|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
3.4.2010 14:45:23   
pocahontas
ljudi upomoc..nigdje u apotekama u SA nema baby vac-a? ako neko zna gdje ga ima 100% neka mi javi plizzzz da djetetu nos procistim..nece da doji
na temi baby vac niko mi ne odgovara user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19351
3.4.2010 14:51:58   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ljudi upomoc..nigdje u apotekama u SA nema baby vac-a? ako neko zna gdje ga ima 100% neka mi javi plizzzz da djetetu nos procistim..nece da doji
na temi baby vac niko mi ne odgovara user posted image

ima mejtaš...sad sam zvala rezervisal na tvoj nick ali rade samo do 3 kako sad da stigneš...samo 1 imaju...požuri čekaluša 29...hej sutra ne rade ...javi se

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 19352
3.4.2010 14:52:35   
Mya_81 RR
Pocahontas, jesi provjerila u onim apotekama koje su napisali na toj temi...da si blizu posudila bi ti Minja svoj user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 19353
3.4.2010 14:56:31   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Pocahontas, jesi provjerila u onim apotekama koje su napisali na toj temi...da si blizu posudila bi ti Minja svoj user posted image

ja bih joj pozajmila al moja malena još slini...pocy...žao mi je zakasnila si danas u apoteke...:(

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19354
3.4.2010 15:54:44   
pocahontas
a vidim da sam zakansila..bas smo smotani ko sajle...muz je sve apoteka sarajevo obisao, u mercatoru apoteka eurofarm nema..cude se cudu kakav crni usisivac..kao imaju nekakvu avent od 300KM..aha sta imauser posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19355
3.4.2010 18:11:25   
škorpija
pocy pogledaj na temi babyvac neka žena prodaje dva komada po 24 km

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 19356
3.4.2010 18:12:03   
škorpija
ja sma svoj kupila u apoteci na socijalnom sarajevoapoteka

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19357
3.4.2010 18:23:39   
amela2208
pozdrav i od nas kakoste mı sve redom kako user posted image user posted image user posted image nadam se da ste mi sve dobro
imam problem: joj evo vec par dana imam jako ziganje u obije dojke ne znam sta da radimuser posted image user posted image user posted image nekad tako zigne da bi mogla vriskatiuser posted image user posted image user posted image user posted image a i mlijeka ima masallah da bi mogla svakih pola sata dojitiuser posted image user posted image user posted image
Veliki pozzz od nas i hvala unaprijed na odgovorima ako ih bude bilouser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19358
3.4.2010 18:36:36   
Anoniman
i opet pozdrav veliki iz suncanog Gorazda... user posted image user posted image
mi smo bili opet kod deda i nane, pa smo malo setali napolju i evo nas konacno kod kuce... dijete se nahodalo pravo al izgleda da nije sekundu umoran... user posted image user posted image user posted image  
cestitamo korake user posted image user posted image user posted image user posted image  i zelimo da nestanu sve penture, sto od zubica sto od nahlada...

felix mila, kako nam je Anelko danas??? ma samo neka ruca, nemoj da mi dijete gladuje... cim on trazi jos to je njemu hvala Bogu bolje i zeludac mu je proradio... user posted image user posted image user posted image user posted image  dusa moja mila...

amela, i ja ti imam istih problema, ali kazu da je to normalno... sto kazes zigova ima da bih nekad mogla vrisnuti iz sveg glasa, al tjesim se da izgleda to ne utice na mlijeko... ljubi nam drugaricu Saricu...

odoh sada da pijemo kaficu ja i mm, pa se javim opet nekad poslije... cmokara

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 19359
3.4.2010 18:52:12   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

pocy pogledaj na temi babyvac neka žena prodaje dva komada po 24 km

supernova- zena? hahaha...ja se plaho iznenadila kako muzevan glas ima user posted image
uzeli smo aspiratori od supernove i evo smo nesto istjerali van...koliko cesto mogu koristiti ovo cudo na usisivacu? opet nije htio da doji? mozda da malo sacekamuser posted image ?

na socijalnom neJma samo da znate kao i nigdje u sarajevu...neke apoteke privatne kazu - nikad culi za touser posted image
mya, hanady hvala user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19360
3.4.2010 20:24:15   
škorpija
pa jel muško ili žensko, po nicku sam mislila da je ženauser posted image , prije upotrebe babyvaca prvo stavi u nosić kapi ili nasprejaj aquamarisom, šta već koristiš, sačekaj nekoliko minuta da se slinice rastvore i onda usisaj. najbolji efekat ima poslije kupanja, možda da svaka 3-4 sata koristiš, nema svrhe češće

Neposredna veza do poruke: 19361
3.4.2010 20:57:42   
Mya_81 RR
Pocahontas, baš mi je drago da ste uspjeli nabaviti user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim da ti je moja prija user posted image   napisala sve bitno u vezi korištenja...

Amela, ja ti u vezi tog žiganja ne mogu napisati ništa korisno user posted image

Ja sam se upravo najela jaja (puknutih mi bilo k'o u priči, a još se držala striktno uputstva kako da ih skuham a da ne puknu)...nema veze, sve ćemo mi to potamaniti user posted image

Želim vam svima mirnu noć i lijepe snove user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19362
3.4.2010 21:07:14   
Hanady RR
e drage moje...
ja sam vam na kafici bila...

pocy drago mi je da si uspjela...ovaj forum je ludilouser posted image user posted image user posted image

e ženice drage andilu sam upoznala i njenog divnog sina ali on se tako češki od tog grrr dermatitisa...srce mi se steglo...a naša mamica je jakooo tužna radi svega toga.user posted image
andila draga dermatologu idi u ponedeljak, a moj mm koji je zdravstveni radnik kaže da će keram dr. Lutve jedino porblem riješiti i da nema nikakve štete za vanjsku upotrebu kod male bebe. uglavnom ti kod dermatologa najbolje vidi o svemu...otvoreno pitaj i zahtjevaj da ti rješe problem. Sretno draga želim vam mirnu noć bez češkanja i da nam dječak lijepo spava

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 19363
3.4.2010 21:12:47   
anidla
Hanady ti mene rasplaka user posted image ....(jest meni tesko zaplakati user posted image )

tako cemo i uraditi, evo cekam mm da dodje s puta....ja ga nazvala i rekla mu za danas pa se  i on jadan user posted image

hvala draga na svemu...ja ne mogu docekati ponedjeljak....bebac je jedva zaspao i ja svom sinu zelim mirnu noc, potreban mu je san...

nego,koliko beba moze dugo da nema stolicu? jos mi ovo fali...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 19364
3.4.2010 21:51:48   
R&T@
Anidla, ljubi djecaka i nemoj se ti nama puno brinuti.....
Hvala bogu za sve ima lijek, riješit cete vi to...

Neki kazu da dojene bebe mogu i sedmicu bez stolice.

Daj mu jabuku ili jogurt(ako ga pije), uvijek upali.... 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19365
3.4.2010 22:02:20   
R&T@
Uh, zaboravih.

Sretan mali rođendan mom imenjaku i da mami svojoj bude veliki i zdravi i jaki momak.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (za svaki mjesec po jedan poklončić).

Felix, on je velika i sad zdrava beba pa ga ti sutra nahrani domacom gustom nemasnom supicom od raznog povrca...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19366
3.4.2010 22:13:26   
Anoniman
evo drage žene,ja samo kratko da vas pozdravim, jako mi je drago felix sto je tvoj djecak bolje.ovih dana smo u pripremama za Uskrs pa nisam pisalauser posted image  Nikola je sve gori po noci,iscrpljuje me ma svaka noc mi dodje kao pokora,svakih sat budan..user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19367
3.4.2010 22:16:11   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

Hanady ti mene rasplaka user posted image ....(jest meni tesko zaplakati user posted image )

tako cemo i uraditi, evo cekam mm da dodje s puta....ja ga nazvala i rekla mu za danas pa se  i on jadan user posted image

hvala draga na svemu...ja ne mogu docekati ponedjeljak....bebac je jedva zaspao i ja svom sinu zelim mirnu noc, potreban mu je san...

nego,koliko beba moze dugo da nema stolicu? jos mi ovo fali...

kod dojene bebe može i do 10 dana bez stolice...a ako je beba na AD onda može do 7 s tim da je to tvrda stolica u pitanju...ili su zubi ili promjena zdraka ili beba uvela nove hrane itd itd....

imaš temu stolica kod bebe pročačkaj tamo ima svaštaaaaa

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19368
3.4.2010 22:22:05   
R&T@
IZVORNA PORUKA: marijanna

evo drage žene,ja samo kratko da vas pozdravim, jako mi je drago felix sto je tvoj djecak bolje.ovih dana smo u pripremama za Uskrs pa nisam pisalauser posted image  Nikola je sve gori po noci,iscrpljuje me ma svaka noc mi dodje kao pokora,svakih sat budan..user posted image

Joj, marijanna to je najgori period.
Taman pomislis da je beba malo porasla, a ono teza noc nego na početku.

Jede li po noći? Pokusaj ga "natjerati" da popije sto vise kad se probudi, ne daj da odmah zaspi.
I pokusaj da ga ne podizes cim zaplace.
Javi mu se, pricaj mu, ali ga ne uzimaj.
Mozda te iznenadi.

Sretan praznik, unaprijed! 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19369
3.4.2010 22:24:05   
anidla
pa pretpostavljala sam da je zbog toga jer smo promjenili hranu, ali nisam znala bas vremenski koliko je normalno ako je beba na AD, thx user posted image

idem ja leci, ne znam kakva ce noc biti....moram se odmoriti....ljubim vas sve i zelim vama i vasim pilicima mirnu noc bez budjenja user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 19370
4.4.2010 3:02:08   
Ella_H
Poz drage mamice i bebare..
felix drago mi je sto je malecki bolje ...
Svim zenicama veliki user posted image i nebrinite
ja sam isto trazila ovdje taj babyvac nigdje nema mozda na netu
da pogledam pojma nemam maleni bas zacepljen nosic ima uzas
sad je poceo i kasljati a izgleda da ga i uho boli
bas se uhvati za uho i vrisne pa sam mu dala antibiotik
koji je imao viska od prije i paracetamol kod vas ovdje se zove tylenol
stariji klipan je bolje sto je odlicno manje belaja hehe
Bambi i amela zao mi sto vas zig zig ali ako nije opasno samo dojite
punu podrsku imate od mene...
Pusa svim curkama i momcima od nas user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19371
4.4.2010 3:23:06   
malena_t
Ako sad ne poludim necu nikad!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pisala sam vec da nam je teta, s kojom smo dogovorili cuvanje jos u oktobru, nedavno otkazala. Trebala ga cuvati svekrva do kraja aprila i taman da nadjemo nekog drugog. Kad danas dolazi sveki, kaze umrla kolegi s posla mama, zvali je da prekine godisnji i dodje u ponedjeljak na posao. Ja u utorak pocinjem raditi, nema sanse da odgadjam vise, muz prije par dana dobio novi posao, takodje nema sanse za bilo kakvim odsustvom. Kome ostaviti dijete???? Samog u kuci, na cesti....!!!!????? I ako nadjemo nekoga za ova dva dana, a moramo naći, kako ga ostaviti sa potpunim strancem????? Glava mi puca, zeludac razvaljuje, cijeli dan sam user posted image user posted image user posted image Uzas!!!

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 19372
4.4.2010 8:37:54   
Mya_81 RR
Jutro, generacijo...nama je noć bila user posted image user posted image user posted image user posted image U snu je puzala po krevetu jedno 2 sata i svaki put kad dodje do vrha kreveta udari se u ogradu i onda zaplače...ja je supustim, ona ponovo prema gore i tako u krug dobra 2 sata...onda je odspavala satić i skupila snage za dalje....dizala se uz ogradu, malo plakala i opet sve to u snu do nekih 5 ujutro, a u pola 7 smo imali budjenje.....aaaaaaaaaa....iscrpi ovo pravoooooooo....

Malena, uh, nije ti nimalo lako...zapravo, baš si u nekoj ne zavidnoj situaciji i nadam se da ćeš nekako uspjeti naći nekoga mada mogu misliti koliko ti se to sad čini nemogućim user posted image user posted image

Znači, vi ste nam se družili jučer na kafici....baš vam zavidimo Minja i ja user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19373
4.4.2010 9:56:05   
anidla
jutro...user posted image user posted image user posted image

evo i ovdje da cestitam zenicama koje slave Uskrs i Vaskrs, danas uzivajte sa vasim najmilijim i budite nasmijane, vesele uz vase pilice....ja jedva cekam da krenem u skitnju na kolace user posted image

noc onako...malo bolje, moram priznati, ali jutros...vidim vruc je uzasno, i htio mm da mu izmejri temp rektalno...jadnik cim mu je mm stavio toplomjer, poceo je da kaki...jao muke, nisam to nikad vidjela...prvo je bilo malo krvi a onda...imala sam sta vidjeti, stolica kao kod odraslog covjeka...tvrdo i dugo... user posted image user posted image user posted image
on place i kaki, a ja mu drzim rukice...kakio je 5 minuta user posted image user posted image user posted image nakon toga se jos jednom pokakio ali kaka je bila onda kompaktna ali zelena user posted image iste sekunde kad sam ga oprala, presvukla i namazala zaspao je....nije se pomjerio evo ima vec sat i pol...dermatitis + stolica ga je bas izmucila ovih dana....

Neposredna veza do poruke: 19374
4.4.2010 10:02:26   
R&T@
IZVORNA PORUKA: malena_t

Ako sad ne poludim necu nikad!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pisala sam vec da nam je teta, s kojom smo dogovorili cuvanje jos u oktobru, nedavno otkazala. Trebala ga cuvati svekrva do kraja aprila i taman da nadjemo nekog drugog. Kad danas dolazi sveki, kaze umrla kolegi s posla mama, zvali je da prekine godisnji i dodje u ponedjeljak na posao. Ja u utorak pocinjem raditi, nema sanse da odgadjam vise, muz prije par dana dobio novi posao, takodje nema sanse za bilo kakvim odsustvom. Kome ostaviti dijete???? Samog u kuci, na cesti....!!!!????? I ako nadjemo nekoga za ova dva dana, a moramo naći, kako ga ostaviti sa potpunim strancem????? Glava mi puca, zeludac razvaljuje, cijeli dan sam user posted image user posted image user posted image Uzas!!!

Dobro jutro, suncano i veselo.
Mi brojimo sate do velikog dana, ako Bog da.user posted image user posted image user posted image

Malena_t UH, mogu misliti kako ti je.user posted image
I ja sam imala slican haos.
Ne znam kakva ti je porodica, ali ima li naka tetka, rođaka slobodna nekoliko dana da pripazi...
Ili neka prijateljica koja ima malo dijete a ne radi....
Pa ti radi jednu sedmicu, i ganjaj bolovanje....

A, vjeruj mi ni jaslice nisu strasno rjesenje... sto ranije krene prije ce se navici...

U svakom slucaju, zelim ti da pronađes najbolje za tebe i dijete.user posted image

Mya_81, dijete se priprema za takmicenje u ekstremnim sportovima, a ti se bunis...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  773 774 [775] 776 777   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *