|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  762 763 [764] 765 766   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
30.3.2010 21:59:17   
Anoniman
imam ja tvoj br.tel...nemoj da zivkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19076
30.3.2010 22:04:46   
Anoniman
Morat ces, i poslala sam danas slicice, mislim ono sto treba, eto hvala ti jos jednomuser posted image , a bona pit cemo mi kafice,  ako mala prestane dojiti i nesto konkretnije,heheheheh, ups odoh ja na neku drugu temu za odrasle, krenulo meuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19077
30.3.2010 22:07:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Morat ces, i poslala sam danas slicice, mislim ono sto treba, eto hvala ti jos jednomuser posted image , a bona pit cemo mi kafice,  ako mala prestane dojiti i nesto konkretnije,heheheheh, ups odoh ja na neku drugu temu za odrasle, krenulo meuser posted image
Ma cuj hvala ti...ti mi popunila pola albumauser posted image user posted image user posted image ...hvala tebiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19078
30.3.2010 22:30:50   
ena23
Da i ja dam svoj skormni doprinos temi o bronhitisu: moja mama je svojoj mami prosle godine ovo pravila i nana se kune da ju je izlijecilo: dakle, u prirodni med je ubacila (u gazi) mlade vrhove borovih iglica i ostavila da stoji 30 dana. Iglice puste etericna ulja i onda taj med kad se pijuce ta etericna ulja udju u svaku poru u ustima, nosu, plucimai iscisti sve skupa zajedno user posted image ... eto, draga hanady, ima i ovaj recept, pa mozda malo pomogne djeci...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19079
30.3.2010 22:39:48   
megi
e evo i mene o bronhitisu
ena  i meni je mama pravila taj med sa borovim iglicama posto i ja imam problema sa bronhitisom ponekad i pijem ga , dobar jeste al je prilicno jak, mozda bi za djecu trebalo manje iglica ne znamuser posted image

hanady nadam se da ce cure brzo ozdraviti
kao i drugar aneluser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 19080
30.3.2010 22:43:38   
myb@by

IZVORNA PORUKA: anidla

dadada, kako vrijeme prolazi mene je sve vise strah...ljeto dolazi, a s tim i vrucine...kako li ce to njegova osjetljiva koza da podnese? nekako nikako da prihvatim da moje dijete ima dermatitis....prvi put sam za to i saznala kad sam dobila svog sina...nikad se nisam ranije s tim susretala...da mi je samo naci dobrog dermatologa, nista vise..jer imam osjecaj da se vrtim u krug, i nema kraja user posted image

Anidla zasto malu bebu ne pokusas odvesti nekom bioenergicaru.Ako te zanima mogu ti ja preporuciti jednog super covjeka.Javi se na pp ako te zanima.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19081
30.3.2010 23:06:08   
pocahontas
dadada sto me prozivas, pa javih li se ja jutros sa toplim zagrljajem podrske user posted image user posted image nisam znala to za psa..bas mi je zao..joj mogu misliti kako je to tuzno..ja sam plakala kada mi je uginuo hrcak nakon dva dana poznanstva, a ne pas kojeg imas toliko godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
andrej je pravi mačak...user posted image
i kao sto sahi rece, upoznale smo se danas user posted image Ajna je ista svoja mama, smao u malo debljem izdanju user posted image user posted image , mala chupavica slatkica...prave su dvije shmensi fensi curice user posted image ..a sahara izgleda kao da nije nikad rodila..user posted image

i btw, moj Rafael je bolestan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima temepraturu 38c i bas je danas nekako tuznog pogleda citav dan..pomalo kasljuca i kise, nista strasno...prvi put da ima temperaturu od rodjenja...odveli ga u hitnu jer smo skontali da ima turu tek oko 20h kad tamo haos..samo smo se okrenuli i preko vrata...nismo ostali, reko pokupice dijete jos nesto gore..ovo mi se cini da je prolazna virozica,,,daj Boze...jeo je fino hB, makar nesto da je ok...okupala sam ga  i popio je paracetamol i zaspao dusa moja draga...

