|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  757 758 [759] 760 761   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
28.3.2010 22:46:53   
Apotekarka
Vecer sta je ovo sve bebice bolesne mora da je od ovog proljeca drzimo fige da nam sto prije ozdrave a Hanady u tebe jos obje mogu mislit kako te to smori,felix ne brini i Antonio je bio par tih dana miran,lezao a nsakon toga opet nestasluke radio...
Mi smo jutros u setnji bili,pa na kavi u kaficu,onda je djecak spavao 20 min cak,pa doslui nam ovi prijatelji na kavu,pa sam ga uz velike muke na spavanje stavila sat mi spavao,onda otisli mojim,pa dosla teta sto ce ga cuvati na kavu a on je strasno nerovozasn bio i ljudi dijete mi puno manje kolicinski jede nego prije jos bira...onda kumovi bili s malom Emicom onba prohodala safatat jer ne mozes..i sad maleni spava...Ljudi ja kontam da mi je proljhece u glavu8 udarilo s cestim glavoboljama,umorom,pomalo nesvjest bas nedavno se na radiu ricalo o proljetnom umoru...ujutro idem zub izvaditiuser posted image user posted image user posted image a Antonia izgleda muce

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18951
28.3.2010 23:01:52   
Ella_H
Apotekarko nedaj se proci ce to sve uskoro
i ja sam ono nikakva ali nesmijem biti bolesna radi pilica svojih
a inace na ovo sam navikla sezonski na proljece i prelazak
jesen na zimu uvijek belaj neki

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18952
28.3.2010 23:04:43   
Apotekarka
Tjesim se da je proljece...a u oravu si kad su zdravi oni sve je lakse..,.

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 18953
29.3.2010 0:38:01   
iv@ncica
cao...mame...u  guzvi  smo  nema  kad  pisati...pozdravljamo  sve  i  grlimo  i  uz  mame  smo koje  se  bore    s  raznim  bolama..drzte  se  cure  zagrljaj  od  nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image issssss  baje  od  vas  i nas   i  svi  virusi...brzo  nam  ozdravite

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18954
29.3.2010 9:02:52   
pjenica mala
Dobro jutro!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18955
29.3.2010 9:36:07   
Anoniman
Jutro!
Sretan 1. rodjendan maloj Lamiji user posted image user posted image , shejla hocemo izvjestajuser posted image

(odgovor članu pjenica mala)
  Neposredna veza do poruke: 18956
29.3.2010 9:39:39   
rose 87
jutro mamice pa gdje ste nam pobjegle,mozda u setnju,vrijeme je supeeeeeeeeeeruser posted image ,kako su nam bebice danas,nadam se da su sve ozdravile i da su se oporavile,mi opet ustajemo u 6 bez obzira na pomjeranje satauser posted image ,ma vec sam navikla,nadam se da ce mi biti takva vrijednica i kad aBd narasteuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 18957
29.3.2010 9:40:46   
rose 87
sretan rodjendan Lamijiuser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 18958
29.3.2010 10:38:14   
dafri
Sretan rodjendan Lamiji user posted image user posted image user posted image

felix,nadam se da je Anel bolje
spavanjac je bio super, od 9 do pola 9user posted image

Mi smo se za vikend super proveli,nismo skoro nikako bili u kuci,cak smo ja i mm uspjeli izaci u grad,
evo i danas sunca,odosmo se spremati

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 18959
29.3.2010 10:59:04   
marinčii
pozz i od nas
Lamiji čestitamo prvi rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image
felix nadam se da ste imali mirnu noć i da je A bolje jutros
Mi nismo loe spavali iako jutros oko 5 se probudio i jedno pola sata nije htio zaspat al smo zato do pola 9 odspavali,ja sad planiram postepeno M odvikavatuser posted image ili odbijat ,neznam koja riječ je bolja za to, od dojenja..sad doji 4 puta preko dana i 2 puta po noći,ja bi ukinula jedan  podoj al neznam ta da mu dam u zamjenu za taj obrok,jer neće nita od oni lino proizvoda a neće ni da pije na bocu mlijeko,kako god nadam se da to odbijanje neće biti preteko ni za mene ni za njega

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18960
29.3.2010 11:38:15   
iv@ncica
Sretan rodjendan Lamijuser posted image iuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marinci-  u  startu  nekoliko  dana  je  tesko..ali  se  brzo  naviknu..daj  mu  slani  obrok,  znam d a  ti  slabo  jede,  ali  dok  se  privikne  na  sve  i  ogladni  ,  jest  ce  pomalo,  ne  mora  on tebi  punu  zdjelu pojest  i  nekoliko  kasicica je  dovoljno  opet,  ja sam  andreju  lina  tek  neki dan  pocela  davati,  nije  ni  to  bas  da  je  ok,  ali  on  jede  sve,  pa  kad  vise  nemam  ideja  i  dodijemu  sve dam  mu  jer  mi  tako  ad  pojede  u  kasici, a  mi  jos  dojimo 2 puta..iako  on  to  sam  izbacuje  sad..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18961
29.3.2010 11:39:19   
marinčii
Evo sam se čula sa felix ona i Anel su u bolnici opet joj povraćo pa ga odvela doktoru i ostavili ih,puno vas je pozdravila sviju..aljemo vam vibriceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da to prije budete kući ,zdravi i nasmijaniuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18962
29.3.2010 11:39:57   
gvendolina
Sretan 1. rodendan nasoj dragoj Lamiji,sve najbolje u zivotuuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18963
29.3.2010 11:41:38   
iv@ncica
nas  malo  ovo  proljece  muci.-.mali  nece  spava..a  bas  je  i  proije  bio  spavalica user posted image user posted image ,  sad  ga  sunce  razbudilo..sinoc  tek  u  10,  zaspao,  budio  se  nocas,  kenjkao, i  jutros  prije  7    buden, tajo  otiso  na  posao, i  valjao  se  sa mnom  do  8.  evo  ga  tek  sad  jedva  opet  malo  zaspao,  spava  mu  se  ,  nervozan  trlja  oke,  ali  oci  sklopit je  na   nema sanse..mislila  sam  ga  saltat  na jedno  spavanje..ali  ne  mogu  oni  to  jos  su  mali,  jedino  da  ustane  u  9 onda  da. Inace  mama  pravi  rucak  za  vani  bebi, i  tati    se  kuha  ..da  smo  poslije  free  pa idemo  u  setnju,  dan  je  krasan..i  idemo  naruciti  tortu  i  vidjeti  sto  nam  nude...a  mama  ide  na  posao  za 2 dana user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18964
29.3.2010 11:42:34   
marinčii
iv@nčice ma strah me da neće piti onda dovoljno mlijeka ,neznam ni sama koliko bi trebo piti sa 9 mjeseci,najvie bi volila da oće prihvatiti bočicu pa bi mu tjedno jedan obrok zamjenjivala sa ad mlijekom al kad neće nisam pametna al nadam se da će ići nekako,ne bi s tim odugovlačila nekako mislim da je pametnije na vrijeme ga odbiti jer posle godine sigurno da ide tee 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18965
29.3.2010 11:53:18   
iv@ncica
adaptacijski  sindrom  na sunce ,  proljece  i  promjenu  vremena..mama  sad  skuzila  hahahauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18966
29.3.2010 11:58:29   
Nejrica
Sretan rodjendan Lamija!Da budes zdrava i sretna puuuuno godina i uz brdo brza!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bas nam je zao Anelka,ali bolje je i tako nego da se felix sekira,a nista mu ne pomaze!Drzimo fige da sve bude ok.
Kerim je ruzno spavao,ali hajd...navikla sam...ne vrijedi kukati.
Sada spava,a cim ustane idemo u skitnju i soping...u srijedu idemo kod jedne bebe na babine,pa moramo svasta da joj kupimo!

Lijep i ugodan dan svima!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18967
29.3.2010 12:01:19   
Srculence
 Sretan prvi rođendan nasoj curici Lamijici da nam je iva i zdrava puuunoo godinauser posted image user posted image user posted image !!!!

Felix draga evo malo vibrica da sve bude u redu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo se jutros nasekirali pravo Dino mi pao se kreveta i ima čvorugu na čelu:-((((...Samo to sam ga ostavila sekundicu da operem suđe...a on valjda usavrsio puzanje i polako razmako sve sto sam ga ogradila i paouser posted image user posted image user posted image user posted image .Bila sam se prepala pravo...Sad je dobro smije se i sve a mene pojede griznja savjesti...kad mu vidim onu čvoruguuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18968
29.3.2010 12:02:45   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: mar''č''

'v@'č'ce ma strah me da 'eće p't' o'da dovolj'o ml'jeka ,'ez'am '' sama kol'ko b' trebo p't' sa 9 mjesec','ajv'e b' vol'la da oće pr'hvat't' boč'cu pa b' mu tjed'o jeda' obrok zamje'j'vala sa ad ml'jekom al kad 'eće ''sam pamet'a al 'adam se da će 'ć' 'ekako,'e b' s t'm odugovlač'la 'ekako&'bsp;m'sl'm da je pamet''je 'a vr'jeme ga odb't' jer posle god''e s'gur'o da 'de tee&'bsp;

marinci-  mislim  da  treba  oko  700  ml  popiti  ili cak manje ,  pa  onda  do  godine  dana  500  ml,  tako  nekako..on  tebi popije  dovoljno  ne  brini, jer  jos  cesto  doji, a  svejedno  mu  ne  mozes  samo  mlijeko  davati,  to sam  i  ja  milsila..i  isto  smo  se  borili  kao  i  ti,  sto  je  veci  teze  ga  je  odviknuti  naravno..ali  ide  to  ne  brini..nek  on  tebi  doji..i  jede  ostalo..imas fore  do  godine  dana..bolje  je  ipak  to  nego  ad,  a ni  moj  nece  na  bocu,  i ja sam  mu  tek  nedavno  iako  doji  uvela  jos  dorucak  i  veceru  kasicu  s  ad-om,  cisto  da  budem  sigurna  da  uzima  dovoljno  jer  on  doji 2 puta, e  da  ti  on  doji  jako  malo,  pnda bi  mu trebala  davati,  i  to  uzela sam  hipp 2  i  nekako  je  prihvatio..  na  bocu  ni  pod  razno,  a  ne  bi  ni  ja  stvarno  to  smrdi, uh  ..alči  eto,  uzela  sam  barem  da  mi  ga  jede  20-30  dana    cisto  kao  prelaz  i  da  znam d a je  pojeo  jos  mlijeka  osim  mog,pa  da  onda  pređemo  s  godinu  na  kravlje..a  ne da  odmah  idem  na  tetrapak...ovako  ovo  fino  podnosi  pa  ce  onda  valjda  i  tetrapak user posted image ..ne  brini  se...ja  sam  andreju  ukinula  nocne i  uspavljivanje,  po  danu  je  moze  dobiti  kad  hoce..a  vecinom  mu dam  kad  se  probudi..i  ujutro  za  rana  kad  skoci  u  6  sati  hahhaha..i  sad  mi  to  nije  problem..ma  mgu  jos  3  godine  ovako,  ali  on  sve  manje  trazi  osim  kad  ga  nervoza  uhvati...user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18969
29.3.2010 12:04:03   
gvendolina
Ajdin je jutros napokon odspavao do pola 8,steta sto je sat pomjeren
Nesto je neraspolozen ovih dana,slabo jedeuser posted image A kad spava uzasno se vrti,strah me da ga nesto ne muci,nikad nije ovakouser posted image isto kao da ne moze da se namjesti,samo se prevrceuser posted image Malo mu se i nosic zacepio pa se budio oko 4h jer nije mogao da dise.
ponovo nam se na licu pojavio onaj crveni osip,ne znam od cega viseuser posted image nekad mu se povuce,ali ostane na tom mjestu kao suha koza.
enisa cini mi se da sam vidjela da je i B imao ovako nesto na licu,ima li jos,cime ste mazaliuser posted image

bas mi zao Anelauser posted image nadam se da ce brzo biti dobrouser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18970
29.3.2010 12:07:19   
iv@ncica
[q"ote]IZVORNA PORUKA: Sr'"len'e

Sretan prv' rođendan nasoj '"r''' Lam'j''' da nam je 'va ' zdrava p"""noo god'na<'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/dar'lo.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/slon'ek.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/torta.g'f"> !!!!

Fel'x draga evo malo v'br''a da sve b"de " red"...<'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/p'kapoka1.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/p'kapoka1.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/p'kapoka1.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/p'kapoka1.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/p'kapoka1.g'f">
M' smo se j"tros nasek'ral' pravo D'no m' pao se kreveta ' 'ma čvor"g" na čel":-((((...Samo to sam ga ostav'la sek"nd''" da operem s"đe...a on valjda "savrs'o p"zanje ' polako razmako sve sto sam ga ograd'la ' pao<'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/sm'ley19.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/sm'ley19.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/sm'ley19.g'f"> <'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/sm'ley19.g'f"> .B'la sam se prepala pravo...Sad je dobro sm'je se ' sve a mene pojede gr'znja savjest'...kad m" v'd'm on" čvor"g"<'mg sr'="http://www.r'ngeraja.ba/for"m/sm'leys/sm'ley13.g'f"> .

[/q"ote]

samo  margarinom  namazi  cvorugu..i  mi  imamo  novu..ali  se  ne  vidi  sad  vec..mama  mackala.;)))..jokj  treba  preziviti  ovo padanje  silno  uhhh:)
i  ja  dobrodosla u  klub  padaca..mi  smo  to  odvano  i  puno  puta  usavrsili hahahuser posted image
felix-kako  je  stanje?

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 18971
29.3.2010 12:09:28   
iv@ncica
jao  foruma  i  hijeroglifa..aaaaaaaaaaaaauser posted image

srculence-
samo margarinom namazi cvorugu..i mi imamo novu..ali se ne vidi sad vec..mama mackala.;)))..jokj treba preziviti ovo padanje silno uhhh:)
i ja dobrodosla u klub padaca..mi smo to odvano i puno puta usavrsili hahah
felix-kako je stanje?

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18972
29.3.2010 12:09:43   
škorpija
Eh i moj pajdo je bolestan, dodue smao kalje (ali kao tuberan9 i nos začepljen, ali povratio je lajm pa se nadamo boljem, danas ćemo kod dr. ovdje u bihaću, nek nam je bog na pomoći (a jo moramo i pregled platiti jer nam zdravstvena knjiica povdje ne vrijedi).
Gvendy za to crvenilo uzmi a-derma exomega kremu nama je super pomogla

Sretan rođendan preslatkoj drugarici Lamyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadamo se da će drug anel brzo ozdraviti, a da Feliks neće poludjeti od brigeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 18973
29.3.2010 12:12:47   
marinčii
srculence uh ba mi je ao malenog Dine ,nadam se da će čvoruga brzo proći i da će ti to prije to zaboraviti..
iv@nčice ma neto sam ja sva smuena ,nekako mi ga ao odvikavati a znam ako budem vie odgađala iće jo tee a brate on mene i ugriza svako malo me sisa jedna boli,neki dan me toliko ugrizo da mi napravio ranicu na bradavici ..eto valjda do godine dana se uspijemo odviknuti 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 18974
29.3.2010 12:20:38   
anidla
ljubec za mamushke i bebare user posted image user posted image user posted image user posted image

HAPPY B-DAY LAMIJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se sad vratili iz setnje, bili  smo vec od 9 vani, predivan dan, predivno jutro....sin me vodio na kafu user posted image user posted image user posted image

felix, jel Anelko bolje user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  757 758 [759] 760 761   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  757 758 [759] 760 761   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *