|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  767 768 [769] 770 771   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.4.2010 10:22:11   
marinčii
A joj felix baš ste se namučili tako mi je žao ,i još te sestre brate umjesto da ti olakšaju one pametuju ,ma užas i naše zdravstvo,al nek ste vi došli kući sad će to sve doći u normalu i brže će se oporaviti ,ljubi ga puno i čuvajte se

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19201
1.4.2010 11:33:21   
Srculence
Draga felix baš mi ježao što ste se izmučili tolikouser posted image ....Hvala Bogu da je to sad sve iz vas i da ste došli kući...kao što marinči kaže brže ćete se oporaviti.Anelčiću šaljemo puuunoooo zagrljajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod nas isto luda kuća ...mm otišao na službeni put neće ga biti mjesec dana a ja sama s Dinozijem...nema mi ko pomoći....imam nepokretnog oca i tako da mama ne može dolaziti da mi pomogne....snaći ću se valjda nekako evo idu i topliji dani pa je odmah lakše...
Pusa za sve od nas !!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19202
1.4.2010 11:50:51   
škorpija
joj feliks kad pročitah ovu tvoju priču podsjeti me na naše dane u bolnici i baš tako, ne daj bože nikom bolnice. al ne sekiraj se , brzo će se anel oporaviti, i jadin se nekoliko dana trazao i plakao u snu kad smo došli kući, ipak je sve to jedna trauma za njih (a bogami i za nas). i nemoj ga na silu hraniti bez obzira šta sestre govore, meni je to grozno, vratiti će se njemu apetiti sigurno

malena _t tvoja sveki mi je kraljica:odoh ja svojoj kućiuser posted image user posted image

pjenice mala vjerujem da bolje funkcionira refundacija između RS-a i FBiH nego između kantona, takvi smo ti miuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 19203
1.4.2010 11:52:05   
iv@ncica
felix  moja  draga  ma    tako  mi je  zao  sto  ste  sve  to  morali  proci,  na  svu  srecu   niste  tamo morali  dugo  biti  HB,  mali  od  muzevog  mi  brata  onaj  sa  kawasaki  sindromom  sto  sam  pisala  tek  neki dan  izasao,  vise  od  mjececa i  nekoliko  dana,  poludili  jadni  oni,  neka  vas  svojoj  kuci, pa ce  se  imam  osjecaj  sve  bolje  izlijeciti....a  ta  sestra   gruber  bezosjecajnauser posted image ..ma  ne  brini  sve  se  svakome  vrati  bona  cmokni  nam i  ljubi  bebija.  i  odmorite  oboje, kad  se on  naspava  svojoj  kuci  odmah  ce  zivnuti, pa  polako,  dusa  mala...

< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.4.2010 11:54:02 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 19204
1.4.2010 11:53:04   
rose 87
felix potpisujem ovo sto su zenice rekle bas mi je zao sto ste se namucili,mi smo samo jednu infuziju primili pa je nikad necu zaboravit,moj mali je citavo vrijeme preplako...nadam se da cete brzo biti skroz zdravi
bambi jeli tvoj mali pio neku vakcinu,evo citam na temi da treba sa 2mj.,oralnu neku da dobije a moj nije pa sam sad nestouser posted image user posted image user posted image
pozdrav i ostalim malim user posted image ,posebno onim bolesnim da nam sto prije ozdraveuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 19205
1.4.2010 11:53:32   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: škorpija

joj feliks kad pročitah ovu tvoju priču podsjeti me na naše dane u bolnici i baš tako, ne daj bože nikom bolnice. al ne sekiraj se , brzo će se anel oporaviti, i jadin se nekoliko dana trazao i plakao u snu kad smo došli kući, ipak je sve to jedna trauma za njih (a bogami i za nas). i nemoj ga na silu hraniti bez obzira šta sestre govore, meni je to grozno, vratiti će se njemu apetiti sigurno

user posted image

mackouser posted image , toliko  puta  jadnog  jadina  ovako  napises  da  si  se  navikla  mensecini.user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19206
1.4.2010 11:56:03   
škorpija
user posted image user posted image user posted image , pa sa ovakvom majkom je izgleda baš jadin, a i ti ivančice sve primjećuješuser posted image , ne znam šta mi je, puna sam slovnih grešaka

rose mi nikad nismo dobili tu oralnu vakcinu, uvijek je bilo ili u ruku ili u nogu, a baš sam čitala i ja da se to kao dobije

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19207
1.4.2010 11:58:57   
rose 87
pa neznam sad valjda nam nisu nesto zaboraviliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19208
1.4.2010 12:01:13   
Hanady RR
felix draga dobro nam se vratila...vidim napitili se i ti i bebi user posted image ali biće to sve dobro...ti si meni puno sekirljiva pa je mene i za tebe strah...malo saburaj...polako...znam teško je kad je tvoje dijete u pitanju al ti njemu dobro svjesna i zdrava trebaš. nemoj ga siliti na jelo kad neće...koliko uzme dobro je...ja nekako msilim da bi u ovim situacijama djeci trebalo nuditi češće po manje doze nego ih po tajmingu šopati sa 250ml koje oni i tako neće htjetiuser posted image
recimo ako treba taj dan da djete popije 500 ml...ti mu daješ u toku 24 sata svakih sat sat i pol po 20 ml , valjda bi to njega oporavilo i vjerovatno bi glad izražavao...nego natjerat djete da bolesno pojede 150ml pa onda povrati i sve mu se zgadi, stomak zablokira i problemuser posted image

evo ja =teta saveta opet...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19209
1.4.2010 12:07:26   
Skvo RR
Felix draga sad citamuser posted image user posted image ...puno poljubaca za malog heroja i naravno za tebe....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19210
1.4.2010 12:16:50   
DM
Felix mila,znam kako ti je i suosjećam sa tobom! Moji su obojica zaglavili sa tim virusom,samo što je u nas bio blaži oblik,pa nismo zaglavili u bolnici hB1
Mi smo to liječili čajevima od šipurka i kore nara,rižom i rižinom sluzi,krompirom ,supom od mrkvice,a najeefektniji kod dehidracije je hipp ors 200,uvjerila se davno pa sad uvijek u kući imam bar po jednu bočicu,tako da ga tebi ,a i ostalima toplo preporučujem!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 19211
1.4.2010 12:20:44   
škorpija
efektan jest al je gadan za piti, ufuser posted image

doublemam ovi tvoji potpisi me izludješe, sve ajdina zove gagi bagi i duši mušiuser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 19212
1.4.2010 12:23:58   
MinaMM
i ovdje da pitam, zna li iko gdje se ima kupiti mustelin krema, hitno mi treba? hvala unaprijed

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19213
1.4.2010 12:24:20   
marinčii
bambi jeli tvoj mali pio neku vakcinu,evo citam na temi da treba sa 2mj.,oralnu neku da dobije a moj nije pa sam sad nesto
pozdrav i ostalim malim ,posebno onim bolesnim da nam sto prije ozdrave
ni mi nismo nikad primili tu oralnu vakcinu,znam da mi je sestra govorila da je njena curica tako dvije dobil u rukicu a jednu popila ,njoj je sd 3 godine ,koliko ja znam u tim je živi virus pa su one malo teže za podnijet i bolje da ih više nema

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 19214
1.4.2010 12:56:08   
rose 87
sad mi je lakse kad vidim da i drugi nisu pili virusciceuser posted image ,ma ko bi znao s ovim nasim zdravstvenim radnicima,cast pojedincima

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19215
1.4.2010 13:08:24   
salmy
Rose87 pa nema vise tih oralnih vakcina,to je bilo prije sad sve dobiju ujedno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne brigaj sve je to po protokolu,znaju sta radeuser posted image user posted image user posted image
Mene zanima kako vi odrzavate dudeuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam ih dosad promjenila 5,postojili mogucnost da se nekako operu iznutra!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 19216
1.4.2010 13:23:34   
rose 87
ma citam nesto na ovoj temi cjepiva jucer pa mi nebi jasno,nek ste vi to meni pojasnile user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 19217
   RE: Bebe 2009
1.4.2010 13:34:40   
reallove
IZVORNA PORUKA: felix

evo nasuser posted image nemam kad tipkat hvala vam SVIMA OD SRCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto ste bili uz nas tipkam kad A zspi

felix tek sada vidjeh,dobrodosla nazad pusa za tebe i ANELAuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19218
1.4.2010 13:41:21   
Apotekarka
Dan...
FELIX nek ste nam ste vratili,sad ce sve biti ok i ne sekiraj se toliko samo je Anelko poremetio svoje u bolnici doci ce sve na svoje...Nek on ne povraca vise a to sto mu je kasasta i u Antonia bila mora to dok virus ne izađe...A bolnice ko bolnice znam kako je ali kad se mora mora....sreca niste dugo ostali...P.s.ja te zvala jutros mm ti se aviuo ja se jadna zblasnila ne znam sta da kazemuser posted image
Mya i moj Antonio e drugi zubic imao ceste stolice pi 5-6 puta i jake a nije bip proljev,pa brate red je da i cura dobije zubuser posted image
Mi smo setali,Antonio sad spava,brzo ce ustati,zaspao u kolicima i na snu ga nahranila...
Ja vam sutra odohna sisanje da malo promjenim frizuru danas moram stosta cistiti pa kolace poceti praviti...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19219
1.4.2010 13:45:35   
reallove
Apotekarka i Emin je "ucestio"sa stolicom po 4 puta na dan,ima 2 zubica na donjoj vilici,izasli su prije mjesec i nesto,znaci da su na putu ovi gornji zubiciuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19220
1.4.2010 13:50:22   
Anoniman
joj zene moja ja sam luda viseuser posted image A.opet povratiouser posted image sta da radim.Pedi.mi rekla da mora jest svaka 3 sata ali on nece da jede kad gleda i Bog ja ludimm vise covjece ja sam za 4 dana 2kg izgubila nista nejedem
Sikiram se i dam mu kasicu reko kad nece flase i sve povrati odma mada mi je ped.rekla da nedajem sad zasad nista od ostale hrane dok se sve nesredi  ja opet zao mi mrsav miuser posted image bas mi ofalio nemamoji obrascica smrc...
I kad je zaspo dam flasu 120ml.evo strepim da nepovrati i to
Rekli su mi da ga MORAM odviknit od na snu hranjenja a kako kaze ako za 3 sata ta nepojede nista nema jest do iduca 3 sata hranjenja eh kad guza ogladni jest ce
a ja a ja nemam snage za to sad bas da ga ucim a moram inace cu opet zavrsit u bolnici:(((
Mene dusa boli kad vidim kako bebice jedu gledajuci mene sve zaboli od zelje zasto moje djete nije takvo ,,,..a ja sam jedina kriva nije on nezna on nista
Moram ga hranit svaka 3 sata ko bebu
Neznam kad ce se ovo vise stabilisat ja nemam snage vise ,kad ga vidim placemi se odma mi suze ...
Sve mislim da je mrsav malan a i je,za svoji skoro 9mjes.
Dokle ce ovo trajat taj virus???
Bojim se da neizgubi apetit skroz jos je anemican jojj boze ...
jest me snaslouser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 19221
1.4.2010 13:52:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

Apotekarka i Emin je "ucestio"sa stolicom po 4 puta na dan,ima 2 zubica na donjoj vilici,izasli su prije mjesec i nesto,znaci da su na putu ovi gornji zubiciuser posted image user posted image
mi smo jutros imali 5 stolicauser posted image rijetke skroz skoro ko proliv a smidi uhhh

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 19222
1.4.2010 13:55:18   
reallove
draga felix puno mi je zao Anelkauser posted image user posted image user posted image bit ce uredu abd,samo polako,nemoj da se sekiras..

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19223
1.4.2010 13:56:15   
megi
felix user posted image user posted image  tebi i anelu, svasta ste prosli ali sve ce biti u redu sad kad ste kuci, vratice se on ponovo u svoj rezim hranjenja i spavanja, a vidim i u bolnici je on bio pravi decko, i cuju nasaouser posted image user posted image

mya  i mi se nadamo vise tim zubicima, nigdje nijednog a cura nervozna, kaki li kaki, u usta stavlja sve moguce i nemoguce, neki dan se docepala i papucice od usisivaca, i svi mi kazu ma to je od zuba, ali problem je sto to govore ima pet mjeseciuser posted image user posted image

nocas nekoliko budjenja i to jedno jutros u 5 pa nije htjela zaspati do 6 nego se u neka doba toliko rasplakala da sam je morala nosati ljuljati i zaspala mi na ramenu nekakouser posted image  

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19224
1.4.2010 13:59:04   
megi
felix draga nije anel mrsav uopste, pa mi jos nemamo ni 8 kg a 9 nam je mjeseci, ne brini se oko kilaze
pomalo mu daji flasicu ne mora odmah sve popiti mozda je bolje manje a cesce, a naucice se on da se hrani dok je budan samo polako

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  767 768 [769] 770 771   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  767 768 [769] 770 771   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *