Anoniman
|
A.je zaspo hb.dragom dusa me boli za njim.(( Sve je pocelo,od subote povraco mi citavo popodne odnesem ga ostavljali,me u boln.ja nisam htjela dosla kuci nista 2 dana jeo nije samo pio,tekucinu da mi u nedjelj.i poned.opet poceo povracat Odvedem ga ujutro rano primi nas nasa ped.ja u cekaoni mene se steglo da mi je samo plakat a stid me svjeta tu koji cekaju jer znam da ce me ostaviti u boln. I pregleda ga kaze MORATE u bolnicu izgubio punoo tecnosti. EH,tu nastaju nase MUKE Citav dan nas vozaju,vazda nesto slikat snimat,vadit krv,urin stolicu on umorna gladan,enaspavan koceni se od placa Svega su ga izboli cak u glavu nisu mogli nac vene Ostanem ja oni njemu prikljuce inf.da tece ko bajaa sporo bio je miran eh,sad treba ga hranit a on NECE da jede kad gleda i BOG.kao sto znate Pojede prvi put 20ml jedva ja placem ,zeludac me boli,gadi mi se citav dan mre jela nisam ni pila sta A.neprestaje plakat nece da lezi inf.tece ja se preznojavam od muke boli gledajuci ga svega izbodenog umornog Dan za dan poceo jest ko fol,malo vise ml.jedva jedva ja umirem dok ga nahranim jer nece i nece a da ga uspavam nedaju mi Dodje tu noc majak sa bebom malom sekicom isti siptom.povrac.kao I A. Eto muke,ovaj moja maza nece da spava jer nikad ustimat da obadvoje istovremeno zaspe jojj majko moja Cim pocne spavat sta cangurne ovaj progleda i gotovo samo 10min spavao sve ga posle nosala pala sam Jer 2 dana inf.tekle samo dok je tecnost napunio odnosno dva dana dan i noc Jednu vecer zaspa oko pola 9 jedva jedva,dodje set_ra jedna odvratan boze mili kaze ajde raspremajate ih da izmjerim turu reko sad zaspo,mozetel tu na krevetu da ga nenosim gore na krevet za pregled zao mi ga.Kad ona poce vikaj jao pa tko ti je reko da ga uspavas bla bla,ama zeno rekomanime se vise molim te I bogami probudi ga crkla dabogda kad je usto 2 sata je plako bez prestanka izasna tesko zaspat mu uzas Tu noc sam plakala i ja snjim ko nikad dosad nece da spava nece da jede ja luda vise od nosanja samo sto se nesrusim Sto ga probudi Tako,dan za danom moj A.slabo jede a jos manje spava zato sto je naviko na tisinu ,,i da jede na snu Sta sam suza prolila zbog bacene flase i nespavnaja Jednu noc dodje sestra kaze on MORA jesti svaka 3 sata 150ml.Reko nece ja njemu kuci dajem na 4 sata 150ml jednostavno nije gladan kaze ma jok ba jest ce on nazor Ja sam znala bacat flasu i lagat da je pojo 150ml nesmijem gurat nazor strah me povracanja Kad jedno vecer nije jeo oko 9 kad ga probudila doticna osoba aon ce da jede zaspo oko 22 .reko odo ga nahranit sestra me vrati neda neda flase kaze ide svaka 3 sata znaci 3,6,9, itd..ama reko nije htjeo nervozan bio nenaspavan stomak ga mucio daj bjezi ja odo pa ti me istjeraj ako moze tu smo se posvadjale pa dicu 6sati pustit da njede jeo u 6 da nedam do 12.navecer nije normalna uhh,boze mili i napravim ja flasu on popije ova na mene se smrkla uh oci je moje nevidile vise Inace sve su bile fine osim ove jedne osobe. Danas sam kuci ,al malokrvan mi anemican nalaz ostali svi o.k stolica nije jos gotva bas me strah tog,nalaza Omrsavio mi je ima 8.500gr. Sav je mlitav ,blijed neznam kak da opisem Za sebe da negovorim da sam zombi,kao da nemam kapi krvi oka ja nisam sklopila cestito ukupono 3 sata.Znao se budit izasna jecajuci jeca u snu place mene dusa boli pored mene je spavao ,nema krevetca kod nas.Pa cim cuje drugu djecu da place i on odma pocne plakat toliko se isprepado opisat vam nemogu .3 noci zaredom budi se plakajuci jecajuci od straha :( Nedo bog nikome bolnice Ja sam plakala molima,ocu kuci A.nespava bojim se da mi jos gori nebude u bolnici od nenaspavanosti Sad ima kasastu stolicu Strah je u meni opisat vam nemogu koji Eto izjada se ja izninite na poduzem postu morala sam se olaksat malo HVALA,APOTEKRAKI,MARNCI sto ste pisale zvala Kao i ostalim zenicam aod srca A.je bio veseljak iak je bio bolestan sve se smijo svi su ga volili,bas je maza bio ko curica Naso sebi cuju bila s nama u sobi samo se capali otimali za igracke A.je stipo pocupo pa samo ih razvajali lopov moj heheh Ljubim vas Cuvajte svoju pilice male Sad je epidemija povracnaj i proliva Puna bolica povracaju,ili proliv
< Poruku je uredio felix -- 1.4.2010 9:49:50 >
|