|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  759 760 [761] 762 763   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
29.3.2010 21:45:44   
Apotekarka
Vecer...
FELIX a duse drage u bolnici,zelimo brzo ozdravljenje Anelu i brz povratak kuci,marinci ako imas Enin br posalji na pp
Hanady ljubim ljepotice dvije da brzo ozdrave...
Skorpija i momak bolestanuser posted image user posted image
Minjica na antibioticima a misa mu u Elle H isto bolesno ma brzo ozdravite dusice male...
Moj je danas veci dio proveo s mm jos danas mm tu,ja isla zubaru onda generalno ostavu cistila slomila se kontam malk prostor kad ono dobra umal 3 h ostadoh,evo glava me u 5 nmesto opet pocela boliti ni analgin pomogao nije,Antonia kupala sad ce spavati brzo danas mi cak 1,5 h spavao i jos jednom 25 min...Nesto kmezi a ja sam vam se u subotu toliko udarila kad sam prozore pral u koscicu na ruci sad me boli valjda nisam slomila...
Mame koliko vam djeca tecnosti sem mlijeka popiju dnevnouser posted image user posted image ,moj nesto kolicinski manje jede zadnjih dana

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19001
   RE: Bebe 2009
29.3.2010 21:53:28   
R&T@
Sahara, ja to zelim i tebi i sebi i svima.

Apotekarko, ja danas oprala jedan prozor kad sam se vratila s posla.
Imam jos samo tri user posted image
tebe "ubi" tvoj nick, stalno te nesto boli.
Odsad cu te zvati "zdravka".....
Moja sve manje i manje pije. Mozda 500 ml mlijeka (ostalo prosipam) i 50 ml soka. Ali pije vodu, jede supice, kasice....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19002
29.3.2010 21:58:43   
škorpija
Imam jos samo tri
tebe "ubi" tvoj nick, stalno te nesto boli.
[/quotw]

jooj tajra dobro si, apotekarka mijenjaj nickuser posted image

mi danas bili kod dr. sve u redu, nije nista opasno, dala nam bisalvon kapi i alahmanet, pokušavam i dalje da mu uvalim onaj lukni čaj od hanady al slabo ideuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19003
29.3.2010 22:13:45   
Meri29
Samo da vam mahnemo, nismo bili aktivni preko vikenda, kucne obaveze stegleuser posted image Sada smo ponovo ok user posted image user posted image

Mi bili na jednom rodendanu i super smo se proveli, mali slavljenik je uzivao user posted image user posted image user posted image user posted image Mama napravila tortu od pelena i super je ispala, sutra stavljam slikice

Vidim Anel ostao u bolnici, dusa draga bas mi je zao sto se pati... Nadam se da ce sutra biti bolje, evo malo podrske user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi vam polako odosmo, laku noc svim mamicama i bebicama user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19004
29.3.2010 22:25:48   
Hanady RR
Uh sad skontah Anel u bolnici...draga felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogu mislit kako se sikiraš ti inače si plaho sikirljiva a sad ovo...al nedaj se šta mo još kao mame sve proći moramo. želimo Vam brzo ozdravljenje kao i sebi...

eto mm je upravo farah odvukao u Hitnu i sad sam ja ko luda user posted image user posted image user posted image
ova starioja plače neda da ja idem ova mlađa plače al hajd ona bar šuti kad se voza u autu pa je on odvukao. Ova mlađa ne pije antibiotik a večeras mi je šok priredila...kašljkala...kašljala i na kraju balade iz nje ključ šlajma sa mirisom luka...i to je super al meni se čini da se njoj hroptaji u plućima čuju...i kontam ako je djete za antibiotika bolje večeras nego ujutro da ja sama sa njih dvije po ambulanti hodam i uz to još nebih oka sklopila od straha za njom...samo me strah da sa njenim brohijama u bolnici ili ludnici ne završim user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 19005
29.3.2010 22:35:27   
teacher75
Drage moje hanady i felix, ne iscitavam redovno ovu temu, evo sad malo procitah pa vidim kod vas problemi i sekiracija user posted image bas mi je zao, zelim brzo ozdravljenje bebicama...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19006
29.3.2010 22:39:55   
Mya_81 RR
Hanady, bas mi je zao...od srca se nadam da se nece razviti bronhitis i da ce im sve to proci sto prije user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19007
29.3.2010 22:47:56   
Anoniman
hanady, pa vise i bronhitisi, grrrrr, neka te popuste i tebe i tvoje princeze zauvijek, isssss bolesti
Javi li se felix ikome poslijeuser posted image
Mya, opet smokvica na antibioticima, a joj, ljubim je puno i da se sto prije rijesi tih bajauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 19008
29.3.2010 22:50:37   
Anoniman
hanady želim da djecica sto prije budu dobro,nadam se da cu sutra kad dodjem na forum procitati da su svi puuno boljeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 19009
29.3.2010 22:50:54   
R&T@
UH, Hanady, ne zelim misliti kako ti je....
Drzim fige da se Farah vrati bez antibiotika i da je sve lose izaslo sa lukom.......

Zagrli stariju i puuuuuuno pusa joj prenesi od mojih cura.....

Lahku noc vam zelim, treba ujutro u prvu.....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 19010
29.3.2010 22:54:34   
Hanady RR
hvala vam drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image

ja porsto ludim od čekanja minute mi godine...da mi nije vas pukla bih ko trmbloj što bi rekli...pa koji jeovo vrag više...što ih više pazim one bolesnije...ima ja njih na snijeg iduće zime da izbacim da spavaju ko romska dječica...da se okale fino al jok ovako slomih se a ništa konstruktivnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19011
29.3.2010 22:55:32   
noaa
Hanady pa kod tebe 2u1user posted image javi se kad dodje Farah nadam se da ce sve biti dobro!

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19012
29.3.2010 22:57:01   
MinaMM
pozdrav mamicama i bebicamauser posted image

cestitamo Lamijici rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix i hanady zelim da sto prije bebice ozdrave. evo saljem im user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19013
29.3.2010 22:58:34   
Apotekarka
Ma Hanady ne sikiraj se proljece je a ako jec malena imala problema s bronhitisom prije normalno kje da se u proljece to budi,sve kronicne bolesti se tad pozvjere,a sutite najgore sto sam o boljkama ucila dosta i cim sta zigne ja kontam aha eto ga,ma jedva cekam da se vratim na posao i pocnem izdavati bisolvone,kofadone ...da malo zaboravim na svoje boli kad vidim kako ima bolesnog svijeta...pozelila sam i staroj baki od 80 god.izdati kakav vitamin da se popraviuser posted image ,jesdam bezobrazna ali one jednom nogom u grobu cude se sto ih manta,bole kosti i sta vec i dpdaju se vitaminima a nas od 20 ziga ali eto sta ces im...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 19014
29.3.2010 22:59:11   
Apotekarka
tata mi se zove zdravkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19015
30.3.2010 0:04:25   
Hanady RR
evo mene...moja beba nema bronhitis hvala Bogu dragom...uglavnom imala je šlajma koji je uspješno izbacila jer joj je smetao a nije došlo ni do spazma, a izbacila ga od lukovog čaja.user posted image user posted image user posted image Dijagnoza je blaga upala grla i blaga upala lijevog uha s tim da je u pitanju virusna infeksija. dobila je antibitorik da grlo i uho nebi napredovalo sa upalom i eno je spava sva sretna.
mm je odlučio vozi me u ludaru...živog ga isprepadahuser posted image

sve vas puno puno user posted image user posted image

i hvala vam što ste bile sa mnom u mom dugom čekanju da se vrate iz hitne..

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 19016
30.3.2010 0:07:55   
noaa
user posted image user posted image user posted image user posted image za Farah i za mamin caj od lukauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 19017
30.3.2010 0:09:24   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

tata mi se zove zdravkouser posted image user posted image user posted image

em si zdravka al nova mail adresa ti je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 19018
30.3.2010 8:26:26   
Mya_81 RR
Hanady, bas mi je drago da nema bronhitis, a valjda ce vam i ovo brzo proci...mogu misliti koliko se sekiras user posted image

Mi smo vam danima gledali HRT i Novu TV u crno bijeloj boji, a jos mi dva dana kasnije nestao i zvuk i sve si mislim da nas polako TV izdaje kad ono sinoc sjedim ppored Minje i dok se igrala s daljinskim cura ponovo vrati boju pa sam shvatila sta je u pitanju user posted image user posted image user posted image user posted image Ako vam trebaju sitni popravci po kuci slobodno nas zovite, nismo skupi user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 19019
30.3.2010 8:29:41   
pocahontas
jutrica mamicama i bebicama..bolesnima zelimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image slavljenicima sretne male rodjendane user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 19020
30.3.2010 8:56:28   
dafri
jutro,
Hanady,nadam se da će brzo proći ti virusi,hajde bar nema bronihitisa
felix,držimo fige da što prije dođeš kući user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 19021
30.3.2010 9:04:31   
pjenica mala
Dobro jutro svim mamama i user posted image i od nas.
Jutro tmurno i hladno, ali ipak smo u proljetnom raspolozenju, koje i vama zelimo!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 19022
30.3.2010 9:04:33   
faris06
mm je odlučio vozi me u ludaru...živog ga isprepadah

Kad su djeca  i zdravlje u pitanju, mislim da sve mame misle da ce zavrsiti u Jagomiru! Moj kaze da je vec rezervisao mjesto   user posted image  !

Dva mala Indijanca

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 19023
30.3.2010 9:15:17   
Meri29
Jutroooo user posted image

Hanady drago mi je da nije bronhitis, upala ce se brzo sreditiuser posted image Ima li vijesti od Felix, kako nam je Aneluser posted image Ja nesto sinoc citam njene postove i ziva sam se isprepadala jer i moja Majda tako povraca, poslije svakog jela, ali muz i brat, moje hladne glaveuser posted image , odmah me smirile, od nosanja poslije jela, a i ona se prejede i eto ti belaja. A mama kao mama odmah se brine user posted image

Inace smo super spavali, sad idemo na bocu pa mamu strahuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 19024
30.3.2010 9:38:02   
Anoniman
Joj vidim svasta se nesto izdesavalo,

Kao prvo zelim da svi bolesni pilici sto prije ozdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image puno poljubaca za naseg Anelka i Farah

Hanady, ja bih njih (ili barem stariju) cim raspust pocne na more...pa do kraja raspusta...nekako se organizujte da se mijenjate ....malo nane...malo mama i tata i tako u krug....sol, more, sunce najbolja prevencija

Ja vam jos nisam svjesna da Leni vise nema...sve kontam treba je izves, nahraniti, dati joj terapiju...jucer je Andrej vidio na tv pse pa se poceo derati "aaaaa" tako je zvao i Leni...ja odmah u plac...i tako mene raspolozenje salta cas sam ok...cas placem...cas kontam budi sretna, imala je 17 god. i sama je odlucila da ode... bolje nego da sam ja morala odluciti za nju pa da je uspavam...ma uzas zivi...Jednostavno vam ne mogu objasniti koliko mi je znacila...bukvalno clan porodice...pa idem za onom budistickom da ne treba oplakivati drage ljude (u ovom slucaju zivotinju) jer kao vuces stalno "dusu" nazad pa onda ni oni ne mogu naci mir (nemojte mi se smijatiuser posted image )

A Andrej je hodajuci belaj...ja ne znam na koga je ovo dijeteuser posted image ...stavicu slike...one govore vise od 1000 rijeci...sve jucer u dva sata ...belaj za belajem

user posted image
secer u prahu

user posted image

sam je usao u ladicu da dohvati gornju...meni i dalje misterija, KAKO?

Neposredna veza do poruke: 19025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  759 760 [761] 762 763   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  759 760 [761] 762 763   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *