|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJubomora na supruga?
12.3.2010 16:52:21   
Lalana
Ljubomorna sam maksimalno i obzirom da sam takva, nikako ne mogu da zamislim da neko nijeuser posted image sta cu takva sam.

Ali ja u tome vidim nekako pozitivnost i obavezno uvijek moj muz bude sretan kada se uvjeri da sam ljubomorna, a ne bude ni meni krivo kada vidim njega kao malo dijete kada me podje ispitivati neke sitnice sto su mu navodno sumnjiveuser posted image

Ako ljubomora bas predje u bolest, e onda nastaje problem ali mislim da se da rijesiti razgovorom.

Moje tri srece...

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 251
12.3.2010 17:20:32   
teacher75
ja ne volim ljubomoru nikako, kad me pocne ispitivati osjecam se ko pred policajcem ili na optuzenickoj klupi, kao da sam necije vlasnistvo pa moram polagati racune. dok smo se zabavljali bilo je par takvih situacija jer je bio ljubomoran na moju proslost (sto je meni jos gluplje) pa me stalno nesto ispitivao u vezi proslosti, ali sad hvala bogu nema vise toga. valjda je skontao da mi moze vjerovati user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 252
13.3.2010 0:44:43   
milenium
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni sad nije ništa jasno, što bi neka forumašica drugoj forumašici pisala da je u sexy haljiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa i ovdje na rr postoji neka tema šta obući u svatove.valjda i ta forumašica htjela reć prijateljici šta će nosit,da se malo pohvaliuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 253
13.3.2010 0:49:03   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium

evo i ja bi nešto napisala a neznam šta bi jer mi nismo ljubomorni-većinom.al nedavno je pročitao pp koja istodobno dolazi na mail i zabrinuto pitao tko ti je onaj hanadyuser posted image

svašta eto što ti je ljubomoran suprug zbuni se pa ne zna ni rodove ili kasni u emancipaciji nekoliko godina te smtra da sva ženska imena moraju završavati sa A.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 254
13.3.2010 0:56:57   
milenium
user posted image ma on ti je iz prašume nezna ti on ta imenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 255
13.3.2010 0:57:15   
Hanady RR

user posted image ma on ti je iz prašume nezna ti on ta imenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 256
13.3.2010 1:01:48   
milenium
a ja znam samo zato što sam na rruser posted image jer ni ja prije rr nisam čula za to imeuser posted image
al eto opet sam naprednija od njegauser posted image

Neposredna veza do poruke: 257
13.3.2010 1:03:23   
Hanady RR

a ja znam samo zato što sam na rruser posted image jer ni ja prije rr nisam čula za to imeuser posted image

Nisma ni ja čula dok nisam porčiatala jednu knjigu i sreća glavni lik bila princeza po imenu hanadi i tako moje pile osta princeza.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 258
13.3.2010 1:09:22   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady

Nisma ni ja čula dok nisam porčiatala jednu knjigu i sreća glavni lik bila princeza po imenu hanadi i tako moje pile osta princeza.

a jel se pise sa y na kraju il si ti ovdje onako to tako napisala, posto vidim da se inace pise: hanadi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 259
13.3.2010 1:12:07   
milenium
i da je sa i ili sa y ime mi se sviđauser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 260
13.3.2010 1:27:00   
ziki
Ja sam operisana od ljubomore, ko sto vesela rece siguna sam da me voli.Kod njega otprilike ista stvar, jednom je samo malo prokomentarisao to sto sam poljubila duga kog znam od prvog razreda a nisam ga vidjela pola godine, mada je i to vise sto su mu bili drugari tu pa su valjada oni nesto hm... Uglavnom kod nas vazi izreka: Kad nesto puno volis oslobodi ga. Ako ti se ne vrati -nije ni bilo tvoje, ako ti se vrati -bice tvoje zauvijek.  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 261
13.3.2010 3:06:39   
veeseelaa
eh moja ziki kad na kraju mi budemo visibabeuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 262
13.3.2010 13:37:12   
Anoniman
user posted image zašto mi ne odgoviriš na pitanje sa predhodne stranice ?user posted image

Neposredna veza do poruke: 263
13.3.2010 14:07:30   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: sara.at

joj sto je ova tema postala aktuelna user posted image samo neka se mahala
Neutjesna a gdje bi onda tastaturu i misa nabila, u dupe da mu vire kablovi dok bude kupio kofere prema vratima user posted image user posted image user posted image

hahahaahhaahahhaha user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 264
13.3.2010 14:16:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: frenkoza

IZVORNA PORUKA: sara.at

joj sto je ova tema postala aktuelna user posted image samo neka se mahala
Neutjesna a gdje bi onda tastaturu i misa nabila, u dupe da mu vire kablovi dok bude kupio kofere prema vratima user posted image user posted image user posted image

hahahaahhaahahhaha user posted image user posted image user posted image user posted image

e taman tako u **** bi mu nabila i tastaturu i miš,kad ode u Wc nek mu slova izlijeću user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 18.3.2010 14:09:36 >

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 265
13.3.2010 14:24:20   
luna77
inače nema ljubomore kod nas osim kad sma u PMS tad sam sve user posted image  smeta mi i da pogleda neku glumicu a ne nesto drugo,sreća to ej 2 dana ,ah ti hormoni inače ostatak mjeseca sam ok i nema bas ljubomore

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 266
13.3.2010 14:40:27   
ziki

eh moja ziki kad na kraju mi budemo visibabeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  e proljece na praguuser posted image user posted image user posted image  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 267
13.3.2010 15:09:32   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

jesi li ti dušice ljubomorna ? user posted image user posted image

meni je baš to šega,ja bi svako jutro buket ruža kupovala onoj koja bi trpila mm i njgovu mamicu user posted image user posted image

a da budem ljubomrna....pu,pu,pu gluho bilo user posted image user posted image

Ne mila, skroz sam operisana od toga
ranije sam o tome pisala pa ne skontah da mene pitaš

Ja sam za ne ljubomoru, smatram da je to gubljenje vremena, da trebamo biti staložene i pametne, ako će nešto biti bit će bez obzira na naše reakcije al teško je zaljubljenog, sklonom ljubomori ubijediti u ovouser posted image  
Imetak se ne zadržava u rukama rasipnika, ni strpljenje u srcu zaljubljenoga, ni voda u rešetu...

< Poruku je uredio veeseelaa -- 13.3.2010 15:19:15 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 268
13.3.2010 15:27:19   
ivana199974
kako kad ponekad i jesam u trenutcim manjka samopouzdanja

Neposredna veza do poruke: 269
13.3.2010 15:40:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA

jesi li ti dušice ljubomorna ? user posted image user posted image

meni je baš to šega,ja bi svako jutro buket ruža kupovala onoj koja bi trpila mm i njgovu mamicu user posted image user posted image

a da budem ljubomrna....pu,pu,pu gluho bilo user posted image user posted image

Ne mila, skroz sam operisana od toga
ranije sam o tome pisala pa ne skontah da mene pitaš

Ja sam za ne ljubomoru, smatram da je to gubljenje vremena, da trebamo biti staložene i pametne, ako će nešto biti bit će bez obzira na naše reakcije al teško je zaljubljenog, sklonom ljubomori ubijediti u ovouser posted image  
Imetak se ne zadržava u rukama rasipnika, ni strpljenje u srcu zaljubljenoga, ni voda u rešetu...

slažem se mila,ja stvarno nisam nikad bila ljubomorna ali isto tako nebi dozvolila da me pravi budalom i da mi se raja iza leđa smije

Neposredna veza do poruke: 270
13.3.2010 19:07:12   
jasmin
Naravno da smo ljubomorni i ja i muz i to je znak ljubavi.Ne pretjerano,ali ne smije se desiti da nema ljubomore.
Poslanik s.a.v.s., je rekao : " Covjek koji nema ljubomore nece uci u Dzennet".A ima i mjera koja oznacava granice ljubomore.
Hadis Džabira bn 'Atik al- Ensarija je mjerilo u ovom osjećanju, gdje prenosi da je Allahov Poslanik, s.a.w.s., rekao: ''Zaista postoji ljubomora koju Allah voli a isto tako postoji ljubomora zbog koje se srdi. Pa što se tiče ljubomore koju Allah voli, to je ona ljubomora u kojoj ima razlog za sumnju, a ona ljubomora koja Allaha srdi jeste ona ljubomora u kojoj nema razloga za sumnju.'' (Hasen Hadis, al-Irva', 7/80.)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 271
13.3.2010 20:22:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jasmin

Naravno da smo ljubomorni i ja i muz i to je znak ljubavi.Ne pretjerano,ali ne smije se desiti da nema ljubomore.
Poslanik s.a.v.s., je rekao : " Covjek koji nema ljubomore nece uci u Dzennet".A ima i mjera koja oznacava granice ljubomore.
Hadis Džabira bn 'Atik al- Ensarija je mjerilo u ovom osjećanju, gdje prenosi da je Allahov Poslanik, s.a.w.s., rekao: ''Zaista postoji ljubomora koju Allah voli a isto tako postoji ljubomora zbog koje se srdi. Pa što se tiče ljubomore koju Allah voli, to je ona ljubomora u kojoj ima razlog za sumnju, a ona ljubomora koja Allaha srdi jeste ona ljubomora u kojoj nema razloga za sumnju.'' (Hasen Hadis, al-Irva', 7/80.)

pa ne znam kakva je to onda ljubav kad mi daje razloga da sumnjam u njega. ne daj mi boze da postoji neka sumnja u mm pa da sam ljubomorna. ja nisam ljubomorna jer ne sumnjam u mm i jer mu vjerujem

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 272
13.3.2010 21:12:53   
jasmin
Ne znam gdje si procitala da neko sumnja u nekog?! :)
Ja licno nemam sumnje u svog voljenog,i sta vise,vjerujem mu do kraja jer je vjernik koji se drzi pravila vjere,ne komunicira puno sa zenama,pa sam plaho smirena :).
Ali,priznaces da se u nekim od prethodnih postova(necijih) osjeti sumnja u partnera...e tu je neophodna ljubomora,i ne mozes je kontrolisati htjela ili ne.
Rekla sam da sam ljubomorna,ali ne da pravim ispade ljubomore koji su viska u nasem zivotu ovakvom kakav je :).
Prikrivena(ljubomora)je,i kad treba ona se javi,sto je sasvim za ocekivati,jer volim svog partnera,a to sto mu jako vjerujem ne znaci da se moze desiti neko iskusenje u ovom dunjaluckom zivotu koji je svakako pun iskusenja.Ja recimo ne bih tolerisala komuniciranje sa nekim `zenicama` koje nemaju nikakvu ulogu u njegovom zivotu,a hvala Bogu ni ne moram,jer ne komunicira.Samo kazem da sam takva i ljubomorna sam na sve ono `sto moze poniknuti ako se zalije`.Nadam se da razumijes :).user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jasmin -- 13.3.2010 21:15:55 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 273
13.3.2010 21:15:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ne znam gdje si procitala da neko sumnja u nekog?! :)
Ja licno nemam sumnje u svog voljenog,i sta vise,vjerujem mu do kraja jer je vjernik koji se drzi pravila vjere,ne komunicira puno sa zenama,pa sam plaho smirena :).
Ali,priznaces da se u nekim od prethodnih postova(necijih) osjeti sumnja u partnera...e tu je neophodna ljubomora,i ne mozes je kontrolisati htjela ili ne.
Rekla sam da sam ljubomorna,ali ne da pravim ispade ljubomore koji su viska u nasem zivotu ovakvom kakav je :).
Prikrivena je,i kad treba ona se javi,sto je sasvim za ocekivati,jer volim svog partnera,a to sto mu jako vjerujem ne znaci da se moze desiti neko iskusenje u ovom dunjaluckom zivotu koji je svakako pun iskusenja.Ja recimo ne bih tolerisala komuniciranje sa nekim `zenicama` koje nemaju nikakvu ulogu u njihovom zivotu,a hvala Bogu ni ne moram,jer ne komunicira.Samo kazem da sam takva i ljubomorna sam na sve ono `sto moze poniknuti ako se zalije`.Nadam se da razumijes :).user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa što se tiče ljubomore koju Allah voli, to je ona ljubomora u kojoj ima razlog za sumnju

nisam mislila da ti sumnjas nego na ovo:
Pa što se tiče ljubomore koju Allah voli, to je ona ljubomora u kojoj ima razlog za sumnju

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 274
13.3.2010 21:17:15   
jasmin
Pa da,to sam ti i navela gore,naci ces dosta partnera da sumnjaju iz ovog ili onog razloga.Ona ga voli,ali sumnja...eh tu je ta opravdana ljubomora koju Allah voli,jer zaista ima razlog :).

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *