|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  760 761 [762] 763 764   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
30.3.2010 10:02:50   
ena23
duuuuuusa dragaaaaaaa... zijan pravio po kuci, a? joj jedva cekam da moj pocne! oni su meni tak oslatki kad prave zijane, uh ja bi ih samo ljubila user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19026
30.3.2010 10:24:56   
Atarka
Dobro vam jutro,
Zelim malim bebarama da sto prije ozdrave i mamama saljem dobre vibrice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi danas punimo 6 mjeseci. Od danas pocinjemo jesti povrce, voce smo savladali. Pusa svima.

30.09.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 19027
30.3.2010 10:30:32   
anidla
Atarka user posted image user posted image user posted image

caestitamo mali rodjendanu drugu Faruku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod nas onako situacija, Noa se probudio sinoc u 3 vristi, place i tako sve do 6....dermatitis se prosirio i na usi, unutar skoljke user posted image user posted image user posted image user posted image poludjecu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 19028
30.3.2010 10:37:19   
Anoniman
Atarka, cestitam pola godineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anidla, da nije alergija na nesto?

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19029
30.3.2010 10:37:24   
rose 87
atakarka sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada bas je sladaaaaaaaaaak dusa mala tako me nasmijo,
svim bolesnim bebama zelimo brzo,brzo,najbrze ozdravljenjeuser posted image user posted image user posted image
mi dobro spavamo hB,jutros cak do 8...pozdravim svim user posted image i mamama

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19030
30.3.2010 10:39:54   
Atarka
Hvala Anidla,
E mis mali, bas mi ga je zao, mogu misliti kako ti je tesko. Ja sam jedva prezivjela jedan dan Farukovog placa nakon sunecenja. Drzite se i vama zelimo da se sto prije oporavite i da se vidimo u setnjiuser posted image user posted image user posted image .

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19031
30.3.2010 10:41:27   
Nejrica
Jutro svima!
Atarka cestitamo momcini polugodisnjicuuser posted image user posted image user posted image i da aBd  rucka svasta i poraste veeeeliki.
Joj Anidla draga,pa jel ga to svrbi mozda ili boli...eh samo da covjek nije rahat.I moj Kerim je imao neki osip i bio se poceo siriti,pa smo isli doc.mada mi nije rekla da je dermatitis...dala nam kremu i hB proslo je sve.
Mi smo jutros poranili,isli da se Kerim slika za pasos i iz prve uspjeli.Ljubi ga mama,najbolji decko na svijetu...sa njim nikakvih problema.
Juce duuugo setali,bilo nam super,a kasnije moram na uz kod gin.,pa ce ga morati odniojeti mm na posao da ga pricuva dok ja zavrsim,sreca,pa je blizu dz.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19032
30.3.2010 10:43:41   
Nejrica
IZVORNA PORUKA: dadada

Joj vidim svasta se nesto izdesavalo,

Kao prvo zelim da svi bolesni pilici sto prije ozdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image puno poljubaca za naseg Anelka i Farah

Hanady, ja bih njih (ili barem stariju) cim raspust pocne na more...pa do kraja raspusta...nekako se organizujte da se mijenjate ....malo nane...malo mama i tata i tako u krug....sol, more, sunce najbolja prevencija

Ja vam jos nisam svjesna da Leni vise nema...sve kontam treba je izves, nahraniti, dati joj terapiju...jucer je Andrej vidio na tv pse pa se poceo derati "aaaaa" tako je zvao i Leni...ja odmah u plac...i tako mene raspolozenje salta cas sam ok...cas placem...cas kontam budi sretna, imala je 17 god. i sama je odlucila da ode... bolje nego da sam ja morala odluciti za nju pa da je uspavam...ma uzas zivi...Jednostavno vam ne mogu objasniti koliko mi je znacila...bukvalno clan porodice...pa idem za onom budistickom da ne treba oplakivati drage ljude (u ovom slucaju zivotinju) jer kao vuces stalno "dusu" nazad pa onda ni oni ne mogu naci mir (nemojte mi se smijatiuser posted image )

A Andrej je hodajuci belaj...ja ne znam na koga je ovo dijeteuser posted image ...stavicu slike...one govore vise od 1000 rijeci...sve jucer u dva sata ...belaj za belajem

user posted image
secer u prahu

user posted image

sam je usao u ladicu da dohvati gornju...meni i dalje misterija, KAKO?

ma bravo za maminog planinara...samo da ne pocne penjanje na ormar i neke visocije stvari!Med je pravi!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19033
30.3.2010 10:54:20   
anidla
svrbi ga 100% jer cese se...glavu je do krvi bio rascesao, i dala mu doktorica 2 noci da mazemo kortikosteroidima da ne dodje do infekcije, i sve se bilo povuklo...i evo opet se vraca i na tjeme i sad na usi...nasla sam mu cak iza nogice na pregibu kod koljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poludi vise, jer sam mislila da smo to rijesili, ali jok, borba jos traje....

imam osjecaj da nikad nece proci....jucer sam citav dan trazila po apotekama A-Dermna sampon za dermatitis, i jedva nasla...narucila mu ga jedna ljubazna teta i odmah je za 4 sata stiglo...ali daj Boze da smo s tim rijesili problem...i na to sve sunecenje ide...ma nikakva sam.....

samo kad vidim njegove rukice kako grcevito cesu glavicu i cupa usi place mi se....

a jel alergija, to vise ni sama ne znam, nema vise na sta biti...sve sam bacila tepihe iz kuce, nemam ni jednog, prasinu brisem svaka 2 dana, peglam mu ves s obje strane, koristim DM detrdzent bez boje i mirisa, ne koristim omeksivac, slomih se se....user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 19034
30.3.2010 11:00:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

svrbi ga 100% jer cese se...glavu je do krvi bio rascesao, i dala mu doktorica 2 noci da mazemo kortikosteroidima da ne dodje do infekcije, i sve se bilo povuklo...i evo opet se vraca i na tjeme i sad na usi...nasla sam mu cak iza nogice na pregibu kod koljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poludi vise, jer sam mislila da smo to rijesili, ali jok, borba jos traje....

imam osjecaj da nikad nece proci....jucer sam citav dan trazila po apotekama A-Dermna sampon za dermatitis, i jedva nasla...narucila mu ga jedna ljubazna teta i odmah je za 4 sata stiglo...ali daj Boze da smo s tim rijesili problem...i na to sve sunecenje ide...ma nikakva sam.....

samo kad vidim njegove rukice kako grcevito cesu glavicu i cupa usi place mi se....

a jel alergija, to vise ni sama ne znam, nema vise na sta biti...sve sam bacila tepihe iz kuce, nemam ni jednog, prasinu brisem svaka 2 dana, peglam mu ves s obje strane, koristim DM detrdzent bez boje i mirisa, ne koristim omeksivac, slomih se se....user posted image user posted image user posted image

a jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali kazu da taj a.dermatitis(ako je to) s vremenom prodje

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19035
30.3.2010 11:05:30   
anidla
dadada, kako vrijeme prolazi mene je sve vise strah...ljeto dolazi, a s tim i vrucine...kako li ce to njegova osjetljiva koza da podnese? nekako nikako da prihvatim da moje dijete ima dermatitis....prvi put sam za to i saznala kad sam dobila svog sina...nikad se nisam ranije s tim susretala...da mi je samo naci dobrog dermatologa, nista vise..jer imam osjecaj da se vrtim u krug, i nema kraja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19036
30.3.2010 11:08:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

dadada, kako vrijeme prolazi mene je sve vise strah...ljeto dolazi, a s tim i vrucine...kako li ce to njegova osjetljiva koza da podnese? nekako nikako da prihvatim da moje dijete ima dermatitis....prvi put sam za to i saznala kad sam dobila svog sina...nikad se nisam ranije s tim susretala...da mi je samo naci dobrog dermatologa, nista vise..jer imam osjecaj da se vrtim u krug, i nema kraja user posted image

ja ti mogu dati br. tel. prohicke...ona ti je jako dobar dermatolog (sada u peMziji) ali radi privatno (u svom stanu)...fakat je stara zmaj

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19037
30.3.2010 11:14:40   
anidla
dadada imas PP user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19038
30.3.2010 11:16:50   
Nejrica
Ej pile malo!Mogu misliti kako mu je,a i tebi...sekiras se,nikako da prodje.Raspitaj se za dermatologa,pa vidi sta ce ti reci...ovi po dz samo znaju dati kreme i tako eksperimantisati na djeci.
On je bas osjetljiv,a vidi se da ti bas pazis da ga nesto ne iritira,al ovo proljece je sigurno jos jedan razlog sto se opet vratilo.Nadam se da cete uskoro biti bolje.
Mozda bi malo trebala odgoditi sunecenje,ako je nervozan zbog tog svrbeza,jos ce gori biti i sa ranom.Ne znam...samo prijedlog!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19039
30.3.2010 11:24:25   
anidla
Nejrice, hvala ti puno....razmisljala sam ja i o tome, ali ne smijemo vise odgadjati, trebali smo jos i ranije sunet obaviti radi medicinskih razloga....jos mi samo fali da se dole nesto upali i iskomplikuje....

a pazim ga, i previse...ali sta cu, jace je od mene....ne zelim osjecati krivnju da sam nesto uradila sto nisam smjela...boze, sta znaci biti mama.....

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 19040
30.3.2010 11:28:19   
marinčii
pozz i od nas mi smi imali mirnu noć,jučer smo uspješno smanjili dojwenje na 3 dnevna a noćna su i dalje dva ,baš me to više umori on kako je dobio zubiće me grize evo jučer mi napravio ranu na bradavici uf baš boli jedvA ga dojim
Vidim imamo jos bolesni bebica a miša mu više i ti virusi,svima želimo da što prije ozdrave..
atarka čestitamo 6 mjeseciuser posted image user posted image
dadada andrej je presladak,ljubni ga od nas
anidla baš mi je žao malenog nadam se da će taj šampon pomoći user posted image user posted image
zvala sam jutros felix nije se javila pa ću opet večeras je nazvati i onda vam javim kako je Anel,nadam se da je bolje danas i da će brzo kući
ostalima puse  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 19041
30.3.2010 11:52:49   
Apotekarka
Dobar dan ovo moje dijete haos kako proljece on jos gore spava jutros u 6 ustao i ja ga pokusala uspavati tek oko pola 8 zaspao kraj mene ja se izvukla da idem bris raditi kad dreka on budan,sad cu ga pokusat uspavati,vec sam na faceu napisala da cu osnovati grupu POMOZIMO ANTONIU DA ZASPE danas smo vazdan samiuser posted image user posted image ,ali oprastam mu danas sve mali rođendan je 9 mj sto stariji sve nemirniji ali sta cu kad je mojuser posted image
Hanady drago mi da curica nema bronhitis,a nadam se da je Anel bolje dusa draga....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 19042
30.3.2010 11:54:35   
mojbebac
dobar dan i od nas .....
jao dadada slike su ekstra ..... andrej je presladak, mi jos nismo ni blizu tih faza ali dobro .....
bolesne bebice ozdravite brzoooo.......
mi smo mislim uspjeli da izbacimo siku po danu user posted image user posted image user posted image , evo vec cetiri dana, tako da cemo sada do daljneg ostati na jutarnjem i vecernjem podoju ..... nadam se da ce joj biti dovoljno ..... 

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19043
30.3.2010 12:06:07   
megi
i smo bili kod nane i dede pa se nismo javljali a vidimo svasta se izdesavalo
user posted image user posted image user posted image  za sve bolesne bebirone da nam sto prije ozdrave

cestitamo i malo rodjendane

mi smo ovih danan malo vise nerovzni nista necemo osim da nas mama nosa, a mama ne moze ledja joj otpadose tako da se malo varakamo sa hodalicom pa malo sjedimo na podu igramo se pa se malo nosamo, rijetko spavamo,  a nocas smo se hiljadu puta probudili uh

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 19044
30.3.2010 12:10:12   
Anoniman
Dobar dan vam zelim...

Hanady, nadam se da su djecica bolje i da ce sve prehlade nestati... saljemo vam user posted image  podrske za brzo ozdravljenje... i ja bih ti preporucila cim ljeto da odes na more koliko toliko...

vidim nema jos nikakvih vijesti od felix... nadam se da je Anelko bolje...

Atarka i Apotekarka cestitam male rodjendane... user posted image user posted image user posted image user posted image
sve mi se cini da je danas mali rodjendan i jednoj curici, user posted image  al ne mogu se sjetiti kojoj, il je od sheri il je od cije... koja god zelim im puno zdravlja i srece... (pukla sam ko lajsna 100%)

Ermin danas nesto zeza... ne znam sta mu je... hoce jesti nece jesti... bojim se da mi se mlijeko nije povuklo, ali kontam da se povuklo ne bi bilo nimalo... a eto on malo podoji, ali izgleda da mu nije dovoljno... a poceo me i ujedati izgleda da mu i zubic raste... user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 19045
30.3.2010 12:18:39   
marinčii
bambi nije se mlijeko povuklo ne brini ne ide to tako brzo ,uf i ja sam bezbroj puta tako brinula da mu je malo alevo sad će mu 9 mjeseci a i sad doji ad nismo koristili nikako,ja sad pokušavam da smanjujem jer i mene grize mali lopovčić otkako je dobio zubiće nadam se da ćemo uspiti joj,najlakše bi bilo sad ga prebaciti na ad al kako kad nezna ni piti iz bočice
apotekarka čestitamo 9 mjeseciuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19046
30.3.2010 12:19:54   
Hanady RR
Jutro ženice i bebice...
noć kod nas katastrofa...kašlje jedna kašlje druga...cjelu noć sam po sobi bauljala...užas. Jutros starija bolje ali malena...temperatura od 37 stoji pa stoji, kažem mužu na telefon maloprije draža bi mi bila ona od 38.5 nego ova od 37. Al eto tako je kako je.

A drage moje mora što se tiče isplanirala sam da u 6 mjesecu idemo familijarno nas četvero u Drvenik gdje smo bili i prošle godine , farah tada nepuna 4 mjeseca imala. Bili bi 15 dana...a onda bi početkom 8 mjesac u Igalo...tamo imamo kuću na raspolaganju pa bi sa zaovom i djecom išla oko 15 dana , a nakon toga mama bi stariju vodila sa sobom u Ulcinj a ja bih malenu odvela tamo na 7 dana dok bi one bile mjesec tetka mi tamo kuću ima pa ćr iz danske sa mamom i nama. Al sve ja to planiram i samo se nadam da ću je ojačati da se više ne trspim od ovoga vraga bronhitisa...sad imama fobiju da će mi dobiti upalu pluća mm mi rezervisao mjesto u ludariuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19047
30.3.2010 12:21:22   
Honey3
jutro i od nasuser posted image nismo se bas nesto naspavali bebica je do kasno sijelila plakala i kasljala mislim da je opet uho bolilo dala sam joj malo paracetamola i grijala usi tako se i smirila,jutros je hvala Bogu dobro malo kaslje,temperature nema,nije je ni imala hvala Bogu... sta mislite da li bi je trebala voditi doktoru?user posted image
atarka cestitamo mali rodjendanuser posted image dadada maleni je pravo simpatican,ima mama sta raditi za njimuser posted image anidla bas mi je zao Noe sto se tako muci dusa draga jos se jadnicak nezna dobro ni pocesati,a cula sam da to uzasno svrbi,zelimo mu da sto prije ozdravi da ga ta "mora"prodje....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19048
30.3.2010 12:24:18   
reallove
pozdrav i od nas..Atarka i Apotekarka,cestitamo rodjendane...Emin je danas bolje hb..nosic skoro i ne curiuser posted image user posted image user posted image ljubimo vas sve i nasim bojesnim drugarima zelimo da sto prije ozdrave....

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19049
30.3.2010 12:27:38   
Anoniman
Hanady draga, ne misli na najgore... bice one obje dobro... vidjeces... to je samo uhvatio ih ovaj proljetni virus... evo i moja Sabina kazem ti iz cista mira dobila temperaturu i to 38,9 nidje veze... i to je trajalo cijeli dan i cijelu noc... evo hvala Bogu jutros nista... a nisam ni obratila paznju na to da je pola grada zahvatio taj nekakav virus dok mi Sabina nije fasovala... nije ti jednostavno, jos obadvije sto kazes u duetu, ali ako Bog da bice one dobro... za tu temperaturu samo paracetamol sirup zakon je...

marincii, ma nadam se da sam samo umislila da se mlijeko povlaci, bas bi mi bilo tesko... al kontam mozda je malo od sikiracije, jer sam imala tezak vikend, bas sam se nasikirala, pa dok se malo ne rashavizam, bice mlijeka... a i ove desni ga svrbe samo da vidis sta radi... uzeo maloprije siperic i trlja po desnima... dusa moja... a sve hocu da pitam, boli li puno kad ima zubice a ujeda dok dojis? evo jos nisu izbili a kad stisne samo desnima Boga mi zaboli me user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 19050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  760 761 [762] 763 764   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  760 761 [762] 763 764   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *