Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kod nas su bili prijatelji na veceri, a ljepsa polovina para je bila trudna i trebala da ide na expertni ultrazvuk. I pita ona mene zasto mora to da radi, ja taman da odgovorim uskoci moj muz i kaze:"Da vide da dijete ne daj Boze nema DOWNLOADOV sindrom.." Ja ostala onako u cudu i onda smo svi poceli da se smijemo. Inace on stalno nesto downloaduje, pa je pomijesao Daunov sindrom sa onim koji on ima..
A druga provala je kada sam bila trudna i stalno piskala, a on onako sav bitan kaze:"Sigurno si nahladila prostatu.."
Eto i sta covjek da im radi?
Kralijca si , jesi me i nasmijala
mi se sinoć malo razgolićili i sad mm hoće da se malo keksa a ja ono izvrdavam po kući,izazivam ga,kaže on meni "dolazi ovamo stara prdaro". Meni je to toliko u momentu bilo smiješno a nekako i slatko,odakle mu to stvarno ne znam
< Poruku je uredio NEUTJEŠNA -- 25.2.2010 15:35:21 >
mi se sinoć malo razgolićili i sad mm hoće da se malo keksa a ja ono izvrdavam po kući,izazivam ga,kaže on meni "dolazi ovamo stara prdaro". Meni je to toliko u momentu bilo smiješno a nekako i slatko,odakle mu to stvarno ne znam
ajd sto nadje prdaro al sto doda i to stara
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
ma pojma ti nemam,mene su suze lile evo i sad malo treskam
e sto je meni moj neki dan rekao... Ja ga citav dan pipkala i mamila al mu nedam navece on lego spavati a ja opet kad ce ti on meni amo citav dan me podgrijavas a ja onda moram da pomislim na debelu komsinicu da se ohladim
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
hahahahahah neutjesna odsad te zovemo SP hahahahahaha imas novi nick hahahahah
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
kaže čuo od Šemse sa NMK-a, sinoć ga ja pitala
ah to u onoj epizodi kad kaze "djes' tetka prdaro stara" svasta semse!!
kaže čuo od Šemse sa NMK-a, sinoć ga ja pitala
ah to u onoj epizodi kad kaze "djes' tetka prdaro stara" svasta semse!!
jest,jest spominjo je tetku, a ja se ne sjećam da sam to čula na NMK-a
Podsjecam vas da je ime teme ''Izvale nasih muzeva'' i da idete OT. Nema mjesta raspravi o svekrvama na ovoj temi, jer imate vec jednu otvorenu za istu.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.