< Poruku je uredio pocahontas -- 30.3.2010 23:13:04 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 19082
30.3.2010 23:09:27   
Apotekarka
Vecer...E nek je Anelko bolje user posted image user posted image user posted image
A ljudi di9jete mi kmezi vazdan sve bi nesto a ne zna sta...Jest da mi je danas 2 h u komadu odspavao za veliko cudo i na mojim rukama 40 min dusa mu se uvaliti,mamin sin...Rucao je zumance bas mi je drago jer nesto nije htio...
Pochahontas jesi ziva?
Hvala na cestitkama,eto s 9 mj imamo 2 zubica,smijemo se,ljutice smo postali,volimo kmezati,ljuljamo se,tasunamo,vristimo nista ne pricamo,ne puzemo,ne slusamo i volimo se najvise na svijetu...kako vrijeme leti...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 19083
30.3.2010 23:11:38   
pocahontas
ziva sam ziva Farmaceutkinjo moja user posted image ...virnem ja nekad ovamo da promahalam sta ima kod vas...user posted image
zao mi je za Anela, valjda ce biti bolje...joj sve gore od goreg..kako li su djeca Hanadyuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19084
30.3.2010 23:15:02   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: sahara

Hej, ma evo ja ovu sedmicu pred povratak na posao odlucila ocistiti stan, jucer sam prala prozore, a danas lunjala, pa sutra opet prozori i tako, uglavnom skontala sam kako cu imati pravo malo vremena kad pocnem raditi, ali javljat cu se makar pred vecer, casna pionirskauser posted image

isto  vako  i kod  mene..ja  sutra  idem  na  posao,  da  pokupim  sve  sto  trebam od  novosti..i da  se  pripremim za  iza  vikenda...kucu  sam  ocistila..sve  sam  obavila  osim  vakcine  andreju  i  rođendana..cekat  ce  mo  do  iza  rođendana  d a nam  ne  bude  nervozan  i  nedaj boze  ne  zavatri  uh..pravo  me  strah  te  vackine....
mi  imamo  stalno  goste,  danas  tati  rođendan  pa  pravio  party, hehhee  pa smo  svasta  pravili..andrej  se  toliko  folirao  hodanjem,  naravno  i  padanjem  u  brzopletosti  i  brzanju  da  je  to  bio  sou..i  tek  zaspao  malo  prije  10, a  ujutro  ce  u 6 vec  biti  trka  ko  da  gledam..ooooo, ovih  dana  samo  rođendani  u  nas,  prvo  mm,  pa  svekruuser posted image ,  pa  maloj  od  sestre,  pa andreju  mom..ma  samo  vam  festamo ;)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19085
30.3.2010 23:41:46   
Hanady RR
evo mene...joj ja neznam šta bih vam rekla...
ova velika je kao bolja večeras i eto posljednja doza pancefa joj je bila prije 10 minuta nadam se da ću nju moći prekosutra okupati i zdravom zvati ali malenauser posted image user posted image user posted image danas je čak 3 puta imala temperaturu 39,5 lupocet čepići baš joj i ne pomažu...pijemo panadol i tuširamo se i masiramo oblogicama od vode i tako...danas mi je i slabo jela to već pridajem značaju antibitika dali su nam Mackropen da pokrijemo sve grlo, uho i da zaštitimo pluća od bronhitisa. kašlje puno ali čaj i sirup od lovora baš joj godi. večeras smo imali druženje u WC-u ja i moje cure...para od tople vode i sproveli smo inhalacije...kašljale su kašljale starija iskašljala šlajm a malena ništa ne iskašljava..sad ne znam jel produktivno il nije moram čekam sutra.
Nadam se da ću noćas bar malo oči sklopit...sinoć nikako...tek kad je mm sa posla stigao ja malo legla krah farah i pajkile zajedno jedno 45 minuta...

pročitah anel je bolje, marinči puno je pozdravi...i tješi je nemoj da se puno sikira...znaš kako je ona prestrašena duša draga

hvala vam što pitate kako smo al eto nako smo što bi se reklo, i sve sam recepte za brohitis pokupila hvala vam puno.

user posted image user posted image Pocy...slušali nam slatkiš maleni.

apotekarko...sretan mi drugaru maleni rođendan.user posted image user posted image

ako sam šta preskočila ne zamjerite...em djeca em lea em sama od sebeuser posted image

i da nema nam Enise...šta se dešavauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19086
30.3.2010 23:48:07   
malena_t
user posted image user posted image user posted image generaciji i da nam bolesni drugari što prije ozdrave.

I mi danas bili kod ljekara. Benjamin kaslje već dva mjeseca, bili tri puta na pregledu, kažu doktorice nije mu nistauser posted image Narucili nas 15. aprila na vakcinuuser posted image Ne znam zasto, al bas me nesto strah te vakcineuser posted image

U utorak pocinjem raditi grrrrrrrrrrrrrrrr!!!! a teta s kojom smo dogovorili cuvanje jos u oktobru otkazala nam prije tri dana user posted image  

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19087
30.3.2010 23:51:35   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malena_t

user posted image user posted image user posted image generaciji i da nam bolesni drugari što prije ozdrave.

I mi danas bili kod ljekara. Benjamin kaslje već dva mjeseca, bili tri puta na pregledu, kažu doktorice nije mu nistauser posted image Narucili nas 15. aprila na vakcinuuser posted image Ne znam zasto, al bas me nesto strah te vakcineuser posted image

U utorak pocinjem raditi grrrrrrrrrrrrrrrr!!!! a teta s kojom smo dogovorili cuvanje jos u oktobru otkazala nam prije tri dana user posted image  

e više i te tete user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne boj se vakcine..pusti nego nemoj da daješ vakcinu dok maleni nije potpuno zdrav...ako kašalj ne prestane do tada nedaj da je primi...i kašalj sam od sebe neka je viroza..vražija viroza..
sugerišem ti da probaš sa čajem od lovora i smeđeg šećera ima tamo na temi o začepljenom nosiću i kašlju recept sam stavila...mojoj djeci super pomaže samo on...čak su nam dali da piju i neki sirup od bijeog šljeza al on ništa amo moj dobri lovor. djecu taj kašalj isrpljuje.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19088
31.3.2010 0:00:56   
Anoniman
Dobro vece.
Samo kratko da se javim, bas sam u trci-frci user posted image  Znate mene, hocu sve da stignem pa se smorih. Sinoc se B budio svaki sat user posted image user posted image  cak smo se u 3 svadjali user posted image  Uh kako me vise nervira sa budjenjem user posted image  Stvarno ne znam sta to dijete zeli od mene user posted image  Nego, pojavili mu se po citavom tijelu (na listovima, par na ledjima, jedna na prsima i i nekoliko ispod brade) nesto sto meni lici na lisajeve user posted image  user posted image , crveno i hrapavo user posted image  ne svrbi ga, u to sam sigurna. Eh sad i mama i sveki kazu "da nije nista strasno", da mu je suha i osjetljiva koza.... Sad ne znam da li da ga vodim dr. Nes mi se ne da zbog ovih viroza da idemo u DZ user posted image

dadada, Andrej je Tito user posted image , dijete je med!!!
hanady, felix, Mya, malena_t, pocahontas.... i svim ostalim bolesnim drugaricama i drugovima saljemo veeeeeeeeliki user posted image , da nam sto prije ozdravite!
Cestitamo male i velike rodjendane user posted image user posted image user posted image user posted image

Laka i mirna noc sa sto manje budjenja user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 19089
31.3.2010 0:05:11   
malena_t
Ma probala sam moja Hanady sve i svasta. I taj caj i caj od luka i Bisolvon i Apsirup i bijeli sljez...ali kasalj ne prolazi. Nema dijete temperaturu, nema problema s nosom, ne kaslje stalno nego svaka dva-tri dana napad od po 10-ak minuta i zna se ponekad desiti da nakon tog kaslja tesko dise, kvrci u njemu Boze sacuvaj. Doktorica danas kaze da je moguce da je alergican na nesto, ali da je jos mali za alergo testuser posted image Nisam pametna vise sta da radim s tim.

A tetauser posted image Bilo mi doslo da je istucem. Sreća svekrva je od ponedjeljka na godisnjem do kraja mjeseca, pa ce ga ona paziti, a valjda do tada nesto nadjemo.  

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19090
31.3.2010 0:42:06   
škorpija
b]malena_t stvarno je teta grozna, joooj otkazati tako kasnouser posted image user posted image user posted image

dadada andrej je praviuser posted image trebala bi ga dovesti kod ajdina, super bi se slagaliuser posted image
enisa imali smo to isto, pomogla nam a-derma exomega krema, mazali poslije kupanja i za tri dana nestalo sve, a i sad koristimo babylove sensitive uljnu kupku, jer ne isušuje kožu,
pocy nije to velika tura, al najgora je prva, poslije se čovjek navikne

ljubimo našu curu minju nadam se da je ona zdrava, (ne računamo baje u urinu) a nadamo se da su i hanadyine cure ozdravile, i da feliks i anel izađu što prije

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19091
31.3.2010 8:35:07   
Meri29
Jutro user posted image
Evo nas odavno na nogama, tj. malena u ljulji, a mama za komjuteromuser posted image Nocas mi se budila stalno, izgleda da je puno svrbe desni, stalno su joj rukice u ustima, a i ovo budenje nocas mi je cudno, inace spava po cijelu noc. Ma da je samo hoce ovako svrbiti bila bih presretna, jos nema one nervoze o kojoj se kod zubica prica, a mozda je i samo rano za nju, vidjecemo

Bolesnim bebicama zelimo brzo, brzinsko ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image i nakon toga puno, puno setnjeuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19092
31.3.2010 8:39:58   
pjenica mala
Dobro jutro i od nas, iz našeg lijepog sunčanog grada!
Svim bolesnim bebicama brzo ozdravljenje!user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 19093
31.3.2010 10:28:56   
Anoniman
Dobro jutro i od nas...

prvo saljemo puno user posted image user posted image user posted image  podrske za ozdravljenje svima...

drago nam je da je Anelko bolje, nadamo se da ce ubrzo kuci pa da se opet druzimo... ena draga mogu misliti kako si se nasikirala... ali bice sve ok...

hanady, pa misha mu mekinjasa... nemam iskustva sa bronhitisom, ali cula sam da su borove iglice zakon za to... a za temperaturu nama je samo paracetamol pomogao i krompir sa sircetom na nogama... nadam se da ce cure ozdraviti brzo...

mi danas idemo da primimo vakcinu... jooooojjjj kako mrzimo boce, ali sto se mora mora se... evo razmisljam da li da pravo prosetamo ili da idemo sa bibijem, jer mi djeluje nekako oblacno, ali nije hladno... ma skontacemo se...
zelimo vam svima lijep i ugodan dan...

(odgovor članu pjenica mala)
  Neposredna veza do poruke: 19094
31.3.2010 10:34:50   
dafri
jutro,
bolesnim bebama želimo što brže ozdravljenje, a mamama što manje sikiracijeuser posted image
nadamo se da će nam Anel što prije izaći iz bolnice
malena,ah te tete pa stvarno jeuser posted image ,eto mogla je još malo sačekati da vam otkaže

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19095
31.3.2010 10:36:03   
pocahontas
bili kod dr. kaze nista strasno, mala virozica i crvenkasto grlo...sinoc je bila 38c..jutros je vec spala..doji i rucki ok tako da ce to biti ok uskoro...user posted image samo paracetamol, a ako temp. ne spada i povecava se da uvedem cephabos antibiotik...valjda nece biti potrebe...hvala vam user posted image ljubimo ostale bolesne i zdrave bebice

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19096
31.3.2010 10:40:38   
Anoniman
Jutrica i od nas, samo da posaljemo veliki user posted image svim, a posebno bolesnim bebicama i da nam sto prije ozdrave.
Pocy, sreca pa si jucer Rafu ostavila kod kuce, mislim zbog vjetra i touser posted image
Mi smo sinoc oko 3 budile komsije muzickim igrackamauser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 19097
31.3.2010 10:53:00   
R&T@
Jooooooooj, vise i sve bolesti.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Namuci nas ovo sunce koje smo dugo cekali.
Izgleda da nam svima treba morska voda da ocistimo pluca od zimskog smoga.

Hajde, zene, pakujte kofere.
Posudit ce nam enisa onaj svoj avion, sto nam davno obeca za bijeg.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19098
31.3.2010 11:04:10   
anidla
jutro i od nas user posted image

mi smo zasad odustali (bar ove sedmice ) od sunecenja, ne smijemo.... skontali smo sad pokusati i hranu da promjenimo...pa cemo vidjeti kakvo ce stanje biti nakon toga....ako se ne oboljsa, opet se vracamo na Aptamil...

ivancice, malo si me podstakla na razmisljenje i sad sam rekla mm....on ima obucaj da Nou ljubi po glavi i cesto osjetim njegov miris poslije brijanja user posted image jel moguce da mu i to smeta....ma joj...eto i to ukidamo pa vidjet cemo....

kako mi moze pomoci bioenergicar za dermatitis user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19099
31.3.2010 11:17:12   
R&T@
anidla, znam da u Foci radi neki stari dermatolog (nema šanse da se sjetim imena), prije rata je bio na klinici u Sa i on je svima koje poznajem riješio probleme sa kozom.
Raspitaj se, valjda ih nema deset u Foči, a i ja cu pa ti javim...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  762 763 [764] 765 766   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  762 763 [764] 765 766   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *