|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
31.3.2010 11:32:46   
nanika
Nas nema duuugo da se javimo. Pozdrav za sve mame i bebe.
Cestitamo prve zubice i korakeuser posted image
Mi smo super, jucer je mom malom A bilo 3 mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne mogu da vjerujem kako vrijeme brzo prolaziuser posted image .
bambi sretno na bociuser posted image , nadam se da nece puno plakati

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19101
31.3.2010 11:43:09   
marinčii
poz i od nas mi smo  dobro spavali i jutros smo bolje raspoloženi nego jučer iako je vrijeme bljak,vidim imamo puno bolesni bebica ,miša mu više i te bolesti su baš dosadile taman kad je došlo lipo vrijeme i kad smo mislili nema više virusa ono naproptiv i gore,nadamo se da će svi što prije ozdraviti ,šaljemo punooouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19102
31.3.2010 11:50:02   
megi
dancic i od  nas
mi se ne mozemo bas pohvaliti dobrim spavanjem, nesto se cura udila svaka dva sata, nekakva nervozna
juce nije htjela nikome samo meni i samo bi se nosala, mazila, uh slomila me
nadam se da ce i taj zub vise inace cemo siznuti od ove nervoze user posted image
svim bebama koje muce stomacici, kasalj, grlo velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image  da sto prije ozdrave

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19103
31.3.2010 12:21:15   
iv@ncica
dobro  podne  mame  drage----user posted image
ruzno  vrijeme,  bebac  ustao  u  7,  tata  ga  cuvao  mama  isla  na  posao..sad  se  vratila...pa  onda  zvanicno  pocinjem  iduci  tjedan  ...bebac  nije  htio  tati  jestuser posted image
svim  bebarama  zelim  da nam  sto  prije  ozdrave...da  ture  prođu..da  nam  sunce  dođe  pa  d a opet  set_amo...

ja  sam  nesto  grozna...uhvatio  me  pms,  ide  posao,  idE   Uskrs tada  me  hvata sjeta   za pokojnim   tatom i  svih  mojih  koji  su  rano  otisli,  andreju  rođendan pa  decko  mi odrasta..decko  mi  momak  pravi,  mami  mi   losi  nalazi  , sumnjaju  na   tumor  stitne  zlijezdeuser posted image user posted image ,  radili  joj  punkcijuu..cekamo  nalaze  koji  ce  za  10  daana  jeli dobrocudan  ili  zlocudan,  dugi  su  dani  pred  nama...o  boze mama  mi  je  mlada, tata  poginuo  kad  mi  je  bilo  12,  ona imala  33 godine  i  nas  3  cure, a  meni  sad  30 i  tek  imam  obitelj..i  sve  pocelo  dolazit  na  svoje..i  opet  ko  grom  iz  vedra  neba..gađa  u  srce

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19104
31.3.2010 13:18:20   
nanika
iv@ncice tako mi je zao zbog tvoje mameuser posted image ....nadam se da ce nalazi biti dobri.
Sada je najgora neizvjesnost. Drzite  se i budite  jakeuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19105
31.3.2010 13:21:12   
Anoniman
evo nas nazad...user posted image user posted image
djecak je bio za pohvaliti... nije plakao... user posted image user posted image user posted image primili smo bocu u ruku i bocu u nonu... uhhh sto cemo isibati tete sto bocaju djecu... user posted image user posted image user posted image  masallah napredan je pravo... sa 3 mjeseca i 1 sedmicu ima 7110 g a porastao je do ''3 cm... kaze doktorica da je pravo zadovoljavajuca beba... sve je pregledala i hvala Bogu dobro je...

nanika draga... user posted image user posted image user posted image  ljubimo E i A... kako ste vi? set_ate li? cestitamo drugu mali 3 rodjendan... user posted image user posted image

tajra, jesi mislila slucajno na dr. Relju? dosta raje iz Gorazda ide u Focu kod njega, lik je kazu perfekt... nije ni skup... cini mi se da je pregled 50 KM a propise i terapiju...

iv@ncice, ne daj se draga... znam kako se osjecas... svaki praznik umjesto da se veselim ja danima placem... nadam se da ce ti mama biti dobro i da ce se izboriti... znam samo da u takvim situacijama ti moras biti jaka zbog mame i da joj budes podrska, i ti i tvoje seke... (ako sam dobro shvatila ima vas 3)... sastalo ti se svasta nesta, ali zena si, izdrzat ces...

< Poruku je uredio Bambi09 -- 31.3.2010 13:22:13 >

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 19106
31.3.2010 13:27:13   
marinčii
iv@nčice nbaš mi je žao zbog mame,e stvarno ovaj život zna biti nepravedan,drži mi se i od sveg srca želim da ti mami nalazi budu dobri
bambi nane mašala napredan mi s 8 mjeseci imali 7 i 800 još malo pa će te nas stićiuser posted image user posted image
Da vas pitam ta vi obučete djeci kad ste u kući ovaj moj se maloprije probudio sav mokar ,a samo imo na sebi bodić kratki rukav i majicu dugi,sad sam mu obukla samo jedan dugi rukav aljda je to ok

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19107
31.3.2010 13:32:29   
mojbebac
dobili smo i cetvrti zubic ...user posted image user posted image user posted image
pile malo spava, ja pravila rucak pa malo da virnem ovde .....

ivancice bas mi je zao zbog mame ali moras biti jako i vjerovati da ce ipak sve biti dobro.....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19108
31.3.2010 13:39:09   
Anoniman
Ivancice...drzi se

Hanady
...misa mu vise i te temperature...is...is

Saljem jedan veliki user posted image svim bolesnim, smrcavim pilicima da nam sto prije ozdrave

pocy...izvini nisam skontala tvoje tople zagrljaje podrskeuser posted image ...a vi ste sve ko vampirice...javljate se haman u ponoc ili prije svitanjauser posted image user posted image user posted image (teta sahara, teta enisa, teta skorpija i ti) jedino hanady proviri po danu

user posted image user posted image user posted image za Naneta

user posted image user posted image user posted image user posted image za Anjin zub

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19109
31.3.2010 13:47:18   
Anoniman
marincii, mi kad smo u kuci, obzirom da smo prestali loziti ima 7 dana, oblacim Nanetu samo bodi dugih rukava i gegice... u slucaju da je bodi kratkih rukava, obucem mu i preko tanku majicu ali onda ne oblacim gegice, nego donji dio trenerke ili pantolice... oblacim ga klasicno kao sto oblacim sebe...

user posted image user posted image user posted image user posted image  za zubic...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19110
31.3.2010 13:50:49   
marinčii
user posted image user posted image user posted image za Anjin 4 zubić
bambi hvala na odgovoru,a štrampice jeli oblačiš

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19111
31.3.2010 13:54:45   
Anoniman
ja Andreju oblacim bodi kratkih rukava + trenerku

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 19112
31.3.2010 13:58:33   
Anoniman
ne, stramplice oblacimo samo kad idemo vani...
nema potrebe za pretrpavanjem djeteta... oblacis ga kao sto oblacis i sebe... jer tako se brze i bolje "kali" dijete i razvija imunoloski sistem...
vani kad izlazimo obavezna je kapa zbog zastite usiju, a ostalo sve kao sto i mi oblacimo...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19113
31.3.2010 13:59:59   
škorpija
ja se javljam kad mogu jer u bihaću kad puše vjetar nema internetauser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19114
31.3.2010 14:04:44   
marinčii
e hvala bambi ,dadada..ja svom oblačila štramplice e sad šta će biti kad ih skinemo kako će se priviknuti ,uf ja sam baš plašljiva i previše ga štitim a to sigurno nije dobro,mm izludi pored mene ja se već unaprijed bojim svega nikako da se opustim i normalno da se ponašam ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19115
31.3.2010 14:34:17   
Apotekarka
mislim da cu izluditi s djetetom ovim...nocas se probudio u pola 4 i nije htio da spava jedva sam ga u 5 i 15 uspavala,prije pola 9 budan i kontam ja u 12 ce zaspati kad ono citavih 20 min,ja nagalamila spavaj on jos vise u plac kaze zaova sto galamis na njega,reko da ti ga donesem 3 noci da s tobom spava pita la bi te,ja sam stvarno iscrpljena,slomljena,cistim pred Uskrs kad ugrabim i pola sata slobodno od Antonia,evo kuham mu juhicu,kuham nama rucak a zaova se izvaliu i lezi i pametiu,ma htjela sam je poslati umal mne rece gdje...da se makar ponudi da sta pomogne pa zivi sa mnom,vesa ko u prici ja jucer bila sama cijeli dan s Antoniom i nisam stigla ispeglati i presvukla njenu posteljinu i gospodja se sinoc nije htjela pokriti jorganom jer joj nije popeglana posteljina a mrsko guzici ispeglati...Vise mi je dopizdilo sve i bez mm dani pa nisam se udala zaovu jpos kad svekrva kaze ma tebi marina pomogne koliko toliko a pomogne jednom u mjesecu kad je pms uhvati da sta obrise....user posted image user posted image user posted image
Izvinite ali naprosto sam pukla,evo serka mi dosla pa malo nosa Antonia odoh rucak i nama i Antoniu zavrsavati...
Enisa moj me Antonio sve vise na Benju podsjeca,isti su gotov...
Anelko bolje ali Eni je dojadili cule smo se kaze nece da jede a ni da spava...haos...zelimo im brz povratak kucici...
Cestitamo zubic...
Hanady drago mi je da je malena bolje a valjda ce i mlađa biti,ma ovo vrijem ubi nas a ne njih...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19116
31.3.2010 14:38:59   
amela2208
hej evo i nas napokon...
imali smo nekih problema sa internetom pa nas nije bilo par dana, jako ste nam nedostajali svi sa RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo dobro samo jedemo i kakimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da ste mi svi dobro i zdravo, pusa velika za sve od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19117
31.3.2010 14:39:15   
marinčii
a joj apotekarka e baš mi je žao što se mučiš ,znam da nije lako sama s djetetom ,ja kad je mm na poslu baš se umorim neznam kako bi izdržala da sam cijeli tjedan sama,svaka ti čast ženo,
evo i ja sam se čula sa Enom kaže A je bolje sad popije i di 150ml i ne povraća ali su ga izboli kako je primo infuziju duša mala draga,najvjerovatnije će sutra kući,ajde držimo im fige da tako bude 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19118
31.3.2010 14:46:33   
Anoniman
amelaaaaa user posted image user posted image user posted image
kako nam je drugarica Sarica??? kako si ti??? dojite li napredujete li??? ljubimo vas puno...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 19119
31.3.2010 14:50:32   
Honey3
da vas i mi malo pozdravimouser posted image i moja E nije bas najbolja,juce je imala turu 38,2 vodili je dr.blaga upala grla,vadili joj nalaaz krvi super hvala Bogu,jutros isli kod ORL upala lijevog uha,jutros je uganjala i urin joj uhvatila u urinu ima dosta sluzi,dobila zinnat pa kad popije opet pregled urina,a ona je mashallah vesela pravouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19120
31.3.2010 14:52:59   
Anoniman
a misha mu mekinjasa pa sta je ovo reci... sve same penture i sve same upale... a joj sto ovo proljece donese upala i upala... nadam se da ce sve upale brzo prestati i da ce sve bebice ozdraviti...
zaha ljubi djevojcicu od nas...

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 19121
31.3.2010 15:02:11   
Honey3
bambi ljubi i ti svoje piliceuser posted image ove bebe nekakve osjetljiveuser posted image tvoj Nane momcina mashallah,dijete sa Drine vidi seuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19122
31.3.2010 15:07:09   
Anoniman
ma jasta... moja ribica iz Drine... masallah i ja kazem po 1000 puta... jako sam sretna sto dojim ga i sto mi ovako fino napreduje... kako Sabinu nisam dojila pa sam sada bas happy... najljepsi mi zvuk kad slusam kako doji... svi zvukovi oko mene nestanu kad on doji... samo njega cujem... hvala Bogu pa je tako...

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 19123
31.3.2010 15:27:08   
Anoniman
iv@ncice draga ja te potpuno razumijem jer i sama nosim tu bol i svaki dan mi je tesko kad god se sjetim al onda samo pomislim da je moja majka na nebu i da joj je gore sigurno dobro,u to vjerujem i to me drži..
molim te misli pozitivno  sto se tice nalaza, iskreno se nadam da ce biti nesto bezopasno, evo i ja cu se pomoliti  za tvoju mamu da bude sve uredu user posted image  ljubi malog djecaka.. bolesnim bebicama želimo da sto prije ozdrave i da vise ne brinu svoje mameuser posted image   moj djecak je dobro, saljemo vam veeeliku pusu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19124
31.3.2010 16:30:40   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Bambi09

amelaaaaa user posted image user posted image user posted image
kako nam je drugarica Sarica??? kako si ti??? dojite li napredujete li??? ljubimo vas puno...

ljubiçiceuser posted image user posted image user posted image pa dje ste mı vi???Drago mi je da ste dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image da dojite i da se slusateuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro hvala Bogu, drugarica je dobro, doji, svaki dan sve drugacije se ponasa neke cudne tonove ispustauser posted image user posted image user posted image user posted image pocela se smijatuser posted image user posted image user posted image napreduje...raste hvala dragom Allahu. Bas ste mı nedostajali svi ovih par dana...pubi druga i drugaricu od nas.

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  763 764 [765] 766 767   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *