|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  775 776 [777] 778 779   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
5.4.2010 8:51:50   
Anoniman
jutro
evo mi skoro dosli sve je dobro nepovraca vise ima i dalje jedino kasastu stolicu a pijemp prolife nadam se da ce i to proci
Vagala ga ima 8.600gruser posted image za 3 dana dobio 100gr.masallah vracamo vracamo svoju tezinu  rekla je smijem davati sve sto sam davala i prije user posted image
Dala nam ferum sirup  svaki dan po jednu kap,3puta dnevno tako povecavati dr.dan po 2 kapi pa 3 sve dok nedodje do 20kapi po 3 puta dnevno
Otpusnica ce biti gotova danas a kaze nemoras dolazit dodji za 7dana ako sve bude uredu po nju,al nije jos doso nalaz stolice
ljubim vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19401
5.4.2010 9:36:11   
Mya_81 RR
Felix, mila superrrrrrrr da je bolje....sad se ti malo smiri user posted image A kad bi mogla dječaka nekome 'uvaliti' na kojis at da ga pričuva bilo bi superiška da se odmoriš...user posted image user posted image user posted image

Sahara
, i ja sve hoću pitati kako teku pripreme za sutrašnji dan, a nadam se da ti je sad na poslu sve OK i da onaj grč u želucu nije prevelik user posted image user posted image user posted image

Hanady, posebno ćemo danas biti u mislim s vama i nadamo se uspješnom i brzom oporavku male Lee user posted image I da ćete se opet s njom mazitiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image A teta Leni se gore igra s našim Arijem i sigurno prave nestašluke user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19402
5.4.2010 9:36:48   
Atarka
Dobro jutro svima,
Mi se nismo odavno javljali, svasta smo propustili..Kasnije cu iscitati sta kome treba cestitati user posted image
Jutros smo isli na vakcinu, nije puno plakao. Vagali su ga i tezak je 9,100g, mashallah, za bebu od 6 mj. doktorica je zadovoljna, s obzirom da doji.
Sada je nervozan i vrti mi se u krilu. Spava mu se pa ga idem probati uspavati, a mi se cujemo kasnije.

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19403
5.4.2010 9:37:17   
anidla
jutro pilici user posted image i mamice...

mi smo opet presli na obicni Aptamil 1 jer mu je stolica jutros opet katastrofalna...toliko se natezao jadan da je opet bili krvi i to je trajalo pola sata a pokakio je jedan mali krugic koji je uzasno tvrd....ne mogu ga vise patiti...
zvali pedijatra kaze da se vratimo na Aptamil pa sta god da bude, bar je imao s njim redovnu i normalnu stolicu...
a sad je nervoza dupla, dermatitis+stolica...uzas...user posted image user posted image user posted image user posted image

jutros smo i zvali dermatologa Tanju Knor, sutra smo naruceni u 16:15, sve cu zeni reci iako ja vidim promjenu na tjemenu da nije onako crveno ali ga i dalje svrbi a i ono ispod noge se ne povlaci....e sad, nisam pametna dal m je crvenilo manje od hrane sto smo bili promjenili ili od toga sto smo mu bukvalno par dana natopili glavu sa A dermom kremom....ne znam...

sutra cemo vise znati, kad vidimo sta ce nam ona reci i kad uradimo alergo testove....

joj ovo je bas da se cupas za kosu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19404
5.4.2010 9:43:53   
Anoniman
mya,moja odmorim jedino kad spava srecom danas je mm kuci pa ce mi pomoci ga cuvati sveki pricuva samo kad trebam sta radit al bolje ista nego nista.Seka ce mi doci ovi dana tako da cu odahnut malo...
Samo da se jos kaka stabiluzuje ...
anidla,mila bas mi je zao misica maloguser posted image nisam u toku al zasto si menjala hranu??
Ljubim vas..i "neda te nikome"user posted image
atarka,masallah za bebaca samo neka je zdrav ljubim vasuser posted image
A.je zaspo ja imam posla kod nas oblacno vrijeme fujj samo sto kisa neudari

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19405
5.4.2010 9:46:26   
Mya_81 RR
Anidla, baš mi je žao što se toliko patite user posted image I nadam se da ćete sutra napokon dobiti odgovarajuće odgovore user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19406
5.4.2010 9:48:13   
anidla
felix, i ti se meni javi a ja te ne dam nikom user posted image

ma joj, mjenjali hranu zbog dermatitisa, vec danima ja o tome pisem....ali znam da si imala veliki problem sa Anelkom pa ne zamjerim...bitno je da je on bolje, HB user posted image

mislili da vidimo jel alergican na laktozu, ili na sirutku....ali nista bez alergo testova, nemam srca da ga patim, jer stolica je haos...kazu da cak moze dobiti hemeroide, jos mi samo to treba user posted image

zamisli samo te muke, krvi i tvrde stolice, al haj da se pokaki, nego to je truncic izadje tvrdi...ma ...place mi se ...

jutros sam mu dala 2 kaskice maslinovog ulja da jos izadje sve lakse pa da Aptamil pocne da radi svoje...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19407
5.4.2010 9:52:09   
anidla
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Anidla, baš mi je žao što se toliko patite user posted image I nadam se da ćete sutra napokon dobiti odgovarajuće odgovore user posted image user posted image user posted image

moja Mya...pati se on, pati se mm a imam osjecaj da ja najvise to nekako dozivljavam i prozivljavam....mlada sam ja, meni je 26  godina a imam osjecaj da vec nemam snage...meni mm stalno govori da moram biti smirena i jaka jer sta nas sve jos ceka u zivotu....ali dzaba jace od mene user posted image user posted image user posted image
kao malo se smirim kad cujem sta sve ima (to je jako zalosno) i tad kazem HB pa je samo ovo, da ima i gore ali kad ga opet vidim kako se pati, vristi dok kaki, pa kad vidim pelenu...pa kad vidim rukice male sto do krvi cesu glavicu...ja opet u user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubi curu user posted image

kad dodjemo u zenicu dogovoricemo se da se nadjemo da pruzmete one naljepnice za auta kad ih pokupim od Visnje...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19408
5.4.2010 9:56:44   
Anoniman
anidla, posto ni sama nisi sigurna je li dermatitis ili je izrazito suha koza (jer i kod takve koze moze doci do svraba i pucanja) jesi li probala ljekodermom mazati te djelove koji su ispucali? 

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19409
5.4.2010 9:59:26   
anidla
IZVORNA PORUKA: dadada

anidla, posto ni sama nisi sigurna je li dermatitis ili je izrazito suha koza (jer i kod takve koze moze doci do svraba i pucanja) jesi li probala ljekodermom mazati te djelove koji su ispucali? 

nisam dadada s tim mazala user posted image mene iskreno strah eksperimantisati da ne bih samo jos gore napravila....a suha je koza katasrofalno,...imam osjecaj da mu ne mazem lice A dermom da bi popucalo user posted image daj Boze da je rijec samo o suhoj kozi a ne o dermatitisu....Bog te cuo user posted image

ljekoderm, jel to mast ili krema?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19410
5.4.2010 10:14:09   
Atarka
Idem redom:
Tajrinoj curici cestitam veliki rodjendan, da bude zdrava, vesela i sretna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anelu cestitam mali rodjendan i da nam se sto prije oporavi potpuno user posted image user posted image user posted image
Sonjinom Adinu cestitamo koracice, Meginoj Adni zubic.
Anidla draga, srce mi se steglo citajuci tvoje jade user posted image user posted image , jako mi je zao sto to prozivljavate. Bice bolje aBd i sretno danas kod dr.Knorr. Ja sam jednom bila kod nje i zena mi se cini sposobna. Pile malo, ljubi ga za nas!
Meri29, moj je sada sa 9kg prerastao ljulju (stolica na ljuljanje je kod nas, nije ona ljulja sa stalkom), ali ja ga po danu jedino tako mogu uspavati i none mu vire iz nje user posted image
Mya, znaci mala je postala mjesecarka user posted image
Hanady, drzim vam fige za pudlu. Ja sam jako bila vezana za svoju macu i znam kako jaka veza moze biti izmedju ljubimca i covjeka. I sad kad je se sjetim, oci mi se napune suzama.
Klub ljutica, primite jos jednog clana. Od prije 2 dana je poceo da place ako mu nesto ispadne iz ruke ili ako mu uzmemo nesto s cim bi se mogao povrijediti. To je tako glasan plac i odmah mu suze krenu na oci. Nevjerovatno kako se malen proplopovio.
Pocahontas, tebi i Rafi zelim da sto prije ozdravite.
Malena_T, sretno sa tetom cuvalicom.
Nadam se da sam vas sve pohvatala user posted image

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19411
5.4.2010 10:14:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

nisam dadada s tim mazala user posted image mene iskreno strah eksperimantisati da ne bih samo jos gore napravila....a suha je koza katasrofalno,...imam osjecaj da mu ne mazem lice A dermom da bi popucalo user posted image daj Boze da je rijec samo o suhoj kozi a ne o dermatitisu....Bog te cuo user posted image

ljekoderm, jel to mast ili krema?

Ljekoderm je riblja mast...100% prirodna...stavlja se inace kod opekotina...ma garant su i tebi to stavljali kada si bila mala jer je tada postojao ljekoderm i niveauser posted image ...probaj mu namazati te pregibe na nogicama...ljekoderm ne pecka...e da...i probaj naci bas ljekoderm jer sada ima njakih kopijauser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19412
5.4.2010 10:19:48   
Atarka
Da dodam da smo u subotu bili u Fis Vitezu i mali je bio super. Sve smo obisli i nakupovali se, a on je bio prava dobrica. Jucer smo konacno bili i u setnji Ferhadijom. Cak smo uspjeli i sjesti u basticu i popiti sokic. On je sarmirao okolo i svi su mu se smjeskali i tepali mu user posted image . Cim smo ga stavili u AS i upalili auto, odmah je zaspao.
Zaboravila sam cestitati Uskrs/Vaskrs -Sretno svima koji slaveuser posted image user posted image user posted image

30.09.2009

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 19413
5.4.2010 10:20:14   
amela2208
Dobro jutro i od nas

Mi smo fino spavali imali jedno budjenje u  5 sati, evo i sad je budna oci ko fildzani user posted image user posted image  Hvala Bogu jede dobrouser posted image user posted image user posted image sve ostalo po starom....
Felix: draga cestitamo na 100 gr sto ste dobili nazad, da Bog da svaki dan po 100gr dobijaliuser posted image eto sve brzo prodje
pozdrav za sve ostale meme i njihovee bebare, odoh ja pospremat kucu

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19414
5.4.2010 10:21:04   
anidla
Ataraka, draga moja...tako je to...vrtimo se u zacaranom krugu....ali nadam se da cemo sutra konacno znati sta dalje...i bitno mi je samo da mi dr.Knor da tacnu dijagnozu...da li je atopijski dermatitis, da li je samo suha koza....da li je neka promjena u metabolizmu, sta ocekivati, kako sanirati...eto...
ljubi Faruka na sred male guzane user posted image user posted image user posted image

dadada imas li sliku te kreme orginalne ili neki link, da mi ne podvale, na svasta su spremni user posted image
e da mi je i tebe upoznati, toliko si se meni javljala na ovaj problem da si mi bas postala draga----draga dadada user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19415
5.4.2010 10:24:23   
Atarka

Ljekoderm je riblja mast...

user posted image user posted image user posted image   Dadada bas me nasmija, nemoj mi zamjeriti. Radim u apoteci pa mi u sjecanju ostaju provale pacijenata. Mislim da si mislila na Jekoderm.user posted image
Anidla, posavjetuj se sa dr.prije jekoderma, jer ako je dermatitis, jekoderm bi ga mogao iritirati. A meni je bolji Jekogal jer se bolje razmazuje i brzo upije u kozu, a ne smrdi.

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19416
5.4.2010 10:27:36   
anidla
ma naravno da cu prije svega svakako se sutra posavjetovati sa dr. Knor...ali nije na odmet poznavati da postoje ove kreme...svasta ja naucih odkako sam postala mama...user posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 19417
5.4.2010 10:30:10   
Anoniman

Ataraka, draga moja...tako je to...vrtimo se u zacaranom krugu....ali nadam se da cemo sutra konacno znati sta dalje...i bitno mi je samo da mi dr.Knor da tacnu dijagnozu...da li je atopijski dermatitis, da li je samo suha koza....da li je neka promjena u metabolizmu, sta ocekivati, kako sanirati...eto...
ljubi Faruka na sred male guzane user posted image user posted image user posted image

dadada imas li sliku te kreme orginalne ili neki link, da mi ne podvale, na svasta su spremni user posted image
e da mi je i tebe upoznati, toliko si se meni javljala na ovaj problem da si mi bas postala draga----draga dadada user posted image

zao mi je da se toliko patiuser posted image ...a drago mi je da sam ti bas postala dragauser posted image ...nemam ni ja orginal, ja imam jecogal (to je nasa kopija ljekodermu) mislim da je srbija proizvodi/la...evo nasla sam jekoderm (mozda sam ja cak pogrijesila u slovuuser posted image )

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19418
5.4.2010 10:31:36   
pjenica mala
Atarka, možeš li mi molim te reći, za šta se koristi Jekoderm, prije se je to puno više koristilo za bebe imam osjećaj.
Pozz i pusa svim mamama i bebama!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19419
5.4.2010 10:31:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Atarka

Ljekoderm je riblja mast...

user posted image user posted image user posted image   Dadada bas me nasmija, nemoj mi zamjeriti. Radim u apoteci pa mi u sjecanju ostaju provale pacijenata. Mislim da si mislila na Jekoderm.user posted image
Anidla, posavjetuj se sa dr.prije jekoderma, jer ako je dermatitis, jekoderm bi ga mogao iritirati. A meni je bolji Jekogal jer se bolje razmazuje i brzo upije u kozu, a ne smrdi.
a vidim i ja...ne znam odakle mi to lj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 19420
5.4.2010 10:35:27   
dafri
jutro,
mi smo se baš naspavali cura zaspala u 20 i do 8 jutrosuser posted image
anidla,joj baš mi je žao ,valjda sutra napokon otkrijete uzroke pa ćete znati šta i kako
felix,sad će to Anel sve nadoknaditi,neka je  to iza vas
Atarka bebač je pravo napredanuser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19421
5.4.2010 10:46:44   
anidla
dafri user posted image user posted image nadam se samo odgovorima, nista drugo...

ja sad zvala Sanasu da ih pitam rade li i oni alergotestove, kaze rade, ali iz prstica...rekoh pa zasto ne iz vene, kaze ona meni nema potrebe, beba je mala user posted image i govori mi da dodjem kod njihovog dermatologa neke Amre Hujic...ma reko neka hvala, naruceni smo sutra...a ona opet pa dodjite kod nas user posted image joj zene al zna nagovarat, svaka joj cast user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 19422
5.4.2010 10:56:52   
salmy
Pozdrav i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image osim sto je bebi neurozan zbog zubica drugo je sve oki! Anidla nema veze sto je iz prsta oni zanju sta rade! cuvamo ti fige da se Noica sto prije vrati u notmalu,joj cjeli vikend mislim na njega user posted image user posted image Bice dobro Ako Bog da,nemoj se ti samo sekirati puno,znam da ne mozes ali proci ce vjerujuser posted image user posted image Felix hvala Bogu da je Anel boljeuser posted image user posted image user posted image
Ostalim mamama i bebama saljemo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19423
5.4.2010 11:02:35   
Mya_81 RR
ljubi curu user posted image

kad dodjemo u zenicu dogovoricemo se da se nadjemo da pruzmete one naljepnice za auta kad ih pokupim od Visnje...

Ima nas još par iz Zenice koji smo naručili te naljepnice pa pretpostavljam da ćeš sve donijeti, a možemo na kafu ako bude prilike i lijepog vremena user posted image user posted image

Ljubi Noicu majog user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19424
5.4.2010 11:12:42   
anidla
pa sve sam mislila uzeti za Zenicu, pa kad dodjem da vam dam, ja bih ovdje platili Visnji za vas, a onda vi meni suske na sto kad se vidimo user posted image

nadam se da ce zenice sto prije da se prijave na spisak iz zenice, kako bi Visnja znala tacan broj koliko mi ih treba dati user posted image

ljubimo user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  775 776 [777] 778 779   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  775 776 [777] 778 779   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *