idacha
|
pa, gdje ste mi, zenice moje drage?!?!?! eto, prosto nisam mogla da odolim, a da vas sve ne dodjem pozdraviti ovdje... dushe moje slatke, bas mi nedostaju ''nasi'' razgovori na temi Razgovori u iscekivanju, ali hvala Bogu, pa je vecina vas ovdje, sretna sa svojim bebicama.. uskoro vam se i mi pridruzujemo aBd.. jos nekih 20-ak dana do termina, a sjecam se kada sam nekako bila na pocetku trudnoce, a vi skoro pri kraju, pa kako sam mislila da ce proci vjecnost dok i ja ne udjem u 9-ti.. a, dok trepnes, eto te... :) nadam se da ste mi sve dobro, da bebice napreduju i slusaju.. moracu jednom odvojiti vrijeme samo da prelistam sve sicice koje ste postavile i vidim sve medenjake vase.. sve vas puno ljubimo, narocito Amelu, bambi, anidlu, felix, hanady, zahu, lady, mamu, secerkovicku, happy, selinu... nadam se da nisam izostavila neku mamicu... puuuuuuuuuno poljubaca, cuvajte i jubite mi bebariceeeeeee.....