bi brak opstao? reko mi ih imamo malo vise pa ne znamo koje su njoj u opciji user posted image user posted image ma ludilo....helem, mi se zafrkavali tj. hajcali zenu umjesto da smo nekog normalnog imali,,,btw, prozvali smo je princeza od anexa (tamo zivi)...postidila se kada je mm prokomentarisao da mu djeluje zaljubljena..joj nidje veze..buaaaaaaaaaaaaaa place mi se.....user posted image user posted image user posted image

Eh draga,svaka ti čast!!!
Baš se ismijah za dobro jutro!!! Imamo mi jednu tetu čuvalicu,pa ćemo vidjeti šta je s njom,ona je supr tata,ako bude slobodna!:)

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 20428
20.4.2010 10:44:43   
Mya_81 RR
Dadada, nemam ideju kako da mu podvališ to jaje  s obzirom da ne jedete kašice pa ne možeš onda u neko povrće staviti i malo jajeta...a kako li je samo tako zeznut, miša mu user posted image

Minja je jutros raskrvarila desni tamo gdje ima ovaj jedan jadni zubić...spetljala se dok je puzala i udarila se licem od pod user posted image Nije baš puno plakala, ali sam zato ja bila u šoku kad sam vidjela krv u ustima user posted image Odmah sam se pokušala srediti, rek'o čeka tebe još svašta pa bolje ti je da se navikavaš....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20429
20.4.2010 10:48:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

hej pa strovali mu u keksolino citavo jaje, sta ima veze sve izblendaj skupa...na kraju, u kolacima koji su poslastica ima jaja, ha ja...ne mora jaje biti u slanoj kombinaciji user posted image
ja sam svom jucer u keksolino izmiksala komadic korjena komorača user posted image i sve fino pojeo

p.s. dadada, pomoli se onom svom budi danas, jer idem kod sefa da mi kaze tacno kad pocinjem raditi..neka to bude 24. maj........aaaaaammmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

bacam vradzbine na sefauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20430
20.4.2010 10:50:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

felix draga, mi dojimo... s vremena na vrijeme pojede bogdu banane, pa svako 3 jutro supicu, ali svako vece prije spavanja popije flasicu Bebimila... 100 - 140 ml... kako je raspolozen... to mu dodje kao poslastica... svaki dan popije flasicu kamilice... a ako Bog da za par dana kad navrsi punih 4 mjeseca, onda cemo uvesti redovno po jedan obrok na dan guste hrane... ovo do sada je samo proba i eto ono kao da se malo osvjezi po bogdicu...

pocahontas, zelim ti puno srece na razgovoru i da sto kasnije pocnes raditi...

sto se tice jajeta, jeste li probavali dati djeci jaje u supi, napravite supu i kad bude skoro gotova, dobro umutiti jaje i lagano izljevati u supu... ne osjeti se prilikom jela, a kuhano je... user posted image

i to sam mu pravila...samo sto ja dodam malo brasna u jaje pa pustim da baci supa kljuc...ali i to mi je pojeo samo dvije kasike...sumnjam da je to dovoljno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20431
20.4.2010 10:52:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Dadada, nemam ideju kako da mu podvališ to jaje  s obzirom da ne jedete kašice pa ne možeš onda u neko povrće staviti i malo jajeta...a kako li je samo tako zeznut, miša mu user posted image

Minja je jutros raskrvarila desni tamo gdje ima ovaj jedan jadni zubić...spetljala se dok je puzala i udarila se licem od pod user posted image Nije baš puno plakala, ali sam zato ja bila u šoku kad sam vidjela krv u ustima user posted image Odmah sam se pokušala srediti, rek'o čeka tebe još svašta pa bolje ti je da se navikavaš....

a jojuser posted image user posted image user posted image user posted image desilo se i nama ako te tjesi...na svu srecu pa nije skontao krv

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 20432
20.4.2010 10:59:03   
Emica_sa
Jutro i od nas,mi smo se probudili daaavnoo jako smo nervozni,ne znam vise sta da radim..samo kad ga drzim miruje,ma slomi me...Anidla bas mi je krivo zbog Noe ,ali zelimo mu brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada niste jos dali vakcinu,daj mu nekako jaje,iako ako je jeo sa przenicama a nije bilo alergije nece je biti nikako

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20433
20.4.2010 11:11:28   
anidla
zene, koliko mogu tolerisati ovu zelenu stolicu?????user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 20434
20.4.2010 11:16:22   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

zene, koliko mogu tolerisati ovu zelenu stolicu?????user posted image user posted image user posted image

jesi joj ztvrdila razlog...i oprosti koliko traje. kako sam shvatila bebi je prehlađen vjerovatno je od prehlade zelena. jeli ti njemu daješ čvrstu hranu...da nije jeo nešto od onoga što bi stolici promjenilo boju tipa namjernica sa više željeza u sebi. Jeli neke lijekove koristite i to može biti razlog.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20435
20.4.2010 11:32:12   
anidla
Hanady, traje danas 3 dan kako je stolica zelena...bili smo kod doktorice Vukovic, grlo je ok, kao i pluca sto je najbitnije...radili smo krvnu sliku i ona je ok...uradili urin i on je ok....vjerovatno je neka viroza a Noa je iscrpljen dodatno zbog dermatitisa...lijekove mu ne dajemo, nije htjela Vukovic da nam da antibiotike jer nema potrebe za njima jer je sve ok....dajemo samo paracetamol svakih 6 sati po 2.5 ml...odbija hranu, jedva nekad nesto pojede...nos mu slini...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20436
20.4.2010 11:41:18   
Meri29
Anidla ljubimo malog bolesnika, da nam brzo bude bolje evo Majda salje user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20437
20.4.2010 11:45:23   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

Hanady, traje danas 3 dan kako je stolica zelena...bili smo kod doktorice Vukovic, grlo je ok, kao i pluca sto je najbitnije...radili smo krvnu sliku i ona je ok...uradili urin i on je ok....vjerovatno je neka viroza a Noa je iscrpljen dodatno zbog dermatitisa...lijekove mu ne dajemo, nije htjela Vukovic da nam da antibiotike jer nema potrebe za njima jer je sve ok....dajemo samo paracetamol svakih ' sati po 2.5 ml...odbija hranu, jedva nekad nesto pojede...nos mu slini...

na navedeno stanje nema potrebe da brineš za zelenu stolicu...viroza najmanje 7 dana mora da odradi svoje. Djete je prehlađeno, vjerovatno i pupa malo virozan. ma nemoj brinuti. ali da jede mora to znaš...supice supice i samo supice...pa makr i na flašicu. Supice pileće sa puno povrća iskuhanog.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20438
20.4.2010 12:24:23   
anidla
pa znas Hanady da mi nazalost jos nismo ni poceli nista davati od hrane tako da nista od supice...razlog je dermatitis i moguce alergije...jucer sam bas doktorici rekla da jos nista ne dajemo jer nam je Tanja Knor rekla nista kospasto, kiselo, nista sa puno C vitamina, i nama kaze doktorica Vukovic das nema potrebe da se jos zurimo do 6 mj....a onda cemo raditi i alergo testove....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 20439
20.4.2010 12:53:00   
škorpija
anidla slažem se sa hanady , vjerovatno je noni nahladio stomačić i to nije ništa opasno, proći će, a evo ti malo pogledaj i na ovoj temi klik i pliiiiz nemoj se toliko sekiratiuser posted image , joooj kakva si za nonija već kontam , jadna tvoja snahauser posted image user posted image user posted image

dadada evo da i ja dam prijedlog za jaje, moj se davi sa ovim: izrendaš krompir manji, dodaš malo brašan, cijelo jaje i malo soli, napraviš kašu kao za uštipke i ispržiš na malo maslaca. kad se ohladi daš mu u ruku i dobar tekuser posted image

pocy držim ti palčeve za 24.user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 20440
20.4.2010 13:08:58   
megi
pozzz svim bebama,
posebno noi da sto prije ozdravi,

mi smo nocas imali samo 5 budjenja, a jutros onako fino za pajanje a ona se zorom ranom nadigla, novog zuba nema tako da cemo ga i dalje optuzivati za sve nervoze i nesanice

sad cura pajki a mama konta sta li bi joj mogla skuhati za rucak

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 20441
20.4.2010 13:17:01   
Anoniman
pozdrav zenice moje
Ja sad dosla bila kod komsinice ostavila sam A.sveki.Dosla tamo ima babica izdaja joj mlijekouser posted image jadnicu bole siske nadolazi kod nas nema Bromegon tab.hebemti nas kanton i drzavu nemaju tab.obicni za vracanje mlijeka kad se ja sjeti reko,imam ja sam pila kad sam prstavala A.dojit sreca vidi eto kako se samo htejlo prije 3.sedm.bas sam cistila svoju apotekuuser posted image lekova bas sam to htjela bacit reko sta ce mi ma opet se mislim reko ma necu i vidi da njoj prispjednu u rukeuser posted image dala joj nemoze mi se nazahvaljivat ma daj reko dala bi ti sve zivo i pomogla nema na cemu
Sta ce jadna i ona da joj je lako nije,pomirila se stim zivot ide a kaze da nemislim na to mislim kako da ne.Gore mi je bilo trpit bolove cekat porod a znat da ces rodit mrtvu bebuuser posted image mos te mislit to...
Dobro je hb,drzi se nije puklani sjecena dole
Kaze tu noc kad je rodila pred jutro dodje zena isto tako,izaso joj 9ti mjes.treba rodit ovi je posalju za ZE  kaze naponi je snadju pred sami put,dosla skoro do ZE trpila beba skoro izasla glavica dole dok su je stavili na stol beba umrla utusila se u karliciuser posted image pa dragi Allahu pa sta je ovo,kakvi su ovo nasi dokt.sta ovo rade od nevini zivota
Stvarno smo sretne sto,su nam beba zive i zdrave hb.nedo Bog nikome nikad

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 20442
20.4.2010 13:23:06   
Meri29
Joj Felix stvarno kada se tako covjek naslusa prica... Ne mogu da vjerujem da se to jos uvijek desava, kao da smo u srednjem vijeku

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20443
20.4.2010 13:38:24   
Anoniman
vala bas Mery,svasta ces cuti nista dobrouser posted image sve da Bog sacuva.Tako me strah svega boze,,sto se kaze i 2.trudnoce mada nesmijem se zaklet da necu vise djece al kakvo je vrijeme doslo cuvaj ono sto imas i pazi...
Nemogu se Bogu nazahvaljivat sto mi je A.ziv i zdrav koje sam imala muke dobar je on meni hb.Znala sam u onim bolovima samo u sebi govorit boze samo da se rodi ziv i zdrav ja sam nebitna....Bogami...
A svakom je svacija muka teska al se isplati kad dobijes bebicu zivu i zdravu a ovako,samo dumas glavom o zid i razmisljas moglo,je ovako moglo je onako..
Opet sve je to sudbina mislim kme je sudjeno da zivi zivit,ce sa 1kg.I RODIT CE SE...
neznam stvarno dodje covjeku svasta na um..user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 20444
20.4.2010 14:21:09   
Anoniman
aman felix u kakvom to gradu vi zivite... ja sve vicem za nase Gorazde da je jedna mala kasaba, ali brate mili imamo sve sto je potrebno za porodjaj... prije rata su se porodilje slale u Focu samo ako je nesto komplikovano, ali sada imamo sve po najnovijim standardima opremljeno... rijetko da se koja posalje u Sarajevo i to se salje samo ako ne daj Boze nesto nije u redu sa majkom ili sa bebom... glubo bilo kako god...

mojoj seki danas rodjendan, pa evo pravim joj kolac i ako Bog da poslijepodne kad dodje s posla kuci idemo da joj cestitamo... sretna sam zbog nje...

anidla, sto se tice zelene stolice, Ermin je isto bio nahladjen i sve dok nije ozdravio stolica mu je bila zelenkasta... u stvari po stolici sam i bila sigurna da je ozdravio... a sto kaze Hanady to ti od prilike traje oko 7 dana, sad zavisi od nahlade i od djeteta... a Boga mi mom Erminu je upravo supica pomogla da ozdravi i da izbaci slajm... naravno uz sljez... ja sam njemu napravila domacu supicu i onako malo topliju dala i brzo mi je ozdravio, ali svak ima svoje...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20445
20.4.2010 14:25:28   
Anoniman
ma mila zivimo u ludom svjetuuser posted image nemas gdje otic kod nas bolnica dodje ko ambulanta ono samo ko,fol osnovno nemaju ct.nemaju uzv.nemaju ddovoljno ljudi za cr.kad se radi cr.trazi se sedm.tko ce i sta radit ma uzas,samo znaju slat za ZE...Nista drugo i neznaju a doktori sve gore od goreg,davno neki bili za pemzije neki za jos obucavanja a neki za ludniceuser posted image
Ja sam isla privatno i nezalim ni feninga......
Cestitamo seki rodjendan neka je ziva i zdrav puno godinauser posted image user posted image
I mi smo jeli doomace supice,kad je bio nahladjen puno je pomogla bas ga razgalila malo,sto se kaze...user posted image

< Poruku je uredio felix -- 20.4.2010 14:27:37 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20446
20.4.2010 14:40:48   
bebana27
pozz od nas
danas je mom zlatu 7 mjeseci veliki momak

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20447
20.4.2010 14:41:34   
Apotekarka
dobar dan...vrijeme je haos ja se po kuci vucem isto puz,sva sam nikakva,nesto nocima lose spavam,Antonio mi jutros gotov do 10 spavao evo i sad sat i pol spava,sad ce on...
MM jutros otisao mi cjeli dan sami,cekam da mi ustane da usisavamo skupa,kuca mi haos...
Felix joj nadam se da ce ta zenica smoci snage da izdrzi....zalosno,a Boze nije ni cudo sta se desava kad toliko doktora s kupljenim diplomama ima,katastrofa,kod nas zimus otvorena jos jedna ljekarna radi zena s osnovnom pa kad nekog otruje...i uopce magistra nikad nemaju a ti idi u skolu godinama uci...drzava katastrifa zato se sve vise i vise ovakve stvari desavaju,sto felix kaze ni marke mi nije zao isla sam privatno sve je ok proslo hvala Bogu...
Mi i sad nekad imamo elenu stolicu,zavisi i sta dijete jede i koliko dugo kao sadrzaj u crjwvima stoji...
Ibrahimu cestitamo rođendan

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20448
20.4.2010 15:11:36   
Emica_sa
>Felix bas mi je zao tvoje prijateljice bila sam jako blizu da mi se desi isto tako da znam kako joj je,grozno vjeruj mi.Ne daj Boze nikada nikome,jer to je strasno...O sposobnosti doktora i njihovoj savjesti bi se mogli romani napisati,jer savjesti nemaju,ti su zaista rijetki.Ja sam svoje dijete  izvela iz bolnice na svoju odgovornost kad smo bili,jer stvarno nije bilo nikakvog smisla da bude u bolnici,kao obzervacija,ma kakva obzervacija,niko po citav dan ne dode samo kad je vizita,ja napravila scenu u bolnici potpisala  i izasla,drugacije covjek ne moze nego  bezobrazno i ostro.O govorenju informacija necu ni da pricam jer tu su katastrofa,kad je bila vizita ja tu sa dijetetom,Dr ude,a jos me zna,pregleda i samo izade,kasnije meni dolazi tehnicarka i govori rekla Dr ovo da se uradi,a ja fino nek dode Dr kaze meni sta i kako hoce da uradi,pa cemo onda,a ne tako,ma nekultura totalna,ne znam samo ko ih tako nauci naopako...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20449
20.4.2010 15:21:30   
Anoniman
dadada, ne znam voli li A supice? Ako da, mozda da mu napravis kapavicu (ili tako nekako, mislim da joj je to "izvorni" naziv user posted image ). Ja je cesto ljeti pravim, doduse sa paradajzom.... Uglavnom na kraju samog kuhanja supice umutis citavo jaje i u supu (dok vri) stavis.
Pocy, aaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm evo i mi cuvamo fige i na nogama user posted image  A kad se sve ovo smiri, otvorit cemo temu "nase drage i mile biserke" (citaj tete)

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 20450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  816 817 [818] 819 820   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  816 817 [818] 819 820   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *