dady
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas gvendy, promjena je vremena tako da se i ne trudis dzaba da ga uspavljujes..ovaj moj je danas ukupno sat i pol spavao iz dva puta a sinoc se budio 4 puta da doji, od toga jednom uz takvu vrisku i neutjesni plac, reko boze sta mu je..dok nisam svjetlo upalila da ga razbudim nije se smirio..onda opet na siki miki i nastavio je... a inace popodne kada se naklopa svezem ga u hranilicu i on uz crtane i cuclu i dekicu preko lica zaspe bez problema i ja ga nakon 5 min prenesem u krevetic jer bis e u hranilici osafunjao jer je sve to plastika... a škorpija sta tete pricaju...s prvom se cula jucer i rekla joj dodji u 12h. Kaze on ok, rekla joj ja kad dodjes ispred bosmala prozovi da neko sidje po tebe...ona mene kraljica jutros zove u 10h kaze: "e koja je ono adresa Boga ti, evo mene na autobuskoj?" Ja rekoh:" pa niste valjda krenuli, rekoh li vam ja jucer da je dogovor u 12h, i vi pristadoste?"..ona na to: " haj nije problem, moze i u 12h "...i malo je tu meni vec bilo nesto sumnjivo ali hajd reko ..kad dolazi sms u 11h slijedeceg sadrzaja i to velikim slovima: " gospodjo molim vas oprostite, ja sam zavrsila trgovacku skolu i zvali su me da radim u trgovini, oprostite moja gospodjo, molim vas oprostite"...dakle, sat vremena prije dolaska kod mene i sat vremena poslije onog njenog evo me na autobuskoj stanici prema vama?..e pa ko je ovdje lud....helem, ona i ne dodje... a druga...lik pravi, razvedena, nije ni iz sa, podstanar, nema nikog, inace cuva starce pri nekoj agenciji, pa joj neka baba riknula (Boze me oprosti ) pa eto sad dok joj kakvog drugog starca na cuvanje ta njena agencija ne nadje ona bi radila...a pogled joj je sav ono crazy ludo oko...i kao majka joj od bivseg muza bavila se nekim vradzbinama pa se oni razveli...ali ona je muzu naskodila (majka njegova jer sad pije)....pitala je mene i muza nagradno pitanje da li znamo koje su tri javaznije stvari da bi brak opstao? reko mi ih imamo malo vise pa ne znamo koje su njoj u opciji ma ludilo....helem, mi se zafrkavali tj. hajcali zenu umjesto da smo nekog normalnog imali,,,btw, prozvali smo je princeza od anexa (tamo zivi)...postidila se kada je mm prokomentarisao da mu djeluje zaljubljena..joj nidje veze..buaaaaaaaaaaaaaa place mi se..... Eh draga,svaka ti čast!!! Baš se ismijah za dobro jutro!!! Imamo mi jednu tetu čuvalicu,pa ćemo vidjeti šta je s njom,ona je supr tata,ako bude slobodna!:)