|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
24.3.2010 15:17:06   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 476
24.3.2010 15:17:17   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 477
24.3.2010 15:19:35   
acudesa
Zaprijetio mi je da ne smijem ovo napisati, kaže: Višnja je prava raja, da se šta ne naljuti...kontam: može biti samo ponosna...sve smo višnjeuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 478
24.3.2010 15:22:06   
Visnja RR
user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 479
24.3.2010 15:23:04   
lely
user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 480
24.3.2010 15:23:07   
Leva
Znate sta je moj neki dan uradio. Ubacila ja navece prljav ves u masinu da mi ne smeta i kao ukljucicu ga sutradan po jeftinoj. Kada sam ujutro ustala moj hairlija povadio ves i ko sav sretan se hvali kako je masina tako fino osusila ves iako nemamo susilicu user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 481
24.3.2010 15:23:18   
Anoniman
user posted image user posted image  od sad smo Višnje a ne Ringerajice user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 482
24.3.2010 15:24:05   
Leva
Ovaj fol s Visnjicama mi je pravo sladak user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za tm

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 483
24.3.2010 15:24:09   
Anoniman
hahahahahahahhahahhahaaaa
pa stvarno koje su oni tuke

(odgovor članu Leva)
  Neposredna veza do poruke: 484
24.3.2010 15:24:36   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 485
24.3.2010 15:25:47   
acudesa

IZVORNA PORUKA: Leva

Ovaj fol s Visnjicama mi je pravo sladak user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za tm

ma on je koma, ima dobar smisao za humor i stvarno mi to puno znači, mi se il smijemo ko ludi il svađamouser posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 486
24.3.2010 15:35:17   
Lina85

Znate sta je moj neki dan uradio. Ubacila ja navece prljav ves u masinu da mi ne smeta i kao ukljucicu ga sutradan po jeftinoj. Kada sam ujutro ustala moj hairlija povadio ves i ko sav sretan se hvali kako je masina tako fino osusila ves iako nemamo susilicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Leva za tmuser posted image user posted image user posted image bar je bio vredanuser posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 487
24.3.2010 15:38:48   
malena27 RR
leva bravo za tm user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
pa sta hoces, opet je izvadio ves da ga rasiri? user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 488
24.3.2010 16:08:07   
Anoniman
kaže jedna komšinica kod moje mame "eh kad ga moj Imšir izvali...." user posted image user posted image

< Poruku je uredio NEUTJEŠNA -- 24.3.2010 16:10:57 >

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 489
24.3.2010 16:13:17   
Lina85
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

kaže jedna komšinica kod moje mame "eh kad ga moj Imšir izvali...." user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 490
24.3.2010 16:14:50   
Anoniman
user posted image  uvijek se toga sjetimo i smjeh je user posted image

(odgovor članu Lina85)
  Neposredna veza do poruke: 491
24.3.2010 17:17:13   
frenkoza
kaze meni MM jutros - ti si moja Rosita... user posted image user posted image user posted image ja gledam sto reko rosita??? kaze on: pa svidja ti se moja k..ta

oooo kad nisam umrla od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image bezobraznik

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 492
24.3.2010 17:17:43   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

hahahahahahaha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 493
24.3.2010 17:19:06   
mamica87

IZVORNA PORUKA: frenkoza

kaze meni MM jutros - ti si moja Rosita... user posted image user posted image user posted image ja gledam sto reko rosita??? kaze on: pa svidja ti se moja k..ta

oooo kad nisam umrla od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image bezobraznik

user posted image user posted image user posted image jest lud user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 494
24.3.2010 17:19:47   
mamica87

IZVORNA PORUKA: Lina85

Leva za tmuser posted image user posted image user posted image bar je bio vredanuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image to se desava i mmuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 495
24.3.2010 23:02:11   
milenium
evi i ja bi se malo nasmijala samo kad bi znala ovo procitatuser posted image

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 496
24.3.2010 23:15:34   
taurus
Moj MM juče otiao po dijete u vrtić i obukao mu tuđe cipele koje uopte ne liče na nae i to naravno nije skontao dok ga nisu zvali iz vrtića da pitaju za cipeleuser posted image .
Kad sam dola kući pitam ga kako mu se to moglo desiti kad on kae: ma najvanije je da nisam zamijenio nae dijete sa nekim drugim user posted image user posted image
Eto pameti ne zna kakve cipele dijete ima, pa kad to skontam onda i jest sve dobro dok nam kući ne dovede tuđe dijeteuser posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 497
24.3.2010 23:29:24   
milenium

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 498
24.3.2010 23:32:54   
adannn
IZVORNA PORUKA: t'urus

Moj MM juče ot''o po d'jete u vrt'ć ' obuk'o mu tuđe c'pele koje uopte ne l'če n' n'e ' to n'r'vno n'je skont'o dok g' n'su zv'l' 'z vrt'ć' d' p't'ju z' c'pele<'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/sm'ley36.g'f"> .
K'd s'm dol' kuć' p't'm g' k'ko mu se to moglo des't' k'd on k'e: m' n'jv'n'je je d' n's'm z'm'jen'o n'e d'jete s' nek'm drug'm <'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/jez'cek.g'f"> <'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/jez'cek.g'f">
Eto p'met' ne zn' k'kve c'pele d'jete 'm', p' k'd to skont'm ond' ' jest sve dobro dok n'm kuć' ne dovede tuđe d'jete<'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/jez'cek.g'f"> <'mg src="http://www.r'nger'j'.b'/forum/upf'les/sm'ley/jez'cek.g'f">

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejra 28.02.2008

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 499
24.3.2010 23:35:20   
teacher75

IZVORNA PORUKA: taurus

Moj MM juče otiao po dijete u vrtić i obukao mu tuđe cipele koje uopte ne liče na nae i to naravno nije skontao dok ga nisu zvali iz vrtića da pitaju za cipeleuser posted image .
Kad sam dola kući pitam ga kako mu se to moglo desiti kad on kae: ma najvanije je da nisam zamijenio nae dijete sa nekim drugim user posted image user posted image
Eto pameti ne zna kakve cipele dijete ima, pa kad to skontam onda i jest sve dobro dok nam kući ne dovede tuđe dijeteuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *